Schváleno poslanci
Služební zákon prošel i s náměstky. Zemanovi navzdory

10.09.2014 12:35 Aktualizováno 10.09. 14:15

Sněmovna schválila celkovou novelu služebního zákona. Poslanci v předloze ponechali politické náměstky, kvůli kterým hrozí vetem a případně i ústavní stížností prezident Miloš Zeman. Pro předlohu, na jejímž znění se dohodla koalice s opozičními TOP 09 a ODS, hlasovalo 127 ze 172 přítomných poslanců.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Walther (3 hlasy) 10.09.2014 13:44

    Jedině Usvit nezvedl pracky a proto ho příště volím s celou rodinou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Takže se nám zase ta tlupa darmožroutů zase trochu rozmnožila co ? Sobotko v příštích volbách zase od nás hlasy,jedině za podmínky, že Ti vyrostou vlasy, jináč nasrat!!!

0 hlasů

Jedině Usvit nezvedl pracky a proto ho příště volím s celou rodinou ,mají skutečně hodně kamarádu kterým jsou zavázáni a málu kapustičky co? Zeman má pravdu jsem rád že jsem ho volil ale že jsem volil ČSSD bych si radši naflákal už nikdy sobotko a Zvorálku a už nikdy Top09,ods a ksčm.

3 hlasy

Jde především o voličské hlasy.Pohodlné polštářky úřednickému stavu ,neustálé zvedání platů,nekontrolatelné a ničím nestanovené množství úředníků - vedoucích,podvedoucích ,nadvedoucích ....a posměšný byrokratický přístup k občanovi a jeho potřebám,chaos a zmatek v zákonech,předpisech,nařízeních,plodící jen zlo a nedůvěru v šťastnou a tvořivou budoucnost podtrženou umem a poctivostí. Marně volá občan po nápravě u soudů,marně střídá u voleb kandidáty ,marně si stěžuje a bouří se ..... vše je podřízeno zlatému teleti - MAMONU . Nemáš peníze ? Nejsi člověk ! Nejsi nic. Nic neznamenáš. Nemůžeš nikam jít,nic dělat, natožto kandidovat na některý vlivný post .A tak máme ve vládě podnikatele BABIŠE , ktarý začal makat jak sám říká. A pro koho že maká ? To se teprve ukáže časem.Zatím je prý na výsledky brzo.

0 hlasů

To je bobře. Nějak se ta administrativa musí snižovat :-) :-)

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov