Domluva Jurečkovi
Račte se, mládenče, chovat slušně! vytkl Kalousek ministrovi

25.03.2014 19:07

Ostrého pokárání se dostalo ve sněmovně ministru zemědělství Marianu Jurečkovi od místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska. Jurečka při projednávání návrhu rozpočtu Státního zemědělského intervenčního fondu podotkl, že už se jím poslanci zabývají téměř hodinu a že každá hodina jednání sněmovny stojí 600 tisíc korun.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Vitezlav Kremlik (19 hlasů) 25.03.2014 19:29

    Kalousek ma co rikat. Je to hulvat prvni tridy a je to parmanetne...

  • Alois Ratzinger (15 hlasů) 25.03.2014 20:04

    Kalousek je staré ožralé a nevychované hovado. To je přece známá...

  • hasmen @ hasmen (14 hlasů) 25.03.2014 19:52

    Ještě pošli Kalouskovi Valentýnku ... :o))

  • Přemysl Kadlec (13 hlasů) 25.03.2014 19:42

    Připadá mi to, že Kalousek musí při každém jednání PS něco plácnout,...

  • Alois Ratzinger (13 hlasů) 25.03.2014 20:07

    Ale Kalousek je totiž všehoschopný. Kdyby byl opravdu schopný, tak...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ten arogantní kašpar ví o slušnosti hovno.

2 hlasy

Může být Jurečka rád, že ho Kalda nezfackoval... Je vidět, že chemik těžce nese, že je teď páté kolo u vozu a ztrácí nervy :-)))))

3 hlasy

Místní rudá chátra si pochrochtává, jak to Mirkovi Kalouskovi nandala, ale psí štěk do nebe nedoletí.

2 hlasy

Kalousek jako jeden z prvnich zacal pouzivat novou zdravici v parlamente ... "jsi jednicka" se tak uchytila, ze ja Kalouska uz jinak ani nezdravim, dokonce si kvuli nechal udelit titul arcikokot a chlubil se snim v mediich ... tak nejak si predstavuji ulhaneho pokrytce

6 hlasů

Ing. Miroslav Kalousek (nyní místopředseda TOP 09, dříve člen národní fronty s KSČ a hlavní vyjednávač KDU ČSL o podpoře vlády s KSČM) a jeho turecké hospodaření.

Byl tedy skutečný deficit veřejných financí za rok 2012 až 6% z HDP?

Tedy 6% z 3 843 mld. Kč = 230,58 mld. Kč
Hrozivé číslo oproti demagogicky uváděnému deficitu státního rozpočtu 101 mld. Kč za rok 2012 ze strany ministra financí Miroslava Kalouska.
To by byl totiž historicky nejhorší skutečný deficit veřejných financí 231 mld. Kč od roku 1993. Podstatnou část našeho veřejného dluhu činí a budou činit půjčky, dluhopisy a jejich splacení včetně úroků, které provedl právě ministr financí M. Kalousek. Jenom v roce 2012 musel stát uhradit 57 mld. Kč na úrocích z půjček, dluhopisů apod..
Mluvíme o metodice EUROSTATu a skutečném veřejném dluhu za rok 2012, tak jak to vyžaduje i EU pro splnění maastrichtských konvergenčních kritérií, kde dva ze čtyř dlouhodobě neplníme.
Zadlužení je podle metodiky EUROSTATu ESA 95: Veřejný dluh = Státní dluh + Dluh za kraje + Dluh za zdravotní pojišťovny + ….. .
Statistika je mezinárodně srovnatelná – ESA 95 je jedna metodika pro všechny státy EU. Proto z ní vychází i maastrichtská kritéria pro euro.

Kalousek částku 59 mld. Kč ,,dar církvím,, - vyrovnání s církví započetl do veřejného dluhu v roce 2012(protizákonně), i když účinnost(platnost) zákona je od 1. 1. 2013 a tím si připravil vylepšenou pozici pro rok 2013, aby splnil deficit vládního sektoru do 3%HDP(jedno ze čtyř z kritérií).
Bylo kvůli tomu podáno i trestní oznámení na podezření ze zneužití pravomoci úřední osoby a poškozování finančních zájmů Evropských společenství(EU).







3 hlasy

Pro vaši informaci Johanides, členy Národní fronty byly všechny organizace a jejich členové v ČSSR, zahrádkáři a rybáři počínaje a členy Spolku přátel žehu konče. Tak co tím pořád máváte?

2 hlasy

Zahrádkáři a rybáři atd. nebyli zastoupení ve vládě a v parlamentě.

1 hlas

Technická poznámka - Spolek přátel žehu tam nebyl.

0 hlasů

Dědku, nechoď do práce ožralej.

0 hlasů

Přijde holčička do Zverimexu a žvatlá:
„Puosimvás, máte maí kwáíčky?“
Prodavač nasadí klasické dětské žvatlání, sehne se k ní a povídá:
„Tak Ty bys chtěla kwáíčka?A jakýho? Máme tu ......maího hnědýho kwáíčka, maího chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího uoztomiího bíuího kwáíčka…“
Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy lízátko a povídá:
"No myslím, že ta moje krajta na barvu docela sere … :-)

Sedí manželský pár v restauraci, ženě ukápne polévka na halenku a povídá: „Podívej, vypadám jako prase.“ Muž na to: „Nejenže vypadáš jako prase, ale ješte sis pokydala halenku.“

Holič stříhá osmiletou holčičku, která žvýká žvýkačku. Ta jí vypadne, holčička ji sebere z přehozu, který má na sobě, dá si žvýkačku zpět do pusy a žvýká dál. Holič se zarazí a ptá se " Holčičko, nemáš ji chlupatou?" Holčička odpovídá „Jebe ti? V osmi??“

Sestry Williamsovy sedí v šatně před začátkem tenisového zápasu. „Myslím, že nám otec dává do jídla steroidy,“ zašeptala Serena. „Proč si to myslíš?“ ptá se šokovaná Venus. „Víš, začíná mi růst ochlupení na místech, kde jsem je předtím nikdy neměla,“ odpověděla stydlivě Serena. „To je hrozné… "Například kde?“ Serena: '' Třeba na koulích''

Po souloži se dívka zeptá: „Jak se bude jmenovat, až se narodí?”
On stáhne prezervativ, zaváže ho, hodí do záchoda a říká: „Jestli se z toho dostane, tak David Copperfield!” :-))

Sedí manžel dlouhé hodiny na chodbě před operačním sálem. Po strašně dlouhý době se otevřou dveře a na chodbu vstupuje unavený a smutný chirurg. Pomalu si přisedne k zhroucenému manželovi a tichým soucitným hlasem říká: „Dělali jsme co jsme mohli, ale vaše paní upadla do dlouhodobého hlubokého kómatu. Manžel vytřeští oči a ptá se: "Co já teď budu dělat? "No, budete se muset o ni denně starat. Každé dvě hodiny ji otáčet, aby neměla proleženiny a krmit ji hadičkou s umělou výživou, vyměňovat ji plíny, když se pomočí a umývat jí, když se pokálí. Budete na ni muset celé hodiny vlídně mluvit, laskat ji ve vlasech, protože je možné, že všechno vnímá a ona se třeba za dvacet let z kómatu probere, usměje se na vás a může do něj znova ihned upadnout na dalších pár let.“ Chlap mezitím zežloutl, zfialověl, zezelenal a totálně serozklepal. Doktor se k němu nakloní, plácne ho po zádech a rozšafně povídá: „Nebojte se, dělám si prdel – samozřejmě umřela“.

Žena poslala manžela v den výročí koupit do obchodu šneky a víno.
Samozřejmě se cestou domů zastavil v hospodě, že si jako dá jen jedno pivo…Najednou jsou 02:00 ráno, manžel se motá domů nalitej jak dělo a říká si :„Ajajaj… jak tohle doma vysvětlím?“ Přede dveřma dostane nápad, rozestaví šneky za sebou v 20 cm rozestupech a zazvoní… Otevře nasraná manželka, smrt v očích a chlap se otočí na šneky a povídá: "No pojďte vy kurvy líný, ještě 2 metry a jsme doma.

Dva se spolu milují
ona: na to že ti je 40, tak u toho dost funíš !!
on: na to že je ti 13, tak si dost drzá !!

2 hlasy

Konečně dobrej příspěvek.

0 hlasů

Kalousek prohrál volby - idiot to nemůže rozchodit

10 hlasů

Myslim, ze se Kalousek musi za bricho popadat, kdyz tady cte kraviny levicaku, kteri placaji o necem, o cem nemaji ani paru, jen proto, ze na ne Kalousek pusobi jako rudy hadr na byka:-)

5 hlasů

Kradousek je Gauner

8 hlasů

Kalousek = PAN politik.

7 hlasů

http://vtipy.netroof.eu/item/13466/tak-to-je-on/

0 hlasů

Opilec, místopředseda TOP 09 Kalousek, jako nejhorší ministr financí celé naší historie, dostal sankci - pokutu od kontrolního orgánu EU v celkové částce 12, 2 miliardy korun za rozkradení a ,,nekontrolu,, dotačních peněz z ,,eurofondů,, , kdy byl i kontrolním orgánem EU označen za nejhoršího v tomto ohledu z celého Evropského společenství a např. Holandsko díky němu nechtělo už dále přispívat do fondů EU. V roce 2012 se tato částka objevila ve zvýšení deficitu veřejného rozpočtu a je to tedy škoda velkého rozsahu způsobená všem občanům ČR.
Kalousek uplatnil náhradu škody na ,,krajích,, jen v částce 2, 6 miliardy korun a jako ,,nejlepší ministr celé naší galaxie,, nějak opomněl (zamlčel) uplatnit také náhradu škody na zbylou část z celkové částky 12, 2 mld. Kč a tedy na částku 9. 6 miliard korun. A věděl proč, protože tato částka jde na vrub vlády (Nečase), ministrů a především ministerstva financí pod jeho taktovkou.
Tímto tedy vyzýváme orgány činné v trestní řízení, protože především Kalousek způsobil nejen všem daňovým poplatníkům škodu velkého rozsahu v řádu minimálně několik miliard korun, aby jste postupovaly, jak Vám v takovýchto případech ukládá povinnost vyplývající z TŘ a konejte!

10 hlasů

Kokotina

9 hlasů

blábol

7 hlasů

Omlouvám se,ale tohle zaznělo v diskusi na jiném serveru,zdá se mi to i vtipné ... :o)))

Na tohle prase se snad voda nikdy neohřeje.

7 hlasů

Klídek. Nechejme to na Božích mlýnech....

http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9312/9312948_d6941ba919f40138f9145e7c083279ae/images/Bomlny.jpg?ver=0

0 hlasů

...Arogantně se zachoval Kalousek. "Mládenec" si totiž dovolil poukázat na zbytnělost části parlamentu. A Kalousek jako prehistorická kreatura se podle toho i zachoval. Nehledal chybu u sebe a podobných, ale ihned okřikoval ty, kteří se odvážili požadovat smysluplnost při parlamentní práci.......

9 hlasů

Taky si myslis, ze vlada potrebuje klid na praci?-)

4 hlasy

Nepodsouvej návod na to co by si chtěl slyšet. .......Dovedu si Kalouska představit jak zbrunátněl po Jureškově vystoupení :-)).... a že je tak zvaným dinosaurem naší politické scény je faktem. Podle toho se také chová, podle toho jedná. Od něj žádnou inovaci nelze čekat.

5 hlasů

To jak okradl CR pomoci cirkve byla docela novinka, dokonce kvuli tomu podplacel posrance v PS, aby zvedali ruku podle zadani ... uz neni potreba plna shoda na zlodejne jako za komousu, ted staci jen 101 zkorumpovancu a cely narod bude platit i restituce, ktere nikdo nemusi nijak prokazat ( viz inflacni dolozka )

0 hlasů

Myslim, ze Jurecka neni spatny ministr a s Kalouskem to bylo jen takove popichovani. Ve vlade jsou vetsi exoti. Viz tovarysc Mladek. I kdyz i ten se mozna rochu srovnal. Hlavne ze tam nejsou poloyntelygenti ze SPOZu:-)

4 hlasy

Tyhle levicaky, kteri nesnaseji Kalouska, krasne symbolizoval minuly tyden u Jilkove behem debate o Krymu jakysi Jarda z Prostejova. Svuj dotaz zahajil konstatovanim, ze Kalousek je clen vlady a na zaver poradu byl uz tak zblblej, ze dokonce Kalouskovi pokazde tleskal. Temto soudruhum se pri pohledu na Kalouska zatmi pred ocima a ztrati nad sebou kontrolu a pak se dej vule bozi:-)

4 hlasy

Kalousek je staré ožralé a nevychované hovado. To je přece známá skutečnost. Jistě by nebylo marné ho pořádně proplesknout. Národní fronta zanechala své následky. A u černoprdelníků obzvláště.

15 hlasů

Ty bys furt někoho mlátil, věšel a střílel... nebyls to ty, kdo píchnul toho vychovatele šroubovákem...?

4 hlasy

Kdeže, tenhle "hrdina" si jen čechrá brka, ale doma je ušlápnutý moula, který čučí s mamkou na Ordinaci v růžovce.

2 hlasy

eM Felixi, zacnes zase vsem okolo vyhrozovat, ze si je najdes a pak s nimi razne skoncujes? Tak neponocuj, vecernicka uz mas za sebou, umyj se, vycurej a jdi spat, Lojziku:-)

3 hlasy

Důležité je zda-li hodina jednání ve sněmovně stojí 600 tis.nebo ne.Pokud míní Kalousek vysedávat ve sněmovně bez jakéhokoliv výstupu,tak proč ne,ale za své,nebo jej chcete někdo sponzorovat?Tak prosím.Nepatřím do fanklubu KDU - ČSL,ale nevidím v poznámce Jurečky nic arogantního,to může tvrdit jen hl......Jinak pro pana Řezáče,osobně je mi Kalousek u .........

8 hlasů

Pan Kalousek leží levičákům pěkně v žaludku. Bavím se tím, jak se snaží tolik let najít nějakou špínu na jeho osobu, tolik trestních oznámení co bylo na něho podáno. A stále nic. To je na mašli, co soudruzi?

5 hlasů

Za Kalouska dělají špinavou práci bílé koně. Ostatně on se vždycky obklopoval kriminálníky, např. stíhaného Bartáka vyhozeného z obrany vzal k sobě na MF. Naposledy využil kriminálníka k prosazení tunelu "restituce církvím".

1 hlas

Máte pravdu - tolik trestních oznámení. Tzn.,že na policejní stanici byl nebo je jako doma. Pro něho nemůže být a není problém podávat vysvětlení. Své zkušenosti přitom dokáže náležitě zúročit a umí vysvětlit i nevysvětlitelné.

9 hlasů

Pane Kadlec, mojí maličkosti se na Vaše duchovno velice dobře odpovídá. Jsem rád, že uznáváte genialitu tohoto člověka. Kam se na něho všichni ti policajti, státní zástupci a nakonec i Vy hrabete, že?

2 hlasy

U Kalouska to není genialita, ale spíše vychytralost, jinými slovy vyčůranost.

1 hlas

U Kalouska to není genialita, ale spíše vychytralost, jinými slovy vyčůranost.

1 hlas

Schopní lidé vždy leží v žaludku neschopným, v Česku se závidí vše.

3 hlasy

Ale Kalousek je totiž všehoschopný. Kdyby byl opravdu schopný, tak začne podnikat a ukáže všem svoji genialitu. Jenže on jenom žvaní a žvaní a drží se politického koryta jako hovno košile.. Když zavře ožralou hubu, má vercajk sbalený. Pokud by se nedostal do sněmovny, bude absolutní nula a neštěkne po něm ani pes. A on to moc dobře ví, tak se snaží a kope a kope.

13 hlasů

V cem podnikas ty, eM Felixi vulgo Lojziku? V tlachani na Tydnu?-)

3 hlasy

On podle vás Financial Times rozdává svá ocenění neschopům?

2 hlasy

Jurečka by měl neprodleně rezignovat na svou funkci.

1 hlas

Protože se nelíbí Kalouskovi?

0 hlasů

Připadá mi to, že Kalousek musí při každém jednání PS něco plácnout, jen aby se o něm psalo. Jurečku vyzývá, aby se choval slušně a nearogantně a sám k němu mluví pokalouskovsku, tedy daleko neslušněji a arogantněji. Holt ostřílený dinosaurus dal zavyučenou bažantovi.

13 hlasů

Zkušenost a historie káže, že to, jak si přestáváme si vážit parlamentní demokracie, brzy draze zaplatíme. U ministra vlády z podobných vět mrazí.

4 hlasy

Ty si vazis tech lharu, zlodeju a hlavne korupcniku, kteri sedi v poslanecke snemovne? To si bud delas legraci, jsi nesvepravny nebo provokater placeny ozralym prasetem Kalouskem!

9 hlasů

b) je správně

5 hlasů

Na základě dlouhodobého pozorování musím bohužel říct, že jako prasata se tady projevují spíš Kalouskovi zarytí odpůrci.

3 hlasy

Ukazuji na diskuzich fakace ?

0 hlasů

svým způsobem má pravdu, kolikrát mám dojem, že se ve sněmovně vykecávají jenom kvůli tomu aby si pár naivků myslelo, že snad náhodou pracujou

1 hlas

Pravdu nemá, je to nepochopení podstaty parlamentu. PARLAre znamená mluvit. Své zástupce do parlamentu nevolíme proto, aby seděli v lavicích, ale aby tam prosazovali myšlenky, které s nimi sdílíme - a proto jsme si je tam zvolili. Že je v Česku z 200 poslanců 150 neschopných projevu, je smutná vizitka voličů. Kalousek se za své postoje umí rvát jako pes, takových poslanců je ve sněmovně maximálně půl tuctu.

4 hlasy

No jelikoz bezvyhradne podporujete Kalouska, tak ja zase podeziram Vas, ze nechapete vyznam slova demokracie a snazite se presvedcit ostatni, ze korporativismus je demokracie.

2 hlasy

Kalousek ma co rikat. Je to hulvat prvni tridy a je to parmanetne ozrale prase - nejcastejsi navstevnik parlamentni nalevny.

19 hlasů

Tyhle Jurečkovy morésy jsou něco mezi arogancí Zemanově úřednických podržtašek a anonistickým populismem. Kluk by se měl srovnat. Díky, pane Kalousku!

5 hlasů

Ještě pošli Kalouskovi Valentýnku ... :o))

14 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov