Ministrovy dluhy
Rusnok: Fischerovi věřím, sponzorské dary jsou v pořádku

18.07.2013 19:09 Původní zpráva

Nový ministr financí a místopředseda Rusnokovy vlády Jan Fischer budil náhlým doplacením dluhů ze své neúspěšné prezidentské kampaně pochybnosti. Svým štědrým sponzorům dal do středy lhůtu, aby původ peněz doložili. A prý je vše v pořádku. Za bývalým premiérem teď stojí i jeho současný šéf Jiří Rusnok. Ke zpochybňování původu peněz prý už není důvod, řekl on-line deníku TÝDEN.CZ.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Baryk Baryk (4 hlasy) 18.07.2013 19:18

    Taky bych věřil. Komunista nelže!

  • Jaroslav Bradáč (3 hlasy) 18.07.2013 20:44

    Protože je všeobecně známo a doloženo, kolik,kdy a od koho Fischer...

  • Petr Dvořák (2 hlasy) 18.07.2013 23:06

    Fotky kde se tváří jako krysa byly vyřazeny ...

  • Hep Cheek (2 hlasy) 18.07.2013 21:37

    Jasně, prachy od bílého koně - socky z Tel Avivu, co má než dvě...

  • Hana Há (1 hlas) 19.07.2013 12:26

    Kalousek odpustil peníze Schwarzenbergovi. To je fakt a docela dobrý....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Myslím, že nelze nikoho odsuzovat na základě konstrukce, že úmysly jeho sponzorů jsou nečestné. Pokud by něco se ukázalo jen zdánlivě pravdivé, pak suďme. Takto je to jen honba na člověka, který své práci rozumí a ODS A TOP z něj mají strach. Fischer zná stav financí před 3 lety a lehce mu dojde, co za podivnosti ODS A TOP udělala. Myslím, že to je hlavní důvod, proč má Kalousek z Fischera strach. Nechme vládu odborníků udělat na ministerstvech audity ať víme, co nám tu koalice rozkradla, komu co odpustila a kterým svým sponzorům přihrála zakázky a dotace nebo odpustila peníze.

1 hlas

Kalousek odpustil peníze Schwarzenbergovi. To je fakt a docela dobrý. Zřejmě součást politické práce a parlamentních zvyklostí.

1 hlas

Vzpomina si nekdo, ze by pred listopadem nejaky zlodej vyletel z ministerstva financi ? :)))))) Nevzpomina !!! Protoze tam nikdo nekrad :))))). A soudruh Fischer taky krast nebude. Bude krast jen cela strana a vlada, jako pred listopadem :)) Vule lidu se splni, Rusnok s bandou komunistu vam bude vladnout :)))))) a Zeman bude v pozadu chlastat a chrochtat. At zije komunisticka strana lumpu a gauneru. :)))

1 hlas

Napřed by museli nějakou stranu mít. Řada z nich si také vydělá daleko více než na postu ministra. Nejsou na ten plat vázaní a není to vrchol jejich kariéry.

1 hlas

Pro podezření z korupce z Nečasovy vlády letěli Drobil, Kocourek, Besser a další. Jak se zdá, Rusnok je ke korupci ve vlastních řadách podstatně tolerantnější.

0 hlasů

Dobré přidat k tomu, že korupce výše jmenovaných pánů se mávnutím proutku stala beztrestnou.

1 hlas

Jasně, prachy od bílého koně - socky z Tel Avivu, co má než dvě košile a od chlapa, napojeného na státní zakázky - to je křištálově čisté! Rusnoku, styďte se!

2 hlasy

Kolik procent zaplatil ten gauner z prodleni? Normalnimu cloveku uz by to vystoupalo minimalne na dvojnasobek a o majetek by se zajimal exekutor.

0 hlasů

Protože je všeobecně známo a doloženo, kolik,kdy a od koho Fischer dostal, tak nebude složité ohlídat, jestli to je,či bude za co. Původ peněz ať případně doloží ti, co mu je dali. Fischer není ani náhodou můj člověk, a vůbec mě netěší ho hájit. Na druhou stranu účelovost jeho napadání páchne velmi silně. Dokonce i Zaorálek ztratil poslední špetku soudnosti, a hodlá si na něm vylepšovat pověst ČSSD. Nepovažuji za správné bránit Fischera poukazy na daleko větší a fakticky nevysvětlené lumpárny mnohých jeho kritiků. Měl si své problémy vyřešit včas, v termínu, i tak by se kritice a podezírání nevyhnul. Ale nic neukradl, a prokazatelně nic nevyšmelil. Pokud mu někdo prokáže opak, pak ať je ztrestán. Teď je ale používán jako onen pověstný "klacek, kterým chtějí psa bíti".

3 hlasy

Pochopte, že správce státních peněz, různých finančních převodů státních peněz je člověk, který měl bordel ve svých penězích (blbých 5 ti milionech). Jak mám věřit, že bude lépe spravovat státní miliard? Jak by asi dopadl podnikatel, který by dostal peníze hotově, nikoliv převodem? Bude pan nový ministr bojovat proti špinavým penězům jejich převodem přes účty banky a ne přes přepážky banky? Z toho jde ten strach.

0 hlasů

Redakci - proč na každé fotce tu na Týdnu se ten Fischer tváří jako křeček? Chcete naznačit že bude hrabat pod sebe?

1 hlas

Fotky kde se tváří jako krysa byly vyřazeny ...

2 hlasy

Rusnoku nekecej. Máš říct na rovinu že to je nejmenší špatná možnost, lepšího ZATÍM nemáš, až bude tak Fischer poletí.

0 hlasů

Taky bych věřil. Komunista nelže!

4 hlasy

Peníze jsou v pořádku, to tedy znamená, že mezi nimi není ani jedna falešná bankovka. Na to o jakou dekadentní společnost se jedná, by se mohlo jednat i o zázrak! Po nařízení TKK Rusnoka o ryzí zázrak.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov