Návštěva v Praze
Savčenková varuje Česko před Rusy: Hrozí vám anexe

12.01.2017 12:12 Aktualizováno 12.01. 12:35

Ukrajinská poslankyně Nadija Savčenková by poradila českému prezidentovi Miloši Zemanovi lépe analyzovat možné hrozby, aby Česká republika nedopadla jako Ukrajina, kterou před téměř třemi lety překvapilo Rusko anexí Krymu a rozpoutáním války na východě Ukrajiny.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ladislav Heřman (15 hlasů) 12.01.2017 12:51

    Potíž je nicméně v tom, že Ukrajinu a Ukrajince dnes už nikdo nebere...

  • Ki P (11 hlasů) 12.01.2017 12:43

    Savčenková varuje Česko před Rusy: Hrozí vám anexe ... z ničeho v...

  • P K (10 hlasů) 12.01.2017 12:37

    Na východní Ukrajině je silný zbrojní průmysl z dob SSSR a toho se...

  • Karol Hallik (8 hlasů) 12.01.2017 15:56

    V redakci vidí Rusa všude,jak je předepsané..........

  • tyden tyden (7 hlasů) 12.01.2017 16:19

    Ta je ale hnusna, nedivim se, ze ji Putin pustil. A na "pilotku" to...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ruske k.ur.vy: zadna anexe Cesku nehrozí ...

0 hlasů

Jak je možné, že ´je tu zveřejňován článek s VRAŽEDKYNÍ lidí, která je navíc MUČILA např. pálením cigaretou!! Měli ji zavřít a dát jí pořádnou pálku a néé ji pustit. TFUJ!

0 hlasů

Jak je možné, že ´je tu zveřejňován článek s VRAŽEDKYNÍ lidí, která je navíc MUČILA např. pálením cigaretou!! Měli ji zavřít a dát jí pořádnou pálku a néé ji pustit. TFUJ!

0 hlasů

Redakce jako správni řiťolezci.....jděte k čertu s tím babochlapem.To vám píše články ta špína z TOP nebo pražského fekálu? Kašlu na vás.HOWGH

1 hlas

Až bude tato paní mluvit pravdu o tom, proč se stalo to co se stalo s Krymem, pak může zase přijet. Až bude celá ukrajina mluvit pravdu o Krymu, co tam plánovali, stavěli a dělali američané proti rusku, pak je možné poslouchat názor kohokoliv, kdo přijedete z ukrajiny. A v neposlední řadě, až bude demokratická vláda, zvolená v demokratických volbách na ukrajině, pak uznám ukrajinu jako demokratický stát. Prozatím se jedná o zneužití moci, zneužití všeho v lidství.

1 hlas

Až voda do kopce poteče, až slunce chladit bude a Rus přestane mít rád vodku, pak, po tom trojím zázraku, uzná TRIDACOV Ukrajinu jako stát. Do té doby ale jde o ukrajinu - obilnici a kovárnu Ruska.

1 hlas

Má mezery v zeměpise. Aby nás Rusko anektovalo, muselo by nejdřív anektovat buď Ukrajinu a Slovensko, anebo Polsko.Zdá se, že vliv Savčenkové na ukrajinskou politiku je nulový, takže je nepochopitelné, jaké se jí tady dostává publicity.

0 hlasů

Text napsal: J. Štětina
Přeložil: Tomasz Piczinski
Scénář: J. Janda
Hudba: H. Langšádová
Zpěv: M. Němcová
Doprovodný zpěv: V. Parkanová
Režie: M. Kalousek

Produkovalo filmové studio Kotěnočkin & Old Brůna.

5 hlasů

Nasi novinari maji ale odvahu! mluvit s odsouzenym vrahem dvou novinaru. To je musim za tohle pochvalit.

3 hlasy

Podobně nám radil i Shapiro. Tak sbohem a dík za ryby.

3 hlasy

Slovensko bude prvé na radu. Joj!

0 hlasů

Pekná baba.iba tie fůůůsky..škoda ju zožrať

1 hlas

Ta je ale hnusna, nedivim se, ze ji Putin pustil.
A na "pilotku" to ma nejak pomotany, nebo bude tvrdit, ze by Rusak presel nepozorovane pres Slovensko a Polsko a pak nas obsadil :-)))))))

7 hlasů

Houby pilotka, střelec-operátor.

2 hlasy

a ejhle, ze zabijáka je politik

4 hlasy

Sledoval jsem jen kousek přihlouplého rozhovoru.Jediné co mě zaujalo bylo to,že moderátorka tomu hemafrodu málem vlezla v přímém přenosu do trenek....

6 hlasů

Kunda

4 hlasy

Kdo ví,co má tenhle babochlap mezi oplzlými stehny

3 hlasy

Potíž je nicméně v tom, že Ukrajinu a Ukrajince dnes už nikdo nebere vážně, pro smích jsou vlastně úplně všem. Vážně je neberou ani USA a EU, kteří totální bordel u nich vyvolaly. A pro nacistickou soudružku Savčenkovou mám jeden vzkaz - velmi a velice souhlasím s tím, že si Rusko vzalo zpátky svůj Krym.

15 hlasů

Přesně tak,Porošenko žebrá všude a všude na něj s.rou,a tuhle oplzlou opici by bez ochranky ukáčka zadávili

4 hlasy

Vy jste spíš k pláči jak stále opakujete ty samé příspěvky pořád dokola. Takhle si ty ruble od rusáků ani nezasloužíte, trolíku.

2 hlasy

Vy se rovněž opakujete,chtělo by to silnější sedativa a omezit vycházky

5 hlasů

Karolko, že ty si ten "UJO" o ktorom hovoril bývalý p. Prezident Kašparovič? On tam vtedy pridal ch. Nič si z toho nerob, I takí žijú na tomto svete.

1 hlas

Hňupe,zřejmě trpíš předčasným výronem semene,aůe to se v zoo stává

1 hlas

Savčenková varuje Česko před Rusy: Hrozí vám anexe ... z ničeho v článku nevyplývá, že to Savčenková prohlásila takto. Nicméně by si při této manipulaci měli v redakci uvědomit, že kdyby chtěl Rusák vstoupit do Česka, musel by to vzít přes Slovensko nebo Polsko ...

11 hlasů

Nemusel. Rusák už tady je, naši realitu omezuje a usměrňuje podle svých zájmů. Zeman na Hradě, diskuzní weby obsazené, zájmová místa v ekonomice také.

0 hlasů

V redakci vidí Rusa všude,jak je předepsané..........

8 hlasů

Na východní Ukrajině je silný zbrojní průmysl z dob SSSR a toho se Rusko nikdy nevzdá tak jako strategického Krymu. Tady Rusko půjde přes mrtvoly, to si musí západ uvědomit. S Rusy nemá cenu dráždit nebo s nimi bojovat, je to předem prohrané. Stejně se chovaly USA v Karibské krizi, taky tvrdě chránili svou zájmovou sféru.

10 hlasů

Jít přes mrtvoly nedělá rusům problém, hlavně přes vlastní, že. V případné multistranné válce, mu ale nebude stačit lidský materiál. Doba se přece jen změnila a řadový Rus se už nechce nechat zabít za uniformu a vodku. Ví, jak vypadá svět mimo Rusko.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov