Rozdíly po 25 letech
Slováci se smějí Čechům. EU milují, odpor k ní nechápou

13.08.2017 10:25

Čeští i slovenští voliči potřebují v předvolební kampani slyšet, o co politikům jde, cítit naději a jistotu, vzhledem k ekonomickým rozdílům však na voliče v obou zemích fungují jiná témata.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Aleš Přibyl (8 hlasů) 13.08.2017 10:36

    Já se zase směji Slovákům kolik miliard Eura darovali líným Řekům. A...

  • Zdenek Holcman (6 hlasů) 13.08.2017 10:50

    Vzhledem k tomu, že mám půlku rodiny Slovensku, dovoluji si vyjádřit...

  • Zdeněk Novotný (5 hlasů) 13.08.2017 11:36

    Já se zase směji Čechům jak neustále Slovákům podlézají. Nakonec...

  • o k (5 hlasů) 13.08.2017 10:47

    Nemusíme EU milovat, ale buďme rádi, že jsme členy.

  • Tadeáš Hájek (5 hlasů) 13.08.2017 10:48

    Jaksi jsem si nevšiml, že by Slováci to bolševické obludárium...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

To se zase naši presstituti snaží vnutit nám jak je ta zkur....vená EU vynikající. Je to jako SSSR, jenom tam není Brežněv ale ta svi....ně Merklová!!!

1 hlas

Cechum zaclo v roce 1409 (znate tu udalost, vlastenci ?) kapat na karbid a od te doby to s nima jde jak na sikme rovine, smerem dolu. Urcite neni v EU tak nekulturni stat jako Cesi. Urcite se nikde tak nekrade jako v Cechach a s Reckem si Cesi deli pokal o nejvice zabolsevizovany stat. Slovaci jsou rozumejsi lide, vice premysli a jsou kritice otevrenejsi, nez Cesi.

0 hlasů

Lustigu ty budeš určitě sudeťácká svi....ně!

1 hlas

Tak to vám tedy pěkně děkujeme. Kam se řadíte vy?

0 hlasů

Cesi se mohou smat Slopvakum ze si di parlamentu zvolili zrudneho fasistu Kotlebu

1 hlas

Frustráti tady už zase plivou na EU. Kdybyste trochu studovali a udělali něco se svým životem, tak byste nebyli sociálně slabí a neměli byste pocit promarněného života. Takhle tady jen kydáte hnůj.

3 hlasy

Mně se takoví novináři líbí, najdou si po dlouhém hledání blb..ka kterého hledali, dostanou odpověď jakou potřebovali a hned napíšou článek s titulkem: Všichni Slováci, nebo všichni Češi. Kdy tahle havlistická žumpa vymře?!

3 hlasy

Mohli byste uvést jména těch Slováků? Určitě je znáte osobně jako jména těch Čechů, co závidí Kisku Slovákům. Oba titulky jsou k smíchu!

1 hlas

Mě zas Slováci a není jich málo říkají že nám závidí Presidebta i Babiše že toho lokaje co tam mají není Jánošík ale pitomec a otrk mamonu.Kyška zkažený mlíko to vypadá na laxírku.

2 hlasy

Agentura Komplot nám bude vysvětlovat o co jde politikům, ale vždyť to všichni vědí,o osobní obohacení koryto prospěch pro své kámoše a za 4.roky nahrabat tolik aby zaopatřili rodinu a příbuzenstvo do konce života

0 hlasů

Tak Slováci na tom byli vždycky bídně, nejdřív Horní Uhry,pak emigrace ,pak nacistický a komunistický stát a hlavně nemají svobodu a hrdost v mysli jako už tisíc let Češi....pokud by EU nedělala nesmyslné zákony a chránila svoje hranice i Češi by ji ctili ....zatím dováží po milionech hovada a s tím rozumní lidí nesouhlasí a to většina Čechů je !

3 hlasy

Většina Čechů jsou hovada? Vy jste mluvčí kanceláře prznidenta republiky?
Jinak s tou hrdostí je přesně naopak. Slováci jí mají na rozdávání.

1 hlas

Já se zase směji Čechům jak neustále Slovákům podlézají. Nakonec Babiše a Krnáčovou si zvolili Češi. Při tom stačí zajít na Slovensku na nějaké sportovní utkání kde hrají Češi třeba proti Finům a hned uvidíte, jak je to s tou bratrskou láskou, Určitě fandí proti nám. Moji rodiče byli kdysi vysláni v době první republiky na Podkarpatskou Rus, tehdy součást ČSR. V roce 1939, kdy Slováci vlezli Hitlerovi do někam jim, jako české rodině ani nepovolili návrat přes Slovensko do Čech. Pomohli Poláci a to bez zaváhání.

5 hlasů

unika vam jedna dulezita podrobnost.to nejsou slovaci,ale afro-aziati semiti zidi narozeni na slovensku.ty kadi jak na cechy,tak na slovaky.

1 hlas

Když se zarytého odpůrce EU zeptáte, čím vlastně EU negativně ovlivňuje jejich život, tak z nich nanejvýš vypadne nějaký blábol o pomazánkovém másle. Když se zeptáte co jsou to vlastně české národní zájmy, o kterých tak rádi hovoří, tak z nich po dlouhém váhání vypadne něco jako, aby lidi měli práci a ve státě byl pořádek.

3 hlasy

Kašpare EU je od začátku podvod západní nenažranci si tu berou bez boje zadarmo elektrárny vodárny lukrativní průmysl pivovady banky tu maj jen dcery zisky plynou jim proto jsme chudí a nemáme na důchody aty EU dotace je jen úlitby politikům kteří to rozkradou a jásají těm kreaturám v ústrety. voe

4 hlasy

Přesně. Typicky staří bolševici a mladí náckové.

2 hlasy

kdyz je to takova krasa nebeska,proc vystupuji briti?tlaci nas tam/eu/ spis afro-aziatsti semiti zidi.chteji mit jen jedno stredisko/brusel/kde ovlivnovat tok penez do jejich kapes.tak jako washington.nebo sveho casu rim,kdyz se jim podarilo znicit republiku a dosadit cisare.

2 hlasy

Podívejte se blíže, co je to zač - tihle ostrované. Ani po správné straně silnice to neumí jezdit.

0 hlasů

jo?kdo nam rozkazal jezdit vpravo a vynalezl dalnice?starej adolf?ten z nas delal eu silou uz tenkrat.ostrovane ale vynalezli DNA test a penicilin,motor,parni stroj,mikrovlnku,radar,vlak,semafor,fotbal,mic,gol - f,tennisatd.

0 hlasů

Vzhledem k tomu, že mám půlku rodiny Slovensku, dovoluji si vyjádřit názor, že pan Znášik plácá nesmysly. Zřejmě je v Bratislavě obklopen lidmi, kterým daný stav vyhovuje, nicméně Slovensko není jen Bratislava, což by si měli pánové uvědomit. Ať se zkusí zeptat někde na Orave, Spiši nebo Horehroní.

6 hlasů

Jaksi jsem si nevšiml, že by Slováci to bolševické obludárium "milovali." To bude zase nějaká agitka a propagandistická nalejvárna, že ? Buď jak buď, Evropská unie se změnila v nepřítele poté, co nám začala vyhrožovat tresty a sankcemi, pokud nesplníme nějaký její rozkaz. Třeba ve věci toho barbarského svinstva, islámu, který sem na kontinent ve své nebetyčné zhovadilosti pozvala.

5 hlasů

Já se zase směji Slovákům kolik miliard Eura darovali líným Řekům. A odlišoval bych poradce vítače Kisky od normálních občanů. Poku jsem na Slovensku mluvil s obyčejnými lidmi ( učitelka, servírka, taxikář, zdravotní sestra ) tak EU vůbec nejenže nemilovali, ale nenáviděli. Pozn. Milujeme někoho blízkého ostatní věci můžeme mít rádi atp.

8 hlasů

Je trapný psát o něčem, o čem nemám ani páru....

0 hlasů

Nemusíme EU milovat, ale buďme rádi, že jsme členy.

5 hlasů

Zatim muzeme byt radi. A zitra?

0 hlasů

Jsem hrozně rád, že jsme člení
i, dvakrát do měsíce si tam jedu nakoupit kvalitní potraviny a za nižší ceny než u nás. Ale miluji Junckera, Schulze za to, že nás ponižují, vyhrožují nám a přitom jsou to normální ubožáci.

1 hlas

Já sem hrozně rád, jenom pořád nevim, z čeho ta radost pramení.....aha, mam zatim pravidelnou stolici.

0 hlasů

Jediné pozitivum je ten Šanhgajskej prostor že můžeme cestovat bez pasu a bez peněz do Brusele tmavýho A pozitivní je i to že nám prodají naší elektřinu vodu vymění nám naše potraviny za svoje až nám jejich banky dovolí vydělávat na jejich HDP

3 hlasy

:) ...jo, dělali jsme ODS a ČSSD pěkné voly - teď nemáme nic.
Divím se, že takové trubky do té EU vůbec přijali.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov