Fámy a nejistota
Skončila s Nečasem i vláda? Samozřejmě, říká Benda

20.06.2013 06:55 Původní zpráva

Internetem kolují spekulace o tom, zda premiér Petr Nečas (ODS) v pondělí podal demisi pouze sám za sebe, nebo i za celou vládu. Má to podle nich být promyšlený plán, jak "přechytračit" opozici i koaliční partnery.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Eva Adamová (8 hlasů) 20.06.2013 07:10

    Vždycky tomu tak bylo, že s premiérovou demisí padla celá vláda, tak...

  • josef Slavík (6 hlasů) 20.06.2013 07:29

    Benda, to netáhlo,plzenská rychlokvaška a individuum neschopný...

  • Vlastní názor (5 hlasů) 20.06.2013 07:35

    To ještě neznamená, že tomu bude tak i tentokrát. To, že něco bylo,...

  • Peter Freund (4 hlasy) 20.06.2013 08:48

    Co máte proti Bendovi ? Hezkej , sympatickej, vzdělanej, milý, chytrý...

  • Zdenka Zwiebel (3 hlasy) 20.06.2013 09:21

    Tenhle národ, bohužel asi OPRÁVNĚNĚ trpí za svou neskonalou hloupost,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je šílené tvrdit, že kupčení s postoji poslanců v parlamentě není trestné
Jan Čulík

K lakonickému komentáři globálního týdeníku Economist není co dodat. Je šílené, že poslanci z ODS hovoří o "diktatuře policie", že ministr "spravedlnosti" požaduje "vyšetření olomouckého prokurátora" a že někteří čeští právní odborníci usuzují, že rozdávání prebend za politické postoje není kriminální korupce! protože pak by prý museli skončit v Česku ve vězení všichni politici!

Právě... Jak píše Economist, to, že se o takto jasné věci může v českých médiích vůbec diskutovat, je naprosto šokující...

http://blisty.cz/art/69005.html

2 hlasy

"protože pak by prý museli skončit v Česku ve vězení všichni politici! "

Prave?.. Ja se spis divim proc tam vsichni uz davno nejsou. Nebo to co se ted deje je jen pomaly zacatek neceho podobnyho jako v Italii roku 1982? Kez by zavreli stovky politiku kteri si to zaslouzi.

1 hlas

Tahle (ne)vláda a vůbec celá koalice dokážou být nesmírně inovativní jen v případě, když jde o to, vymyslet nějakou fintu, jak prodloužit své mlaskání u koryt, ale pokud jde o schopnost řídit stát ku prospěchu občanů, tak daleko jejich vynalézavost a schopnosti improvizace nesahají, ostatně je jim to zcela... víte u čeho. Neplácal před nějakou dobou Nečas cosi o prorůstových opatřeních? Už tehdy jsem na sto procent věděla, že půjde zase jen o svazácké bláboly... Mít vládu jen k tomu, aby neustále řešila své další přežití, je pro daňové poplatníky sakra drahej špás!

3 hlasy

Co máte proti Bendovi ? Hezkej , sympatickej, vzdělanej, milý, chytrý no zkrátka : ZA CO PANE BOŽE ZA CO TENTO NÁROD TRPÍ ! Pryč s takovýma lidma, dělají z nás blby. Hrají si na chytrolíny. Je toto možné pouze u nás. Na Islandu se jich zbavili. Z Ukrajiny bereme emigranty, co nic nezpůsobili a z čeho budou žít, když pracovat neumí. Jen velet, dělat ze sebe chudáky stíhané režimem a Bendous je bere. Však naše kasa je pro ně připravena!!! A co český národ? Ten pomalu vymírá.

4 hlasy

Tenhle národ, bohužel asi OPRÁVNĚNĚ trpí za svou neskonalou hloupost, ochotu nallítnout předvolebním vějičkám, pitominám zinscenovaným Mádlovými a Issovými, schopnosti uvěřit šaškování se síťovkami a ochotu sežrat i s navijákem jakoukoliv mediální antikampaň vedenou proti nepohodlným politickým konkurentům. K tomu si připočtěte z velké míry vlastního úsudku naprosto neschopnou a snadno manipulovatelnou mládež... atd. - a na průšvih je zaděláno! Sklízíme plody své vlastní blbosti a lenosti přemýšlet a dávat si věci a události do souvislostí, a mám pocit, že už jsme tak pro srandu králíkům většině civilizovaného světa.

3 hlasy

Schopnost premyslet uz v ceskych hlavach davno neni. Cesi jsou zvykli delat co se jim poruci (40 let se nekde podepise) a pritom se strachovat o "skvelou" praci za osm klacku. Mozek co neni schopen samostatne uvazovat a premysle je idealni na dnesni TV masaz a protoze media jsou vlastnena a zejmena podplacena tou nasi elitou naroda, neni se cemu divit v jake zkorumpovane prdeli to zijeme.

3 hlasy

Máte pravdu - a lepší už to asi bohužel nebude, to spíš ještě horší...

1 hlas

Benda, to netáhlo,plzenská rychlokvaška a individuum neschopný samostatnýho života,by se měl pakovat taky!

6 hlasů

Prokristapána, Josefe, mějte slitování! Snad nechcete, aby se tenhle právnický veleexpert musel nakonec UŽ v tak útlém věku kolem padesátky konečně začít živit vlastní prací!:-)))

2 hlasy

Vždycky tomu tak bylo, že s premiérovou demisí padla celá vláda, tak nechápu, co zase vymýšlejí!

Pořád krafají, že jim jde hlavně o blaho lidí, ale jde jim především o to, jak se ještě co nejvíc napakovat a udržet u koryt ještě těch 11 měsíců. Hnus a ten Benda ať už radši někam zaleze, kdo se na něho má pořád dívat!

8 hlasů

To ještě neznamená, že tomu bude tak i tentokrát. To, že něco bylo, zkrátka bylo a to je čas minulý. To máte jako s cikánama, Ti také vždycky byli, dnes máme rómy. I když v tomto případě uznávám, že ač se jedná o stejné etnikum, je jistý rozdíl.
Pochybuji, že pokud zákon, či ústava dovolí výklad, který se našim "malomocným" lépe hodí do krámu, tak že by jej nevyužili.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov