Dva policejní prezidenti
Rusnok: Návrat Lessyho? Šéf ČSSD se mýlí

04.12.2013 18:10

Ministr vnitra Martin Pecina ve věci policejního prezidenta postupuje zcela v souladu se zákonem. Na tiskové konferenci to řekl předseda vlády v demisi Jiří Rusnok, podle něhož šéf resortu jen řeší následky dřívějšího konání. Údajným tlakem Peciny na policejního prezidenta Martina Červíčka se Rusnok zabývat nechce.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaroslav Rurák (1 hlas) 04.12.2013 18:18

    Vážená redakce Týdne, že se nestydíte dělat rozhovor s tak...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vážená redakce Týdne,


že se nestydíte dělat rozhovor s tak nekvalitním jedincem, jakým je pan Roman Janoušek! Že vám není hanba plýtvat vaším časem a foto materiálem za účelem zviditelnit tohoto jedince, který se pohybuje na hraně společenského dna, ne-li vůbec podsvětí. Divím se vám, že raději nevěnujete prostor kvalitním lidem, kteří něco v životě dokázali a přinesli všeobecný prospěch společnosti. Proč se místo pana Romana Janouška nevěnujete vědcům, umělcům, nebo bývalým politickým vězňům. Hanba vám. Natolik jste mi časopis Týden znechutili, že si ho již nikdy nekoupím. Nebudu koupí časopisu podporovat pana Janouška ani vás, kteří se věnujete takovému nekvalitnímu člověku. To jste vážně přehnali. Vaše propagace takového neseriózního jedince je výsměchem všem poctivým a slušným lidem.




Fujtajbl!




S nečekaně ( po otisknutí rozhovoru s Romanem Janouškem se mi udělalo zle z celé vaší redakce) vzniklou neúctou k celé vaší redakci

Ing. Jaroslav Rurák

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov