Přišel i Jakeš
První máj: komunisté varovali před válkou a nezaměstnaností

01.05.2015 13:30

Varování před válkou a výzvy vládě, ať odstraňuje nezaměstnanost, zněly na prvomájovém mítinku KSČM na pražském výstavišti. Na tradiční shromáždění u Křižíkovy fontány přišlo i několik desítek odpůrců komunistů, kteří upozorňovali na zločiny komunistického režimu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • o k (5 hlasů) 01.05.2015 14:23

    Položil si už někdo otázku, kam se poděla komunistická ideologie? Jak...

  • Přemysl Kadlec (5 hlasů) 01.05.2015 16:39

    To máte pravdu. Nedočkáte. Do jednoho příspěvku lze sice vecpat řadu,...

  • Gneus Postumus (5 hlasů) 01.05.2015 14:00

    a)komunisté nelžou a nazývají věci pravými jmény. b)včrejší diskuzní...

  • Přemysl Kadlec (4 hlasy) 01.05.2015 17:11

    Pavle vidíš, už měl 92 let, myslí mu to, a místo na májovou chodil a...

  • Henex (3 hlasy) 01.05.2015 14:26

    A koho komunisti varovali před válkou? Putina...?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Komunisté varovali? Krvavá ruka a pod ní nápis zasáhne li tě, zahyneš! To je ta pravá a jediná tvář komunismu.

0 hlasů

Kolik asi komunisté v minulém století vyvolali ve světě válek?

0 hlasů

Rudí se stále drží Gottwaldova hesla- republiku si rozvracet nedáme.Jsou jednoznačně na odpis

0 hlasů

Jan Hus zblbnul celou stredni Evropu, kdyz porad mlel o konci sveta (chiliasmus) a bolsevici melou furt o valce, kterou svojim postojem podporuji a doufaji, ze by pri tom zase ziskali moc.

2 hlasy

Ty meleš piczoviny pořád dokola. Hus byl velký člověk, co kázal proti církvi. Ty seš jenom dojčáckej blbeček, co vidí život přes svý konta, pozemky a auta.

1 hlas

Asi jich bude mít víc než ty... :-)

1 hlas

A to, kurva nasere!!!

1 hlas

Z Novinek...
Konečně bylo dokázáno, že Amorek byl rusák. Má holou pr del, hubu plnou lásky, ale v ruce drží zbraň. :o)))

2 hlasy

A koho to soudruzi varovali?
Vždyť to vidíme všichni, co se děje i bez jejich varování, na které i tak každý se...

1 hlas

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

0 hlasů

..dnes půjdu na první májovou mši svatou...jako za Milouše...

0 hlasů

Ty jsi byl blb za Milouše a budeš i po něm.

1 hlas

Miloš Jakeš si furt mele to svoje ...a je..už přes devadesát roků...

0 hlasů

Četl jsi jeho rozhovor? Neřekl bych, že mluví pořád stejně. Spíše mluví jen na 1.máje, když ho jako atrakci odchytí některý z redaktorů. Nevím co říkal loni, ale letos řekl PL v podstatě pravdu.

3 hlasy

..vždycky , když ho někde vidím, tak mne to rozesměje...

1 hlas

Mě zase rozesmívá lidská blbost soudruhu inženýre.

1 hlas

..ale je pravda, že já se teda měl za Milouše dobře...ale teď se mám teda líp...

0 hlasů

Je fakt, že v tom věku mu to ještě myslí. Tobě to nemyslí už teď.

1 hlas

Pavle vidíš, už měl 92 let, myslí mu to, a místo na májovou chodil a pořád chodí slavit Svátek práce. To je jeho modlitba.

4 hlasy

A koho komunisti varovali před válkou? Putina...?

3 hlasy

Položil si už někdo otázku, kam se poděla komunistická ideologie? Jak je možné, že komunista může nekriticky podporovat asociální ruský kapitalismus? A dokonce i stranit Číně - nehovořím o lidských právech, ale o dětské práci, neexistujícím pojištění zdravotním, starobním pro většinu obyvatel. Kde jsou ti naší komunisté, kteří by přece měli kritizovat ruské a čínské boháče a upozorňovat na rozdíly ve společnosti? Namísto toho jde kritika směrem k Bruselu, Severní Americe. do zemí tedy, které mají sociální služby a zákony na mnohem vyšší úrovni. Rád bych, aby mi nějaký z oněch kritiků západu tuto nesrovnalost vysvětlil. ale obávám se, že se rozumného vysvětlení nedočkám.

5 hlasů

o k 01.05.2015 19:12
ok
Já vás neodkazuji na nějakou literaturu, nýbrž doporučuji, abyste si odpovědi na otázky, které vás zajímají, vyhledal. Nejste přece internetový začátečník. Odkazy vám dávat nikdo nebude. Navíc na Týdnu jsou i články, pod nimiž se k podobným otázkám dost diskutovalo. Nejde o nedostatek místa, jde o to, že těžko můžete očekávat vyčerpávající a uspokojivé vysvětlení podle vašeho zadání. Na to se vám každý vykašle. Neptáte se přece jen na komunistickou ideologii. Přečtěte si svůj původní příspěvek znovu. Ransdorf na naše diskuze čas nemá.

3 hlasy

To máte pravdu. Nedočkáte. Do jednoho příspěvku lze sice vecpat řadu, resp. směsku otázek. Ale jen blázen si může myslet, že vám na ně bude někdo v jednom příspěvku odpovídat. Doporučuji vám proto, abyste si odpovědi na tyto otázky vyhledal sám u autorů, kteří o vašich námětech už lecos napsali. Při vašem vzdělání by to neměl být až tak velký problém.

5 hlasů

Tolik těch otázek zase není, aby se na ně nedalo odpovědět. Ale ono se nechce...

0 hlasů

Tak si je spočitejte(současná kom.ideologie, asociální ruský kapitalismus, podpora Číny, ruští a čínští boháči, kritika Bruselu a USA).
Dá se na ně odpověděť, ale ne stručně. Pět otázek je pět vět. Ale pět odpovědí je na slohovou práci. To by mohl aspoň tušit. Přece není "blbej."

3 hlasy

Dá se odpovědět poměrně stručně.
Celá komunistická ideologie se v praxi smrskla na prázdné proklamace a stejně prázdná hesla. KSČM vedou milionáři, solidarita s potřebnými se vytratila. Dávat ze svého totiž bolí. Kritizují bědné poměry v USA, ale daleko horší poměry v Rusku a Číně jim nevadí. Dokonce adorují zločinecký režim v KLDR a dělají mu oslavnou výstavu. Kolik komunisti od revoluce založili zemědělských a výrobních družstev, aby pomohli nezaměstnaným? Žádné, z vlastního se totiž blbě krade. Neustále kritizují, ale sami nic nevytvářejí. Vezou se ve zlatém kočáru parlamentní demokracie, pitomci je volí a oni se jen smějí pod fousy. Nikdy jim nešlo o lidi, ale pouze o prosperitu moci. Víc to asi nemá cenu rozvádět, pokud to sám nevidíte, tak to zbytečné. Takže asi tak...

3 hlasy

Henexi, asi máme o reakci na naznačené otázky o k rozdílný pohled. Ano, dá se reagovat i tak, jak vy reagujete. Napsal jste svými slovy vlastní představu o možné odpovědi pro o k. Já v tom však nevidím odpověď, nýbrž pouze názor váš na komunisty, vedení a poslance KSČM. Ten vám neberu. Jinak uvádíte nějaké vaše obecné teze o kom.ideologii, asociálnosti ruského kapitalismu, vztahu ke komunistické Číně, o ruských a čínských boháčích i kritice Bruselu a USA. Nic konkrétního.Navíc jste se zbytečně pouštěl do družstevnictví, kde jste hodně mimo realitu. Spíše jste jen otevřel další otázku. Čekal jsem od vás víc.

3 hlasy

Vidím to podobně jako vy a stejně jako vy se domnívám, že by mohlo, na moji otázku, existovat pér stručných odpovědí. Odkazy na nějakou literaturu (dokonce bez odkazu konkrétního) mi připadá velice zbabělé. Existují zde diskutéři, kteří spotřebují tisíce znaků na popisování hrůz, které způsobili Američané, jmenují US-základny ve světě a chronologicky nám servírují války USA od 19. století. A najednou není dostatek místa na to, aby někdo rozumně a věcně odpověděl na jednoduchou otázku ohledně komunistické ideologie a kde zůstala po 89. Tak trochu smutné, protože pouze kritizovat, to je možné kdykoli a cokoli a to je na co se komunisté soustředili a omezili.

0 hlasů

. a proč ruské a čínské boháče? Spíše naše zloděje snad !

2 hlasy

... a odpovědi se nedočkáš... :-)))

1 hlas

a)komunisté nelžou a nazývají věci pravými jmény.
b)včrejší diskuzní pořad u Jílkové s Vondrou za pultíkem ukázal bez skrupulí co je to za omezence.
c)je občanskou povinností v případě mobilisace vyhlášené tímto zvráceným režimem uplatnovat OBČANSKOU NEPOSLUŠNOST.

5 hlasů

Ano. A omezenci si neuvědomují, nebo spíš nechtějí uvědomit, že dnes nejde ani o ideologii, ale o záchranu před zkolonizováním světa, o což se denně amíci snaží budováním stovek vojenských základen a zařízení ve světě, rozeštváváním států až k prolévání krve a následným vměšováním s uplatňováním pouze "svých zájmů". Téměř žádný vojenský výstřel se neobejde bez jejich účasti a našeho zatažení do něj. Je do nebe volající dívat se na mapu světa s jejich přítomností a sprostě kohokoliv označovaz za egresora.
Předložte tu mapúu desetiletému dítěti ať vám odpoví, kdo koho může ohrožovat, nebo i vyhrožovat. Ono vám odpoví. A jistě také, že vojenská přehlídka ani kluci s věnci na motorkách to nejsou, i kdyby to byli samí Putinové.

2 hlasy

a)komunisté nelžou a nazývají věci pravými jmény.
b)včerejší diskuzní pořad u Jílkové ukázal bez skrupulí, co je to za omezence.
Hezky jsi to napsal... Zahrál jsem si na aeronet...

1 hlas

Já na to nevydržel koukat.
Xichty klvani, Vondry a Ransdorfa jsou natolik odpudivé, že to nevydržím.
Zachytil jsem jen duševní ejakulaci nějakého debbila, který vykládal, že "Ukrajinské fronty" Rudé armády byly tvořené Ukrajinci a že Československo osvobodili Vlasovci. Byl to dost starý mamlas, kterému účastník bojů v kostce řekl, že je kokot.

1 hlas

Já televizi nemám a tak jsem podobných akcí ušetřen... :-)))

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov