Šéf NKÚ Dohnal kličkuje: Žádné výtky jsem neslyšel

15.05.2009 20:10 Původní zpráva

Šéf Nejvyššího kontrolního úřadu má k dispozici dvě luxusní BMW a další auto, úřad mu platí bydlení v luxusním bytě v centru Prahy. František Dohnal však tvrdí, že doklady má v pořádku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • RK (108 hlasů) 15.05.2009 22:33

    Je to jedno, pozůstatek po ODS je to díky tomu, že ODS jeho jednání...

  • Alegorie (106 hlasů) 15.05.2009 20:26

    A zdálo se, že je to slušný chlapec a ono asi ne. Moc holt pořád...

  • Karel (100 hlasů) 16.05.2009 09:01

    Hádáte se tu, na internetu, pěkně z tepla svých obývacích pokojů,...

  • RK (100 hlasů) 15.05.2009 20:37

    Takových pozůstatků po ODS se ještě objeví mnoho...

  • Antonín Paleček (85 hlasů) 16.05.2009 09:37

    NKÚ UTAJUJE i zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Schováno je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Každý nenažranec z řad našich politiků a státních úředníků a je jedno z který partaje, se brání tvrzením, že neporušil zákon. No to snad ne? Oni nám budou nakonec ještě tvrdit, že se chovaj za naše peníze jako hovada, protože jim to ukládá zákon. A další skvělá výmluva je, že je to na politickou objednávku, protože zrovna teď je nějaká volební nebo předvolební šaškárna nebo nějaký jiný boj o koryta. Tak kdy se to má podle nich na ně provalit? Až budou mít dost nahrabáno?

42 hlasů

Nekřivdíte mu náhodou? Vždyť když má k dispozici tři luxusní auta, tak je vlastně šetří, aby se tak rychle neopotřebovala a až je budou prodávat za rok jako ojetá, tak utrží více - jedině že by je náhodou koupil nějaký známý za odpisovou cenu ! Ale pak zase vydržejí déle tomu kamarádovi ! A pan senátor Nádvorník je také moc slušný člověk, jen samými starostmi o Měcholupy trochu přibral !

39 hlasů

Vsadím se,že se vůbec nic nestane a pravda, ta počká stejně jako spravedlnost!!

58 hlasů

.. ten holohlawy pan vypada jako ministr beran... z protektoratni vlady ... co si nalepil tisicovku na celo a sdelil zivnobankeri preissovi a ministrovi vnitra cernemu... hitler mi ji necha, stalin mi ji sebere... maj to v genech dodnes...zdroj... www.youtube.com.... dny zrady ... treti minuta....fragmentu filmu.... pokochejte se krampolem freyem... aj. hvezdami filmu otakara vavry.. z roku 75... navic jeste ke konci ww2, snad uz neni tajemstvim, ze pupkati generalowe hrali v kvetnovych dnech po kavarnach biliar a lidicky umirali na barikadach... takze se neni co divit, jaci ti lide , co pricichnou k penezum jsou, opravdu to maji v genech a teufel to vi a kraaaasne s nimi manipuluje... jsou pro neho puppits on the string... ale brzy, velmi brzy bude omniatempushabent.. amigos...

38 hlasů

To je kontrolor,za všechny peníze.

48 hlasů

Velký zloděj kontroluje jiné zloděje, mezitím dvacet let antikomunistického kvičení a strašení komančema aby se zakryly zlodějny.

43 hlasů

Ano. Ale ty naše ! - všechny peníze !!

39 hlasů

Jeste jich porad nemate dost? Vyzirku, zlodeju a podvodniku nalevi i napravo? Tak volte zase ODS, nebo CSSD, nebo KDU ci dokonce pitomce s SZ!!! Jeste vas maji cim prekvapit co vsechno je jeste mozne. Zatim jen rozkradali a rozprodavali stat ... vetsina ovci zije dojmem, ze se jich to netyka, ze to nejsou jejich penize. Ted uz ale statni dosli, zacinaji sahat primo na vase penize, respektive, najednou zjistujete ze statni dluh, ktery oni udelali, stejne zaplatite vy a vase deti. Oni buduji bolsevicky komunismus pro sebe a sve blizke, vam pripravuji divoky hyenisticky kapitalismus. Ovce je treba holit!

52 hlasů

Antonínu Palečkovi ! Já to taky vím. Sám jsem se o to zajímal na Vysočině v letech 2000 -2005 !! Jak jsem dopad? To ani nechtějte vědět. Je to neprůstřelná mafie, která ovládá tento stát. A pokud se jim postavíte, zcela vás zničí. A ještě na Vás pošlou Ukrajince, nebo dokonce BIS-ku !! Jakmile na ně něco víte, běda Vám. Tento stav se ale nezlepší dovtedy, dokud nezačnou lidi volit zcela nové lidi do politiky, kteří v politice nebyli vůbec a to ani na obci !! Dohnal z NKÚ je toho příkladem. Začínal v Jihlavě na radnici a šel výš a výš. Pamatuji si dokonce, jak jednou v Jihlavě proti němu protestovala jedna paní s Třebíče a to v době, kdy Dohnal zastával vysokou funkci v zahraničí. Tato paní se jako jediná již tehdy nebála a postavila se proti tomu, aby lidé typu Dohnala prezentovali ČR v zahraničí !!

40 hlasů

Hluchý zloděj.

63 hlasů

...jak mohl něco slyšet když si hlavu vozil v jednom BMW, prdel v dtuhém a mozek jezdil v Peugotu. Nebo chcete říct, že ta auta měl pro nějaké konkubíny?

50 hlasů

Jeden vůz asi půjčoval tiskové mluvčí Radce Burketové ?! Taky z Vasočiny, jak jinak.

40 hlasů

Vyrazit s nim dvere je malo.

60 hlasů

Vanku, co tak najednou sprudka? Vždyť přes Šinágla - Dohnal-to byl váš kůň. Není tomu dlouho, co o něm Šinágl pěl ódy o tom, jak skvěle dělá svoji práci... A jak to, že Vám dosud o něm nic neprozradil Váš další spojenec Čestmír Hofhanzl s Vysočiny?

53 hlasů

NKÚ UTAJUJE i zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Schováno je toho na NKÚ evidentně ještě mnohem více, je to vidět na utajovaném zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Přestože veřejných zakázek MALÉHO ROZSAHU (tj. služby a dodávky pořizované za předpokládanou cenu pod 2 mil. Kč), ústřední orgány nebo ministerstva na svých webech zveřejňují mnohá z nich jmnoho desítek ročně (transparentnost zakázek malého rozsahu jim ukládá zákon o veřejných zakázkách) např. viz.: http://www.msmt.cz/ministerstvo/aktualne-zahajena-zadavaci-rizeni tak od roku 2005 nezveřejnilo NKÚ žádnou zakázku malého rozsahu, viz jejich podstránky o Veřejných zakázkách na: http://www.nku.cz/pages/cs/publikace/verejne-zakazky.htm. Těžko uvěřit tomu, že by žádné služby nebo dodávky pod 2 mil. Kč na NKÚ nekupovali, vždyť jenom ona socha skandálně zadaná socha Strážce stála 1.999.990,- Kč, kdo tuhle zakázku nebo desítky jiných dostal, byste se na jiném webu dověděli. Motivem utajování - netransparentnosti většinou bývá to, že se má dotyčný čeho bát.. Antonín Paleček (autor je kontrolor)

85 hlasů

Já to taky vím. Sám jsem se o to zajímal na Vysočině v letech 2000 -2005 !! Jak jsem dopad? To ani nechtějte vědět. Je to neprůstřelná mafie, která ovládá tento stát. A pokud se jim postavíte, zcela vás zničí. A ještě na Vás pošlou Ukrajince, nebo dokonce BIS-ku !! Jakmile na ně něco víte, běda Vám. Tento stav se ale nezlepší dovtedy, dokud nezačnou lidi volit zcela nové lidi do politiky, kteří v politice nebyli vůbec a to ani na obci !! Dohnal z NKÚ je toho příkladem. Začínal v Jihlavě na radnici a šel výš a výš. Pamatuji si dokonce, jak jednou v Jihlavě proti němu protestovala jedna paní s Třebíče a to v době, kdy Dohnal zastával vysokou funkci v zahraničí. Tato paní se jako jediná již tehdy nebála a postavila se proti tomu, aby lidé typu Dohnala prezentovali ČR v zahraničí !!

48 hlasů

true

51 hlasů

Hádáte se tu, na internetu, pěkně z tepla svých obývacích pokojů, místo abyste vzali vidle a cepy a šli toho zmetka zahnat rovnou do Vltavy... - Snad si nemyslíte, že vaše remcání TADY něco změní? - Takoví všiváci se zaleknou, až se kolem nich srotí rozzuřený dav! Ne dříve...

100 hlasů

No jo, ale kde ten dav vzít? Že? když tady je to samá držka psací na internetu, ale aby vzali klacky do ruky a hybáj je do ulic vyprášit s úřadů všechny ty vyžírky ...? To né ! To se bojí ! Náš národ je opravdu ale opravdu zaprděný strachy !! Já budu v pondělí u Koně na Václaváku. Kolik Vás tam přijde ?Pojedem spolu ty nenaž.rance vymést... !!

48 hlasů

Pro cc. Kdyby to nebylo tak nahonem tak bych přijel, neboj se už je nás hodně co do toho půjdou. Jen je potřeba se domluvit. A nepřijel bych sám příteli.

27 hlasů

Kdo si myslíte, že vyraboval státní pokladnu? - Snad děti ve školách, nebo nemocní v nemocnicích? - Nikoli, právě takoví mocipáni, jako je tenhle! - Svým nekontrolovaným utrácením. - Příliš dlouho je lid nechal žít a okrádat stát v domění, že vláda lidu je něco zcela jiného, než správa peněz daňových poplatníků. Jeho vysokou životní úroveň platíme my všichni. Žít na úkor všech, tj. dělat pravý opak toho, za co měl být placen, to je neuvěřitelný ZLOČIN.

50 hlasů

.. mon dieux , i ty brute?? a vypadals tak seriozne... za jakou agenturu kopes??? mosssssssaddddd??? pragJerusalemDerAgenten.....

58 hlasů

dyt je to jen urednik, zadny politik, takovych mame plnou vladu...

59 hlasů

Vám asi uniklo, že na tento post přešel z funkce krajského hejtmana Vysočiny. Proboha lidi neblbněte a začněte používat rozum ..........., jak dlouho si z nás budou dělat ještě srandu ? nejhorší na tom je skutečnost, že si tyto osly volíme sami ! On nám je nedosadil ani berlín či Moskva ! Ten hnůj je naší vizitkou !

58 hlasů

Jenom jedna otázka? Byl někdy v KSČSSD?????

38 hlasů

Dál jsem Vám hlas ze soucitu. To opravdu Vám Stvořitel zbavil rozumu, nebo máte zatemněno od chlastu či fetu ? 2,5 hodiny před Vaší infantilní otázkou jsem psal, odkud ten fešák přišel.............!

44 hlasů

To je tak kdyz kontrolujici organ zkontrojuje dalsi kontrola toho jeste vyplave.. 5 aut kazdy den jine!! vyzdyt ono se to zaplati. Hlavne tech uredniku treba reditelka kancelare reditele to je funkce! neni to nahodou sekretarka? Je prece reditel, a basta reditelka kancelare reditele to je job (a i ta ma urcite asistentku) je jen papirove o tridu vys nez asistentka ci co maji a je to pritom je to sekretarka. To proklepnout kazdeho jakou ma napln prace a co za ten den udela tak je nezamestnanych jeste vice. Co 211metru doma kdyz v praci ma pul patra vyskove budovy uskromnit se je krize..

57 hlasů

existuje způsob jak tuto přebuřelou nadutost zkrotit ale stejně se chovají i poslanci jiný než návrat k socialismu,prostě totální anarchie za sebe já už ztrácím víru v nějakou normální nápravu jenom revoluci...

76 hlasů

proste prase ....

76 hlasů

Bohužel, každý není takový rovný chlap jako byl pan Voleník - toto je ukázka zhýralosti našich papalášů - proč má služební BMW - nestačila by Oktávie nabo náročnější Superb? Šéf Sazky také musí jezdit v Bentleyi - to je ještě větší fous jak pan předseda NKÚ. Stejně tak s jeho bytem (asi si vzal příklad z jednoho bývalého ministra pro místní rozvoj, který si vybavil byt v budovách ministerstva). No ale není se asi čemu divit - např. věšák na kabáty v hradeckém magistrátu stál cca 25 tisíc. Žijeme holt v bohatém státě.

71 hlasů

Pro podobné nenažrance placené z našich peněz by se měl přinejmenším obnovit pranýř, koupele v dehtu a peří, namáčení do Vltavy.

74 hlasů

Proč ten jemnocit ? Znáte triádu KKK- kandelábr, krček ,konopí ? Ono by stačilo, kdyby u těchto fešáků tvořila jednolitou sestavu. Když si vybavím, jak před 20 lety je měli vychrtlé krčky ze stranických schůzí a svazáckých pitek a dnes nemohou dopnout košili, tak mám pocit, že je potřeba začít....................

63 hlasů

Takových pozůstatků po ODS se ještě objeví mnoho...

100 hlasů

Asi je zbytečné dodávat, že je to bývalý vysoký činitel KDU-ČSL, instalovaný do NKÚ za soc. vlády. Ale ono je to vlastně jedno. Čím vyšší funkce, tím větší zloděj.

65 hlasů

Vážení diskutující, všichni jste vedle, jako ta jedle. František Dohnal - jest to typ opravdového kariéristy. Prokázal to již mnoho kráte od r. 1990. Tento se mezi politiky drží zuby nehty již od dob totáče. Na Vysočině toho již natropil tolik, že se slušní z Vysočiny "modlí" aby se zpátky už nikdy nevrátil. Naposledy se zde na Vysočině proslavil tím, že rekonstruoval budovu pro usídlení nově zřizovaného Krajského úřadu. Tento byl několikrát předražen. O tom, jak se vybíraly firmy na rekonstrukci snad raději ani nebudu psát. A jak byl zvyklý hospodařit na Kraji Vysočina nyní všem předvedl na NKÚ !! F. Dohnal má velmi rád luxus. Přijeďte se podívat, kde bydlí. Zajímavým je i skutečnost, za kolik Kč,- získal pozemek a budovu svého nynějšího rodinného sídla...

48 hlasů

Je to jedno, pozůstatek po ODS je to díky tomu, že ODS jeho jednání tolerovala.

108 hlasů

Predpokladam, ze kdyby vlada ODS takoveho cloveka odvolala, byl byste mezi prvnimi, co by jeceli, ze delaji cistky v radach apolitickych uredniku - navic v NKU, jako bych to slysel :)

44 hlasů

To RK16.05.2009 08:44 : Ne kazdeho, ODS lze kritizovat za 1000+1 veci, ale kdyz nekdo vycita ODS neodvolani cloveka z KDU-CSL instalovaneho za vlady CSSD, projevuje miru nesoudnosti, jaka byva u socanu obvykla. Nicmene jsem se o vasich politickych preferenci nikde ani nezminil.

40 hlasů

Tak to slyšíte špatně... Já zase předpokládám, že budete ten typ člověka, co každého kritika ODS považuje automaticky za socana či přímo komouše.

71 hlasů

A zdálo se, že je to slušný chlapec a ono asi ne. Moc holt pořád chutná, tak zpátky na Vysočinu.

106 hlasů

Když jsem se tak koukl na fyzionogromii předsedy NKÚ, tak je mi vcelku jasné, že žádné výtky neslyšel. Jenom ksi tak matně vzpomínám, že byly v historii obodbí, kdy jemu podobní si vzpomněli velice rychle !

54 hlasů

No, vždyť je to lidovec ne? To vysvětluje vše!!!!!!!!

67 hlasů

Vy se mýlíte. Tento fešák byl dlouhý léta členem ČSNS / předtím za komunistů ČSS/. On byla takovým oportuním podnikem jisté skupiny-segmentu české společnosti, se kterou byli občas problémy. ČSNS v roce 1990 měla majetek za 0,75 mld Kčs, což odpovídá dnes cca 8 mld. Dnes má dluhy cca 50 mil Kč. Fešáci jako Dohnal dokud bylo z čeho brát, tak seděli u koryt. Při bankrotu a snaze si udržet koryta " ideově " konvertovali. Těžko mi někdo vysvětlí, jak člen antihierarchistické, socialistické, ateistické a antiklerikální ze dne na den se stane " lidovcem " . On patří k těm jako Pithart, Roithová, Tigrid / hádejte, co je spojuje/ ,aby znectili klerikální odkaz lidovců ke svým cílům -tj udržení si koryt a členství v zednářských ložích. Ale když si to členská základna nechá líbit, tak se jim také může stát, že po 90 letech budou mimo parlament ! To víte, fousaté lišky z vinice, ty umějí zametat ocasem svoje stopy !

74 hlasů

Járo!!! Co to tady plácáš jako za mladých let v Měcolupech?Ty národovec,který nemá rád Židy,Cikány,a jinou verbež(používám Tvé slova a názvy)se najedno stavíš za objektivního diskutéra.Jak můžeš vyčítat lidem,že si chtějí udržet koryta,když jsi se o to samé snažil také.Jenom Tvojí vrozenou neschopností jsi to nedokázal.Ale musím uznat,že nakročeno,si měl.Víš řeknu,Ti jednu věc jsi sečtělý.máš poměrně dobře naučené fráze,ale jedno Ti schází.Víš co to je?? IQ.Pokud toto doženeš,tak jednou vyšťouchneš Paroubka

43 hlasů

Zapomněl jsem drobnost- pozdravuj toho bývalého poslance , myslím že Doležal se jmenuje. Nemusím ti vykládat, že do Měcholup přišel s nahým zadkem a dvěmi kufry, vyženil půl baráku a když chytil vítr po předání moci, tak kopl manželku do zadku a začal dělat peklo jí i dětem se svoji novou milenkou, kterou si do toho baráku nastěhoval. Pak zbavil drobné akcionáře práv a ono to někoho přestao bavit. Dnes mu hrozí 3 roky za to, že si nechal slíbil téměř 1 mil úplatku a OS Prahy 10 sice dělá ze známosti co může ,ale MS Praha jim říká jasně, co mají dělat. Najednou ho neznají ani Klaus, Zahradil ani Nádvorník. Kdo si zkazí karieru kvůli jenomu lokaji a nenažranci.... Má š pravdu, na to jsem něměl ani schopnosti, ani IQ.... Až budeš něco vědět o druhé knize ekonoma Smiste/kterého tak rádi liborálové adorují/, pak možná pochopíš.......... Co jsi četl naposledy kromě MfD - Honzíkovu cestu a to ještě jenom proto, že to byla povinná školní četba !

71 hlasů

Myslím, že budeš jeden té verbeže, která tomu Vašemu mírně chazarskému starostovi líže zadnici už 20 let . Starej se o to, aby ti nezahýbala manželka/ jako je to v tom chlívku u Vás zvykem/ a radši se starejte, aby z toho pomníku 3.odobje bylo odstraněno jméno toho konfidenta StB - myslím že Attl se jmenuje . Je to to táta toho Atlla, který dnes hýbe Měcholupami, je velkým antikomunistou, jeho dcera kdysi byla v hledáčku mravnostní policie a on mezitím stačil absolvovat VUML. Občas zapomene vyúčtovat cestu svoji milenky při zasedání Zastupitelstva, Jinak tam pozdravu a příště se aspoň podepiš, rád se Ti podívám do očí a věř, že si z boxu dost pamatuji .........

39 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov