Konference ČSSD
Sobotka: Babiš není superman, dá se porazit

26.11.2016 11:30 Aktualizováno 26.11. 14:15

Předseda sociální demokracie a premiér Bohuslav Sobotka na konferenci krajské ČSSD v Královéhradeckém kraji označil Andreje Babiše a jeho hnutí ANO za hlavního soupeře ČSSD v celostátních volbách. Uvedl, že předseda ANO není superman, dá se porazit a sociální demokraté se ho nesmějí bát.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Koutný (3 hlasy) 26.11.2016 11:42

    Těžko říct, zdali si to ČSSD uvědomuje, ale soudruh Sobotka ji...

  • Honza Hloupý (3 hlasy) 26.11.2016 12:08

    Vytáhnul neBureše k podílu na moci, pak se vedle něj prezentoval jak...

  • Karol Hallik (1 hlas) 26.11.2016 15:43

    Babiš není Superman,ale Tobě Sobotko,kdyby namalovali uprostřed lebky...

  • Karol Hallik (1 hlas) 26.11.2016 15:44

    Poslanec ANO Zdeněk Soukup a zakladatel Platformy na obranu evropské...

  • Jiří Klempera (1 hlas) 26.11.2016 12:23

    sobotko ale ty ho ale neporazíš , naopak čím déle bude sobotka u...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Deti-vyhozene-z-okna-znasilnene-zeny-loupeze-Uprchlici-pry-pachaji-v-Nemecku-tyto-desive-veci-464494

A tohle Sobotka a protektorátní televize mlčí....

0 hlasů

Toto zubaté koleno a mnozí další si neuvědomují, že Babiše vytvořili oni sami. Kdyby ten stát normálně fungoval, tak by ten Babiš do politiky nelezl. Tomio Okamura a další taky ne. Bohušu a další, ruku na srdce, uznejte sami, nechali jste tuto zemi rozkrást. Poslední závar byl, když prošly farařrestituce, díky hlasu "JEDNOHO" kriminálníka. Zatím všichni dokázali jen jedno - navyšovat si platy, hádat se mezi sebou, házet si klacky pod nohy, rozkrádat, či nechat rozkrádat zemi-pokud ještě je co a v konečné fázi se zjistí, že pokud by se mělo to či ono opravit, postavit, upravit, že na to nejsou peníze, protože skoro všechno odtéká jejich vinou do zahraničí.
Ten slavný západ nás potřebuje jen jako odběratele, montováky a ne jako rovnocenné partnery. Proto se taky ten slavný Veškrnašaškec stal.

1 hlas

Poslanec ANO Zdeněk Soukup a zakladatel Platformy na obranu evropské kultury říká, že v Praze, Brně, Karlových Varech, Jáchymově a dalších místech se objevují mladí muži a zahalené ženy, co v žádném případě nevypadají na studenty anebo turisty. K nám prý přecházejí migranti z Německa bez problémů, po českých policistech ani vidu ani slechu. Soukup podporuje, aby v zákonu o obecném referendu byla i možnost hlasovat o vystoupení z EU.
-----
A proto byly na hranicích dráty a stráž. Aby se vědělo, kdo a co nám leze do země, co sem táhne a pod. A taky v opačném směru. A že se tu objevují kaftani? A proč by se neobjevovali, když jim nikdo v ničem nebrání, nikdo nic nekontroluje - ono je jednodužší kontrolovat kdo kde blbě zastavil, či zaparkoval nebo jel rychlejc a další podobné. Nedej bůh kontrolovat kaftana a on mít nějakou zbraň - zákon by byl zase na jeho straně. A zase jsme v rici.

1 hlas

Babiš není Superman,ale Tobě Sobotko,kdyby namalovali uprostřed lebky čárku,tak vypadáš jak,,č..ák!

1 hlas

Babisovi a Zemanovi lide fandi a pravicacka zhrzena sebranka puka vzteky

0 hlasů

Ten si ale fandí. Myslí si snad, že lidé zapomínají. Tři roky kličkuje, podlézá kdekomu (i Babišovi), kličkuje (restituce, imigrace, EU atd.) a teď si myslí, že mu někdo honem uvěří.

1 hlas

sobotko ale ty ho ale neporazíš , naopak čím déle bude sobotka u koryta tím pro oranžády hůř , babiš to ví

1 hlas

Takhle se vydělávají peníze že páni redaktoři? Psaní o jelitech! Nedávno jsem viděl v telce že nejsou zprávy aby v nich nebyl Sobotka!

0 hlasů

Vytáhnul neBureše k podílu na moci, pak se vedle něj prezentoval jak (duchem i majetkem) chudý příbuzný, posvětil neBurešovi všechny sviňárny, které ten zavádí a teď bude Bohoušek plakat a prosit o pomoc, že prý je "poslední překážka, aby Andrej Babiš získal absolutní moc". Ať už neBureš provedl a ještě provede cokoliv (a můžeme čekat pěkná svinstva), má na tom ČSSD a potažmo Sobotka jasnou spoluvinu.

3 hlasy

Těžko říct, zdali si to ČSSD uvědomuje, ale soudruh Sobotka ji naprosto spolehlivě táhne ke dnu. Většina lidí totiž má z tohoto srandovního a tragikomického čulibrka, pro kterého je bližší zájem americký a unijní než český, srandu a nebere ho vážně.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov