Zastání Havla
Sobotka: Drulák musí respektovat politiku vlády

20.11.2014 08:40 Aktualizováno 20.11. 13:34

Premiér Bohuslav Sobotka a šéf Poslanecké sněmovny Jan Hamáček poslali ve středu z Washingtonu jasný vzkaz prvnímu náměstkovi ministra zahraničí Petru Drulákovi, aby respektoval politiku vlády v oblasti lidských práv.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novák (19 hlasů) 20.11.2014 09:02

    Bohuš vytekl jak hydrant když klečel u zadnice Bidena... Zeman dostal...

  • Deadman´s Hand (15 hlasů) 20.11.2014 10:11

    Do Washingtonu jel jako český předseda vlády a vrátil se jako Obamův...

  • Karel Důvěřivý (13 hlasů) 20.11.2014 09:17

    USA určuje co si má myslet Česká vláda. A to s okamžitou platností....

  • jarda novák (13 hlasů) 20.11.2014 09:35

    Sobotku postavil Biden ve Washingtonu do latě, jako kdysi stavěl...

  • jarda novák (12 hlasů) 20.11.2014 09:39

    kdyby Zeman koukal Američanům ze zadku jako Havel, tak by mohl mít...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Já nevím za koho je Drulák ve vládě, ale dělá politiku buď ANO, a nebo papouškuje komunisty.Pan premiér zase zazářil

0 hlasů

TOTO SI PRECTETE!!!!


http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1849-toto-si-velmi-pozorne-prectete-usa-chystaji-prevrat-v-cesku-uz-nechteji-zemana

0 hlasů

...ten Drulák měl hned dostat do zubů, když napsal ten blábol o Havlovi...a raději hned 2x....

0 hlasů

Srovnejte jakého přijetí na nejvyšší úrovni se dostalo Zemanovi v Číně a jak byl přijat Sobtoka- někde na chodbě a to jen proto, aby dostal za uši. Drulák ty výroky, mimochodem pravdivé, pronesl před půl rokem a to Sobotku nechalo klidným. Doufám, že ČSSD skončí v propadlišti dějin jako ODS a TOP 09.

6 hlasů

Ze slov lidská práva, pravda, láska se staly stejné bezobsažné žvásty jako socialistické žvásty.

4 hlasy

Když (zajatého) Dubčeka dopravili 22.srpna 1968 do Moskvy, tak mu prý Brežněv řekl: "Sašo, co nám to děláš? víš že se vás nikdy nevzdáme". Nepřipomínám to něco po 46 letech? Dovolili by si Američané takhle jako ˇCechy kárat třeba Francii?

2 hlasy

Už by měl někdo vysvětlit, o jakých lidských právech se pořád mluví. Většinou mají hlasatelé na myslí práva politická- Ale podle Všeobecné deklarace lidských práv máme i v ČR k některým lidským právům dost daleko. Např. "každý má právo na práci a ochranu proti nezaměstnanosti" (čl.23/1)," právo na živobytí odpovídající lidské důstojnosti "(čl.23/3), "právo na sociální zabezpečení "(čl.-.22), či dokonce "právo na byt ".(čl.25). Stejně daleko, ne-li dále, mohou mít k těmto lidským právům i USA a mnohé další země, které nás kárají.

5 hlasů

Jak si může dělat nějaký náměstek vlastní zahraniční politiku? To skončí ve stylu profesora Zelí, vy zlí chlapci? Odejít a na minutu!

0 hlasů

Zavlaje nad Prahou hákový kříž, jako nad Kyjevem?

3 hlasy

A teď si představte, že by Slávka milostivě přijal ten černý muž. To by asi neudržel stolici.

6 hlasů

Jas puknu smichy!!! Oni mu dali bustu odlitou z pouzite masky nejake filmove opice z nove Planety Opic I-II-III.

4 hlasy

Až ji budou lít pro toho vašeho ochlastu, aby si ji vystavili v Kremlu, tak žádnou masku potřebovat nebudou. Oni tam totiž neví, jak vypadá čuník, páč žerou pohanku.

2 hlasy

Velmi rozumně jste rozdělil Havla a Zemana na toho vašeho ochlastu a toho našeho ochlastu. Jinak by se to mohlo plést!

1 hlas

Bohoušu, ty seš geniální! Už dneska jsi rozhodl příští volby a drtivý Babišovo vítězství. Tebe si jednou vystaví mumifikovanýho ve vitríně Lidovýho domu jako varovnou připomínku toho, jak se dá totálně všechno prosrat.

7 hlasů

Do Washingtonu jel jako český předseda vlády a vrátil se jako Obamův pacholek. Nelze nevzpomenout na Jana Masaryka a jeho výlet do Moskvy v r.1947.

15 hlasů

: ))) tak to jste mě pobavil, máte bod.
Jan Masaryk byl ministr zahraničí v hodně nelehké době. Gottwaldova vláda tehdy souhlasila s Marschalovým plánem, Masaryk tam jel původně jen dohádat detaily po odstoupení Podkarpatské Rusi k SSSR. Zavolal si jej ale Stalin a vysvětlil mu, že žádný Marschalův plán nebude.
Bohuš nechce dopadnout jako Nečas, je sice předsedou vlády, ale to Obamovi není dost dobré tak poslal zástupce. Někdejší víceprezident John Nance Garner se vyjádřil k této funkci slovy: "Viceprezidentství nestojí ani za džbán teplejch chcánek.!

1 hlas

ano, s Masarykem či Husákem jednal přímo Stalin či Brežněv. Sobotka za přijetí Obamovi nestál, dokonce se doprošoval přijetí u Obamova poskoka. Masaryk poznámku o "stalinově poskuku" řekl neveřejně, Sobotka poníženě honem hlásí ještě od Bidenova zadku.

5 hlasů

Přátelé, dostal jsem takový nápad. Co kdybychom obnovili prodejny TUZEX. Neprodávaly by se tam samozřejmě produkty ze západu, ty si dnes můžeme koupit i bez bonů. Naopak, prodávaly by se tam výrobky dovezené z Ruska. Jistě by to příznivci Putina přivítali.

1 hlas

Dobry napad, kdyz mala plechovka praveho kaviaru muze stat 120 eur a velka plechovka 450 eur v berlinskem Ka-De-We. Tvrde devizy jsou vzdy treba.

3 hlasy

To by mne zajímalo, odkud to víte. V jedné nedávné diskuzi jste popsal do podrobna kolik stojí v jakém marketu plechovka piva. Že Vy si na komanče jen hrajete a jezdíte nakupovat na západ? Už holt nemáte ty tuzexy.

1 hlas

Byl li by tam benzin a nafta za ceny, které jsou v Rusku, tak tam ve frontě budou i Lustig, np pn, jarajara..........

5 hlasů

nebo ještě líp, za ceny, které platí Ukrajina..........takže zadarmo

3 hlasy

..to bys dostával benzin a plyn za bony..jako Ukrajinec...

0 hlasů

Ringo, větší hovadina se už napsat nedá.

2 hlasy

Promiňte, já zapomněl, dnes už se vlastně dá cestovat všude.

0 hlasů

Zeman ma akorat tak mandat vychlastat co vidi.

3 hlasy

Nechápu, jak se může náměstek ministerstva zahraničí vyjádřit tak blbě a stupidně...politika lidských práv se přece od Havla vyvíjí...Čína se stala členem WHO a dodržování lidských práv je nutno posuzovat a eventuálně kritizovat přes tuto organizaci...ne nějak iniciativnicky samostatně...

0 hlasů

Proč zmiňujete Čínu?

0 hlasů

..tak to samé platí o Rusku...Drulák to řekl v (časové) souvislosti s návštěvou Zemana v Číně a jeho eskapádou s těma ruskými divoženkami...že Havlova politika byla chybná (bylo každému jasné, že vůči Číně)...

2 hlasy

Ja tááák...

0 hlasů

Copak Druláka, ale toho proruského kolaboranta s fašistickým režimem nácka Putina, soudruha Lukoila Zemana, by si měl Sobotka srovnat, než ten kripl provede něco nezvratného.

1 hlas

Sobotku postavil Biden ve Washingtonu do latě, jako kdysi stavěl Brežněv do latě Husáka v Moskvě. Poskok Sobotka ani nečekal, až se vrátí do Prahy...

13 hlasů

Tak Sobotko, ty debile, to běž nejřív na hrad a vyřiď si to s ožranem, ten na nějaká lidská práva z vysoka a okázale sere.

0 hlasů

Musím se Sobotky zastat. S prezidentem, který se utrhl ze řetězu nic nenadělá. To mohou jen senátoři v čele se soudruhem Štěchem.

2 hlasy

Milicionář Štěch je rád, že už na dalších 6 let je opět 2.nejvyšším představitelem země, která ho donutila k převleku kabátu, ale co by pro sebe neudělal. Podobně jako pro řadu dalších, Falbra, Zavadila mu k tomu posloužily odbory, kam se vrtla řada soudruhů, tehdy bez perspektivy.

2 hlasy

kdyby Zeman koukal Američanům ze zadku jako Havel, tak by mohl mít taky v kongresu bustu a nevadilo by ani to, že chlastá.
A jinak Zeman má mandát od voličů a to dost silný, tak to respektujte. Prostě bilderberský poskok knížepán a vy jste demokraticky prohráli.

12 hlasů

Zeman má sice mandát od voličů, ale to jej neopravňuje k tomu, aby si dělal, co se mu zlíbí. Je součástí systému a jako hlava státu má dělat něco, čemu on sám ani Vy nerozumíte. Má sjednocovat národ. Nevadí, třeba bude mít svoji bustu na Velikoj Ploščadi.

1 hlas

mimochodem to, jak národ sjednocovala a dodnes sjednocuje hlava státu Havel, vám zjevně na mysl nepřišlo..

2 hlasy

Ten mandát by jen těžko dostal, kdyby sliboval to, co dnes dělá. Minimálně o hlasy naší rodiny by měl méně. Nevěděl jsem, že se z něho stane hulvát první velikosti, že bude dělat Česku jednu ostudu za druhou. Zkuste odpovědět, který jeho projekt a záměr je smysluplný a přínosný. To dokonce ani ten Kníže pán by tolkik neškodil.

3 hlasy

Jsem Vám vděčný za Vaši upřímnost.

1 hlas

Jednou byla nastavena pravidla - nazývá se to Programové prohlášení vlády a byla schválena zákonodárci. Měli by se jí držet všichni členové vlády, tudíž i náměstci ministrů a také prezident republiky. Praxe nám ukazuje, že jsou tu jedinci, kteří schválili toto programové prohlášení už jen tím, že se stali součástí vlády, ale toto prohlášení nerespektují.

2 hlasy

USA určuje co si má myslet Česká vláda. A to s okamžitou platností. To nepočká ani do příjezdu domů.

13 hlasů

Po zór vpravó v bok, držet hubu držét krok ......

3 hlasy

Bohuš vytekl jak hydrant když klečel u zadnice Bidena... Zeman dostal i od pánů z Bílé chatrče červenou a je pro něj dost špatné, protože nikdo se proti svému pánovi nedokáže postavit, že Sobotko? Hrdost je Čechům cizí.

19 hlasů

Tohle Bohoušovi nebude zapomenuto. Jako kdyby nestačilo, jak stranu poškozuje Zaorálek. Takový hnus, hlásit se veřejně k odkazu Havla.

5 hlasů

Vsimni si, jakmile napises pravdu, tak to stado bolsevickych prasat zacne jecet.
Moc jich neni, nejaky soudruh ringo, bolsevik seller a par debilu z povolani jako npnp, ale o to vic vresti.
Jako prasata pred porazkou :-)))))

3 hlasy

Poprosil bych Vás, abyste mi nenadával do soudruhů. Kdyby bylo po mém, tak by tenkrát soudruzi viseli na kandelábrech. Já jsem kabát neměl zapotřebí převlékat tak, jako Vy a Vám podobní.

0 hlasů

My vime, ze kabat prevlekat nepotrebujes, protoze rad mavas na 17. Listopadu rudou prukazkou soudruha Mao Ce-Tunga a to na pokyn tveho loutkovodice z Rudeho Domu ve Fashisongu, DC.

4 hlasy

Ano RUDOCHU, tvoje hrdost je vznešenější, když si klekáš u Falmerů, Grebeníčků, Putinů. Asi jsi prožil kus života ve vysoké funkci u bolševika. To se týká i Bulvy,Susy a všech ruďochů, kteři zde fandí minulému režimu.

1 hlas

Zčásti máte pravdu. Nicméně jsem si jist, že si většina těchto bezpáteřních vlastizrádců přivydělává tímto způsobem nějakou tu korunu k důchodu. Ruští agenti jsou prakticky všude kolem nás - czech.ruvr.ru, aeronet.cz a mnohé jiné weby, potom všechny ty rádoby levicové a je jasné, že potřebují někoho, kdo jim bude dělat reklamu idiotskými příspěvky. Ono to má vypadat, jako kdyby s jejich příspěvky souhlasila většina a tak se střídají a v odpovědích za sebe zaskakují. Když se pak člověk dozví čísla ze seriozních výzkumů vidí, že většina lidí má přesně opačný názor.

0 hlasů

Hochu, ty musis frcet na piku. Jinak si takovy stav stihomanu nedovedu vysvetlit.

3 hlasy

O těch, které už tito agenti zlomili se píše i v článku, popisujícím o zastavení dotací Pravoslavné církvi.

0 hlasů

jasně někteří již ví, že USA náš vzor, jsme na dobré cestě, příště budou rovnou střílet

https://www.youtube.com/watch?v=-P8aB4IhphI

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hovada-dobytkove-gestapo-Jedu-branit-prezidenta-Vytahli-ji-pendrekem-z-auta-a-video-jede-po-internetu-A-my-jsme-346565

7 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov