Nová tvář
Slepý Babišův náměstek má cíl: konec hazardu v hospodách

09.02.2014 20:15 Rozhovor

Novým náměstkem ministra financí Andreje Babiše se má v nejbližších dnech stát Ondřej Závodský. Přestože je nevidomý a do práce s ním bude chodit jeho 12letý labrador Chico, rozhodně není vystudovaný právník slepý ke korupci.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Hazard lze snad kontrolovat, je-li provozován veřejně a bez omezení. Udělá-li to náměstek a zdá se, že to má za lubem, hazard se z veřejné sféry přesune do soukromé a pak nejen pro náměstka, ale i pro kohokoli jiného zmizí z hledáčku....

0 hlasů

Obdivuji toho pána,ale neumím si představit jeho práci po praktické stránce,pokud se má cosi podepsat musí být kontrola.Nebo budou dokumenty psány Braillovým písmem?

0 hlasů

A sakra,Kalouska jako obhájce a podporovatele hazardu s toho zřejmě klepne pepka,už se těším na jeho nenávistné žvanění,ten bude zase "spravedlivě "rozhořčen.
Osobně mám na herny odmítavý názor,v Ústeckém kraji kde je nejvyšší nezaměstnanost ve státě,se ve městech vedle sebe tulí herna vedle herny,zastavárna vedle zastavárny,perou se tu peníze a naše Menšina zde projíždí dávky,aby mohla dál chodit na Socku škemrat o další.

0 hlasů

No mám dojem, že pán by si měl radši pořídit vodicího dobrmana nebo pitbulteriéra...

0 hlasů

Kdyby měla ČSSD schopného slepce,tak by pan Babiš žádné výhrady k jeho působení na MF neměl.

0 hlasů

Lepšího náměstka si nemohl vybrat lépe.

0 hlasů

Slepý náměstek, nebojí se, že něco přehlídne ?

4 hlasy

Ako za pomoci troch slov a čísla nazveme situáciu, v ktorej slovenský eštebák s veselou privatizačnou minulosťou a vlastným mediálnym impériom bude rozhodovať o budúcnosti českej vlády a následne zrejme aj českej ekonomiky, politiky a všeobecne budúcnosti?
"Pomsta za voľby 1946."

5 hlasů

Na Slovensku je všechno křišťálově průzračné a skoro nemáte co žrát...

0 hlasů

další krok k likvidaci hospod. Kdyby se raději zaměřil na hazard se stravenkami, aby platily jen na teplou stravu a ne na chlast.

2 hlasy

dalsi pachatel dobra co vi lepe nez ja jak mam utratit sve penize. a kdyz uz mi dovoli cvrnknout si ruletu ci pokra, tak pekne pod dozorem statu.
je to hnus jak se tahle holota snazi cloveka sledovat a narizovat co muze delat.

3 hlasy

Úplně postavené na hlavu. Úředník se zaměří na oběti, původci zůstanou 've vatě'. Jak prohlásil Tomio Okamura: "Gamblerství je nemoc, na které by nikdo neměl vydělávat." Gambleři špinavé peníze neperou, Ondřej Závodský je slepý absolutně, nejen k viditelné části spektra. Anebo to dělá schválně, že se chystá potlačovat příznaky, zato příčiny nechá netknuty?
Hnutí Úsvit přímé demokracie navrhuje úplný zákaz hracích automatů a videoloterijních terminálů. Doplnění zákona, které Úsvit navrhuje, obsahuje i zákaz online kasin. To vše bez výjimky, zatímco od ANOnistů to smrdí vytvořením monopolu pro vybrané hazardní bossy. Babišem vybrané.

Vlad Naiva

7 hlasů

DOST BYLO SVOBODY!!!

7 hlasů

Jj, děsivý sešup. Připravil to agent Karl, ale dorazí to agent Bureš. Demokracie u nás přežívala jen na 'kapačkách' a právě je odpojována i ta umělá výživa. Bolševická diktatura je mrtvá, ať žije totalitní oligarchie!

6 hlasů

Se svými penězi nemůžu nakládat, jak chci, stát mi určuje kolik smím zaplatit hotově, když jdu dát do banky na svůj účet nějakou hotovost , musím se prokázat občankou a oni si ji zapíšou, kamera na každém rohu, každou chvíli chce někdo nahrávat můj hlas, systém , který může zabránit demonstraci ještě před jejím vznikem je prakticky hotov , policie bude moct zastavit auto na dálku, stát musí vědět, kdo jde hrát do kasina ......kde je ta svoboda? Takhle nás nehlídali ani komunisti!

4 hlasy

A co když si někdo chce svoje těžce vydělaný a X-krát zdaněný peníze, který mu po zaplacení všech těch poplatků zůstanou, prostě zkusit hodit do automatu a užít si trochu toho adrenalinu ? A není to debil a zná svojí míru ? Proč mu to tenhle chlápek nechce umožnit ? Hraní na automatech není nijak zvlášť účelně strávený čas, ale je tisíc škodlivějších činností.

4 hlasy

no hlavně, co je jim do toho, co se svými penězi udělám?!

3 hlasy

Doprovodný vnuk by byl asi pro okolí příjeměnšjí, ne každý je stavěn na domácí zvířata, alergie atd. Ale lepší než bloudit či podstupovat větší riziko.

Časem snad na oboru sociálním, aby tzv. nezaměstnaní viděli, že šanci má každý, mnozí i bez psa. ještě nevím, jak dopadly ty milionové měsíční mzdy spopulracovníkům, to potom by bylo i na průvodce 2nohého. Přeji zdar!

0 hlasů

Tento člověk se mi velmi líbil již v kampani a jen to vše dokazuje, že Babiš ty své sliby myslí vážně!!!!

2 hlasy

ano pachatel dobra, ktery vi lepe nez vy jak mate utracet, jist, spat, bavit se .... to je holt idol nesvepravnych divek.

5 hlasů

Co se vám na tomhle líbí? "...Možná lze začít tím, že by se hrací přístroje přesunuly z naprosto volně dostupných restaurací do zvlášť určených podniků, do kasin. Tam by bylo možné lidi, kteří se chtějí téhle vášni věnovat, mnohem lépe kontrolovat.
Už teď se kvůli zákonu o praní špinavých peněz musí návštěvník kasina ztotožnit. Na rozdíl třeba od běžných heren či hospod...

Je důležité, abychom vůbec věděli, kdo hraje

4 hlasy

je důležité abychom věděli,kdo hraje.Z toho mrazí.Názor jak z roku 1972.

5 hlasů

Přesně, možná inspirace z 50.let minulého století, ale vidíte sám, většině lidí - i zde na diskuzi- to nevadí, snad jim to jen nedochází :-(

5 hlasů

to zháleží i na rusech, ti mají seznamy i divokou privatizaci natož státní dotace... jinak osobně to asi myslí upřímně a netratí na tom

0 hlasů

http://zpravy.idnes.cz/krotit-hazard-muze-k-babisovi-na-finance-prijit-nevidomy-pravnik-zavodsky-1te-/domaci.aspx?c=A140124_142735_domaci_kop

1 hlas

Sobotka by konečně měl překročit stín minulých vládních zvyklostí, nic dobrého to nepřineslo. Měl by se s předpokládanou paní náměstkyní sejít a dohovořit se na postupu jak dál, takto jen vše trvá a trvá... Jinak by si měl nechat od Babiše, jakou (když to už teda musí být žena, ale snad ne za každou cenu, jako teď) ženu dosadit jako ministryni práce.... Ta nynější je naprosto nekompetentní

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov