Ohlédnutí
Schwarzenberg: Česká diplomacie byla na vrcholu za Havla

04.10.2017 19:03

Česká diplomacie byla nejsilnější v devadesátých letech díky výjimečné osobnosti Václava Havla, shodli se během debaty na Právnické fakultě Univerzity Karlovy tři čeští ministři zahraničí. Rozdílně se současný šéf české diplomacie Lubomír Zaorálek (ČSSD) a jeho předchůdci Alexandr Vondra (ODS) a Karel Schwarzenberg (TOP 09) dívají na slabiny české zahraniční politiky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karol Hallik (5 hlasů) 04.10.2017 19:18

    Úsměvný,spíš tragický tenhle pos@rplína.Vrchol to nepochybně byl,když...

  • Karel Hrabě (4 hlasy) 04.10.2017 19:37

    Platit asi 21.000 Kč měsíčně migrantům, kteří sem přišli je zvrhlé....

  • Marcela Novotná (3 hlasy) 04.10.2017 20:11

    No to byla, na vrcholu servilnosti vůči USA.

  • tyden tyden (3 hlasy) 04.10.2017 19:53

    Nacek Kcharl jeste septem dodal, ze pravy vrchol byl za Hachy. ...

  • Karol Hallik (2 hlasy) 04.10.2017 19:22

    Beze slov: ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ještě se umí pochválit. Kdy to tady skončí? Není možné už tu sebranku nějak vytěsnit? Nedávat jim prostor k takovým kecům?

2 hlasy

Má pravdu ten aristokratický restituent! Protože to byli většinou kámoši Veškrny! A někteří dokonce znali i svůj rodný jazyk.

1 hlas

kámo bureš to taky sotva klohní.

0 hlasů

Tak, tak. To byla síla, to bylo radosti když ty humanitární bomby padaly na ty Srby. To si Vašík mnul ruce, radostně se odšprtával na kolobrndě po hradních chodbách a šťastně halekal - šup ji tam na toho Srba. To vám byla taková síla diplomacie a té radosti z dobře vykonané práce ami bombarďáků.

2 hlasy

No to byla, na vrcholu servilnosti vůči USA.

3 hlasy

Pokud je vrcholem servilita ,úplatnost a služba cizím pánům tak to má Schwanzenberg pravdu.

2 hlasy

Nacek Kcharl jeste septem dodal, ze pravy vrchol byl za Hachy.
Dostal darem koncetracek v Letech a otroky, ples radu lukrativnich zakazek pro Risi :-))))))

3 hlasy

Platit asi 21.000 Kč měsíčně migrantům, kteří sem přišli je zvrhlé. Co naši důchodci? Celý život se dřeli za pár korun měsíčně a dnes mají 9.500,- Kč důchodu a někdo si přijde a má o deset tisíc více za nic. Viděli jste někdy ruce žen, které dřely v kravínech a na polích? Viděli jste ruce jiných manuálně pracujících a ten jejich žebrácký důchod? Co lidé, kteří pracují ve třísměnných provozech za maximálně 13.500,- měsíčně?
Kdo tu seje nenávist a zlo? Vy z Evropské komise! Sluníčkáři, vítači a dobroserové nás všechny, kdo nechtějí přijímat migranty nazývají xenofoby, fašisty, populisty atd., ministr Hermann vykřikuje, že Česko je zamořené zlem a nenávistí k cizincům, ale kdo to živí? Vy z EU svými hloupými směrnicemi nerespektujícími ekonomickou realitu nových členských zemí, jako je např. ČR. Dostali jste od našich hloupoučkých představitelů zlatá vejce (banky, spořitelnu, zlaté rezervy státu, zemědělství, atd.) a ročně vám přispíváme na vaše migranty podíl z 380 mld Kč zisku, které nadnárodní firmy vyvádí z ČR. My si ty migranty, které jste si pozvali, setsakra dobře platíme, a proto přestaňte prudit. Udělali jste si z nás, postkomunistických zemí, nové
kolonie a my vám ty vaše blbosti platíme z naší otrocké práce, ke které nás nutíte!!! Navíc mají chudáci z Afriky u vás hlad, jak psal jeden migrant.
Pokud chcete situaci řešit, vydejte Směrnici a zrušte daňové ráje na teritoriu EU. Nařiďte, ať se platí daně v zemích, kde vzniká zisk. Nenuťte nikoho, aby za vás řešil, co jste svými neuváženými rozhodnutími způsobili. Pokud se nepodvolíme, budete na nás taky házet bomby a nutit nám vaši představu demokracie?
Vážení spoluobčané vám to nevadí, že z vás naši představitelé dělají hlupáky? Četli jste reakci našich představitelů, politiků na tu další nehoráznost z Bruselu? Hlavně, že teď před volbami nás nazývají váženými voliči a slibují nám, jak vše urovnají a jak v ČR bude dobře pod jejich vedením. Po volbách budeme zase jen ulice a nevzdělanci, kteří do správy věcí veřejných nemají co mluvit. Budeme zase uráženi a dehonestováni pokud se nepodřídíme ELITĚ. Jak se může nazývat elitou někdo, kdo se dostal do Sněmovny jen tím, že ho partaj strčila na volitelné místo, ale v životě na pořádnou práci ani nesáhl? Partaje s pár členy s námi mávají a určují pravidla. Občané, jděte volit a vyžeňte ty Kalousky, Sobotky, Bělobrádky a jiné dinosaury z politiky. Jsou to naši zaměstnanci, my si je platíme z našich daní tak ať nás RESPEKTUJÍ a prokazují nám TO BY TAK DOPADLO

4 hlasy

navíc v té době zmizlo 50 tun českého zlata.albrightová korbelová dělala miliardáře podvodem.kam se poděl ten "dar" od ní na výstavbu mošnova a knihovny v praze 1?$495 miliónů to bylo.kde je nějaký veřejný účet a seznam těch,kteří odvedli tu práci?jde totiž o veřejné peníze daňových poplatníků Česka a i usa.není k mání.je to státní tajemství,alebo čo?toto má být v demokracii dostupné,bez jakéhokoliv problému.horší,než získat spisy o jakešovi.nebo nás vedou fašouni?

1 hlas

Beze slov:
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/159354/knize-to-je-ostuda-schwarzenberg-prospal-konferenci-v-belehrade.html

2 hlasy

Úsměvný,spíš tragický tenhle pos@rplína.Vrchol to nepochybně byl,když se všude ze@cal,jak liána

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov