Rozhádaná ČSSD
"Pučisté" zůstávají ve stínové vládě sociální demokracie

01.11.2013 14:33

I když jsou čtyři z účastníků takzvané lánské schůzky ve stínové vládě sociální demokracie, její předseda Bohuslav Sobotka je z ní nevyloučí. Chce se soustředit na jednání o vládě skutečné. V té však "pučisté", jak jim Sobotka říká, snad s výjimkou Milana Chovance, usednou jen stěží. V případě statutárního místopředsedy ČSSD Michala Haška je to pak podle jednoho ze Sobotkových nejbližších spojenců vyloučené.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Dana Dluhošová (6 hlasů) 01.11.2013 15:42

    Nějak se mi to nelíbí,ten nejvědší zrádce a podrazák Chovanec je...

  • Olga Musalková (4 hlasy) 01.11.2013 17:12

    Brno podpořilo křiváka z Drásova. zklamali jste mě Brňáci, hnus.

  • svatopluk s riha (4 hlasy) 01.11.2013 17:17

    jo,taky gross,wolf a rath&spol.cha,cha,cha!shalom.

  • Karel Důvěřivý (4 hlasy) 01.11.2013 17:15

    Omluva pučistů Sobotkovi nestačí. A pane Sobotko kdo se omluví...

  • Konspirační Teoretik (3 hlasy) 01.11.2013 15:37

    Hašek, Škromach a Tejc správně cítí, že je cosi prohnilého v ČSSD a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jaký národ - takové partaje. Důstojný národ vůbec partajokracii nepotřebuje.

V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

Blíže viz odkaz na konci příspěvku.

„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

Tak se nám, paní M"ullerová, z našeho Bohouše stal národní hrdina a velký demokrat.

0 hlasů

Tahle strana je prolezlá intrikány a podvodníky.populisty,žvanily a teď tahle kreatura Chovanec z Plzně,který donedávna prodával použitý nábytek ve frcu,dal se do téhle strany pro jednoduché a tam vyniká žvásty o těch sociálně slabších.

1 hlas

Celá aféra se nedá bagatelizoval jen tím že lhali a že se omluvili.
1.Několik členů druhé garnitury vedení se sešlo s prezidentem a evidentně s ním dohodli odstranění svého předsedy Sobotky. Následně ho prezident vyzval k rezignaci a spiklenci rovněž a odvolali ho z vyjednávání o vládě. Typický puč.
2. Prezident hrubě překročil svoji pravomoc když se takto vměšoval do záležitostí politické strany, ať už to byla jeho iniciativa či nikoliv
3.To mělo mimořádně závažné následky v poškození ČSSD u členů, voličů a sympatizantů, ztížilo to a oddálilo jednání o vládě.
Pro pučisty to nemůže zůstat bez následků a prestiž si dále poškodil i prezident.

1 hlas

Naprostý souhlas, bez milosti všechny škůdce vyhodit ze strany!

0 hlasů

Tak to budou muset tuhle partaj zrušit !!!

1 hlas

Omluva pučistů Sobotkovi nestačí. A pane Sobotko kdo se omluví voličům, že z proklamovaných 30% bylo skutečných 20,5? Prosím uvědomte si, že ČSSD nejste jenom Vy nebo Hašek.

4 hlasy

jo,taky gross,wolf a rath&spol.cha,cha,cha!shalom.

4 hlasy

Rath byl původem z ODS.

0 hlasů

Brno podpořilo křiváka z Drásova. zklamali jste mě Brňáci, hnus.

4 hlasy

Tak to je konec ŠSSD !

0 hlasů

Křiváci Haškovci odejdou a LUKOIL se o ně postará.

2 hlasy

Sice to sem nepatří, ale na původní zprávu nelze reagovat.
Dalibor Balšínek odchází z Mafry. Tento velice "objektivní" novinář býval šéfredaktorem Týdne. Na každého jednou dojde. Nový majitel Mafry Babiš by měl koupit ještě Týden, aby rozčeřil zatuchlé vody českých novinářů, píšících na zakázku...
http://marketingsales.tyden.cz/rubriky/media/dalibor-balsinek-konci-v-lidovkach-a-v-predstavenstvu-mafry_287558.html

1 hlas

Stejně jako zvíře vytuší nebezpečí, tak slušný člověk vycítí křiváka. A od Sobotky a spol se line tenhle smrad.

1 hlas

vy tady denno-denne BECITE o nepravostech v top a ods a najednou branite LHARE,ajnstajn?zajimave,ze se nic neprokazalo kocourkovi,vondrovi a i na financich nic,i pres tupy BEKOT rasistickeho semity zida fischera-NIC,NADA,NOTHING,NICEVO,ajnstajn.zatimco rasisticti semiti zidi kolem dobytka rath to maji za par,semita zid wolfik na outeku.a stali vas skoro volby,kanalie.zalozte si semitskou stranu podrazackych zidu a ciganu ajnstajn a nebo se seberte a bezte votravovat do zidostana,meshugene.zaslibena zeme vola,ne?cha,cha,cha!shalom.

3 hlasy

Nějak se mi to nelíbí,ten nejvědší zrádce a podrazák Chovanec je nakonec za hrdinu?Takže dostane křeslo ve vládě,za to že je bonznul.Takže to,co jsem si myslela o Sobotkovi je pravda!!!Je to slizoun!

6 hlasů

chovanec mluvil PRAVDU,kdyz se ho nekdo na neco ptal.tak se ma chovat clovek placeny ceskym danovym poplatnikem,a ne LHAT jako vy a ty pucisticti dobytcy.zenskym by meli zakazat volit,kdyz takhle mysli a zidum s ciganama taky.cha,cha,cha!shalom.

2 hlasy

Hašek, Škromach a Tejc správně cítí, že je cosi prohnilého v ČSSD a snažili se to napravit, jenže bojují ne s jedním, ale s celým lesem větrných mlýnů.

3 hlasy

No on hlavně Sobotka je velkej slaboch.S tím si tam bude každej dělat co chce. Je ale blbý, když se te´d zase mezi sebou "masírujou".

1 hlas

Sobotka by měl míň mluvit a být více ráznější. Někdy toho Bohuš navykládá fakt hodně, až jsem z toho ohlušená.

1 hlas

Ne každej pouze Kalousek s tím si nejlépe vždy Sobotka rozuměl

0 hlasů

pletete se.tim,ze neodstoupil,prokazal silu.a za blba je ted archandel michael hasek.misto sefa.a jeste ted nechtene sobotku posilil,blb.tady vidite,jak jsou zidi blbi,a nedockavi hamiznici.kdyby pockal se svym tupym BEKOTEM par dni,plenum nebo sjezd by sobotku vykopal sam,i kdyz vinu meli spis dobytci kolem rath.ale ne!!!musi vynikat,buran.buran burana hleda a hasek nasel zemana!kryptozidi.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Sobotka je politik se vším všudy, což znamená v podstatě dokonalý budižkničemu, s jednou schopností - působit v politice.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov