Volby 2017
Rakouská agentura: Strany čeká obtížné jednání o koalici

21.10.2017 22:27

Českou republiku s ohledem na výsledek parlamentních voleb čekají obtížná jednání o vládní koalici. Napsala o tom rakouská agentura APA, která označila jednociferný zisk hlasů dosud vládní sociálnědemokratické ČSSD za debakl.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

NEUVĚŘITELNÉ!!! Kalosek se Švartrumberkem se tam dostali v 16,59!(??), Bělobrádek a Gazdík možná o pět minut dřív.No a vítězství slaví Slovenskej estébák, podvodník a zloděj. V parlamentu budou od teď i "smažky" a národní hrdost a pojem vlastenectví je stále označován za nacionalismus a extrémismus. Já to vidím na předčasné volby!

0 hlasů

Jsem zvědavá na "Škodící program" Kalouska a jeho bratrstva "Kočičí pracky". Doufám, že ČT konečně pochopí, že nejvíce zábavy je v parlamentu a dá přenosy z jednání jako hlavní progra. Název - "Možná vystoupí i Kalousek".

Když už občané platí, tak by si to zasloužili.

0 hlasů

Úspěch SPD byl neočekávaný?....Už na začátku éry vítačů a pozývání statisíců neumětelů z jiných kulturních oblastí kancléřkou Merkelovou, různí renomovaní sociologové a politologové zdůrazňovali, že tenhle akt zvedne nacionalistické a extrémistické vlny po celé Evropě, což se děje.To ,že ve všech státech Evropy, kde se letos konaly volby, byly tyto protimigrantské strany na silném vzestupu, dokonce mnohde panovaly obavy z jejich vítězství,svědčí o tom, že varování nebylo plané.Nic nepomohly nálepky - extrémisté,xenofobové, nacionalisté- kterými se mainstream snažil zakrýt obavy občanů před ztrátou národních kultur na úkor zvýhodnění kultur jiných , které jsou navíc v rozporu nejen s evropským právním řádem, ale se staletým kulturním vývojem evropského kontinentu.Jsme teprve na počátku této krize a to co mnozí považují za malování čerta na zeď muže být brzy velmi krutá realita, pokud evropské země nezaujmou pevný postoj k této migrační krizi s následným fungujícím systémem jak islamizaci Evropy zabránit.....pokud se tomu vůbec , aspoň z část,i zabránit dá.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov