Sametová revoluce
Revoluce bez armády. Zachariáš byl hrdina, vzpomíná Kocáb

19.11.2018 06:00

Revoluci z roku 1989 způsobil obrovský občanský pohyb, který byl podpořen několika statečnými z druhého tábora. V televizi Prima to v neděli řekl jeden z hlavních aktérů Občanského fóra Michael Kocáb.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • ptakbenda ptakbenda (6 hlasů) 19.11.2018 08:18

    Vzpomínky tuneláře Kocába nemají morální váhu.

  • tyden tyden (5 hlasů) 19.11.2018 06:54

    dneska tunelare kocaba moc nepotesim. Havluv a Dienstbieruv...

  • Dluhoslav Henex (4 hlasy) 19.11.2018 09:14

    Revoluce byla v pořádku, o tom žádná. Ale pak havloidi, Kocába...

  • ptakbenda ptakbenda (4 hlasy) 19.11.2018 11:38

    Nestandardně zablokoval přístup k fondu a práva pak za 40 mega...

  • Karel Kostrč (3 hlasy) 19.11.2018 10:56

    Zachariáš byl hrdina. Aj ja som bol hrdina a terazky som tunelár.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

to svinský prase kocáb má tu drzost a pořád něco komentuje

0 hlasů

Že tohle plešatý zlodějský vemeno co za bolševika zpíval sra@ky jako ( my jsme hráli, vy jste hráli, všichni myši tancovali ) už tenkrát se to nedalo poslouchat, tak tenhle slůníčkářskej megalump si dovolí ještě dnes beztrestně plácat v televizii. Kde to kurv@ jsme. Má bejt už dávno v base.

1 hlas

Důstojník Stb ocenil generála tehdejší armády.Tak je to spravne,tak má byt!!!!

2 hlasy

V sobotu vše uvedl na pravou míru Petr Pithar,ač Havlovec.Reportáž byla asi 3x na čt 24.Pithart:V žádném případě se nejednalo o revoluci,bylo předem dojednané předání moci.Revoluce vypadá jinak přináší oběti,tady si lidé po práci přišli zacinkat klíči.Havlova touha po moci byla neskonalá.Jediný problém by bývalý předseda vlády Adamec,chtěl být nadále premiérem.Jel za Gorbačovem,ale ten jej ani nepřijmul.Rovněz byly náznaky LM o zásah,ale ty rychle rozplynuly,jako nedůvodné.
Tak tohle bych od Pitharta nečekal a smekám před ním.Řekl,jen to,co ví drtivá většina pamětníků,nikoli dnešních organizovaných,hulákajících smradů.
Škoda jen,že objasnit tyto skutečnosti nikdo neudělal,ať už např.Klaus,nebo Zeman

1 hlas

Zachariáš byl hrdina. Aj ja som bol hrdina a terazky som tunelár.

3 hlasy

Největší hrdina byl Kocáb, ten byl také z druhého tábora a ukradl co mohl a dnes by měl raději zalézt a nevystrkovat čumák.

3 hlasy

Revoluce byla v pořádku, o tom žádná. Ale pak havloidi, Kocába nevyjímaje, republiku rozkradli. Nyní jsme nesvéprávnou kolonií Evropské unie. To jsou výsledky Sametu.

4 hlasy

Za veškeré rozkrádání nese zodpovědnost Václav Klaus a ta jeho pseudopravicová banda. Nazývat tyto zloděje "Havloidi" je směšné, Havel neměl jako prezident žádnou výkonou moc a sebestředného Klause nesnášel. Klaus na oplátku zase jeho. Klaus vám ukradl revoluci, milánkové...

1 hlas

Woe to je úsměvné že Havel neměl žádnou moc. Až na to že na exponovaná místa dosazoval své kámoše z Jedové chýše. To je tvrdit jako že je Zeman jen kladeč věnců. A přitom si s celým slavným "Demagogickým blokem" v PS vytírá kloaku. Viz např. Babiš a nebo nejmenování toho hlavonožce Pochvu šéfem ZAMINI.

3 hlasy

Tu směšnou Sametovou loutkovo-maňáskovou taškařici chystalo KGB+StB několik let, nebo na něco podobného byli dávno, pro jistotu připraveni, protože by jinak nevznikl Prognostický ústav.
https://dotyk.denik.cz/publicistika/prognostici-ve-sluzbach-kremlu.html
Byli v něm všichni, témeř všichni, Potaškařiční politici a vládní činitelé. Proto nebyla nikdy zakázána KSČ, potrestáni činovníci StB, kteří si navíc rozebrali celou Československou zemi. Ano pár malým rybkám bylo udělano TYTYTY a nakonec je Tunelář Klaus stejně osvobodil …

2 hlasy

Vzpomínky tuneláře Kocába nemají morální váhu.

6 hlasů

Pomluvy...!
Kocáb není tunelář. Spolu s Kratochvílem založili privatizační fond a posléze ho prodali tuším První brokerské v Hradci Králové. V té posléze získal majoritu jakýsi Rus (asi bratr Slovan) a ten vše zašantročil. Ten prodej byl celkem logický krok, ani Kocáb, ani Kratochvíl neměli s finančnictvím žádné zkušenosti...

0 hlasů

Nestandardně zablokoval přístup k fondu a práva pak za 40 mega prodal. Pak se překvapeně divil, že někdo chce těch 40 s úroky zpět. Nenechte se vysmát. Naletěl jste jeho pohádce jako dikové, kteří mu věřili. Takhle správa cizího majetku rozhodně nevypadá.

4 hlasy

https://g.cz/vytunelovany-oblicej-michaela-kocaba-pripominka-lidske-blbosti/

1 hlas

dneska tunelare kocaba moc nepotesim.
Havluv a Dienstbieruv (starsiho) poradce rika totiz neco uplne jineho, nez tenhle milovnik slimaku :-)))))

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Spolupracoval-s-Havlem-ted-promluvil-Sametovou-revoluci-pry-odstartovala-KGB-559878

5 hlasů

Revoluci odstarovalo STB, ale pak se jim to vymklo z ruky. Lavinu nezastavíš...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov