Kandidát na Hrad
Schwarzenberg: Zemana budou volit obdivovatelé Putinova režimu

23.11.2017 10:00

Prezident Miloš Zeman se kvůli dlouhodobému užívání návykových látek změnil a přišel o zábrany. V rozhovoru to řekl čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg, který zároveň Zemana kritizoval za jeho výroky při návštěvě Ruska či za jeho tvrzení, že nevede kampaň za své znovuzvolení.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Kostrč (11 hlasů) 23.11.2017 10:24

    Pane Schwarzenbergu nechejte na voličích koho budou volit, ona je...

  • Stanislav Soukup (10 hlasů) 23.11.2017 11:52

    Švancentrunk před deseti lety, když byl ministrem zahraničí, velice...

  • Kamil Podlešák (10 hlasů) 23.11.2017 10:16

    Z toho šišlajícího a pomočujícího se dinosaura, Švanctrunperka, se...

  • Martin Horák (9 hlasů) 23.11.2017 10:09

    Von Schlafenberg se zase jednou vzbudil nebo to říkal ze spaní?...

  • václav Ludvík (8 hlasů) 23.11.2017 11:59

    Ty složitější občane beze jména ty si tak chytrý že se i stydíš za...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ty jsi asi retardován alkoholem

0 hlasů

krivactvi a primitivni demagogie--to je ubohost Kalouskovskych svazaku,je dobre ze dnes dostali vyprask roku ve snemovne

1 hlas

Zemanovo pohrobci to mají za pár. Volby se blíží, děda skomírá, snad se voleb dožije. Alkohol je prevít! Specialista přes záděle s. Hallík zde plive jedovaté sliny a jeho soudruzi za ním nejsou pozadu. Tak dobrou p.tomci, na dobrou noc si odříkejte Internacionálu, snad se ráno probudíte. To víte, stáří a demence dělá své, tak se musíte šetřit.

2 hlasy

50 příspěvků. Většina od uctívačů Zemana, místních ruských prostitutů a podobných myšlenkových géniů. Až na výjimky jde o přehlídku lidské ubohosti. Sprostoty, urážky a natahování svých anonymních triček. To jsou kvality Zemanových voličů, které on sám označil takto:
"To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt."

3 hlasy

Nechceš ty Jeronýme Pražský sundat tričko a představit se nám. Jinak ten jehož tričko nosíš by se obracel v hrobě, kdyby ho flandráci neupálili.

1 hlas

Nechceš ty Jeronýme Pražský sundat tričko a představit se nám. Jinak ten jehož tričko nosíš by se obracel v hrobě, kdyby ho flandráci neupálili.

0 hlasů

Woe juniore, máš to v té kouli na klobouk vymaštěné a trochu jednoduché. To že někdo nemusí toho cizáckého restituenta, tak ještě nutně nemusí být Zemana volič. To je akorát názor té ubohé kavarenské žu@mpy.

3 hlasy

Klasická reakce dnes již trapného šlechtice. Docházejí argumenty, tak je na řadě jedovatá slina.
Chápu jej, svou porážku v minulých volbách dosud nevydýchal.

3 hlasy

A kde jsou obdivovatele Kalouska, Stetiny, Havla? pan ok, Henex, Mr Glaser, Bad Robot, Jeronym Prazak jr., Reznik..pardon chtel jsem napsat Mr.Rezac, Akorat vidim jen jednoho pomatence s Arabskym nickem - - , at konecne napisou neco hezkeho o svem kormidelniku velkemu knizeti panu Swan....???

1 hlas

Tak znova Halíku, jsi H o v n o a denodenně tady vyvoláváš zvracení svým smradem, jak se otíráš o lidi, který jsou mimo tvoje obzory H o v n a. Nechápu, že tohle cenzorovi vadí, ale H o v n o Karol Hallik ne.

3 hlasy

Ty jeden zamindrákovanej homose@uální z@rde,ty jsi hňup,jako tví posteloví soudruzi Reazču a spol.Tak zajeď do tý svý díry vstrč si svoji smradlavou hlavu do rozkroku a neotravuj

1 hlas

A pak se Kadlík probudil a měl ruku v nočníku.
Čím víc sílí kampaň proti našemu prezidentovi od těch vlastizrádců a drancovačů naší republiky ,tím víc mě utvrzují v mé volbě pana Zemana.

2 hlasy

Drzost toho zdegenerovaného přivandrovalce už přesahuje všechny meze!! Co si to vůbec dovoluje?! Myslí si, že když (údajně) spolufinancoval chátru 77, že si tady bude vyskakovat?! Majetek mu byl vrácen jen za cenu prolomení Benešových dekretů, stejně jako tomu rezatému lháři a opilci, a on má tu drzost někomu "nasazovat psí hlavu"? To už ale hodně přehání! Kdyby radši zaplatil pomník Cikánům, kteří na jejich panství makali!

2 hlasy

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

To je asi největší knížecí omyl. Zemanovy voliče zajímá Putin stejně jako loňský sníh. Budou Zemana volit proto, že je jisté, že není Kalouskovou loutkou a nebude bořit výsledky voleb.

2 hlasy

Probudili Káju z komatu, ten vypotil další ze svých bludů a opět upadl do komatu. Teď ho mají budit až se bude volit předseda Zahraničního výboru a potom po předčasných volbách ( jestli se to ještě podaří )

1 hlas

Kadle, Tys ještě neskousnul minulé volby, kdy Ti normální lidi, mimo pražskou kavárenskou povalečskou společnost, nedali hlasy a zvolili Zemana? Prosím Tebe, voliči jsou sice občas stádni typ, ale převážná většina jich myslí vlastní hlavou a nenechává si do mozku lejt kraviny degenerátů. Takže sklapni a zalez na kutě.

2 hlasy

"Miroslav Kalousek se kvůli dlouhodobému užívání návykových látek změnil a přišel o zábrany"

Jak malo staci a hned jsme blizko k pravde.
Pravda ale toho posirajiciho se nacka mic nezajima :-)))))

4 hlasy

On někdy nějaké měl???

0 hlasů

Fascinuje mě to Schw. sebevědomí ! Právě proti němu jsem posledně Zemana volila ! PROTI eurohujerům !
A to debilní svádějí všeho na východ, to je je fakt ohraná deska, a pronášejí to ti největší mimoni !

6 hlasů

Á, známá bolševička Jaruška z centrály. Jak Ty si představuješ opravdovou šlechtu, soudružko?

1 hlas

Zřejmě něco jako Khárla. Na kterém je tak patrné to staleté páření evropské šlechty mezi sebou. Horší je to již jen geneticky u jedné minority v okolí Košic.

1 hlas

Škoda že nebyl zvolen Khárl zum Cernykopec za českého presidenta. Mohla stoupnout zaměstnanost absolventů humanitních oborů, kteří se neuplatnili v některé parazitujících neziskových organizacích, tyjící z naší minority či migrantů. Na hrad by se hodili tlumočníci a dabéři. Neboť případná první dáma,(údajně dcera nacistického generála), neumí slovo česky, a občas není rozumět ani Khárlovi.I když se tento vzdělaný muž údajně pokouší hovoří česky.

4 hlasy

Až přestanu tomuto státu odvádět daně, Soukup, Ludvík a Hallík jsou bez důchodu!

3 hlasy

No pokud budeš odvádět daně ze své homose@uálně a věčně rozevláte p@dele,potom bude i státní rozpočet vyrovnaný.Podotýkám jednotka blbosti=1 Řezáč.Hňupe

0 hlasů

Ty chu@ji, ty těch daní tak odvedeš, když jseš tady narvaný "25" hodin denně.

1 hlas

On je nemocný člověk mrzák bohužel,jen nevím jestli jen duševní

1 hlas

Prostě Zemana volí občané, co od státu berou a které stát živí!

4 hlasy

Tak se podívej kolik dostal hlasů a jaká byla tehdy nezaměstnanost. :D Pravdou budeš šokován.

0 hlasů

Rezaču,ty dovedeš i osla překonat v demenci

0 hlasů

Švancentrunk před deseti lety, když byl ministrem zahraničí, velice usiloval a velmi se snažil, aby byla část českého území, pohoří Brdy, obsazena americkou armádou. Je to vlastizrádce jak vyšitej.

10 hlasů

Zalez, ruskej potkane.

2 hlasy

Je vidět že demokracie funguje, může se vyjárřit i pitomec dokonce v parlamentu se objevují noví třeby Farský ten se poved představa že má s Gvozdíkem zastupovat starodzy no potěš koště,dopravní prostředek paní Němcové a Černouchové

4 hlasy

NEMÁ !

0 hlasů

Se Swarzenbergem nemusíme hned souhlasit ale po faktické stránce má pravdu.
(axman.pavel@skaut.cz)

4 hlasy

NEMÁ !

1 hlas

Ano, také bych řekl, že ho budou spíš volit stejně zamindrákovaní ubožáci jako je on sám, ale to se vlastně nevylučuje.

0 hlasů

.. Zemana budou možná volit příznici Putina, ale kolaborantského Šláfenberka už nebude volit nikdo ... !
:-D :-P

6 hlasů

No, maximálně by ho tak mohl volit Petr Klos, nikoho jiného by ani nenapadlo volit někoho, kdo nekandiduje !!

1 hlas

Nikdo takový ani nekandiduje.

1 hlas

Takže čistě technicky, když nekandiduje, tak ho nikdo nebude volit ergo Klos nenapsal nic nepravdivýho, že? :D

0 hlasů

... nikdo a nikdy! Anonyme ...
:-D
... naštěstí ...
:-P

1 hlas

Je to naprosto přesné. Zemana budou volit jednodušší spoluobčané, kterých je přirozená převaha v populaci. Pokud navíc vnímají Rusko jako pozitivní velmoc - nic je nezviklá.

5 hlasů

Ty složitější občane beze jména ty si tak chytrý že se i stydíš za své jméno nebo se asi bojíš ale pokud poctivě postavíme proti sobě Rusko a Západ odpověz si sám kdo nás rozkrad kdo nám prodává naši vodu elektřinu a dokonce nám Němci prodávají Ruskej plyn akdo nám vozí podřadné žrádlo a kdo z naší země udělal montovnu s levnou pracovní silou ty kašpare

8 hlasů

Václave Ludvíku, i když se jmenuješ úplně jinak, odpověděl jsem si sám. Rozkradli a rozprodali veřejné statky naši stoupenci ODS - až na výjimky. Podřadné žrádlo taktéž objednávali naši manažeři velkonákupu. Kde je trvalá poptávka, vyvstane i nabídka.

0 hlasů

Tak ve všem tomto negativním a především v přeměnu ČR na montovny, má obří podíl právě Zeman ještě tak s Paroubkem. Jednoduchý občane :-))

1 hlas

Tak to se zřejmě od toho amerického cy@pa odpovědi nedočkách.

1 hlas

Vás by zase volily obdivovatelé pomočování a šišlání

6 hlasů

Nauč se psát bez hrubek. Budeš působit méně trapně.

3 hlasy

Perlivko, ono jde spíše o obsah jak o pravopis, o ten jde běžně ubožákům bez argumentů. A jinak mě můžeš

2 hlasy

... ano, má tam sice chybu, ale věcně má pravdu ... !

5 hlasů

Řekl bych, že tento článek zkresluje pronesené výroky a je tendenční. Prezident M. Zeman je politikem silných gest a takto může podlehnout "halló efektu" momentální situace (návštěvy), ale to neznamená, že ztrácí zdravý rozum. A lidé u nás mohou třeba vnímat V. Putina jako silnou osobnost, ale bez větší znalosti jeho režimu, takže spojovat to s volbou M. Zemana nemá reálný základ. Spíše jde o to, že se teď někteří znovu snaží zatáhnut "železnou oponu". Potřebujeme ale, jak říká H.D. Genscher, nový začátek v naplnění Helsinské smlouvy o bezpečnosti a spolupráci v Evropě z r. 1975 a navazující Pařížské charty z r. 1990. A rovnovážnou mírovou politikou a spoluprací překonávat tendenci k nepřátelské polarizaci světa.

3 hlasy

Pane Schwarzenbergu nechejte na voličích koho budou volit, ona je demokracie. Kupříkladu já obdivuji vás, fořt bez vzdělání, rozumu mdlého a až kam jste to dotáhl - na hrad Orlík.

11 hlasů

Schwarzenberg je senilní děda

7 hlasů

Pan Schwarzenberg mi velice připomíná jednu postavu z filmu Tajemství hradu v Karpatech. Občas tam probudili dědka mudrce, který pronesl "Čortův hrád? Tam strašá!" a zase usnul...

5 hlasů

Z toho šišlajícího a pomočujícího se dinosaura, Švanctrunperka, se stala vyložená troska. Rusku fandím, protože Západ, který se začal chovat neurvale a agresívně, i vůči nám, potřebuje konkurenci.

10 hlasů

Von Schlafenberg se zase jednou vzbudil nebo to říkal ze spaní? Nevíte někdo?

9 hlasů

Vzhlede k tomu, že chci zde občas něco napsat, tak se k takovým článkům raději nevyjadřuji.

3 hlasy

Ale to se klidně vyjádřete, tady se příspěvky mažou jen 30.února... A nick je na věčné časy.

1 hlas

Zdá se, že teror skutečně povolil, když dělal admina ten cigán vybanoval mě na celý rok, ale i teď se mi stává, že mi smáznou příspěvek, jenom kliknu na odeslat, to nemůžou ani stihnout přečíst a už věděj, že je to v rozporu s čímsi.

3 hlasy

Názorný příklad toho, jak nás robotizace připraví o práci. :-)))

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov