Polepší si
Radním a starostům porostou platy o tisíce

27.11.2015 06:20 Původní zpráva

O více než tři tisícovky měsíčně si od Nového roku může polepšit budoucí pražský primátor nebo primátorka. Jeho plat dosáhne 101 492 korun hrubého. Důvodem je návrh ministerstva vnitra, které chce od ledna navýšit odměny radních i krajských zastupitelů o tři procenta.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Dokud Rus nevlítl do Sýrie, byla tam pohoda -tabáček. USA sem - tam odpráskly nějakého hlavouna a bylo to všude v mediích. Rus rozmlátil desítky továren, muničáků a ničil infrastrukturu do té doby panensky netknutou USA a spol. Potom Rus šlápl definitivně na kuří oko IS a jeho kámošovi Turkovi a rozmlátil za 5 dní! 1 000 cisteren - převzato pro rýpaly z iDNES a začal kosit teroristy u hranic s Turky, kteří byli připraveni vrátit se do Ruska a škodit. A to Turka vytočilo definitivně. Sestřelil ve sporné situaci bombardér. Výsledek - včera Rus srovnal se źemí ono území a podle hléšení Rusů oni hrdinové co zastřelili a zohavili pilota byli doslova v páru proměněni.... a cestu do Turecka NYNÍ hlídá Rus a každou cisternu či vozidlo se zbraněmi ničí ...Turek si nepomohl a IS SNAD bude konečně ALESPOŇ v Sýrii končit - zda v části kde je USA ... v Iráku si nejsem jist......

0 hlasů

Vy jste se už pomátl? Nesmíte si to tak brát. Vždyť Obama se s Putinem nakonec vždycky domluví a vy to odnesete na zdraví.
Tady ty vaše "výplody" nikdo číst nebude.

0 hlasů

Co to tady blábolíte.Jste u jiného článku.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov