Pokárání od premiéra
Sex s dětmi? Sobotka si promluví s Nytrovou kvůli gayům

14.07.2016 16:03

Předseda vládní ČSSD, premiér Bohuslav Sobotka se chce sejít s poslankyní své strany Pavlínou Nytrovou kvůli jejím výrokům o homosexuálech. Nepřeje si, aby podobným způsobem vystupovala. Uvedl, že s netolerancí a předsudky je potřeba bojovat, a to reálnými argumenty. Odpoledne někdo napadl web Nytrové a umístil na něj nadávky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 14.07.2016 17:34

    Ouvej, kolego, nesměšujte demokracii se svobodou, v tomto případě...

  • Vítězslav Neumann (1 hlas) 14.07.2016 16:57

    Panečku, to máme demokracii! Běda, kterak někdo vysloví jiný názor,...

  • Jaroslava Kanioková (1 hlas) 14.07.2016 17:10

    Jiný poslanec: „Osobně si myslím, že tento problém byl dost mediálně...

  • Josef Kudrna (1 hlas) 14.07.2016 19:25

    Neštastné vyjádření a buzíci se mohou zbláznit včetně premiéra....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Neštastné vyjádření a buzíci se mohou zbláznit včetně premiéra. Buznám by měly být nastaveny nepřekročitelné mantinely, bordel dělá justice i politici. Buznám bych uznal maximálně právo na osvojení vlastních dětí jejich homo partnery, které si buď dříve pořídili s hetero partnerem nebo u žen postižených vlastní inseminací. Rozhodně bych jako nesvépravné dítě nechtěl být předmětem nějakého politicko-buznovského handlu. Děti totiž nejsou zvířátka ve zmerimexu...

1 hlas

A uz zase ten vlastizradce vyhrozuje nekomu, kdo neni politicky korektni. Tam at nam ten zlodej radeji vysvetli vytunelovani OKD!

0 hlasů

Jiný poslanec: „Osobně si myslím, že tento problém byl dost mediálně posunut. Paní Nytrová naznačila genezi vývoje a možný budoucí vývoj s příkladem ze zahraničí. To neznamená, že to tak opravdu bude. Ale ukázala také, jak se v těchto případech postupuje salámovou metodou.“ (velmi s ním souhlasímú
Zrovna tak pan Neff napsal - Vzpomínám na svůj interview někdy před dvaceti lety s Jiřím Hromadou, tehdy hlavním činovníkem homosexuální lobby.
Na mou otázku, jak se dívá na osvojování dětí, rozhodně a zásadně a energicky odpověděl, že něco takového absolutně nepřichází v úvahu. Jde jen o to, aby homosexuálové měli kupříkladu právo na informace o zdravotním stavu toho druhého, toho času v nemocnici.
Takže to navyšování požadavků je zde očividné.
Diskriminace homosexuálů je uměle vyvolaný a mediálně udržovaný mýtus a kdo se odváží proti němu namítnout, je obratem označen za homofoba. Tuhle nálepku Pavlíně Nytrové možná vytetují na čelo..

Přiznám se, že jsem p. Nytrové vděčna, že to řekla, že tak debatu na toto téma tak rozvířila. Byť to možná mohla říct diplomatičtěji. PS:neřekla nic nevhodného, výhledově to tak bude ( možná už je, nedovedu posoudit) a chápe to jako "tradiční žena, možná s křesťanským podtextem. Všechny věci "proti přírodě" jsou vždy trochu divné....

Je to jen další z kroků, jak nivelizovat RODINU !
1. Adopce dětí homosexuály
2. Umělé oplodnění bez souhlasu partnera
Kam to směřuje ?

Hmm... Marksová- "distancuji se".... a já se zas distancuji od snahy těchto ujetých politiků, jako je Marksová a Dientsbier nivelizovat RODINU !!!!
1. Umělé oplodnění bez souhlasu partnera.... uff... takže žena si zažádá o toto oplodnění.... a pak si zažádá o státní podporu jako samoživitelka !!!
Orwelliáda !

2. Adopce dětí homosexuály ... Marksová řekla - "že je jí úplně jedno, jestli jsou rodiče stejného pohlaví. Jde podle ní především o to, aby bylo dítě v bezpečí a aby měli rodiče dítě rádi."
Dále ovšem - ani slovo o výchově a vývoji dětí, že ditě nutně potřebuje rodiče dva, vzor mužský a ženský, vzor sociálních vazeb dvou pohlaví. Vzor rodiny, spoluodpovědnosti, sounáležitosti, soudržnosti..
Příroda to takto naprojektovala, a jakékoliv odchylky jsou nepřirozeným odklonem, který vývoj lidského rodu nutně poznamená. Je úchylností, je-li to cíleně podporováno.. Je to jen další krok Pachatelů Dobra, kteří na co sáhnou, to zmrví !!

1 hlas

Panečku, to máme demokracii! Běda, kterak někdo vysloví jiný názor, než mají naši vládcové! Hned dostane přes prsty a ty, ty, ty! To že se většině občanů zvedá žaludek když se dočítají o protěžování a legalizaci buzen, včetně výchovy dětí je ale už nezajímá. Jen aby si v Bruselu nenaštvali tu vládnoucí lůzu, která jednou přivede Evropu do záhuby!

1 hlas

Ouvej, kolego, nesměšujte demokracii se svobodou, v tomto případě svobodou projevení názoru. Demokracie je jednou z technologií moci, je to diktatura většiny nad menšinou a ačkoliv dostatečná míra svobody ve společnosti je podmínkou nutnou k "provozování" demokracie, demokracie sama žádné svobody nezaručuje a pokud není účinně korigována, např. republikánským zřízením, většinou nakonec vede k totalitě.

2 hlasy

jestli to Bohouš nevztáhl na sebe. Vždyť on pro své lítání po republice a světě nemůže mít na svou babu čas a tak takový asistent není k zahození

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov