Očima Petra Koláře
Rukověť nerozhodnutého voliče

11.10.2017 20:21 Glosa

Kdo nejde k volbám nebo dá svůj hlas nějaké menší straně, volí komunisty. Tato teze se českým veřejným prostorem táhne už od roku 1990. Přijít k volební urně a hodit do ní lístek s vybranou kandidátkou tak nějak patří k dobrému tónu, alespoň v určité části společnosti. Kdo tak neučiní, je buran, křupan. A volí komunisty. I tak vyprofilovaní političtí lídři, jakým býval někdejší předseda ODS Václav Klaus, před volbami často říkávali: Přijďte k volbám, je jedno, koho budete volit, ale hlavně přijďte.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Lukáš Juřena (1 hlas) 11.10.2017 21:54

    Nezlobte se na mě, ale toto je velmi trapné.... SPD Tomia...

  • Petr Dosoudil (1 hlas) 11.10.2017 21:28

    Naprosto zbytečný článek, schematicky popisující něco , na co má...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Z Deklarace Realistů:

"Realisté jsou přesvědčeni i o tom, že ve společnosti leží ladem obrovský rezervoár zkušeností a moudrosti, a chtějí proto, aby se občané na řízení státu podíleli více než doposud."

Takže hajdy k volbám, ať si ty naše rozumy a hlavy dáme všichni aspoň jednou za pár let dohromady.

0 hlasů

Nezlobte se na mě, ale toto je velmi trapné.... SPD Tomia Okamury..... "o tom se snad nebudeme bavit ??? " Co to jako je.... ?? Co si o tom mají voliči a hlavně voliči SPD myslet ?

1 hlas

V žebříčku sestaveném volební kalkulačkou mi SPD vyšlo v obklopení stran KDU-ČSL, TOP 09, Piráti a Zelení. Na druhém konci žebříčku byli první Realisté, za nimi ODS, pak Svobodní.

0 hlasů

To je jednoduché. Autor vyjádřil své opovržení nad KSČM a SPD.
V tomto s ním zcela souhlasím.

0 hlasů

každý má svůj názor.já zas opovrhuji piráty,čssd,komoušem a babišem,vítači.realisti snad nemají nárok.zatím se mi líbí program spd a ano,ale bez,ohne babiše a vítačů/pirátů.

0 hlasů

Naprosto zbytečný článek, schematicky popisující něco , na co má každý občan svůj názor, který nějaký Kolář nemůže ovlivnit.To nemá Týden lepší pisálky, kteří by překonali slohové cvičení na téma volby?

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov