Podezřelá koupě
Sobotka: Kauza Mynářovy vily poškozuje úřad prezidenta

07.01.2015 18:00

Premiér Bohuslav Sobotka je přesvědčen, že kauza kolem vily prezidentova kancléře Vratislava Mynáře poškozuje úřad prezidenta republiky. Jenom prezident Miloš Zeman podle něj může věc řešit, je jediný, kdo ho může odvolat.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Deadman´s Hand (8 hlasů) 07.01.2015 20:00

    Americká ambasáda zřejmě aktivizuje svoje státní zástupce. Vypadá to,...

  • Jiří Susa (8 hlasů) 07.01.2015 19:45

    Mohl by mi prosím někdo připomenout, jak vysvětlil svůj 6 milionový...

  • Ben Melech (8 hlasů) 07.01.2015 18:12

    Prostá fakta. V r.2005 koupil Luňák od pražského magistrátu za 8,5...

  • Jiří Susa (6 hlasů) 07.01.2015 19:51

    Je to tak. Divím se, že se Mynář nějakým vysvětlováním zabývá, když...

  • Václav Vaca (5 hlasů) 07.01.2015 21:28

    Neustále se musí přikrmovat informační spin kolem prezidenta Zemana....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

OPRAVDU JE TO JEDINÁ KAUZA???...NEVÍM,CO MÁM ODPOVĚDĚT SOUSEDOVU OSLU A LHÁT NĚMÉ TVÁŘI SE NEMÁ!!!

0 hlasů

Zeman jediný může toho šaška odvolat. Bohužel to ale neudělá.

0 hlasů

od odobi klausovske privatizace dostali zelenou vsemozni vychcandirove hlavne z okruhu ODSTOP ale jak je videt i odjinud

2 hlasy

Existuje nějaký politik, který svou práci dělá z lásky k lidem? Nebo se politika dělá kvůli prachům? Mynáře rozhodně nemusím, ale není mně jasný ten princip. Člověk musí dokazovat jak co nabyl a nebo musí někdo dokázat, že majetek byl získán neoprávněněně? Proč nesmusí miliardáři dokazovat, jak k těm miliardám přišli?

1 hlas

Jo, je takový politik. Ten z lásky k lidem je za bolševického režimu udával a bral za to peníze. Dnes sedí dlouhá léta ve sněmovně, bere hezké peníze bez sebemenší odpovědnosti a kritizuje a kritizuje. Ale Vy jej určitě Macháček znáte, je to šéf vaší strany.

2 hlasy

Ištván, Ištván... má strach? Nedostal rozkaz?

0 hlasů

Po tom všem co Zeman ustál, ho nemůže přece ohrozit nějaká Mynářova kmotrovina. Ten by přečkal i bombardování Hradu.

2 hlasy

Někdo koupí vilu a někdo si z poslaneckých náhrad koupí byt. Sobotka je ten poslední, který by měl něco takového kritizovat. Tím si nechci zastávat Mynáře, který na svém postu dávno nemá co pohledávat.

0 hlasů

Beztak je tam nejspíš dřevomorka, myši, pavouci, sedm poltrgeistů a neklidný duch odsouzence na galeje, který škrábe po zdech dlouhými nehty.

0 hlasů

Zeman... to je ten pedofilni uchyl ktery se neda brat vazne? Tedy, v nejakem casaku pry ze jo, a oni prece chytrejsi nez nejakej vyzirka jako ja... Zobrazen tam byl jak si rozdeluje s al-Baghdadim deti a kazdy k tem svym ze v zajmu vetsiho dobra...

0 hlasů

Sobotka... to je ten pedofilni uchyl ktery se neda brat vazne? Tedy, v nejakem casaku pry ze jo, a oni prece chytrejsi nez nejakej vyzirka jako ja...

0 hlasů

Podivná je i role advokáta Širokého. Koupí vilu za více než 5 milionů, prý pro svoje bydlení, pak si to ale rozmyslí, bydlet tam nebude,vilu nechá skoro 2 roky prázdnou a pak ji prodá v podstatě za stejné peníze Mynářovi (po odpočtu nejen daně, a jiným poplatkům. To je samozřejmě pro zkušeného advokáta nesmyslné. Asi ji koupil pro nějakého důležitého klienta a nechal ji napsat na sebe (to dělali i advokáti Rittiga).. Mohl z ní být 5-10 mil zisk, ale prodá ji tzv.kancléři, což je člověk s obrovským vlivem na prezidenta a skrz něho i na jiné nejvlivnější činitele. Tedy asi za příslib nějaké výhody pro některého klienta.

1 hlas

Nezajímavá věc která se se hodí havloidům a proto ji rozmazávají

1 hlas

Hlavně je zajímavé jak se k věci staví ovaroid Ríša... :)

1 hlas

Neustále se musí přikrmovat informační spin kolem prezidenta Zemana. Každá "prkotina" je dobrá. Divím se Sobotkovi, že se ke kauze Mynáře vyjadřuje. Čím se Mynář provinil ? Jeho vina je, že je v blízkosti nenáviděného Zemana (podle mne dobrého prezidenta).

5 hlasů

Tedy ten je ale drzý, sám si koupil byt z poslaneckých náhrad, nikdy nepracoval a ze škoních lavic usedl přímo do poslaneckých a tam mele pantem už 15 let a tady bude kritizovat člověka, který si alespoń tu vilu koupil ze svých peněz a ne jako Sobotka z peněz veřejných. A to má ještě na triku kauzu OKD, kdy jeho vodič Pokorný tu smlouvu připravil tak výhodně, že stát na tom prodělal desítky miliard.

4 hlasy

Máte recht. Už měla zaznít otázka novináře:
Nemyslíte si pane premiére, že od někoho, kdo pořídil byt za náhrady je to pokrytectví?

Ale proč nezkopírovat zprávu z ČTK

3 hlasy

Svědci Ovarovi v akci... Mynáře nedáme!

3 hlasy

jen si ho ber čerte.

1 hlas

Americká ambasáda zřejmě aktivizuje svoje státní zástupce. Vypadá to, že na Zemana nic nevyčenichali (resp,. neodposlechli), tak aspoň ta Mynářova vila.
Mezi námi, jedinou institucí, kterou tahle transakce může zajímat, je berňák. Pokud má Mynář na vilu odhad s kulatým razítkem, nevím, co pořád páni novináři řeší....

8 hlasů

Mohl by mi prosím někdo připomenout, jak vysvětlil svůj 6 milionový byt Kalousek, jak je vysvětleno pohádkové zbohatnutí Grosse, jak je vysvětlen penzion Palase, dům z cestovních náhrad Sobotky, desítky milionů Dalikotoplánka, půl mega Čuňka .....
Nebo to vše prostě vyhnívá?

8 hlasů

Jo, vyhnívá.

0 hlasů

Bohoušku a jak to bylo s tvým bytem?

3 hlasy

Prostá fakta.
V r.2005 koupil Luňák od pražského magistrátu za 8,5 milionu.
V r.2011 koupil Široký za 5,1 milionu.
Nyní koupil Mynář za 5,5 milionu.
Základní hodnotou je pozemek v reálné ceně 4,5 milionu.
Hodnota stavby (domu) může být i záporná. To v případě, kdy je nutné ji nejprve odstranit (zbourat) a následně vystavět novou.
Prodeje mezi soukromými vlastníky jsou ryze jejich věc. Pochybnosti lze mít pouze o prodeji magistrát-Luňák.
Mimochodem, ceny nemovitostí se od roku 2007 propadly o více než 40%.

8 hlasů

Je to tak. Divím se, že se Mynář nějakým vysvětlováním zabývá, když ví, že o nákup domu vůbec v jeho diskreditaci nejde.
Mmj., dům vypadá značně prolitý vodou a narušený, pozemek je velmi malý a dům rozhodně ne velký, se svojí 140 metrovou zastavěnou plochou.
Mynář klidně může být šupák, ale o to přeci v naší politice nejde.

6 hlasů

takovou ruinu nemá u nás na vesnici ani ten největší alkoholik a gambler.

1 hlas

ale to přeháníš...

0 hlasů

to nepřehaním,přijeď se podívat.

0 hlasů

tak to máte šikovný alkoholiky a gamblery, znám pár starých mládenců, kteří propadli chlastu a baráky bez údržby a úklidu vypadají děsivě. Asi záleží na tom, jak dlouho už v tom lítaj...

0 hlasů

Nejsi ty ve skutecnosti soudruh Malecha ?

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov