Němcům sluníčko ne
Škromach: Vypráskat kolaboranty? Nevinné a jemné vyjádření

01.06.2015 06:10 Rozhovor

Brněnské zastupitele za vyjádření lítosti nad divokým odsunem navrhl "vypráskat jako kolaboranty" a v následných komentářích fanoušků dal "like" (to se mi líbí) úvaze, že by bylo lepší "němčoury postřílet". Zdeněk Škromach, místopředseda Senátu a facebookový matador.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • X P (13 hlasů) 01.06.2015 07:06

    A co to kolaborantský prase Motýla, toho taky vypráskat a pověsit na...

  • Pavel Pospíšil (9 hlasů) 01.06.2015 08:36

    Jo, za chvíli tu jsou volby do Senátu a je potřeba se zviditelnit....

  • Jiří Susa (8 hlasů) 01.06.2015 09:42

    Blbost a kolaborantství obou Pavlín nezná mezí. Táta Mazánek se v...

  • Johan Rey (7 hlasů) 01.06.2015 10:23

    Položme si otázku,komu slouží stálé rozdmýchávání těchto témat?Stačí...

  • Pavel Johanides (7 hlasů) 01.06.2015 06:53

    Zastupitelé Brna, co by bojovníci za znovuobrození myšlenky ,,VI....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kolaboranty není už třeba vypráskat,to se udělalo po válce,dnes by stačilo aby se mnohá jelita zeptala svých rodičů,co o té době vědí z vyprávění svých rodičů.Pak by se dozvěděli že tenkrát procházelo českými zeměmi mnoho pochodů smrti,když se němečtí fašisté snažili zahladit stopy svých zločinů.To co se Němcům stalo po válce se dělo po celé jimi obsazené Evropě a nebylo se čemu divit.

2 hlasy

Škromacha by měl někdo odstřelit.

0 hlasů

A co takhle vypráskat Škromachy,Humly, Jandáky a všechny ty tlusté příživy?

0 hlasů

Je pozoruhodné, že do Brna na tu akci přijel i známý sudetoněmecký štváč Posselt, aby zde svoje přípravy zkontroloval. Několik dní předtím nazval odsun rozhodnutý Postupimskou konferencí vítězných velmocí za vyhnání a válečný zločin a zločin proti lidskosti a genocidu. Za to ale byli odsouzeni němečtí pohlaváři v Norimberku, ne Československo. Poseltův Laldsmannschaft je silně podporován bavorskou i spolkovou vládou, disponuje velkými finančními prostředky a zřídil si dokonce svoji kancelář v Praze. Překrucování historie tedy nastalo, jak předvídal prezident Beneš a je tragické, že se k němu propůjčují i někteří úplatní Češi. Škromach má tedy pravdu.

3 hlasy

Škromach ví velice dobře, co je to kolaborant. Je to přesně ten typ člověka, co v případě nutnosti přestoupí k islámu.

2 hlasy

Vyměňte slovo "nutnost" za slova "chamtivá potřeba" a jsme domluveni. ;)

4 hlasy

Zapomenutá zpráva:
Dva aktivisté zrovna rozbalovali petiční stánek s peticí proti kvótám na imigranty, když byli napadeni organizovanou skupinkou přibližně 20 muslimů. Mladí muslimové na Horním náměstí v Olomouci již na aktivisty čekali. Už ve čtvrtek je totiž na stejném místě několik z nich obtěžovalo a vulgárně uráželo.

Křičeli mimo jiné: „Nemůžete nás tu nechtít. Máme tolik peněz, že to tu celé koupíme. Za pár let budete naši otroci!“

Následující den v pátek kolem 15 hodiny byli dva aktivisté Eva Hrindová, zakladatelka skupiny Naštvané matky a člen IVČRN Petr Bukvaj napadeni mladými muslimy. Ti přišli a s velkým k a začali do všeho kopat. Petiční stánek naprosto zdemolovali. Zastavil je až rázný přístup policistů, kteří útočníky zpacifikovali. Na místo kvůli jejich útoku musely přijet čtyři hlídkové vozy. Napadení členové IVČRN následně podali na muslimské útočníky trestní oznámení.

Tito „kultivovaní a umírnění“ muslimové - studenti naší české vysoké školy - ukázali tolik fanatismu a agrese, že se musíme ptát: Jak se budou chovat ti nekultivovaní fundamentalisté?

Nenecháme se zastrašit, naopak. Tohle je důkaz toho, že čím více muslimských imigrantů, tím méně bude na ulicích bezpečno.

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/tiskovezpravy/Clenove-sdruzeni-IVCRN-byli-napadeni-dvacitkou-muslimu-pri-sberu-podpisu-pod-petici-proti-kvotam-na-imigranty-377374

1 hlas

Položme si otázku,komu slouží stálé rozdmýchávání těchto témat?Stačí se jen podívat na net a jen trochu sečtělému člověku to bude hned jasné.Úzce to všechno souvisí s odváděním pozornosti od daleko závažnější záležitosti, jako je příliv imigrantů do Evropy a jejich čím dál větší militantní chování.V Italii se již skupiny imigrantů začínají organizovat do tlup, které vykrádají a obsazují soukromé domy a byty.A to je jen začátek.Naši dobře placení politici se ovšem chovají jako, že se nic neděje.Mám dojem, že "Noc dlouhých nožů" po arabsku se v Itálii a Řecku blíží a nebude to nic hezkého, to mi věřte.

7 hlasů

To opravdu se musejí stále rozebírat ta největší svinstva zaviněná válkou ?
To opravdu bude provedena tlustá čára za touto nejhorší částí dějin až stavbou pomníků Hitlerovi ?

5 hlasů

Tak hele, když můžou havloidi tvrdit, že Praha byla v květnu 1945 osvobozena Američany - ovšem oblečenými v ruských vojenských uniformách -, což je lež jako věž, tak si může Škromach na své stránce psát, co chce.

6 hlasů

Jakkoli je nechutné, že se někteří lidé chovali k Němcům jako oni k nám, musím použít Škvoreckého frázi ze závěru knihy "Zbabělci". "Dobře jim tak, měli sedět doma na prdeli"!

6 hlasů

Blbost a kolaborantství obou Pavlín nezná mezí. Táta Mazánek se v hrobě raduje!

8 hlasů

Že je Škromach hlupák a primitiv je známo. Navrhuji ho vypráskat ze všech jeho funkcí.

4 hlasy

Jedinou tohoto vola je, ze zabil par krav, když spatne zapojil ohradnik.

1 hlas

Přečti si ty svoje kraviny po sobě, kreténe, než tou svojí zpocenou kolaborantskou pazourou mačkáš "odeslat". Blbe.

6 hlasů

..no, po Klémovi, Tondovi Zápotondovi, mariášníkovi Novotném a nynějším alkoholikovi - bude takový prosťáček Škromach docela osvěžujícím vánkem na Hradě (:-D)...Havel se u nás rodí jednou za 150 let (Masaryk)....

4 hlasy

Každá doba z různých důvodů některé naše prezidenty oslavuje, na jiné zapomíná nebo je hanobí. Tak mu vždy bylo, je a bude. Váš příspěvek jenom potvrzuje, že dnešní doba vás výrazně poznamenala.

1 hlas

Lepší by bylo za 350 sát.

0 hlasů

Jo, za chvíli tu jsou volby do Senátu a je potřeba se zviditelnit. Ten komunistický sráč a mizerný a líný elektrikář Škromach by se jinak, než chrápáním ve Valštejnském paláci a posílání přiblblých fotek (ta od bazénku s ožralým Zemanem je ale výživná) na internet neuživil. Tak ze sebe začne dělat vlastence a popírat, že tu bylo násilí při odsunu sudeťáků (s odsunem lze souhlasit, s vraždami a hnusným chováním komunistických RG rozhodně ne).
Při tom sám, coby člen KSČ podporoval okupaci Československa Ivany, takže kolaborant jak vyšitý, jen ho vypráskat!

9 hlasů

No, když lekce "občanské výchovy" bral u Grebeníčků... může být i prezidentem.

5 hlasů

Škromach je trubka,to se všeobecně ví.Na druhou stranu kraviny o tisících pražských sadistů ubíjejících pražské Němce po tisících to jsou plky rovné Škromachovi.Buďme rádi že to Beneš zařídil a že čeští Němci jsou tam kde jsou,co by se dělo kdyby zůstali v Česku si všichni dovedeme představit.Ono odhalovat historii lze jen odsaď podsaď,dál už to vypadá že lezu někomu do zadku.

6 hlasů

..tak o mlácení Němců "rychlokvašenými revolucionáři" jsem slýchala od otce, dokonce jeden svalovec od nás z baráku se velmi v této činnosti tužil - pak se z něho stal horlivý bolševik...a na konci své politické kariéry nosil placku s Havlem - prostě "univerzál"....

5 hlasů

Z předešlého příspěvku se nedalo poznat, že jste žena. Z hlediska názorů to však není podstatné.Tady od prezidentů přecházíte k "rychlokvašeným revolucionářům". Jenom bych dodal, že při všech výraznějších politických změnách se "horliví svalovci" objevují vždycky. Nejvíce se však "namnožili" až po převratu v roce 1989, ale nikoliv z horlivých bolševiků( o nich se vědělo), ale z odvážných nedočkavých nebo odmítnutých čekatelů na členství v KSČ, svazáků bývalých i tehdejších, potomků předlistopadových politiků, funkcionářů a aktivních členů ČSL, ČSS a společenských organizací NF, kteří chytili příležitost "za pačesy". Těm méně odvážným a horlivým ukázali cestu. Ti je až poté následovali a následují. Bylo a je přitom úplně fuk, jestli měli či neměli bolševickou minulost.

2 hlasy

Pane Kadlec, po převratu 1989 byl horlivý bolševik zalezlý ve sklepě a třásl se o život. A buďte rád, že "svalovci" se objevili pouze v roce 1945. JInak jste zde dnes nebyli. Přirovnávat rok 1989 ke květnu 1945 je ubohé.

0 hlasů

A co to kolaborantský prase Motýla, toho taky vypráskat a pověsit na nejbližší kandelábr? Jsem pro.

13 hlasů

Ono snad to, co popisuje Motýl, se nedělo? A lidé, co se vyžívají v mučeních druhých, nejsou sadisti?

0 hlasů

Zastupitelé Brna, co by bojovníci za znovuobrození myšlenky ,,VI. říše,,?

7 hlasů

Jaká šestá říše...?
Rímské číslovky ti asi moc nejdou, co...?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov