Zamířeno na Babiše
Sobotka: Zpřísnění podmínek pro podnikání ministrů podpoříme

04.03.2016 11:36

Sociální demokraté podpoří zpřísnění střetu zájmů ohledně podnikání členů vlády. Ve sněmovně to potvrdil premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka. Opoziční TOP 09 chce vložit do vládní novely pravidlo, podle kterého by členové vlády nesměli ovládat firmy. Pozměňovací návrh míří na ministra financí Andreje Babiše, který vlastní skupinu Agrofert.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Oldřich Novotný (1 hlas) 04.03.2016 17:58

    Najednou si soudruzi socani začli rozumět s ODS , TOP i Lidovci....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Podnikání vadí a úspěšné dvojnásob. Takže největší šanci na ministerská křesla budou mít ti, kteří podnikání znají pouze ze školních osnov ( ti to navrhují), nebo nemajetní bezdomovci. Bůh pomáhej této zemi.

0 hlasů

Najednou si soudruzi socani začli rozumět s ODS , TOP i Lidovci. Společný zájem dělá divy.
Babiš začal škrtit penězovody z firem ovládaných státem a z cinklých veřejných zakázek do stranických pokladen. Takže potřebují nutně dostat Babiše pryč.

1 hlas

Od příštího volebního období proč ne "střed zájmů" ať to platí pro vládu,sněmovnu,senát,žádné dozorčí rady souběhem.Věnuj se politice,nebo podnikání.Žádné převádění firmy na příbuzenstvo.Uvidíme kolik lidí se bude hrnout do politiky a kolik jich bude případně otvírat toto téma.:-)

0 hlasů

Kdyby chtěl Baťa do sněmovny a případně do vlády, tak by mu nepomohla jeho popularita. Okamžitě ti, co se jim v životě nedařilo (a mnohdy z lenosti) by byli proti. Je to sice nějak scestné, asi by měl výhodu, že před válkou tady nebyl socialismus a VUML. Nyní po sameťáku je v převaze socialistické myšlení a tak to bude mít Babiš těžké. A dokonce od "pravicové" TOP 09 kde asi těch absolventů VUMLu je víc než potomků živnostníků z doby před válkou.

0 hlasů

A na to soudruh Sobotka přišel sám anebo pouze papouškuje příkaz amerického velvyslance, kterému je fakticky podřízen ?!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov