Omezení fondů
Sobotka: Nemáme s migranty problém, k pomoci nás nutit nemusí

23.12.2015 20:55

Česko je v uprchlické krizi solidární, aniž by ho k tomu musel někdo nutit. Předseda vlády současně kritizoval podíl Německa na posílení migrační vlny i snahy některých zemí vynucovat solidaritu omezováním přístupu k fondům Evropské unie.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • MUDr. Václav Sýkora (3 hlasy) 24.12.2015 01:34

    Sak dyt ma pravdu kluk jeden usata. My tem uprchlikum pomuzeme radi....

  • Ivo Spálený (2 hlasy) 24.12.2015 01:55

    Lidé v Česku si neuvědomují, "že by mohlo dojít k dezintegraci a že...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 24.12.2015 00:05

    Co to do toho Sobotky vjelo? Aby mu v Bruseli nevycinkali! To už se...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

sobotko nejdřív se starej o svoje potřebné , z vlastního si podporuj koho chceš

0 hlasů

Lidé v Česku si neuvědomují, "že by mohlo dojít k dezintegraci a že by to mělo negativní následky na jejich život, jejich svobodu a jejich životní standard", uvedl v této souvislosti Sobotka.

V Evropě už je nyní 50 milionů muslimů, 80 procent z nich žije ze sociálních dávek. Nápor na školství, zdravotnictví, policii, soudy i vězeňský systém. Disproporčně zatěžují všechny složky státu. V dohledné době bude dosažen statistický rekord - každá čtvrtá Švédka obětí znásilnění. Švédsko má v imigraci náskok, ostatní země se rychle přidají.

Benevolentní přístup nemá žádnou odezvu. Naopak je důvodem, proč svojí zemí pohrdají. Přes 80 procent muslimů dává i ve 3. generaci přednost celosvětové muslimské komunitě a jejím zákonům před vlastním státem.

Dezintegrace evropských států se silnou muslimskou menšinou nastane zcela samovolně, z čistě ekonomických a bezpečnostních důvodů.

Političní pachatelé - neomarxisté rozlezlí přes akademickou sféfu do politických stran - levicové sociální demokracie, zelených, křesťanských demokratů, ale i pravicových liberálů po celé Evropě. Cíl - marxistická utopie lidstva bez bariér. Reálný výsledek - ekonomický a bezpečnostní kolaps, z marxismu pořád to samé.

Sobotkova ministryně školství Valachová v reakci na migrační vlnu posiluje výchovu k multikulturalismu na základních školách, což je neomarxistický směr. ČSSD tedy přes všechny proklamace zůstává nedílnou součástí klubu stran za zničení Evropy i České republiky.

2 hlasy

Sak dyt ma pravdu kluk jeden usata. My tem uprchlikum pomuzeme radi. Zadarmo je osatime, dame jim najist, sezenem naky bydleni a nic za to chtit nebudem, jen at si klidne chodi do mesity a v burkach dyt nam je to jedno, my prece chceme tu multikulturu, a Euro jako v Nemecku, kdy oni se prizpusobovat nebudou, a my se prizpusobime jim, ze ano, oni budou flusat a mocit na ulici, a vsechny ty dalsi veci ve jmenu Alaha- staci se podiovat jak to u nich vypada, oni budou cekat s natazenou rukou abychom se o ne postarali... Kazdy kdo ma v hlave vic nez jen nasrano tak si uvedomi, ze mezi cechami a Lybii nebo Egyptem je nejaky urcity rozdil a ze kdyz sem prijdou miliony dospelych lidi, po kterych nikdo nebude vyzadovat aby respektovali pravidla a prizpusobili se, tak to delat proste nebudou a brzo to tu bude vypadat jako v Lybii. Jen naivni clovek nedomysli dusledky toho vseho.

3 hlasy

Co to do toho Sobotky vjelo? Aby mu v Bruseli nevycinkali! To už se zase blíží nějaké volby, že takhle neohroženě hájí národní barvy?

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov