Rozdělit funkce
Sobotka vrací úder: Zimolův plán je nesmysl, nahrál by Babišovi

18.11.2016 12:45

Rozdělení funkce předsedy ČSSD a premiéra, které v rozhovoru pro pondělní vydání časopisu TÝDEN navrhl jihočeský hejtman Jiří Zimola, je podle předsedy vlády a sociálních demokratů Bohuslava Sobotky nesmysl. Vedlo by k oslabení ČSSD a nahrálo hnutí ANO. Pro diskusi, jak má být strana vedena, bude podle něj prostor na březnovém sjezdu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Koutný (4 hlasy) 18.11.2016 14:15

    Soudruhu Sobotku, už nic neřeš a táhni k čertu. Možná i někam jinam....

  • Josef Novák (3 hlasy) 18.11.2016 14:46

    Pro Sobotku je hlavním cílem jeho koryto. Že stáhne socany do pekel,...

  • alanalan (3 hlasy) 18.11.2016 13:12

    Ten Sobotka je snad úplně mino. S ním v čele ČSSD nikdy silná nebude.

  • Bohuslav Škrábek (1 hlas) 18.11.2016 14:57

    A co by tenhle nemakačenko dělal,od převratu si hraje na politika v...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zábavné je,jak si Sobotka promlouvá s ministry.Co chce radit asi Babišovi?On když byl min.financí při růstu ekonomiky 6%,nasekal dluhy za 400mld!!!Kalousek byl ještě lepší 600mld!To chce tenhle tydýt opravdu někomu radit?Sám je mimo realitu běžného života .A studenti?Ti melou nesmysly od akademiků,kteří toho rovněž moc nedokázali

0 hlasů

Babišovi nahrává pořád, tou svou nemastnou - neslanou bruselskou připosr. politikou.Je to jasné slabý politik sobotka se bojí o své koryto, proto říká že nechce nahrávat ANO. lepší bude když s politikou skončí je tam příliš dlouha a nic pořádného dosud nedokázal

0 hlasů

Babiš touto svou snahou podle něj ohrožuje demokracii.

„Letošní 17. listopad byl okamžikem, kdy jsme si to mohli znovu silně uvědomit,” uvedl premiér.
-------------------------------------------------- - --------
Jak může bejt ve vládě s někým, kdo ohrožuje demokracii. Čím víc se socani propadají, tím víc Babiš ´ohrožuje demokracii´. Kdy už socanům dojde, že ne Babiš, ale jejich blbost je posílá ke dnu.

0 hlasů

Ten Sobotka je hloupější a hloupější. A už načichl i od svých kolegů z TOP - pracuje tak, že pomlouvá úspěšné a solidní.

0 hlasů

Tak jsme se právě dozvěděli , že Babiš v čele ANO ohrožuje demokracii, a já jsem si vždy myslel , že občan této země se hodnotí podle toho jaké jsou výsledky jeho práce. Větší snůšku lží co se týká Babiše jsem poslední dobou neslyšel,ten pán je snad horší než sám ďábel, a proto by jsme ho asi měli volit , protože nikdo jiný než ďábel to u nás dohromady nedá.

0 hlasů

A co by tenhle nemakačenko dělal,od převratu si hraje na politika v životě nesáhl na práci, akorát o ní žvaní a ještě k tomu nesmysly

1 hlas

Pro Sobotku je hlavním cílem jeho koryto. Že stáhne socany do pekel, to je mu silně jedno. To mu pytlem nehoupe. Stačí se podívat na jeho ksicht a má člověk jasno.

3 hlasy

Soudruhu Sobotku, už nic neřeš a táhni k čertu. Možná i někam jinam. Tím, že je pro tebe zájem Unie a USA přednější a důležitější než zájem český, jsi se znechutil naprosté většině lidí. Ale, prosím, zůstaň až do voleb. ČSSD tím totiž skvěle pohřbíš.

4 hlasy

Ten Sobotka je snad úplně mino. S ním v čele ČSSD nikdy silná nebude.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov