Téma TÝDNE
Robejškova šedá eminence. Kdo stojí za novou stranou?

29.11.2016 05:00 Původní zpráva

Na pravici zadul pod taktovkou politologa Petra Robejška nový vánek. Jenže detailnější pohled na jeho uskupení Realisté ukazuje, že může jít spíše o větry z éry Věcí veřejných.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Blokovaná IP adresa (2 hlasy) 29.11.2016 08:53

    Dovoluju si oponovat. Koho podporuje byvaly korporatni najezdnik...

  • LV 426 (2 hlasy) 29.11.2016 08:54

    Ano, levice je dobrá jenom pro chudé. Proto nikdy nedopustí, aby se z...

  • Jan Karlík (2 hlasy) 29.11.2016 07:30

    Pravice je dobrá jenom pro bohaté. Kdo ji však chce přesto volit,...

  • Karel Musil (1 hlas) 29.11.2016 11:42

    Pan Robejšek je sympatický politolog s některými zajímavými názory....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pan Robejšek je sympatický politolog s některými zajímavými názory. Ale žije ještě v Německu, nebo už se k nám přestěhoval? Tak jako Američan prof.Švejnar se vynořil před volbami, aniž by tady měl podporu v regionech. Kandidát na zvolení kamkoliv musí být vždy optimista ohledně výsledku, tak proto ten údajný volební potenciál 20%, ale ten může mít daleko ke skutečnému volebnímu výsledku, i když do parlamentu by se mohl dostat a spojit se pak třeba s Babišem.

1 hlas

Co jméno to potencionální katastrofa.Navíc pochvala od Klause přímo děsí. Jméno Dospiva, absolvent proslulého KGB moskevského institutu nabádá k převeliké opatrnosti. Nemáme tu náhodou takové nějaké nové SPOzáky, účelově vytvořené pro další zvolení prezidenta a financované ze stejných zdrojů?

0 hlasů

Máte můj hlas.
:o)

0 hlasů

Pravice je dobrá jenom pro bohaté. Kdo ji však chce přesto volit, udělá lépe, bude-li volit Robejška místo mafiánů z ODS, sluníčkářů a korupčníků z TOPu, nebo kolaborantů (se Sobotkou a tím vlastně s Merkelovou) z ANO.

2 hlasy

Ano, levice je dobrá jenom pro chudé. Proto nikdy nedopustí, aby se z chudých stali bohatí. To by jí pak nikdo nevolil.

2 hlasy

Když ke zbohatnutí chudých stačí jen to "dopustit" , proč to nedopustí pravice, když vládne? Podle této "logiky" by ji pak volili všichni a levice by neměla šanci.

0 hlasů

Dovoluju si oponovat. Koho podporuje byvaly korporatni najezdnik MotoInvest (dnes "vazena" firma PENTA-GRAM), ten je u me automaticky zneduveryhodnely. Dale, urychleny vznik teto "pravicove" partaje hned nekolik dni pote, co Okamura prohlasi, ze ocekava minimalne 20%pravicovych zisku ve volbach, je ocividny pokus mu odlakat cast volicu, stejne jako zapusobily VV, coup d' etat v Usvitu prime demokracie, a do jiste miry TOP0.00000009.

Pana Robejska si vazim, ale brat jidasuv stribrny od MotoInvestu je proste polibek smrti pro znale, kteri hodi hlas Okamurovi a zmar nad zmary pro neznale, kteri se nechaji zlakat MotoInvestem a jejich dlouhymi prsty.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov