Sněmovna
Sobotka: Služební zákon by neměl být vyprázdněn

01.08.2014 13:56

Jednání mezi vládou a opozicí o služebním zákonu budou pokračovat i v příštím týdnu. Zástupci obou stran se na tom dohodli na asi hodinové schůzce v Poslanecké sněmovně. Další setkání ve formátu dvou zástupců za každou sněmovní stranu se uskuteční v pondělí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Další kretén a dokonce na Úřadu vlády. Kde se ti idioti berou? To nám nestačí Benda?

Učitelky v ZŠ při nemocnici v Kadani mají srdce na dlani. Už dlouhé roky se starají o děti, které se potýkají s handicapem. Za svou péči teď sklidily studenou sprchu – a to přímo z Úřadu vlády. Zdejší vlivný zaměstnanec je nazval »krávami« a školu jako »zvláštku.«
Vulgárností se dopustil Bronislav Podlaha, člen Agentury pro sociální začleňování pod Úřadem vlády. Ta má paradoxně ve svých cílech například zajištění rovného přístupu všech občanů ke vzdělávání.
Podlaha učitelky urážel v oficiální odpovědi na dotaz kolegy, který žádal o kontakty na školy určené pro sociálně znevýhodněné žáky. „ZŠ a MŠ při nemocnici Kadaň. Ale bacha, je to zvláštka. Samý krávy na týhle škole,“ odepsal mu s oficiálním podpisem Úřadu vlády Podlaha. Když se e-mail dostal do rukou ředitelky školy, zůstala jako opařená.
„Mám tu zkušené pedagožky, které s dětmi pracují za pár korun už 40 let. Tohle si nezasloužíme. Přála bych mu, aby s dětmi strávil alespoň jeden rok, ať jako úředník pozná, jak náročná je to práce,“ řekla ředitelka školy Jana Podaná. Na úředníka podala oficiální stížnost.
Ten je ale v klidu. „Stalo se to nedopatřením a byla to interní komunikace. Poslal jsem jim omluvu a víc se k tomu nebudu vyjadřovat,“ řekl. Na reakci Blesk.cz, že se jednalo o oficiální komunikaci s podpisem Úřadu vlády, už neodpověděl.
A co na skandál říkají nadřízení? „Tento pracovník pracuje v agentuře od jejího vzniku a dosáhl vynikajících výsledků. Jedná se o ojedinělý exces. Věřím, že se podobná situace již nebude opakovat,“ napsal Blesk.cz ministr pro lidská vláda Jiří Dienstbier (45, ČSSD), který má agenturu na starosti. Pracovník prý byl potrestán. Jakým způsobem, ale ani agentura, ani ministr nesdělili.

0 hlasů

V nemocnici,před vyšetřením prostaty análním otvorem se musí pacient také vyprázdnit!!!Je to ve spojitosti s tímto zákonem povinnost vedle nebo přímo na něj???

0 hlasů

Kdo je Sobota?

0 hlasů

UKAZUJÍ, ŽE JSOU ZBYTEČNÍ.
Je možné chtít po redaktorovi seznam s jejich platem, o kolik oberou občany?

0 hlasů

Takze si je platime a nejsou v praci, ale plat berou stale stejny?! Maji omluvenou absenci? Zlodej se proste nezapre a kdyz takhle krade 1/4 PS, tak se nedivme, ze to tak delaji vsichni zakonodarci ...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov