Televize Barrandov
Schillerová v Duelu Jaromíra Soukupa: Dotace jsou pozastaveny jen Agrofertu

14.12.2018 00:53 Původní zpráva

Dotace a Agrofert. Téma, které poslední hodiny a dny probírá celá Česká republika. Jaromír Soukup si do svého Duelu pozval ministryni financí Alenu Schillerovou, která se divákům snažila vysvětlit střet zájmů premiéra Andreje Babiše.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Josef Dobeš (3 hlasy) 14.12.2018 09:48

    Proto o politice víš kulový a abys byl učiněn viditelným, jsi jen...

  • Pavel Pospíšil (3 hlasy) 14.12.2018 08:14

    Na ty kraviny buzíka Soukupa nečumím (večer mívám jiný program (včera...

  • Jeroným Pražský jr (2 hlasy) 14.12.2018 09:34

    Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Velkostatkář Babiš is too big to...

  • Josef Dobeš (2 hlasy) 14.12.2018 09:43

    Včerejší pořady p. Soukupa byly jedny z nejlepších. Kritika Pavla...

  • Jan Novak (2 hlasy) 14.12.2018 09:28

    Agrofert zivi tisice lidi v zemedelstvi . To budou na vesnicich...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

sikovna ministrine --s porovnanim s Kalouskem mistryne sveta

0 hlasů

bures bude brucet.alena by mela taky.uz jen za vizaz a drzost lezt na moji TV.kde to berou,takove tapky?k nevire.

0 hlasů

Soukup už ztrácí nervy, jeho low-cost televize nevynáší....
https://zpravy.idnes.cz/ceska-televize-barrandov-newsroom-soukup-rosy-jaromir-soukup-p7q-/domaci.aspx?c=A181214_102345_domaci_onkr

0 hlasů

Blbečku,nezapřeš dementa.Poslouchej dál svoji oblíbenou čt a nepleť se mezi dospělé.Já za to nemohu,že tě mamka nachytala se ségrou v pelechu,i když jsi impotent

0 hlasů

Ona se neznažila vysvětlovat, ona je skutečně jasně a srozumitelně vysvětlila. Jen škoda, že jí Soukup celkem neurval skákal do řeči v okamžicích, kdy se dostávala k závěru otázky.
Nehledě k tomu, že dámu a staršího je třeba požádat o slovo. jinak je to nevychovanost, okoukaná z veřejnoprávních i některých jiných TV. Jen to rozbíjí celkový smysl odpovědi. Tím ovšem nemám na mysli, okamžik, kdy tázaný místo jasné odpovědi začne "mluvit o veverkách":- třeba na otázku: "pršelo, když jste jel k nám?" začne:
"Podle ústavu meteorologického který vydává předpovědi o počasí, ve kterých, jak ukazují statistiky, se často mýlí a proto by měl být asi zrušen a já to v parlamentu hodlám předložit, je třeba znát, kolik vody vlastně napršelo, aby bylo možno s jistotou více než jistou závazně a správně odpovědět. Je třeba tedy tuto falešnou otázku předložit oprávněným orgánům. Mokrá ulice znamená jen to, že je mokrá, ne, zda prší či nikoli".
Měl bych pokračovat?
Nezdá se vám, že takto mluví v diskusi možná víc než 80% poslanců?

0 hlasů

Včerejší pořady p. Soukupa byly jedny z nejlepších. Kritika Pavla Pospíšila je nesmyslná a nic neříká, jen uráží. Takové "názory" nemají nejmenší cenu a jen dokazují primitivitu pisatele a jeho neschopnost demokratické diskuse. Ostatně - kritizovat pořad, který pisatel, jak sám píše, neviděl, dokazuje to více než jasně, o jaký to vlastně element asi jde.

Včera bylo zajímaví pozorovaẗ zděšením ztuhlé tváře "Mladých ODS" - jakési neplodné otázce se zmohli jen dva z celé party a to jen opakovali stará klišé svých učitelů. Ostatní zarytě mlčeli, zřejmě nebyl čas je náležitě poučit.. Kuberovy názory, i když někde s nimi nesouhlasím - třeba když řekne, že je třeba ctít presumci neviny, jinak není možné mít spravedlivý stát, aby o chvíli později řekl, že o střetu zájmů Babiše nepochybuje. Ptám se ho tedy, jako to ví a ať tedy zveřejní důkaz nebo důkazy, které ho k takovému mínění vedou. Jinak jen mluví jako onen dědek z vlaku v jedné aneknotě a to by byla škoda, měl jsem ho za schopného a spravedlivého politika a možná - i budoucího dobrého předsedu ODS. Poněkud mne zklamal, no nejsme všichni dokonalí a ODS by si měla vážit i těch občas nedokonalých, kterých má zoufale málo v poměru k těm, co se chovají jako ten šejk odkudsi z Arábie, jménem Jebl - bey..

A k Těm dotacím - je až legrační, kdyby to nebylo zcela pitomé, jak media závislá spustila okamžitě pokřik, že za vše může Babiš!
podle těchto účelových lhářů a výrobců strašáků lidí se republika, pokud Babiš okamžitě neodstoupí, zhroutí a stane se druhou Ukrajinou.
Tento nesmysl běžel celý den stále dokola, nakonec tomu udělala přítrž ministryně financí přesným a logickým sdělením, jak to vlastně je. Lidé, jako zde Pospíšil, (jsou aktivní vlastně dva, možná jen jeden podvojný) kteří to asi vlastní inteligencí nikdy nepochopí, Jsou totiž schopni jen papouškovat nepravdivé "pravdy" jejich vůdců.

Teď je tedy vše zcela jasné - kontrola t EU provede audit jak Agrofertu, tak i ostatních příjemců dotací a podle výsledků auditu dotace viníkům odebere. Protože audit je vyvolán udavačem, který udal, že je vinou Babiše a jeho "střetu zájmů", že Agrofert je v podezření, že byl Babišem ovlivňován (zatím nikdo neví, jak a kdy. zatím se pouze pozastavuje vyplacení dlužné dotace Agrofertu cca za 3 měsíce, o ostatně nebyla ani podána žádost EU o jejich proplacení.

Takže ne Babiš, ale všichni ti křiklouni lží a nesmyslů škodí republice 1000x víc než snaha Babiše , udělat v republice pořádek a dostat ji ze srabu, do kterého ji dostaly minulé vlády svým amatérismem a lpěním na starých a dnes již nepoužitelných dogmatech "Liberální" demokracie. Demokracie může být jen jedna, páni poučovatelé, milovníci oněch zlatých časů (ovšem jen pro někoho) po roce 1989

A zcela jasné dnes již je, že to vše byla opět akce Antibabiš, tentokrát ovšem doprovázenu obrovským plácnutím do špinavé vody!

2 hlasy

Agrofert zivi tisice lidi v zemedelstvi . To budou na vesnicich Piratum , Zelenym , KDU , TOP vsude urcite tleskat !

2 hlasy

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Velkostatkář Babiš is too big to fall......

2 hlasy

bures bude brucet.podfukar.

0 hlasů

Woe juniore, jestli máš dobrého zubaře tak to můžeš jít vysvětlit těm lopatám večer do hospody. Proč již po novém roce nemusí do hokny. Ten žlutý hnus kterým se z příkazu xindlů z EU musí prznit palivo do spalovacích motorů se bez dotací nevyplatí pěstovat a dále zpracovávat.

0 hlasů

Kecáš pitomosti a pleteš si pojmy...

0 hlasů

Na ty kraviny buzíka Soukupa nečumím (večer mívám jiný program (včera třeba parkur Global Champions v O2, skvělý zážitek, jen škoda, že Kellnerová nepostupuje), takže podrobnosti neznám. Zajímalo by mě, jestli tlustoprdka Schillerová zmínila, že jí ke dni oznámení auditu rezignovala ředitelka interního auditu Veselá. Asi náhoda. No, Bureš má další problém, ale třeba to bude jen další kalůskova kampáň.
A ještě k těm koníkům. Včera jsem tam slyšel docela dobrou hlášku, totiž, že miliardář Kellner koupil dceři k narozeninám koně za 250 milionů. A miliardář Bureš kvůli padesáti milionům zase udělal bílé koně ze svých dětí. Asi tak.

3 hlasy

Pavlíku,dneska zase děláš mamku Jiřímu?

0 hlasů

Proto o politice víš kulový a abys byl učiněn viditelným, jsi jen sprostý.

3 hlasy

Sprostý? Sprosťárny a vulgarity slyší člověk většinou od vás, takže, kde se bere ta útlocitnost?

1 hlas

Ty jdi laskavě na Ukrajinu,nebo do prdele-obé jest stejné

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov