Reformy
Sněmovna poslala dál zvýšení DPH a škrty ve stavebním spoření

30.08.2011 19:14 Aktualizováno 30.08. 21:22

Poslanci ve sněmovně pustili do závěrečného schvalování několik bodů týkajících se sociální a daňové reformy. Nižší sazba DPH tak stoupne od roku 2013 na 14 procent, sníží se podpora stavebního spoření a přibude kompenzace za nevyplacené odstupné. O definitivním osudu jednotlivých novel se zřejmě rozhodne v pátek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (39 hlasů) 30.08.2011 19:27

    vyždimat studenty duchodce rodiny s detmi--to je pravicova špina

  • Zdenka Zwiebel (39 hlasů) 31.08.2011 05:10

    Zdá se, že míra asociálnosti naší vládnoucí koalice přes údajné...

  • Alice Černá (36 hlasů) 30.08.2011 19:55

    Já bych navrhovala, ať si ty jejich reformy sbalí do jednoho balíku a...

  • Pr(u)dič Pružina (32 hlasů) 30.08.2011 19:51

    Aničko, máte zcela pravdu, ale těm mladým, pokud už nežijou s někým,...

  • Anna Ryšánková (32 hlasů) 30.08.2011 19:37

    Tato vláda udělá z obyčejných lidí holé prdele. je to...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Mirek sice chodí v modrém tričku s nápisem KOKOT MIREK,ale očividně jsou kokoti poddaní pana výběrčího daníi.Už i ta ovce by se nasrala a přeskočila ohradu a zdrhla!!!

8 hlasů

Počítejte se mnou.

Mám na jídlo měsíčně 10 000,- pro rodinu. DPH byla 10% - čili stát inkasoval 1000,- korun a 9 000 šlo na spotřebu.

Nyní utratím zase 10 000,- a stát na dani získá 1400,- Na spotřebu jde jen 8 600,- čili to vede ke snížení spotřeby a hospodářského růstu.

Navíc - budu jezdit pro potraviny do Rakouska, takže stát nedostane ani 1400, ani 1400, ale nula !!!

To jsou ale hlupáci, ti pravicoví nenáviství zloději...

20 hlasů

To bude práce tenhle bordel dát do pořádku !

10 hlasů

Pane presidente,pane předsedo vlády,paní předsedkyně poslanecké sněmovny a předsedo senátu,můžete mně vysvětlit proč státní úředník,který v tzv. demokratickém státě poukáže na korupci a rozkrádání je VYHOZEN na dlažbu a státní úředník,který se otevřeně hlásí k odkazu zakázané DS,rasizmu a uráží ministra vlády je naopak ve funkci POVÝŠEN???

9 hlasů

Je potreba snizit pausaly OSVC. Bude to gesto kompromisu pana Petra Necase a dojde tak ke spolecenskemu smiru.

8 hlasů

řekl zloděj nicků

12 hlasů

Chlapci komunisti, budicek. Konec buckobrani!

5 hlasů

Jinak není ti blbý někomu ukrást nick a pak se tu producírovat jakoby nic? Není ti bylbý být zloděj? To je jako bych ti ukradl kolo a vesele si na něm jezdil kolem tvého domu...

12 hlasů

Protože je zloděj,podporuje pravici.To dá rozum !

13 hlasů

U tebe by to nebylo nic divneho. Choval by jsi se jako tvi rusti bratri po 2.sv.valce.

5 hlasů

Neuhýbej od faktu, že jsi sprostý zloděj

24 hlasů

Bude i speciální daň na živočišné tuky? Ani bych se nedivil, tihle debilové jsou toho schopní...

9 hlasů

DPH na jídlo - Rakousko 10%, Německo 7%. K tomu jedna plná nádrž, člověk ušetří tisíce a Kalousek a modrá totalita utře rypák.

http://www.mesec.cz/clanky/vyse-dph-v-zemich-eu/

18 hlasů

ČR bude mít NEJVYŠŠÍ DPH na potraviny v celé EU !!!!

http://www.finance.cz/zpravy/finance/249464-v-cesku-je-dph-vyssi-i-v-ostatnich-zemich-eu-/

No to je pravicový hnus v praxi. Nejvyšší DPH, nejvyšší bankovní poplatky, nejdražší benzín a nafta, nejdražší volání, nejdražší elektrika a nejmenší platy. A největší deficity. Pravice to dělá úplně blbě a divím se těm ovcím co je volí.. to musí být úplní idioti nebo zmasírovaní "bubububu komunisti" blbci. Nebo zloději co kradou s modrou totalitou, což je asi nejpravděpodobnější, tolik zlodějů by vysvětlovalo tak špatné hosp. výsledky vlády rozpočtové protikorupční vlády.

21 hlasů

Zato jsme jediní, kteří nemají progresívní daň, takže bohatým je stále lépe. Teď jim zrušil gauner pan Kalousek i daň z dividend.

Takže majitel banky bude mít nezdaněný příjem z dividend z vkladů občanů, ale babka, která jeho bance svěřila peníze, bude mít zdaněný úrok z jejích peněz.

7 hlasů

Jen si říkám, proč to dělají - házet lidem klacky pod nohy? Co z toho mají trápit lidi? Ekonomicky vůbec nic, spíše naopak situaci ještě víc dusí.. Vojo je asi musí bavit trápit lidi, asi prožívají nějaké sexuální vzrušení škodit lidem.. jinak se jejich zdražování vysvětlit nedá...

19 hlasů

Za ČSSD byla DPH na potraviny a bydlení 5%. Pravicová špína zvedla daň o 180% !!!!! Házení klacků lidem pod nohy? Pomsta za to že si nenakradli? Idioti pravicoví - umí akorát zdražovat a stejně vyberou méně. Lidi totiž už peníze nemají, tak ani nemohou utrácet víc.
Každá akce má svou reakci. Omezím nákupy na minimum, pro potraviny a naftu budu jezdit za hranice, této zlodějské vládě ani korunu na daních !!!! A kupovat budu jen zahraniční zboží. Je to bojkot všem lidem, většina totiž tyhle pravicové svině volila, tak budete mít co si zasloužíte.

19 hlasů

Správný názor i já budu jezdit nakupovat do bývalé DDR mám to kousek a stejně se tady ty potraviny a uzeniny nedají ani žrátm ,někdy mi to připadá že to je potrava pro dobytek.Srovnejte jen :Játrovou paštiku ve staniolu jaká byla dříve a dnes tam snad ani žádná játra nejsou fakt hnus atak bych mohl pokračovat.

13 hlasů

Zdá se, že míra asociálnosti naší vládnoucí koalice přes údajné vzájemné, možná jen předstírané spory, nemá žádný limit, a že pokud nepřevezmeme iniciativu do vlastních rukou, asi nebudeme mít moc šancí v téhle zemi za chvíli vůbec přežít. A nezdá se vám, že už nám lžou či "upravují" skutečnost víc než bývalí komunisté? Kolik nám toho např. zatajili jen o nepokojích ve Španělsku?

39 hlasů

Češi se na odpor nezmůžou. I kdyby vám opilý chemik napařil 30% DPHm stále budete jen sedět doma a nadávat a cálovat. A pak příjde modrý zloděj, udělá bububu Paroubek a zasu mu to tam hodíte....

14 hlasů

Ten nadpis je špatně !
Sněmovna poslala dál zvýšení DPH.......
správně by mělo být
Poslanci vládní koalice převálcovali opozici a poslali dál zvýšení DPH.........

13 hlasů

prolhaní darebáci, co fingovali stavbu, jsou na suchu, musí nyní krást jinde

12 hlasů


musi se skrtat aby se mohlo vic krast.

13 hlasů

Já bych navrhovala, ať si ty jejich reformy sbalí do jednoho balíku a odhlasují si to najednou. Opozice stejně nic nezmůže a kdyby si odmávali, že je platné všechno, na co jen pomyslí kdokoliv z těch lumpů, tak stejně nikdo nic nenadělá. Je to ještě demokracie? Když nám vládne banda, která nemá ani 15% důvěry? Kterou většina občanů proklíná?

36 hlasů

Nejlepší by bylo vyhlásit, že do voleb si budou dělat co chtějí a rozpustit sněmovnu a ušetřilo by se za její tříletý provoz.
Pak by se vidělo, jestli by se lidi ještě zmohli na odpor a vůbec nějaké další volby by ještě byly !

18 hlasů

Bavím se !
Hned na začátku ODS a koalice v obavě z obstrukcí ČSSD prohlasovala, že budou jednat i schvalovat po devatenácté a jednadvacáté hodině a ono nic, žádný obstrukce a teď tam sedí, čumí a poslouchají bláboly Šnajdra a Šťastnýho ! Už mohli bejt hodinu v baru !

30 hlasů

Tato vláda udělá z obyčejných lidí holé prdele. je to nepředstavitelný tlak na lidi, mladí se musí zadlužovat hypotékama, nově pak i školným na VŠ, aby měli kde bydlet, přitom nikdo neví, co bude v práci za rok, ne to bože za 5 či 10 let. Revoluce že nám přinesla svobodu? Vůbec ne, stali jsme se otroky, protože hypotéky a úvěry svazují lidem ruce víc, než si umí kdokoliv představit. Nechápu taky, proč se má zvyšovat zdravotní pojištění, když nám z něj neplyne první 3 týdny nemoci ani koruna, za léky si budem platit sami, všude kam vlezem, stráme peníze atd...
Jinak by si lidi měli uvědomit, že to byla právě vláda ČSSD, která zvýšila podporu na mateřské dovolené, protože za vlády praviuce náš národ začal vymírat, tj. za rok bylo více zemřelých než-li narozených. Děsím se, čeho všeho ještě budem svědky, než ten hnůj navždy opustí Strakovu akademii.

32 hlasů

Aničko, máte zcela pravdu, ale těm mladým, pokud už nežijou s někým, neshánějí bydlení, nehledají práci, případně nestudují vejšku to pořád nedochází, respektive, ono je to vůbec
n e z a j í m á !!!
Dokud dává táta, máma, babi, děda, tak to pořád jde, dokud se stravují a šatí doma a mají střechu nad hlavou, tak je to dobrý, vlastně kůůůl ! A Paroubek je pro většinu z nich strašná nestvůra a všichni komunisti jsou vrazi !
A pak se pro ně zinscenuje šaškárna, nazve se studentské volby, nebo tak nějak a oni pak úplně zblblí jdou k těm volbám opravdovým......a je vymalováno !
Takže já to těm mladým, těm nepřemýšlejícím, docela přeju !

32 hlasů

Jo, pokud nejsou složenky na jejich jméno, nemá smysl jim cokoliv vysvětlovat. Je úsměvné, že dokud mě živila matka a já se o nic nemusela starat, volila jsem ODS, to je už ale hodně dávno :-))..pak jsem pochopila, zmoudřela léty praxe a od pravice jsem se zcela distancovala. Bohužel je nám to prd platné, když náš volební systém umožňuje to co umožňuje...

19 hlasů

Hodně dávno ? Vy mladice !
To mě když ještě naši živili, tak se dalo volit jen kandidáty NF, ale pro nás bylo důležitější, že začínal Presley a Beatles.......... to je hodně dávno :-))))) !

23 hlasů

Jó Elvis, bože Prudiči to byly časy, ucho nalepený na bedničce při vysílání radio Laxenberg na středních vlnách..., mladí dnes vědí prd, co to bylo za radost, když to šlo pořádně vyladit :-))

17 hlasů

Krásná diskuse chlapci,já měla po válce jen Standu Procházku a pak už jen zpívala ukolébavky.Mě tedy rodiče nedali nic ,proto jsem si slíbila až budu stará budu pomáhat,dnes se jen směji jak ten život byl krátký,do 16 let Hitler a do 60 komouši a pak jen pokračování s tím rozdílem že tady můžu psát a nadávat.Nejsou všechni mladí stejní,jak jsme je vychovali tací jsou a já vám přeji dobrou noc!

16 hlasů

Já měl radši "ejefen mjunich", chvílema to šlo bez rušení, ale "laxík" byl taky dobrej !

12 hlasů

vyždimat studenty duchodce rodiny s detmi--to je pravicova špina

39 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov