Hotovo snad v pondělí
Rusnok chce vládu do týdne, na průmysl má jít rektor Cienciala

02.07.2013 14:15 Aktualizováno 02.07. 15:34

Designovaný předseda vlády Jiří Rusnok pokračuje v hledání členů úřednického kabinetu. Od rána jednal s Martinem Pecinou, kterého si vybral na post ministra vnitra úřednického kabinetu. Pecina do Kramářovy vily přijel před devátou hodinou. Po něm za premiérem zavítal náměstek vedoucího Úřadu vlády Václav Pelikán. V průběhu dne do vily přijelo několik dalších aut s tmavými skly. Novinářům na místě se nepodařilo zjistit, kdo v nich seděl.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • alfa samec (5 hlasů) 02.07.2013 15:42

    Zeman je správňák.Konečně se našel někdo,kdo típl ten brajgl zvaný...

  • Zdenka Zwiebel (5 hlasů) 02.07.2013 15:49

    Kéž byste si tu radu ráčila vztáhnout především sama na sebe,...

  • Jan Novak (5 hlasů) 02.07.2013 15:28

    Od pravičáků ty kecy o osobní zodpovědnosti opravdu sedí. Kalousek se...

  • alfa samec (4 hlasy) 02.07.2013 15:57

    Nenapadej mě slepičko a jdi kvokat na dámské diskuze.Piš...

  • Baryk Baryk (4 hlasy) 02.07.2013 15:06

    Áda i Kléma by to vyhráli u většiny, všechno lepší než vzít na sebe...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Přesně tak. Tupec Topolánek sestavoval vládu víc než půl roku a Klauz mlčel... Objektivnější novináři se naopak diví, jak je Rusnok rychlý, očekávali minimálně ještě 14 dní. Drtinová je blbka s pravicovou úchylkou mozku. Ale to vlastně celá hvězdná pěchota ČT.

1 hlas

Chrenek a Ciencala. V r.2009 přes 150 věřitelů společnosti Moravia Energo nahlásilo, že jim zkrachovalý obchodník s elektrickou energií dluží kolem 4,5 miliard korun. Zodpovědnost za pád firmy nese její vedení, zejména představenstvo a dozorčí rada. Šest let byl jejím předsedou Jiří Cienciala. Měl dozorovat a být zodpovědný. Jak vyplývá z výroční zprávy Moravia Energo, dostával za to zaplaceno. Místo, aby se zastyděl a nějaký čas “chodil kanály”, tak hned 16.4.2009 na pražském Žofíně oslavoval. Byl vyhlášen Manažerem roku 2008. Absurdní.
Cienciala se stal manažerem roku za období, v němž byl předsedou a později místopředsedou dozorčí rady Moravia Energo. V té době společnost udělala rozhodnutí a úkony, které vedly na začátku března 2009 k jejímu definitivnímu pádu. Dosti nemrávné je, že se Cienciala nechal na konci prosince 2008 z dozorčí rady “vymazat”. Okolnosti této akce lépe ani nezkoumat. Snad jen tolik, že na soud horký materiál došel až desátého března 2009, tedy pět dní po vyhlášení úpadku na Moravia Energo.
-------------------------------------------------- - ------------
Soutěž Manažer roku vyhlašuje Česká manažerská asociace, Svaz průmyslu a dopravy ČR, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Svazu průmyslu a dopravy ČR, jehož je . Ciencala viceprezidentem, kromě toho, že je rektorem Vysoké školy podnikání v Ostravě, předsedou dozorčí rady Hutnictví železa, předsedou Česko-polské obchodní komory, poradcem předsedy představenstva v Třineckých železárnách, členem vědecké rady VŠB-TU v Ostravě, prezidentem odvětvového Svazu hutnictví železa, viceprezidentem Sdružení pro rozvoj MSK, místopředsedou Rady hospodářské a sociální dohody MSK, členem představenstva Krajské hospodářské komory, členem rady ředitelů Světové ocelářské asociace (Worldsteel) a také členem vládní Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI).

0 hlasů

Bude to nejrychleji sestavená vláda od r.1989, navzdory posměškům našich tendenčně vystupujících moderátorů ČT24, jako Moravce, Drtinové a Klepetka o tom, kdo a proč odmítl, nebo jak s dezignovaným premiérem a ministry mluví jak s uličníky.Možná neměl pan Rusnok oznamovat koho oslovil, aby to tito tzv.moderátoři nemohli rozmazávat a měl oznamovat jen provedená jmenování.

2 hlasy

Přesně tak. Tupec Topolánek sestavoval vládu víc než půl roku a Klauz mlčel... Objektivnější novináři se naopak diví, jak je Rusnok rychlý, očekávali minimálně ještě 14 dní. Drtinová je blbka s pravicovou úchylkou mozku. Ale to vlastně celá hvězdná pěchota ČT.

0 hlasů

Jo, je to unikát. Až cimrmanovský. Vláda byla složena podle telefonního seznamu. To jde vždycky rychle.

1 hlas

Však. Zapomněl jste jen dodat, že 99,99% respondentů z telefonního seznamu odmítlo se stát ministrem. Rusnok jmenuje jen ten zbytek, který mu z pomatení smyslu kývnul na nabídku.

0 hlasů

Čím se začíná vláda rýsovat tím protažená huba mádlovců modrého týmu a fandů KS.

1 hlas

Zeman je správňák.Konečně se našel někdo,kdo típl ten brajgl zvaný vláda.

5 hlasů

Chacha, ocenil jsem (kuřácky) vtipnou poznámku :-))

2 hlasy

Jo Janosik je vtipnej. Kolikrát mě to doslova trhá...

1 hlas

Již dole jsem prosila o jediné: Prosím, omezte pitomé připomínky

2 hlasy

Nenapadej mě slepičko a jdi kvokat na dámské diskuze.Piš slušně.Pitomé připomínky máš ty.

4 hlasy

Pitomé? Vy jste dal rovnítko naše historii s diktátory Hitlerem, Gottwaldem a přimíchal jste do toho Caligulu (vis dole).. Kdo je že tu má pitomé připomínky?

0 hlasů

Kéž byste si tu radu ráčila vztáhnout především sama na sebe, ušetřila byste řadě čtenářů neustálé přeskakování výplodů vašeho "bystrého" ducha.:-)))

5 hlasů

Jsou lidi kteří mě snad mohou urazit, vy to ale rozhodně nejste. Vy za to ani nemůžete.

0 hlasů

:-)))))))))

2 hlasy

rabe TKK, ty se směješ tak upřímně jako rolníci a dělníci na estrádách s Jiřinou Bohdalovou a Vladimírem Dvořákem...

1 hlas

A od kdy bude mít Kalousek zakázán vstup na MF?

4 hlasy

Vzdorovláda Zemana a SPOZ, kde je starost o Česko a naší prosperitu? Co chtějí dokázat, co prosadit, když se tam budou držet pouze v demisi?

3 hlasy

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Co Gottwald nebo Hitler, ten by se vám také líbil. Řekla bych, že ano. Proč jste tak trapný?

2 hlasy

A co Caligula?Ten by se ti líbil?Když lezeš do prehistorie?

3 hlasy

Samče, komu to píšete? Snad ne mě? Já si takové pitomce nepřeji a tak nevím co to píšete. Ostatně to prehistorie není, nás se to týkalo a týká, bohužel i bytostně což se o Caligulovi rozhodně nedá říci. Prosím, omezte pitomé připomínky.

0 hlasů

Áda i Kléma by to vyhráli u většiny, všechno lepší než vzít na sebe vlastní zodpovědnost.

4 hlasy

Od pravičáků ty kecy o osobní zodpovědnosti opravdu sedí. Kalousek se drží státu jak h.vno košile 23 let. To samé Klauz atd. Co kdyby ukázali, jak se umí uživit v soukromé sféře?

5 hlasů

Co kdyby jste nám ukázal vy, že se také umíte živit vlastní prací a nemusel nás oblažovat vašimi příspěvky s perlami např. KlauZ.

0 hlasů

Zdenka Zwiebel 02.07.2013 17:23
cibule

Vy jste se nám také obzvláště podařila.

0 hlasů

A co KDYBYSTE nás pro změnu svými perlami přestala oblažovat vy?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov