Kdo je kdo
Rusnokův tým se naplňuje, "odborníky" spojuje Zeman i KSČ

05.07.2013 18:02 Původní zpráva Aktualizováno 05.07. 21:07

UVNITŘ ANKETA: Designovaný premiér Jiří Rusnok chce mít v pondělí kabinet kompletní. Oproti současné Nečasově vládě v demisi nehodlá obsadit ministerská křesla po místopředsedkyni vlády Karolíně Peake a předsedovi legislativní rady Petru Mlsnovi. Před několika dny bylo v Rusnokově vládě potvrzeno jen pár jmen, teď už má seznam téměř hotov, chybí jen jméno klíčového ministra financí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdenka Zwiebel (26 hlasů) 05.07.2013 18:15

    Díky za OBJEKTIVITU! Odborníky dáváte do uvozovek, jak byste asi...

  • alfa samec (22 hlasů) 05.07.2013 18:33

    Zase blábol. Spojení slov v jedné větě KSČ, Zeman, Rusnok jasná...

  • Přemysl Kadlec (19 hlasů) 05.07.2013 20:26

    To je zase titulek. Rusnokův tým se naplňuje, Rusnokův je přece v...

  • alfa samec (18 hlasů) 05.07.2013 18:58

    Chlapi ukažte, že to jde i bez ODS,TOP. Je to parta sympatických...

  • Květoslav Verbický (15 hlasů) 05.07.2013 19:19

    Těžko se vydělává na "chléb vezdejší" paní Kalhousová, těžko. Tomu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nevím v čem je problém. Nejlepší cesta není problematických 101 kusů. Když se dosavadní koalice panicky bojí předčasných voleb, tak to politické svědomí není moc čisté. Přece paní Němcová je dědičkou těch průšvihů ODS a je otázka kdo ji pověřil, bylo to ono ODS a TOP09. Rozhodně argument proti předčasným volbám nemůže být okázalé vyhrožování a strašení občanů M.Kalouskem, který nám hrubne před očima a jeho projevy se dostávají na hranu slušnosti.

0 hlasů

Ať počítám jak počítám, tak většiny Zemanovců a komunistů se v té nové vládě nemohu dopočítat. Autor by měl porovnat tu ironizovanou odbornost s odborností členů odcházející vlády: Např.zemělství-hasič, kultura-družinářka, průmysl-anestiolog, místopředsedkyně vlády-advokátní koncipientka, finance-chemik, práce a soc.věci-úřednice atd., jen ojediněle rozuměli svému oboru.

3 hlasy

Zvíbel je pitcha

2 hlasy

Ale ano, jsem opravdu taková "malá kočička", čili "petit chat".:-)))

3 hlasy

Máš recht jsi kr - áva

0 hlasů

Všichni navržení jsou ve srovnání s ministry současné vlády skuteční odborníci, kteří mají zkušenosti z oboru i řídících funkcí. Snad jen Blažek a Fiala jim mohou konkurovat. Ti ostatní byli jen vyžírkové, kteří neměli o oboru ani páru. A podle toho to vypadá.

4 hlasy

Zdenka Zwiebel = Tupka s IQ 20

2 hlasy

Vše co kdy kdo řekl
Je vryto do žuly
Vosk by se roztekl
Papíry vzplanuly
Všechna ta slova
Ať rovná či ohnutá
Budou
nezapomenuta

Vše co kdy kdo napsal
Je někde zasuto
Hluboko po kapsách
Hledám až najdu to
Všechna ta slova
Ať kýmkoli řečena
Budou
znovuobjevena

1 hlas

kydy pravicovych pisalku v primem prenosu

5 hlasů

Cesti Svejci zakazou komunistickou ideologii a povoli komunistickou stranu. Kdyby jen jednu. Ted ma Cesko tech komunistickych stran hned nekolik a predbihaji se , kdo rude luze predlozi lepsi nabidku. Ostatni strany, az na Lidovce, maji ve sve podstate vsechny komunisticke principy a jsou tedy komunistoidni.

V Cesku neni politicka pluralita, v Cesku je jen pluralita komunistickych stran.

3 hlasy

..jsem nadšen, spokojený a šťastný...

1 hlas

..za mnou , kdyby přišli komanči před rokem 1989, abych šel do strany..tak bych šel všemi deseti...bohužel nepřišli...takže já členství ve straně nikomu nevyčítám...

0 hlasů

Ty jsi si zabolsevikoval u dederonu. Tam jsi byl exot a rudy kvet vychodu.

0 hlasů

..v NDR jsem se měl velmi dobře...i jakési konto mi tamzůstalo, které mi Helmuth Kohl převedl na D-Mark...jedna ku dvěma...

1 hlas

Jako jedna východní za dvě západní, dobrý vexl!!

1 hlas

Jako jedna východní za dvě západní, dobrý vexl!!

0 hlasů

Musím ještě reagovat na tu drůbežárnu dole jako Smutná, Metelková. Slepice má malý mozeček. Tyto přispěvatelky se od nich zřejmě v tomhle příliš neliší.

5 hlasů

Vaše příspěvky jsou opravdu výkvět, nomen omen.

0 hlasů

Lustig ty primi..ve s rudou mlhou před brejlema s dvaceti dioptriema k tomu. Takový účelové slátaniny může číst jen ma..r jako ty. Putchy jeden. Lidi nezajímá co udělala vymřelá generace, ale co jim provedla současná generace. Dar církvím je zločinnost sama.

5 hlasů

Tak jsem si v noci precetl jeste jednou knihu od Jaromira Smutneho, SVEDECTVI PRESIDENTOVA KANCLERE. Je to krok za krokem komunisticky putsch v roce 1948. Samozrejme ze Zemanuv putsch neprobiha stejne jako Gottwalduv, ale probiha na stejnych principech. V soucasne dobe nemuzou komuniste nastolit terror jako po roce 1948. Po unoru 1948 byl Gotwald nekolikrat v Sezimove Usti a sliboval Benesovi, ze k zadnym procesum a nasili ze strany komunistu nedojde. Ale komunisti tenkrat take lhali. A lzou i dnes a budou vzdy lhat. To je podstata komunismu. Komunismus a ruda luza jsou spojene nadoby. A to funguje i dnes, pricemz je nutno rici, ze tolik rude luzy Cesko nikdy nemelo jako ma nyni. Zeman je opilec, lhar a komunisticky exponent. A je vybaven temi nejhorsimi lidskymi vlastnostmi.

5 hlasů

Damy a panove, velice se divim, ze na alfa samce reagujete. Zbytecna namaha.

3 hlasy

Lepší ty jeho rudé zvratky jen přeskočit, bez čtení.

3 hlasy

Toman je pouze "odborníkem" na zlodějny s pomocí tatíčka komunistického ministra, který v 90 letech rozkradl co se dalo.

4 hlasy

Že si Rusnok nevzpomněl na Vladimíra Dlouhého, když Valtr Komárek už zemřel a s Fischerem nechce mít nic společného. Vláďa financím rozumí a ve straně byl taky.

1 hlas

Úžasné, Lustig, Baryk, Novák tady ječí stejně, jako Bohouš Sobotků se Zaorálkem na tiskovce, že by změnili tričko?! Celá ta situlace je k posrání, ale nikdo z těch "gigantů ducha" si nepoložil otázku, jaká cesta k dnešní situlaci vedla, kde jsou příčiny, museli by totiž přiznat, že příčiny jsou v současných politicích-ať pravicových či levicových, totiž to, že za svou pioritu berou své postavení na politické šachovnici, své zájmy a zájmy svých známých...... a ....až dlouho poté zájmy lidí, národa, který mají vést a k čemuž se, zavázali. Ať poslaneckým slibem či jiným. Pak dochází, ..po čtvrtstolertí po Sametu, k tomu, k čemu dochází. Takže, politika by se měla vrátit těm, kteří nesou důsledky rozhodnutí, tedy občanům a jejich zástupci musí pracovat v jejich zájmu. Nic víc, nic méně!

6 hlasů

Cesko neni politicka zahrada kde jednotlive zahony znamenaji jednotlive strany.

Cesko je jedna velika komunisticka strana, kde jednotlive strany supluji jen politicke frakce, samozrejme vsechny komunisticke, nebo komunistoidni, a tyto se navzaje sziraji.
Jedina strana k tomu nepatri. To jsou Lidovci.

Cesko nema politikou pluralitu, ma jen komunistickou pluralitu.

2 hlasy

Leda tak hovno, komunistická strana! Česko je jeden velký kmotrovský Jánabráchismus, kamaráčoft, je to země, ze které si různé mafiánské skupiny, navázány na politiky udělaly Klondike!! Státní a veřejné zakázky, dotace, FVE, prostě všechno to ,co jde přes český Parlament, přes politiky, je "cinknuté".
Vůbec nezáleží na to, jestli to byl komouš či ne.. Ani Peake, ani Roman ani Schwarzenberk, Sobotka či Hašek komouši nebyli, ale co je spojuje je moc a mamon..to už popsal nějaký Mňačko ve své knize!
Lidovci jsou mi osobně sympatičtí, ale i oni "vygenerovali" Kalouska, snad se jim takovou prašivinu nepodaří vytvořit podruhé!

2 hlasy

Dobeš dobrý postřeh. Dávám bodík.

2 hlasy

Kostra příspěvku dobrá. Dovolím si upřesnit jednu podstatnou příčinu současného stavu a tou je nepotrestané zlo.
Jak se bude rozdělovat společný krajíc, musí rozhodovat jen naši zástupci a především jen občané, kteří do toho společného přispívají, či v minulosti přispěli.
Ti ostatní se musí nechat vyhladovět. Je to nejlepší lék na lenost. Práva gamblerů a nikdy nepracujících kriminálníků ve společnosti, bych omezil na základní lékařské ošetření.

3 hlasy

Tak o to, nepotrestat oprávněné zlo a zločiny, se postaral nějaký dramatik co byl pak na Hradě.
A další, ne nepodstatnou věcí, že se kormidla chytil druhý Vašík, co tady poté rozjel malou a poté velkou privatizaci, vzpomínáte? Byl úmyslně ingorován právní rámec, na aukcích se praly špinavé vexlácké a nakradené peníze, začalo se s LTO, s kmotry. Kdo apeloval na etiku podnikání, právní rámec, čestnost byl za idiota, soudy šly a možná ještě jsou na ruku tomu, kdo má prachy, místo toho, aby hledaly a nabízely spravedlnost! Ale to už bylo v době, kdy vládli tzv. demokratičtí politici, oni měli od občanů ten mandát to zákony změnit, oni za to byli odměňování, oni za to nyní musí nést plnou odpovědnost! Všichni ti, co tam přes dvacet let sedí, naše chyba, je, že jako občané jsme tak blbí či máme tak dlouhé vedení, že nám to trvá tak dlouho!!
Možná že ta Rusnokova vláda, která doufám skončí dříve, než začala, bude roznětkou, tím, abychom všem zas.raným politikům ze sněmovního akvária , ve kterém žijí v poklidu už tak dlouho vystavili STOPku!
Doufám!

1 hlas

Zeman a KSČ jedno jsou. Jednou komunista, vždycky komunista a ostatní zařídí Šlouf přes poslušného Rusnoka.

3 hlasy

Štěpán nemá se Zemanem nic společného. Jeho KSČ by měla být ovšem zakázána. Otevřeně se hlásí k návratu, před rok 1989 a vzývá generalisima Stalina. Jenomže nikomu to nevadí, protože nemá tu sílu voličů jako KSČM, která je zlou můrou všech tunelářů, vlastizrádců a korupčníků-prostě bandy zločinců, kteří zneužili slovo demokracie po svém. Takové MUS je klasika.

6 hlasů

Navíc zloději z MUS, Koláček a spol. jsou komunističtí ředitelé podniku, který vytunelovali, jako komunisté vytunelovali a zprivatizovali v 90 letech tisíce dalších podniků. Namátkou Škoda, ČKD, Průmstav, Metrostav, Konstruktivu atd. Takže komunisté a sociální demokraté jsou skoro jedno.

4 hlasy

MUS je dílo ČSSD a Zemana.

4 hlasy

Stát se odborníkem je u nás taaak snadné! Stačí dát ožralovi prachy na kampaň!

5 hlasů

Proč dávat Kalouskovi prachy?! Bohudíky, že ho pan prezident vykopal!

7 hlasů

bozinku vy si uz pletete kalouska i s ovarem?

2 hlasy

Tak s touto vládou jdeme přímo do řiti. Panebože, čeho jsme se dopustili, že nás takhle trestáš? Vládu zlodějů vystřídá vláda těžkých zadlužovačů. samá struktura KSČM a Zemanovců. Jak dlouho bude muset tento národ se ještě potácet ode zdi ke zdi? Jsme tak primitivní, že musíme volit blafouny, zadlužovače a zloděje?Všichni tito lidé se neustále střídají ve vedení země. Slušní lidé a skuteční odborníci se politice vyhýbají jak můžou. Vědí, že je to jedna mafie do které se nechtějí namočit. Nevím také jak s tohoto ven. Asi emigrovat.

8 hlasů

Přestaň, už fetovat. Bude líp. Nejhůře bylo. KSČM po čtvrt století dostane šanci. Zatím jen bublala ve sněmovně do počtu. Neměla sílu hlasů. Kalousek, Nečas, Peake trio, které jim tu sílu dá.

7 hlasů

Samče, vidím, že neskonale toužíš po vládě bývalých zločinců a nejsi sám. Zástup starých struktur a důchodců také vzpomíná na zlaté časy komunistů. Policejní represe, popravení a pozavíraní lidé v kriminálech jsou pro teba a podobné nesmysl, stejně tak jako pro mnohé Němce třetí říše, byl symbol blahobytu a prosperity. Nic víc nevnímají a nechtějí vnímat. KSČM je stále zločinecká organisace, do které vlezlo jako ovce mnoho slušných lidí, kteří když prohlédnou, poznají, že se stali jen zástěrkou pro zločiny vedoucích partajníků.

5 hlasů

Táhni do prd..e. Hovězí kecy o době po válce? To je všechno, co má voliče odradit? Jak dlouho budete strašit? Tady se díky porevolučním vládám nasr..i velkopodnikatelé ze západní Evropy a USA a mají tady svoje podniky a vůbec, Česko i s pomocí pravicové mafie pod kontrolou. I kdyby KSČM vyhrála volby, nemá šanci udělat to co se povedlo pravici, vrátit nás do systému, který nás uvrhl do třicátých let minulého století a navrátili se továrníci a uhlobaroni.

8 hlasů

Každý komunista se dopustil velezrady jen za pozvání a schvalování vstupu cizích vojsk v roce 68. Proto každý komunista je zločinec a lump.

4 hlasy

Za to vy velebíte komunisty a jste sama komunistka, přitom komunisti povraždili 250 lidí, tisíce za nic pozavírali, mnoha set tisícům lidí zničili životy, v 68 se schvalováním a pozváním cizích vojsk komunisti a vy dopustili velezrady a zasluhují trest smrti a vy nám něco budete říkat o vrazích? Škoda, že Mašínů nebylo několik tisíc. Měli bychom se dnes daleko lépe a nebyly by lidé tak morálně zničení komunismem. Vy mi budete něco říkat o blábolech a nesmyslech? Chudinko.

pozn. Mluvíte o dávné historii komunismu po válce a sám jste dokonce zabrousil do 30 let. Uvažujete také někdy o tom co napíšete?

4 hlasy

KSČ ani KSČM nebyly zakázány zákonem. To pro pár polopito..ů, kteří to melou jak deb..ové dokola. Štěpán s KSČ se zúčastnil voleb do krajů a v jednom díky dezorientaci sklerotických, zmatených důchodců, sebral hlasy KSČM a ještě se tím chvástal. V Československu bylo asi milion registrovaných komunistů. Počítám, že tlučhub..é komunistobijci tady, mají v rodině nebo příbuzenstvu bývalého komunistu.

7 hlasů

to ze byla cela vase rodina plna rudochu jeste neznamena, ze tuto zrudnou ideologii vyznavali vsichni. z 15mil lidi bylo milion bolseviku, z toho tak polovina prospecharskych krys, takze bylo mnohem vic rodin bez komunistu nez s nima.
ano ksc jako strana neni zakazana (rozumnej nazev) ale jeji ideologie je. viz napriklad §260 a 261 trestniho zakona ci primo zakon 198/1993 sb. o protipravnosti komunistickeho rezimu. takze ano jmenovat se ksc muze, ale nesmi hlasat komunisticky zvejky, tridni boj a popirat bolsevicky zverstva.

5 hlasů

Mimochodem, určitě u tebe v rodině jsou komunisté. To je jako Nečas. Taky řve proti KSČM, ale familii má komunistickou. Takové jako ty známe. Máte špatný svědomí.

7 hlasů

Pane JANOSIK, měl byste si změnit nick na rudý blbec, to by k vám perfektně sedlo. Divím se, že vaše příspěvky vůbec někdo čte, natož aby se jimi ještě nechal vytáčet.

2 hlasy

ano jiste jsme cela rodina v ksc z vdeku za to, ze dedu v 50 roce zasili protoze prisel osvobozovat republiku ze spatny svetovy strany a nechtel s bolsevikem mit nic spolecnyho, babiccine rodine zase rudy svine ukradli dum a holicstvi, protoze meli 2 (slovy dva) zamestnance coz se rovnalo vykoristovani proletariatu.
takze napriste prosim nesrovnavejte vasi rudou kolaborantskou famili s nasi, u nas si s tim dobytkem nikdo nezadal soudruhu.

2 hlasy

S komanči je zbytečné diskutovat, jak jim něco strana nasadí do hlavy, už se to z ní nikdy nedostane. Takže u nás byl milión komunistů (komanč neví, že to bylo i se Slovenskem), komunisty volila většina národa (komanč neví, že 40% není většina), za komančů se všechno zlepšovalo (komanč neví, že za 40 let jejich vlády jsme se propadli ve všech měřitelných parametrech z nejvyspělejší části Evropa kamsi mezi země třetího světa). Jak by to mohl vědět, když jedinou známou kvalifikací pro komanče je "třídní původ"?

2 hlasy

Lžeš, volby byly vyhrávány KSČ na 95% , takže komunisty, bohužel, volili všichni, snad až na ty, co seděli v base!

3 hlasy

Naše parta v práci si vždy prozíravě nakoupila alkohol ještě před volbama, protože komouši pozavírali během voleb hospody a v krámech vám neprodali ani pivo, natož kořalku. Hezky jsme dva dny chlastali a rudoši objížděli naše rodiny s krabicí na volební lístky a divili se, když jim ženské řekly, že jsme na rybách. A to manžel neví, že jsou volby? A co jako, to neberou ryby, pane soudruh?

1 hlas

nemate pravdu, tusim v roce 71 vyhrali nekde bolsevici naprosto drtive, dostali pres 104% presne v duchu plan petiletky splnime a prekrocime, zpatky ni krok.

1 hlas

Komančové byli indiáni. Taková snůška blbo..í jakou jsi sesmolil se nevidí. Dneska jsme montovna světa a přes půl mega lidí je bez práce. I media přiznávají, že od masarykovy republiky nebyl takový svrab a neštovice, jako teď.

6 hlasů

No ale byli to taky rudoši, jako vy. Lidi bez práce nechcípají hlady a práci si hledají, jen podstatná, tmavá část nezaměstnaných nám utěšeně tloustne, kouří ameriky, chlastá a fetuje a nepokrytě se nám vysmívá. Ti by potřebovali Masaryka, tatíček by se s nimi nesral.

0 hlasů

predpokladam ze za prvni republiky, 2.sv valky ci bolsevika se meli lide lepe nez:

udaje pro CR za rok 2011
- rocne cesi prosazi v loterii 7 miliard kc
- gambl zivi 130.000 prosperujícich heren
- ve spotrebe alkoholu mame 2. misto ve světě
- v piti piva dokonce 1. místo se 159 litry na hlavu
- prezirame se ve velkem, nadvahou a obezitou trpi 72% muzu a 68% zen
- dovcu u more ci na horach v ZAHRANICI si rocne dopreje pres 4,5 milionu cechu
- takrka 1,1 milionu bytu je v osobnim vlastnictvi
- v cr je registrovano 4,55 milionu osobnich aut

2 hlasy

a jaký státní dluh byl za komančů?..srovnatelný s dneškem nebo snad horší?..povídej..přeháněj..žvanile:))

8 hlasů

odkdy vas zajima statni dluh? vzdyt vas guru jyrka rikal, ze se neplati proto neni dulezita jeho vyse.

2 hlasy

Takže důchodcem co volí KSČ je dezorientován, zatímco důchodce volící KSČM je orientován. A máme diagnózu!

1 hlas

Přesná diagnoza. Někteří staří lidé nevědí, že KSČ je vlastně jen název kdysi mohutné strany, která má dnes počet členů do jedné kadibudky.

2 hlasy

Rozhodně Zeman a Rusnok jsou odborníci. Taková Němcová je naprostý laik která je jen natěšená na funkci a nechápe co proti své straně činila svou ukázněnosti. Je to stejné jako Hanáková.ODS a TOP svoji šanci již ztratili a voliči jich mají dost.

12 hlasů

A co teprve želéfišer, to je odborník na slovo vzatej. Zejména na zadlužování. Takže nakonec bude na pravém místě.
A co Picek? Když byl v minulé vládě, byl to "zločinec, který napáchal v této zemi nejvíc škod od roku 1989", zatímco vstupem do vlády ohnutých hřbetů se stal rázem "odborníkem", To je ta dialektika, soudruzi.

3 hlasy

No, jistě to má v hlavě několikanásobně víc, když vedl ČSÚ a dělal bankéře v Evropské bance pro obnovu a rozvoj, to tebe by tam nenechali ani uklízet, primitive.
Myslím, že co se týče erudice tak je na tom o 1000% lépe, než ožralec Kalousek a jeho squarda!

5 hlasů

no vida, tak uz jenom chybi aby nam v pondeli rano rekl zeman, ehm tedy rusnok jake si zvolil mf. panu ohebnemu fischerovi bude tato trafika jiste sluset, po prezidentske volbe za sebou nechal poradne dluhy a tak je treba se nejakou tou malou domu odvdecit sponsorum jez za nej tu sekeru uhradili.

0 hlasů

ááááá..opět strašidlo z komunistů A kde jste byli když Schwanzerbergr na zamini toleroval předražené nákupy, vyhazoval lidi za to, že nechtěli krást, Rusnokova vláda bude jistě mnohem lepší , než zlodějská Nečase !

12 hlasů

Já osobně bych se úřednické vlády J. Rusnoka neobával. A s těmi odborníky KSČ/?/ bych si též vůbec hlavu nelámal, jednak proto, že KSČ již dávno zanikla a za druhé, že jejiž 23 let po převratu a ti co různým způsobem toto členství v KSČ ukončili jsou po "prozření" v jiných stranách, nebo v ústraní, takže od bývalých komunistů žádné nebezpečí pro úřednickou vládu nehrozí. Jsou prostě ochočení a součastným režimem převychovaní. Někteří jsou i zuřivými antikomunisty. Hlavně, aby se co nejdříve konaly předčasné volby. To je to hlavní.

10 hlasů

Ceska narodni banka pred nekolika dny hlasila, ze je pripravena zasahnout v pripade posilovani ceske koruny. Pri tomto politickem vyvoji to nebude treba. Nestabilni ceska politika s touto "vladou delniku a rolniku" povede spis ku zeslabovani. To je vsak jen maly kus pravdy. Investicni chut zahranicnich firem ochabne pri pohledu na obchazeni politickych zvyklosti a porusovani ustavy. Kdyby vse slo podle prani rude luzy, muselo by se jiz vyvlastnovat.

5 hlasů

přesně tak ,sice dosti vzdálené momenty, což ale neznamená, že se historie neopakuje....... stalinistický komunismus i hitlerovský nacismus jsou poměrně nedávnými temnými skvrnami historie. a nemyslet si , že se nám to už stát nemůže, je slepota

7 hlasů

Nacismus nám bude hrozit hlavně v případě, že bude pokračovat něco jako současná koaliční vláda. Naštvaní lidé by mohli vyslyšet nějakého vůdce, který nabízí snadné řešení.

5 hlasů

Mylouše? Ale ten zná jediné řešení - zanítit si pořádně palec.

1 hlas

Já jsem od Zemana žádné řeči o snadném řešení nikdy neslyšela. Vy ano?

3 hlasy

Tvůj oblíbenec Kalousek je lepší, ten hodil šavlu přímo v diskuzním pořadu, že!! A pak ty jeho nynější bláboly během povodní, to je přímo vzor chování modrého demokrata!!

3 hlasy

jak to,že Rusnokův Picek je odbornější než Picek Nečasův?

10 hlasů

Už jste velká holka a tak byste měla vědět, že každej má picka jinýho...

5 hlasů

Pokorná ještě nepoznala jakého Picka má třeba pořádný odborník. Možná by začala zpívat jinou písničku kdyby ho poznala.

0 hlasů

Rekli, ze u ministerstev, kde neni co zkazit, mohou ministri zustat.

3 hlasy

Faktem je, že takové osobnosti, jako Parkanová, Peake nebo nebožtík Baudyš byli pro ministerstvo obrany podstatně fundovanější než nějaký ubohý voják Picek.

3 hlasy

Baudyš už není? Co se mu stalo, byl marod?

1 hlas

Někdejší ministr obrany Antonín Baudyš zemřel v roce 2010 na rakovinu. Takže ano, byl marod. V současné době se můžete setkat s jeho synem stejného jména, který se (stejně jako exministr) zabývá astrologií.

3 hlasy

Kdokoliv je lepší než překabátěná komunistická guma. Ta ostatně své charaakterové vlastnosti předvedla při nákupu letadel CASA a jiných příležitostech. Jiným příkladem jsou ti přísně dva tajní hrdinové, co se nechali úkolovat od sekretářky. Stranická výchova se ze zeleného mozku prakticky nedá odstranit.

1 hlas

Kdokoliv je lepší, než modorbolševická zlodějská svině, co krade dnes a denně!! Odporná modrá sebranka, co má plnou tlamu demokracie a sama neví, jaké má to slovo vlastně opravdový význam!
Sami tuto situlaci zapříčinili svým přehlíživým jednáním, nemají právo ji nyní řešit. A AČR je to jediné, co by mělo zůstat v kontinualitě.

1 hlas

Picek to ustál díky členství v KSČ:))

7 hlasů

To je princip ve zlocineckych strukturach, ze se nedostahne do vnitrniho kruhu rozhodovani nikdo, kdo sam nespachal evidentni trestni cin, aby mohl byt v nutnem pripade vydiran. Cim vetsi zlocin, tim lepsi predpoklad pro obsazeni funkce. Tim snaze manipulovatelny, kdyz je zle.

Tak to funguje v mafii, v nacismu a i v komunismu.

6 hlasů

Hlavně ty kedlubno u vás - modrých kmotrů a lobbyistů, že ?!! Zmrdi jako zmrdi!!

2 hlasy

fím chcete naznačit, že ČR je mafiánským státem?..gratuluji, Vy jste snad i prozřel:))

4 hlasy

"To zas bude nějaká vopičárna", řekla by moje maminka, pokud by toto viděla. A dodala by: "Banda jedna, že se nestyděj...".

6 hlasů

Je zajimave, ze clanek o kolaboraci Fischera s vladou delniku a rolniku soudruha Zemana byl kratce po zverejneni stazen.

6 hlasů

Všichni jsou posraní strachy, aby někdo nezavolal... Nezapomeňte že to jsou Češi.

6 hlasů

Nezapomeňte, pánové, že pan Soukup zajišťoval Fischerovu předvolební PR. Na mě to ale dělá dojem, že do vládní sestavy mluví především Tomáš Chrenek, resp. moravská postkomunistická lobby.

7 hlasů

Fischer skonci pri presidetskych volbach katastrofalne a nebyl schopny zapaltit naklady na volebni boj. Proto byl ted proboxovan do vlady aby tam svoji vinu odpracoval. Pod taktovkou svych donatoru.

5 hlasů

Takový želé člověk se Zemanovi obrovsky hodí, je schopen ohnout páteř jako gumu a ještě k tomu zoufale potřebuje prachy...

8 hlasů

To je zase titulek. Rusnokův tým se naplňuje, Rusnokův je přece v podstatě naplněn, chybí jenom jméno ministra financí. Paní redaktorka nám mohla spočítat bývalé členy KSČ, stačily by jí k tomu prsty jedné ruky, stejně tak jako u tzv. přátel Miloše Zemana. Snad Rusnok nebude vytvářet vládu složenou z prezidentových nepřátel. Také odborníky není třeba předem zatracovat a dávat do uvozovek. Zvlášě když víme, jaké "skvosty" měla Nečasova vláda a kolik se jich v ní za tři roky vystřídalo.Tuším, že 29 kusů.

19 hlasů

Je příliš ohleduplné, říkat jim "odborníci" i s těma uvozovkama. Příhodnější označení by bylo slizouni. Želé Fišer je jenom třešnička na dortu. Už za něj někdo zaplatil ty dluhy, které vznikly tak, že neuměl počítat?

5 hlasů

Ty dluhy teď zaplatí stát.... Fischer má co vracet.

6 hlasů

Co se nepovedlo v roce 1968, vytvorit kolaborantskou Vladu delniku a rolniku, to se povedlo nyni. Vlada ruda , treti liga pod vedenim ustavu obchazejici a prolhany president, casto k vuli alkoholu zabavny. Ceho se lide jeste dockaji. Komusticka ideologie je sice oznacena jako zlocinecka, ale je ji plna vlada a Hrad.

10 hlasů

Kolik je v Rusnokově vládě dělníků a rolníků?

5 hlasů

Těžko se vydělává na "chléb vezdejší" paní Kalhousová, těžko. Tomu rozumím. Již za nadpis Vašeho blábolu vám majitel jistě přizná mimořádné prémie. Je to opravdu mimořáný výkon. Je mi Vás, i Vaší redakce, upřímně líto.

15 hlasů

Chybí pouze "odborník" Fischer na MS.

5 hlasů

Těžko se vydělává na "chléb vezdejší" paní Kalhousová, těžko. Tomu rozumím. Již za nadpis Vašeho blábolu vám majitel jistě přizná mimořádné prémie. Je to opravdu mimořáný výkon. Je mi Vás, i Vaší redakce, upřímně líto.

8 hlasů

Větší část vlády tvoří skupina bývalých zločinců. Členů organizace, kterou zákon označil za zločineckou. Toto je fakt.

Kdyby soudruh čert na rabovi a cibuli jel.

10 hlasů

Starej se o posypovou sůl a káčery donaldy a neser se do naší vlády.

5 hlasů

Chlapi ukažte, že to jde i bez ODS,TOP. Je to parta sympatických lidí, kterým nejde o mamon, ale o službu vlasti a vůbec lidem. To musí pravičáky z kalouskova gangu a jejich příznivce sr.t !

18 hlasů

Jestli je někdo z té "party" sympatický a schopný, tak je to premiér Rusnok. Jsem pouze zvědav, jak dlouho a do jaké míry bude skákat podle pokynů nástupkyně KGB. Ti ostatní, které znám, za moc nestojí a nazývat toto "vládu odborníků", to může pouze někdo s důkladnou virózou.

8 hlasů

Doufám, že tihle političtí prostituti nedostanou důvěru.

7 hlasů

Političtí prostituti, který vyměnili několik stran, jako sám velký Kchárl, nebo jako je Karolinka, která si dokonce založila nikým nevolenou vlastní stranu a dál straší ve vládě, ti ovšem naši důvěru zaslouží. Stejně jako někdejší lidovec Kalousek, který se proškrtal k podstatně vyššímu státnímu dluhu, než byl na začátku jeho úspěšného působení na ministerstvu financí.

2 hlasy

Doufám, že všichni ti pseudoodborníci především okamžitě detailně přiznají všechny své majetky a doloží kterak k nim přišli - a když ne, tak všechno sebrat. nechť jdou příkladem přesně podle té idiotské agitky, co nám přišla na koresponďáku od Strany Přátel Organizovaného Zločinu.

7 hlasů

Zase blábol. Spojení slov v jedné větě KSČ, Zeman, Rusnok jasná sugesce takovým týpkům jako Baryk nebo Lustig. Můžou zase krákat a nadávat komunistům.

22 hlasů

zpochybnujete snad jejich clenstvi v teto strane, ktera byla u nas zakazana zakonem?

0 hlasů

kdy byla zakázána?..člověče, Vy musíte být óbrtrdlo, když si ani neuvědomujete, že každá Vaše lež se dá lehce ověřit:))

6 hlasů

zrejme narazite na to, ze nebylo zakazono slovo "komunisticka" ovsem popirani bolsevickych zverstev, hlasani tridniho boje, velebeni bolseviku ala gottwald atd. je zakonem zakazano pane chytry. viz §260 a 261 trestniho zakona ci zakon o protipravnosti komunistickeho rezimu.
takze si overujte dal chytroline.

0 hlasů

Jana Nagyová, kdysi horlivá členka KSČ tuhle krizi vyvolala, aby pomohla svým bývalým soudruhům k ministerským křeslům. V tom to bude :-)

11 hlasů

Díky za OBJEKTIVITU! Odborníky dáváte do uvozovek, jak byste asi museli psát o "odbornících" typu Kalouska či třeba Hanákové? Nejsem žádná Zemanova fanynka, ale jeho snaha odstranit od kormidla právě ty "odborníky" jejichž umístění do uvozovek je více než na místě, je něčím, co naprosto podporuji. Nějak velmi rychle jste zapomněli na příčiny toho, proč se vlastně tato vláda ustavuje, není to pro vás t až ak "výživné" jako kauza Rath? Kde máte nějaké ty investigativce, kteří by se hlouběji zabývali podhoubím, které k současné situaci vedlo, vystačíte si evidentně jen s neustále se opakujícími dehonestačními plky na adresu vlády vznikající, ta předchozí zřejmě byla podle vašich názorů naprosto O.K.,, prodejní Bakalovi pohůnci, aneb koho chleba jíš, toho píseň zpíváš? Jste s tím už fakt dost ubozí...

26 hlasů

nebojte, do roka a do dne vam zacne dluhoslav sobotka natrepavat socialni polstar. pak se vzdy xteho v mesici az prijdou davky kouknete na deti a vysvetlete jim, ze to za vas budou platit.

0 hlasů

nebo je tu jeste jedna moznost, ze dluhos sobotku opet po volbach prohlasi svoji legendarni vetu proc se davky nezvysi a zvysi jenom dane "predvolebni sliby byly zasazeno do nerealneho ekonomickeho ramce" treba se pak chytnete za frnak a dojde vam to, mno ale spis ne co?

0 hlasů

Zdeni, neměj strach, ubožejší než ty fakt nikdo bejt nemůže. Snad jen Rab, Alice a Evička Adamovejch.

1 hlas

Jsou ubozí, kdoví zda z hlouposti či pro koryto.

Teď jsem četl, že by snad ministrem financí vskutku měl být pan Fischer - no zrovna mi to nenadchlo, ale 100x lepší než ten gauner pan Kalousek.
Škoda, že panu Rusnokovi nevyšly jeho typy na ekonomy ČMKOS pány M. Fassmana či Jar. Ungermana. I ten jeho typ na
kolegu z NERV, ekonom Mir. Zámečníka, byl dobrý.
To bych viděl raději.
Jenže, když si pánové představili, jaké míře útoků budou vystaveni od našeho "odbornického" tisku.........tak s díky odmítli. Škoda.

13 hlasů

Jsem na tom stejně. Raději bych opravdu viděla jako ministra financí jednoho z ekonomů ČMKOS, i když se mi moc nepozdává jejich přístup k podnikatelské sféře. Ale i tam by bylo třeba udělat pořádek, odvody na zdravotní a sociální pojištění jsou mnohdy velmi podhodnocené díky paušálům.
Škoda! K Fischerovi důvěru nemám.

5 hlasů

Chápu, pro mne taky není pan Fischer ani vítaný, ani příliš důvěryhodný. Ale dobré je, že pan Rusnok je dobrý ekonom a "ohlídá" si ho.

A navíc pořád doufám v předčasné volby :-)

6 hlasů

take v ne doufam a tesim se jak se tu budete vymlouvat proc socani zvysuji dane a skrti davky :)))

0 hlasů

Rád bych na váš příspěvek reagoval a opravdu doufám, že si moji reakci nejen přečtete, ale, že se nad ní i zamyslíte. Za prvé - nesdílím názor pana Zemana, že by ministr musel být nutně odborník. Žil jsem desítky let v několika demokratických státech a nikde nikdo tuto teorii nerazil. Nechci tvrdit, že určitá informovanost o resortu není užitečná, ale ministr má být především dobrý manager, který se obklopí lidmi, kteří oboru rozumějí. Ve všech zemích je normální, že si ministři během volebního cyklu vyměňují posty - někdy i několikrát - a rozhodně nelze předpokládat, že každý z nich bude zběhlý odborník v každém z nich. A za druhé - "vláda odborníků" je Zemanův termín, (stejně jako dříve Fischerova, Tošovského "vláda úřednická"), který má Čechy, kteří s demokracií nemají žádné zkušenosti a nedůvěřují svým vlastním zvoleným zástupcům, obalamutit, že se jedná o něco pozitivního v jejich vlastním zájmu. Nechci psát dlouhé úvahy, ale na př. pan Pecina byl ministrem vnitra už jednou a závratné změny nepřinesl a nepřinese je ani nyní. Chápu pocity "obyčejných lidí". Ti si ale musí uvědomit, že politici a to ani ti "zločinci" z vládní koalice, nepřišli z Marsu. Jsou to stejní darebáci (nebo slušní lidé), jako průměrný Čech a nic jiného, než sami od sebe, od nich očekávat nemůžete. Proto je radost nad pádem vlády pochopitelná, ale, na straně druhé, naprosto nesmyslná. Česko není demokracie, protože demokracii nevytvoří ustanovení demokratických institucí, které demokratické procesy obcházejí a ignorují, nýbrž vnímání demokracie, jako takové, všemi občany. K tomu, máme u nás, opravdu daleko.

5 hlasů

S vaším názorem nemám problém. Jenom bych dodal, že Zeman nechápe ministra jen jako odborníka, ale jako profesionála, což je pojem širší a zahrnuje i odborné předpoklady a manažérské schopnosti. Nechce ve vládě amatéry, kterým chybí jedno i druhé. Podle mě není ani pro takovou vládu vhodný termín vláda odborníků nebo úředníků, spíše jde o vládu přechodnou, která bude do předčasných voleb fungovat pokud možno lépe než vláda přředcházejí. Jinak váš příklad s Pecinou není zrovna trefný. Myslím, že právě on je patří k dobrým managerům.

11 hlasů


http://www.youtube.com/watch?v=Epyzw329r7c

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov