Pohled premiéra
Putinovi "vlci" v Česku? Ruská provokace, míní i Sobotka

20.04.2015 18:44

UVNITŘ ANKETA A FOTOGALERIE. Premiér Bohuslav Sobotka považuje chystanou jízdu ruských motorkářů z organizace Noční vlci Evropou za reakci ruské vlády na nedávný průjezd amerického konvoje.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Votruba (26 hlasů) 20.04.2015 17:53

    To jsou přátelé jenom takových idiotů, jako jsi ty, Lustig a pod. My,...

  • Karel Musil (23 hlasů) 20.04.2015 17:37

    Ty motorkářské kolony je americký vynález, který se ujal i v Rusku....

  • Karel Důvěřivý (21 hlasů) 20.04.2015 17:54

    Lustigu čím to je, že tak nenávidíte všechno ruské. Že vašim předkům...

  • Petr Vaněk (19 hlasů) 20.04.2015 17:50

    Tož vítejte chlapci, vidím vás tu radši, než ozbrojené pedofily, co...

  • Karel Důvěřivý (16 hlasů) 20.04.2015 17:48

    Pravdu má předseda. Pokud budou mít na těch motocyklech kulomety jako...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

jednoduche... NEudelit viza nevpustit na uzemi CR a hotovo.....

1 hlas

Pan premiér konečně prohlásil slovo muže.Putinovi vlci jsou ostudou našeho státu

1 hlas

Sice to říkám nerad, ale měl bys psát vnoučatům paměti, jaké to bylo, když ti to ještě myslelo.

1 hlas

Máme zde nového blbečka s nickem Cartel Medellín. Každého, kdo s ním nesouhlasí, nazývá náckem. Nějak nepochopil, že zde v diskuzích lidé neprojevují sympatie k nějakým ukrajinským nacionalistům, ale odpor k ruské drzosti a rozpínavosti...

1 hlas

A proč je ten člověk blbeček? Protože si to myslíš ty, blbeček Henex? To co popisuješ je praxe kapitalistických šmejdů. Když má někdo jiný názor než ten který předkládá tento stát, tak je levicově smýšlející, bolševik, extrémista, radikál a v budoucnu možná terorista. A on si ten člověk dovoluje mít pouze vlastní názor. Tebe bych ovšem Henexi nenazval náckem, ale obyčejným pražským blbcem, ubožákem, co chodí pro rozumy do pražských kaváren. Vivat Cartel Medellín!!!

2 hlasy

mluv za sebe! ruská rozpínavost? a kolik že má \Rusko po světě vojenských základen a jaký má vojenský rozpočet. Když si to dáš do rovnítka, tak máš odpověď. Nejsem rusofil a rusáky rád nemám jenom na okraj, ale štvou mě vymletý hlavy naší propagandou!

3 hlasy

ja odpor neprojevuji, proto propagandu ruskou ci americkou naprosto ignoruji. az lidi pochopi, ze za tim jsou zajmy jedne ci druhe strany a o nejake obcany vubec nejde, prestanou se nad tim vztekat.
ale dost reci, valim si zarelaxovat na ryby,

1 hlas

Moje Honda 650ccm Nocni Stin je nalestena a jsem pripraven s Donbaskou vlajkou vest Nocni Vlky pres Moravu. Fasisti a nacisti muzou tady kvicet a knucet jak dlouho budou chtit.

6 hlasů

Do toho! Vemte kamarády Moraváky a pojeďte na Prahu, přidáme se! Už i Poláci se šikují! Nakonec nás bude víc, jak těch aztéckých válečníků v plechových maringotkách!

2 hlasy

Jefe Pablo, zadny strachy, v prazsky lumpen kavarne se mooooc pokakaj az prijedeme.

1 hlas

Prima nápad, už se těším na záběry jak se Noční vlci ženou Moravou za Rozlilem na rejži :)))

1 hlas

Jéžiš. Pár imbecilů na motorkách a tady se z toho dělá věda. Tak se kuci projedou, no. Aspoň uvidí, v jaký žijou perdeli.

2 hlasy

Jéžiš. Pár imbecilů na motorkách a tady se z toho dělá věda. Tak se kuci projedou, no. Aspoň uvidí, v jaký žijou perdeli.

0 hlasů

...ale, ale - vojenské kolony =ANO - motorky v zákrytu=NE - a PROČ???

2 hlasy

Takovejch bláznů na motorkách už tadyma projelo spousta, včetně všelijakých závodníků v rychlých autech apod. jestli je toto provokace, tak co byl "průjezd" a pobyt americké armády v nedávné době??? TO byla PROVOKACE!!"

6 hlasů

to byla demonstrace ze jsou tady, aby to takovi kreteni jako ty pochopili

1 hlas

Ten nadpis: "ČESKO" ?! Snad Česká republika! Otevřít zeměpis z 1. třídy ZŠ a studovat.

2 hlasy

... a ještě dodám, že v 1. třídě ZŠ se rzohodně zeměpis nevyučuje a nikdy nevyučoval, nehledě na to, že pojem "Cesko" - jakožto češtinský tvar se zemepisem vůbec ale vůbec nesouvisí!! Takže studovat a studovat a až potom něco plácat do vzduchu!!!

3 hlasy

Nácku, dobře....Vlastivěda. Česká republika. Pamatuj si to. Po dnešku už vás nacistů začínám mít plný zuby "pojem "Cesko" - jakožto češtinský tvar se zemepisem vůbec ale vůbec nesouvisí". Pro tebe je to protekrorát, pro mě jě to Česká republika. Je v tom respekt, úcta .. "česko" - jako když si lůza odplivne a do toho dodá "čecháčkovství". Ještě jednou: Česká republika.

2 hlasy

"ČESKO" je už dosti dlouhou dobu řádně povolený název tohoto "absurdního státu" - stejně jako máte Dánsko, Norsko, Rakousko - mám pokračovat?? Co se vám na tom nelíbí?

3 hlasy

Je vidět, že našemu národu chybí sebevědomí, neustále se tady urážíme a řikáme tomu "absurdistán". Projeď se po světě a vrať se sem a sám si budeš vážit země, ve který ses narodil. Na necelejch 80ti tisících kilometrech čtverečních tolik krásy jentak nikde neuvidíš. Plivej nácku na naší Českou republiku, ale až dospěješ...zjistíš, kde si měl tu čest se narodit a pak si tý naší země budeš vážit.

2 hlasy

Měl jsem možnost procestovat celej svět. A jsem rád. Kromě Antarktidy jsem byl na všech kontinentech. Ale vždycky se rád vracim do České republiky. Jsem pražák, kterej miluje Moravu a nesnáší nácky jako seš ty. Pokračuj, třeba vyjmenuj Eritreu, nebo Baya California Mejico. Ciudad Juarez - taky pěkný. Ale Česká republika je jenom jedna a tam já patřim nácku.

2 hlasy

Zajímavý, provokace. Nacisti podporovaný naší vládou na Ukrajině vražděj vlastní lidi. Ale Noční Vlci jsou problém....

https://www.youtube.com/watch?v=uMJedfvBNyg

7 hlasů

No a? Aspon si narod udela obrazek jak je kdo obliben! UZ zase ma "Demokrat " bobky?

3 hlasy

Že ozubená pleš leze mezi půlky Američanům je známo, ale i pšonkům? ...smajlík s vykulenýma očima tady chybí...

4 hlasy

Je to jen uhlazený Jaceňukův klon.

0 hlasů

Líbí se mi věta, že Polsko (tedy stát) i Zaorálek....bla bla. Lze to chápat tak, že i Zaorálek je Stát (to už přece v historii bylo...)? :-)))) Ať žije Jeho Veličenstvo Zaorálek I.!!!! Stojí za přečtení...http://www.parlamentnilisty.cz/arena - /politologove/Analytik-a-chartista-Jan-Schneider-N - a-Ukrajine-se-deji-veci-slucitelne-pouze-s-Treti-r - isi-Putinovi-motorkari-Nase-vlada-si-nabije-cifern - ik-a-ztrapni-se-371520

5 hlasů

Cokoliv, co souvisí s Putinem, nemá v Česku co pohledávat.

1 hlas

Asi bych je sem vpustila ale sebemenší provokace a propagace Ruského nacionalismu a měli by nastoupit těžkooděnci. Jsou to náckové jak vyšití a jak začnou vyhlašovat a vyvěšovat Ruské náckovské symboly tak.... Stačí když vyřvávají o slávě Sovětského svazu a návrat ztracených území. Putinovci každým coulem.

3 hlasy

Můžeš nám upřesnit jak vypadá ruský náckovský symbol a jak se vyhlašuje, Nanynko?

6 hlasů

Pani, nechte být metamfetamin a uvažujte. Kdo se hlásí k nacistům, kdo podporuje nácka Banderu, kdo používá nacistickou symboliku?...Kdo podporoval Hitlera a dnes podporuje Banderovce?...Nechte předsudky stranou a podívejte se na svět, jaký DNES..je.

7 hlasů

kdo si s Hitlerem rozdelil evropu?
kdo s Hitlerem spolecne napadl polsko?
kdo s Hitlerem rozpoutal WW2?
kdo vyvrazdil 20tis polskych dustojniku?
kdo lhal ze na krymu nejsou zadni rusti vojaci aby je nasledne vyznamenal??

3 hlasy

Znovu jako pro člověka trpicího downnovym syndromem:
Kdo se hlásí k nacistům, kdo podporuje nácka Banderu, kdo používá nacistickou symboliku?...Kdo podporoval Hitlera a dnes podporuje Banderovce?...Nechte předsudky stranou a podívejte se na svět, jaký DNES..je.

Nevim, proč sem pletete SSSR. Nezastávám se ho, vycházim z přítomnosti, vy vycházíte z předsudků. Je to podobný, jako když pražská gay cukrárna nade mnou stojí a snaží se mi do mozku lejt lži o tom, jak je islám 100% pohodový náboženství...

6 hlasů

Znovu jako pro člověka trpicího downnovym syndromem:
Kdo se hlásí ke komunistum, kdo podporuje komunistu Stalina, kdo používá komunistickou symboliku?...Kdo podporoval Hitlera a dnes podporuje Stalinisty?...Nechte předsudky stranou a podívejte se na svět, jaký DNES..je.

2 hlasy

hm trochú si to madam pletete ! Náckové jsou na Ukrajině a i v parlamentě navázali na nácka Benderu !

12 hlasů

Je škoda, že Českem neprojedou třeba zabijáci z Outlaws nebo Mongols nebo dokonce Hells Angels. To by zas bylo mávátek, modrých ptačích vlaječek a krásných komentářů našich „novinářů“.

10 hlasů

Bohumile,
věnuj se tomu o čem říkáš, že tomu rozumíš !

4 hlasy

To by byl zticha!

0 hlasů

Tož vítejte chlapci, vidím vás tu radši, než ozbrojené pedofily, co tu byli před měsícem s pruhovanou vlajkou.

19 hlasů

Pravdu má předseda. Pokud budou mít na těch motocyklech kulomety jako dragouni tak to provokace rozhodně je.

16 hlasů

Amíci jsou přátelé, tohle jsou hordy primitivů a buranů !

8 hlasů

hmmm- to je dobrý...Čí jsou to přátelé?? Moji ne, já je nezval. A zajímala by mě vaše představa o hordách! těch pár motorkářů- jděte k šípku...

3 hlasy

To jsou přátelé jenom takových idiotů, jako jsi ty, Lustig a pod. My, normální lidé lháře a agresory za přátele nepovažujeme. Stačí si vzpomenout na Srbsko, Irák a na agrese staršího data Vietnam atd.
https://www.youtube.com/watch?v=0Ce1U5LEhkY

26 hlasů

Rusky debilove se v Cechach vytrati.

3 hlasy

Lustigu čím to je, že tak nenávidíte všechno ruské. Že vašim předkům ti rusáci zrekvírovali vaši oblíbenou pec v Osvietimi.

21 hlasů

Ty motorkářské kolony je americký vynález, který se ujal i v Rusku. Je s podivem, že neozbrojení motorkáři je provokace, ale kolona amerických ozbrojenců v mnohem větším počtu se 4denním pobytem nevadí. Sobotka by neměl skákat na polskou nacionalistickou notu, z těch ukrajinských banderovců ostatně brzy i Poláci vystřízliví.

23 hlasů

..projedou a budou pryč....nechápu, proč se tím pořád někdo zabbývá...toto je jejci průjezd a průjezd Američanů byl proůjezd Američanů...projeli a jsou také pryč...hotovo...nechápu, proč to někdo tak hrotí...

7 hlasů

Pokud budou dodržovat zákony a budou neozbrojeni tak v jejich průjezdu nevidím problém.

16 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov