Rozčílený Topolánek nechce Tlustého ve sněmovně

05.09.2008 15:24 Původní zpráva Aktualizováno 05.09. 19:17

Předseda vlády a ODS u zelených zabodoval. Nejprve přinesl kytici poslankyni Olze Zubové a pak se pustil do ostrého projevu. Straníkům řekl, že nyní potřebuje, aby byli jednotní a pomohli mu vyčistit Augiášův chlév.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karkulka (224 hlasů) 05.09.2008 18:10

    Nechtěla jsem věřit tomu, že ODS kupovala poslance Melčáka, Pohanku a...

  • sudetský čech (220 hlasů) 05.09.2008 17:21

    Tento projev politruka Topolánka dokonale potvrdil má slova,že do ODS...

  • Henex (211 hlasů) 05.09.2008 15:54

    Tak to ten had otočil proti Tlustému, to je neskutečný hajzl.

  • honza (211 hlasů) 05.09.2008 16:09

    Vzpomínám na rozčíleného Paroubka po zveřejnění Kubiceho zprávy, tam...

  • Miloš (200 hlasů) 05.09.2008 15:58

    Volím KSČM.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Teď už nám opravdu zbývá jen jediné-emigrovat ke Křovákům do Afriky,tam snad nejsou žádní politici a bude klid.jestli si Topol myslí,že mu lidi uvěří,že o ničem od Dalíka nevěděl,tak je naivní blb.Nejvíce ho určitě vytáčí,že mu Morava musí na chvíli od válu a musí mu sehnat trafiku

99 hlasů

ten zelený mozek nemá nárok a právo nikoho ze sněmovny vyhazovat. Jestli se mu Tlustý nelíbí tak sám jde k čertu, žádná škoda pro republiku to nebude . Můžesi sebou vzít Tluchoře, Julínka, Římana a naší četařku zpěvuli s velkým zadkem v uniformě.

107 hlasů

a teď si představte, že ento nevychovaný hňup bude od Nového roku řídit EU. To si skutečně nedovedu představit, až tam Toipolánek bude vystupovat. Mimochodem, dovede vůbec jinak šbleptnout než česky? Myslím, že jeho cholerické výstupy souvisí s jeho nemocí. Den ode dne vypadá hůř, asi to nebude jenomta cukrovka. Ona mladá žena dá taky zabrat. Fandím Tlustému a neměl by odstupovat. Pěkně mu ti piutomečci nalítli, dobře jim tak. Jejich arogance už přesahuje všechny meze. Kdyby měl někdo odstoupit, tak by to musel být Topolánek a celá jeho parta vč. dámy Vesecké.

133 hlasů

jak je možné, v takzvaně svobodném a demokratickém státě, že jistý inženýr pochodového kroku, který je zrovna premiérem / po koloťukovi/, má přístup ke svobodnými médiii / za které platíme každý den co den - p. poslanec železný/, ještě nezveřejněným článkům?

134 hlasů

Zloděj volá chyťte zloděje-tento člověk nám chce něco vyprávět o chlévě, který nakupoval přeběhlíky,zastavil stíhání pana Čunka prostřednictvím panÍ Vesecké,že ho hanba nefackuje!!!!!!!

170 hlasů

Ma babicka uz tomu moc nerozumi,takze kdyz slysela rvat na sjezdu Topolanka -se mne pta..jezismarija to uz se vratili komunisti-Tak rval Gotwald v 48.roku.Mirku jsi typicky komunisticky lampasak-toti v krvi zustane navzdy.

131 hlasů

Nějaká špína vyplavala na povrch a je každopádně nechutná. Nevíme však, kolik dalších podobných nekalých praktik zůstává zatím neodhaleno ...

143 hlasů

Projev jsem viděl. Bylo to takové komunistické řvaní a masírka zelených, které vyzýval ke spolčení a pomoci proti Tlustému. Jako kdyby se vrátila padesátá léta minulého století.

102 hlasů

Nechtěla jsem věřit tomu, že ODS kupovala poslance Melčáka, Pohanku a Wolfa. Bohužel, po tom, co předvedl Morava s panem Tluchořem mám jasno. Samozřejmě. A měli bychom panu Moravovi poděkovat za to, že díky jeho hlouposti jsme získali jistotu o praktikách vládnoucí strany. Stydím se za to, že jsem je volila a slibuji, že už tu hrubou chybu nebudu opakovat.

224 hlasů

Karkulko,diky znamemu jsem tusil,ze v ODS toje jak v tvrdych 50.letech a to uz davno,nebot ten pan pred 2.5roky zemrel,ale kdy i on jako clen ODS byl u zvoleni Topolanka predsedou prohlasil velice slusne-tak toto je pro ODS nestesti,cas ukazuje,ze mel pravdu.Jeste chci podotknout,ze tomu panovi bylo 70.let,zazil kdy mu komousu zebrali zivnost jeho tatovi,tim jeho srdce bilo pro ODS,ale jak jsem psal jen do doby nez se stal predsedou Topolanek.

154 hlasů

Váš známý měl pravdu. Topolánek je neštěstí na naší politické scéně. No a jaký pán takový krám, proto to u nás takhle vypadá. Spousta lidí naletěla jejich lžím, ale teď se jim otvírají oči. Jsem ráda, že tahle hrůzovláda, která jen ožebračovala střední vrstvu po volbách skončí a konečně se nám bude lépe dýchat.

159 hlasů

Hm. A kdo podle Vás to "lepší dýchání" zajistí?? Nezapomínejte v návalu vzteku na praktiky všech ostatních stran -nevidím v nich rozdíl pokud jde o metody, ale rozdíl ideologický a ten je vždy a stále nejhorší u socanů a komunistů: utrácet a zadlužovat budoucí generace tohoto státu.

111 hlasů

Ano, máte pravdu. Jsem nepříčetná vzteky, jak jsem si naběhla, když jsem tuto stranu volila. Dobře víte, že jsem ji dlouho hájila, stejně jako vy a že jsme za to byli oba nepěkně napadáni. Ale tohle byla ta pověstná poslední kapka. Jsem si moc dobře vědoma toho, že na politickém kolbišti není ani jedna strana, o které bych mohla s čistým svědomím tvrdit, že je ideální. Ale tohle už bylo příliš a ať už se do čela dostane kdokoliv, horší už být nemůže. Proto ta poznámka o lepším dýchání, tohle svinstvo už nemůže tolerovat ani tak tolerantní člověk, za kterého se pokládám.

110 hlasů

Skoda a ona asi pani Vesecka dobre vedela proc nezbavila uplne mlcenlivosti Judr.Strize,jasi snim hral na piskovisti,byl to soused a neco mi rika,ze Igor promluvit uz v kvetnu chliv byl vycisten Karkulko.

180 hlasů

Tento projev politruka Topolánka dokonale potvrdil má slova,že do ODS přeběhla ta nehorší komunistická prasata jaká kdy tato zem vyprodukovala.Nedivím se mladým lidem,že v této žumpě nechtějí žít.

220 hlasů

Z Topolánka bych blil...

180 hlasů

Já z Topolánka zvracím

110 hlasů

Já bliju z celé naší poúnorové politické sebranky! Jen ať se soudruzi požerou a bude tady klídek. Sice to bude trvat ještě tak třicet let, protože mnozí z nich jsou ještě maldí a jsou rozlezlí po celé politické scéně od prava do leva. My staří už toho nedočkáme, ale naše děti a vnoučata snad ano!

122 hlasů

Augiášův mafiánský a proradarový chlév vytvářejí Topolánek, Vondra, Bursík, Kalousek, Parkanová a Švancemberk a další.

181 hlasů

Po projevu premiéra mám strach žít v této zemi!!!!

132 hlasů

Je zajímavé, jak jste všichni moudří. Co Čech, to jasnovidec. Je to jako s tou Gruzií. Každý znal pravdu, jako kdyby u toho byl. Teď to samé. Informace je stará pár minut, ale každý už ví, jak a proč. Jste opravdu zázračný národ. Jen jedna věc mě mate. Jak je možné, že je to tady samý genius a hospodářsky jsme na tom hůř než Turci.

107 hlasů

Spousta Čechů se naučila díky komunistům číst mezi řádky, takže je díky Bohu daleko odolnější vůči mediální masáži než třeba Američané, akorát spousta českých novinářů a politiků to pořád nedokáže pochopit a myslí, že nás opijí rohlíkem.

132 hlasů

Problém je, že mezi čtením mezi řádky a paranoidními vizemi je velmi tenká hranice. Myslím, že se vyplatí trochu vydýchat a počkat si, co z toho bude, zatím pořád moc nevíme. Ale jak jsem viděla Topolánkovu reakci, to byl nefalšovaný šok, věřila bych, že o tom nevěděl.

104 hlasů

Možná, že o tom nevěděl, nebo jen okrajově, protože takových akcí mají pravděpodobně rozpracováno více. Šok měl ale především z toho, že se to provalilo právě teď, těsně před volbami. Tak to na světě chodí, špinavostí volby vyhráli, další špinavostí je prohrajou.

132 hlasů

Tomu říkám dvě mouchy jenou ranou, odstanění Tlusťocha a podpora zvolení Bursíka.

126 hlasů

Fandím Tlustému, zřejmě o praktikách politiků (napříč stranami ví své) a rozhodl se, že o tom spraví nějak veřejnost). Toto byl velmi chytrý způsob, víme přece, jak dopadli ti, kteří přímo obvinili např. při volbě prezidneta oponenty z vydírání.. Nic se neprokázalo a byli za hlupáky

119 hlasů

Ano, také to tak vnímám. Tlustý to nemohl říci naplno, proto celá tahle kauza vznikla; je to moc dobře, alespoň to všem myslícím lidem otevřelo oči a předvedlo, jaká morální spodina se dostala k moci. A Topolánek? To nechávám bez komentáře, tady si názor udělal snad každý....

137 hlasů

Vzpomínám na rozčíleného Paroubka po zveřejnění Kubiceho zprávy, tam zas byl naopak klidný Topolánek. To, že ve zprávě byl Paroubek označen jako pedofil, nechalo klidným i ministra vnitra, to že "tajný" materiál byl úmyslně zveřejněn taky. Prostě vše se opakuje...I to odcházení politiků... Ale neodejdou a neodejdou... Jinak je vidět co je tam za svinstvo o tom nepochybuje už ani příznivec ODS. Straničtí fanatici byli, jsou a budou. Byli ve všech režimech a budou ( Jsou ale nejvíce nebezpeční). Jinak projev byl herecky na jedničku. Bylo vidět jak to prožívá... (Chybělo mi tam skandování ať žije ODS-no ale byl to sjezd Zelených- možná příště). Krásný byl i ten odchod. Pomalu by tomu všemu co říkal obyčejný člověk věřil, nevědět o tom co se dělo s Paroubkem, Kubicem, při volbě prezidenta atd, atd.

211 hlasů

Jo, divadlo to bylo super. Div mu od huby nelítalo jako tibetské doze

163 hlasů

Když se to vezme kolem a kolem a ještě jednou dokola, tak já syrovému buranství a nařvanému křupanství Myrka Topolanálka docela rozumím. Když studoval bolševickou vojenskou školu, řval na něho na buzeráku komunistický lampasák, teď ho pro změnu staví do haptáku americký velvyslanec. To skutečně k vytříbenosti mravů a kultivaci morálky neslouží.

181 hlasů

Domníváte se že, to fašizoidní hovado co nemá svůj strop ale svého Dalíka vůbec někdy tak sprostá slova jako morálka a mravy vůbec někdy slyšelo? Podle jeho jednání a chování to na lampasácké škole nevyučovali a v ODS k takovému úrazu přijít nemohl.

161 hlasů

Domníváte se že, to fašizoidní hovado co nemá svůj strop ale svého Dalíka vůbec někdy tak sprostá slova jako morálka a mravy vůbec někdy slyšelo? Podle jeho jednání a chování to na lampasácké škole nevyučovali a v ODS k takovému úrazu přijít nemohl.

128 hlasů

Domníváte se že, to fašizoidní hovado co nemá svůj strop ale svého Dalíka vůbec někdy tak sprostá slova jako morálka a mravy vůbec někdy slyšelo? Podle jeho jednání a chování to na lampasácké škole nevyučovali a v ODS k takovému úrazu přijít nemohl.

114 hlasů

Tlustému fandím. Jeví se jako jediný rozumný člověk

173 hlasů

Volím KSČM.

200 hlasů

Tak hodne stesti s KSCM. Diky Bohu ziju uz v normalni zemi...

134 hlasů

Jak jinak, Milouši Jakeši

118 hlasů

Miloš Jakeš nejsem, ale za svůj názor se nestydím. Volím KSČM. Ti co to tady v 70´- 80´ letech dost dokur_vili jsou nyní většinou v ostatních stranách a mají hubu plnou keců o demokracii. :-)

141 hlasů

Zatímco soudruzi komunistin ám tady vypěstovali takové hvězdy jako jsou Krejčíř a Pitr -oba synáčci komunistických špiček. Generál Moťovský dal synkovi 1mega v roce 1990 na podnikání -to jsme ale měli za socíku hodně dobře placené vojáčky (copak asi rozkradl?)..atd. Komunisti jsou verbež, která se vzdala vlády vyjedeného krámu, aby si zase za rohem počkala, až tu znova bude co krást!

124 hlasů

Souhlasím,, soudruzi jsou dneska ve všech stranách. Až KSČM zvítězí, snad se dozvíme, jak u koryt pochodili. Nedělám si totiž iluze. Ale my se to nedovíme, oni asi zpravodajství zcenzurujou. No, snad bratři Slováci pustí něco do rádia

90 hlasů

Neboj se! Cenzurovat nic nebudem. Máme rádí vše co je lidské a máme i všechny lidské neřesti. Jenže nyní po 20 letech kdy nás politici a média líčí jako dementní nevzdělané zrůdy v důchodovém věku se nedivím podobným názorům.

111 hlasů

Ten projev musel být nechutný. Lituji Zelené, že ho museli posloucvhat. Mormálně se premiér nedá snést - a to když je lépe naladěn. Měl by si dám malý dortík, aby srovnal spálený cukr. Mohl by upadnout do bezvědomí

124 hlasů

rozčílil se akorát proto, že to prasklo a další "přeběhlíci" nepřibudou. Augiášův chlév nejlíp vyčistí, když tu svou modrou partaj rozpustí

163 hlasů

Svatá slova!

159 hlasů

Tak to ten had otočil proti Tlustému, to je neskutečný hajzl.

211 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov