Lídři na Maltě
Sobotka: Africe dáme víc peněz i lidí na řešení migrační krize

12.11.2015 10:19

Visegrádská skupina společně zvýší příspěvek do fondu na pomoc Africe o 400 tisíc eur. Poskytne také 300 lidí navíc do evropských agentur, které se zabývají ostrahou hranic a azylovou politikou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Radek Soukup (1 hlas) 12.11.2015 10:33

    Ale hlavně sem podle rozkazu Unie a USA necpěte tisíce a tisíce...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

dej Sobotko, dej...ale ze svýho

0 hlasů

Česko jwe ohrožené, Sobotka pustil do akce, podle Zemana, šíleného Špidlu.
Ten to vyHřeší!


Před bývalým sociálně demokratickým premiérem a eurokomisařem Vladimírem Špidlou stojí nová kariérní výzva: stal se jakousi diplomatickou spojkou mezi Prahou a Berlínem, která má urovnávat vztahy mezi Českem a Německem. Ty jsou kvůli odporu naší vlády vůči uprchlickým kvótám na bodě mrazu. Jak může tento muž, o němž jeho bývalý stranický a vládní kolega Miloš Zeman tvrdí, že patří do blázince, dosáhnout tak gigantického diplomatického úspěchu? Jednoduše.
Nejprve přesvědčí největší islamobijce ve vládě – ministra vnitra Chovance a ministra financí Babiše – že kvóty jsou prima a že uprchlíci okysličí náš skomírající národ, neboť přece i druhý jmenovaný je de facto uprchlík (a jak naší zemi okysličil!). Následně tento uprchlický pokrok vtluče do hlav i všem nám ostatním zpozdilcům a zapšklým xenofobům, odmítajícím vše neznámé. Pravděpodobně prostřednictvím masivní reklamní kampaně, ve které budou usměvaví Syřané stavět dálnice, přehrady, projektovat elektrárny a řídit lokomotivy, jejich manželky bádat s mikroskopem nebo pracovat coby špičkové lékařky a dítka navštěvovat pěkně integrovaně české školy a multikulturně se tam přátelit s našimi nadšenými potomky.Až toto vše nastane (teď mám na mysli kampaň s najatými herci, ne realitu), tak v případném referendu, které se vyhlásí na základě petice islamofoba Klause, Konvičky, Okamury a Landy, se pro kvóty vysloví minimálně 99,9 procenta Čechů a naše vzájemné vztahy s Německem budou rázem prosluněnější, než proslulé modré nebe nad Berlínem. Ještě před tím totiž objede Špidla všechny německé uprchlické tábory, kde běžencům vysvětlí za pomocí tuny vícejazyčných eurobrožur na lesklém papíře, že Česko je uprchlíků ráj, ti se plácnou do čela, prohlédnou a naše země se pro ně rázem stane daleko atraktivnější, než Švédsko a Německo dohromady. A ve statisících se vydají na cestu za českým štěstím.

Více na http://www.reflex.cz/clanek/komentare/67411/uprchlicka-krize-vyresena-vlozil-se-do-ni-muhamad-spidla.html?utm_source=reflex.cz&utm_medium=copy

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/67411/uprchlicka-krize-vyresena-vlozil-se-do-ni-muhamad-spidla.html

0 hlasů

Tomu profesionálnímu kriminálníkovi Špidlovi měl už dávno někdo dát přes držku.

0 hlasů

Já nechápu, proč máme platit nějakou Afriku...jednak se množí jako králíci, pomáhají tam sice dobrovolníci a jen vytáhnout paty, tak je vše při starém. Mají své vůdce jakéhokoliv druhu, kteří jen bohatnou a napomáhají....tak tomu vlastně nerozumím....a kozu neobjednám...

0 hlasů

OPRAVA: vyhodíme zbytečně peníze, kteríé se rozplynou a migranti budou chtít stále do Evropy.
Jen se víc napakují humanitární organizace a vládnoucí mafie.

0 hlasů

Proč nenapíšete, že Sobotka podpořil bezvízový styk s Tureckem?
Jinak, kecy, kecy a zas nic než kecy. Africe se pomáhá už min. 30 let a vede to pouze k tomu, že i ti kteří tam dřív alespoň něco dělali dnes válčí.
Je jediná cesta. Uzavřít evropské hranice a pro Afriku vytvořit materiální program pomoci, tedy až dostanou hlad a doválčí, tak těm zbylým poskytnout '"traktory a osivo" - jen jednou, ale dojít k tomu musí sami. Nic jiného fungovat nebude.

0 hlasů

Ale hlavně sem podle rozkazu Unie a USA necpěte tisíce a tisíce islámských parazitických sarančat, které zde naprostá většina obyvatel nechce. Sobotka, co je pro tebe důležitější ? Unijní a americký rozkaz anebo názor a zájem obyvatel ČR ?

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov