Konec ve funkci
Šéf Pozemkového fondu Zika vyklidí kancelář. Bendl přijal jeho rezignaci

13.06.2012 18:47 Aktualizováno 13.06. 22:56

Ministr zemědělství Petr Bendl ve středu přijal rezignaci Radima Ziky na funkci ředitele Pozemkového fondu ČR z osobních důvodů. Sdělilo to ministerstvo zemědělství s tím, že Bendl na středečním jednání vlády o této rezignaci informoval premiéra.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Hudeček (20 hlasů) 13.06.2012 21:09

    Hezký večer. Já je mám taky rád. Tuhle jsem se dobře bavil, když si...

  • Alice Černá (18 hlasů) 13.06.2012 20:57

    Jsem pro gaye, jeden z takových ministrů naopak nezištně půjčoval byt...

  • rab z rabstejna (18 hlasů) 13.06.2012 19:50

    A jak to, že neměl odposlech ? "...Zikův odchod přišel po několika...

  • Alice Černá (17 hlasů) 13.06.2012 20:48

    Zdravím Pepo, tam bude něco většího, matně si vzpomínám, že nějak...

  • rab z rabstejna (17 hlasů) 13.06.2012 21:25

    :-))) Když ale ty milenky - jak to říkal svazák pan Nečas - dřou jako...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zvlastni ... politicka devka z koryta odchazi jen kdyz ceka, ze se provali neco velkeho nebo jde za lepsi zlodejnou z verejnych financi, za dobu fungovani Ziky Pozemkovy fond pomohl ozebracit statni kasu nekolikrat, ale nic z toho nesebralo Zikovi koryto, takze vymena strazi?

7 hlasů

Proč u nás tolik vysokých státních úředníků vypadá tak, jako kdyby jejich foto vytáhli z databáze "wanted"?

11 hlasů

A jak to, že neměl odposlech ? "...Zikův odchod přišel po několika skandálech. Jeho úřad např. vyplatil 270.000 Kč dvaadvacetileté absolventce hlučínské střední školy Lucii Placzkové, přítelkyni trenéra hokejové reprezentace Al. Hadamczika, aniž by bylo jasné, jakou práci konkrétně odvedla.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/Fondu poskytovala ekonomické poradenství, aniž by k tomu měla patřičné vzdělání.

Práci Zika sehnal i exprimátorovi Liberce Jiřímu Kittnerovi a svému příteli z dětství Petru Žídkovi (oba z ODS). Za poradenství údajně inkasovali desetitisíce.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/

18 hlasů

Zdravím Pepo,
tam bude něco většího, matně si vzpomínám, že nějak čachroval i s pozemky na Liberecku (kde pak měla Kateřina mistrovství), jen to odložili. Když "dobrovolně" odstupuje pár měsíců před skončením fondu (Pozemkový fond má ke konci roku 2012 skončit a nahradí ho Pozemkový úřad), bude za tím strach ze strany Bendla, aby se do fungování PF moc nerýpalo. Navíc to s tou L.P. už dávno usnulo, kvůli tomu by přece po takové době neodcházel. V každém případě je to jako každý ODSák - darebák.

17 hlasů

Taky zdravím a ano, jste šikovné děvče, máte pravdu : "... prodává Pozemkový fond realitní společnosti půdu právě tam, kde se počítá se stavbou běžeckého areálu v Liberci.

Pozemek ve Vesci o rozloze 84.000 m2 ocenili úředníci fondu na 128 tisíc korun. V r. 2006 odkoupil Liberec tento pozemek za 8,4 milionů korun a obchodníkům s realitami k tomu radnice musela přihodit ještě 5 domů v centru města. Jinak by se lyžařský šampionát nekonal.

Pod tímto podfukem je podepsán býv. vedoucí územního pracoviště pozemkového fondu v Liberci Michal Frydrych, nyní nová pracovní posila R. Ziky na PF.

17 hlasů

:-))) Šikovné děvče? Víte, že jsem si ani nebyla jistá, jestli si to s něčím nepletu? Ale já jsem věděla, že stačí naťuknout a vy hned dodáte vyčerpávající informaci :-) Díky.

13 hlasů

Dobré ráno, šikovné děvče, zkuste zase něco naťuknout. Vypadáte s pánem z Rabštejna na sehranou dvojku.

12 hlasů

To budou asi nějaké špatné informace. Vždyť členové ODS by nikdy takové sviňárny nedělali. Dokonce aby svým milenkám sháněli místa a potom dávali ze státního odměny? To prostě u tak poctivých politiků není možné. Jedině, že by ta milenka "dřela jako kůň".
P.S. Peněz je přece dostatek, ti blbí občani vydrží všechno, stačí jim sebrat valorizaci důchodů a milenkám bude opět chvíli hej. Potom se zruší pár nemocnic, pošt, škol a nebo alespoň tříd a budou opět penízky.
Jak to ti komunisti vůbec dělali, že jim peníze nechyběly? Dokonce ti blbci tehdy dávali tisknout ceny na výrobky. To je dnes už nemožné, jednak ceny se mění nahoru každý týden a potom by přece nemohl náš soukromý kapitalista - překupník, prodávat výrobky za co by chtěl.

13 hlasů

:-))) Když ale ty milenky - jak to říkal svazák pan Nečas - dřou jako koně :-)))

17 hlasů

A přitom stačí trocha gelu, že...

12 hlasů

:-)))))))))))))

9 hlasů

Na tom, že milenky ministrů a politiků neúměrně zatěžují státní rozpočet, něco bude. Ministr by měl být kastrován, žena nebo gay.

12 hlasů

Jsem pro gaye, jeden z takových ministrů naopak nezištně půjčoval byt předsedovi vlády na rande s Talmankou :-)

18 hlasů

Hezký večer. Já je mám taky rád. Tuhle jsem se dobře bavil, když si Moravec pozval do svého pořadu Pospíšila, jak se na sebe hezky usmívali, kluci jedni

20 hlasů

Právě v OVM se možná usmívají, ale jinak se důsledně oslovují "pane doktore". Dobrá představa, že by v takovém pořadu dali průchod svým "citům" :-))) Ale co se Pospíšila týká, já ho opravdu docela dobře snáším (a ne proto, že je gay), ze všech ODSáků mi přijde jako jediný schopný diskuze, neuhýbá (i když Topol tvrdil opak:-))) s odpověďmi a je to inteligentní, kultivovaný člověk. Jiná věc jsou jeho činy, těmi ODS nezapře. Dobrou noc.

15 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov