Sjezd oranžových
Sobotkův válec porazil kritiky. Klid do dalších voleb?

14.03.2015 08:55 Analýza

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka obhájil křeslo a delegáti sjezdu vyhověli jeho diktátu a do vedení strany zvolili politiky, na které ukázal. To se nepovedlo ani Miloši Zemanovi nebo Jiřímu Paroubkovi.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Josef Lustig (5 hlasů) 14.03.2015 09:15

    Zacla se CSSD zbavovat komunistu ??? Bylo by to pro dalsi trvani...

  • Nataša Hájková (4 hlasy) 14.03.2015 10:22

    Mladí se objeví pouze kariéristé, starší a všehoschopní zůstanou a...

  • Jiří Dostálek (3 hlasy) 14.03.2015 10:36

    Hlavně, že utřeli Rusošvábi Foldyna, Škromach a ulhaný čuně Hašek !

  • Přemysl Kadlec (3 hlasy) 14.03.2015 10:54

    Pepčo, zase jen hloupě plácáš. Dobře víš, že někteří bývalí členové...

  • Josef Lofay (2 hlasy) 14.03.2015 10:15

    Lustigu, blbečku, u vás je víc komunistů než u nás.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jandáku, opět bez koryta? Zapiješ žal na Hradě ?

2 hlasy

Kam vás vede slepá vášeň. Jandákovi bude v srpnu 68 let a nikdy v ČSSD žádnou funkci neměl a ani s ní nemohl počítat. Paroubek si ho vzal do vlády za ministra kultury jako nestraníka. Coby nestraník byl poté zvolen i do PS na kandidátce ČSSD. Dříve byl spíše politickým turistou. Postupně prošel Republikánskou unii, KDU-ČSL, ODS a pak několik let zůstal nestraníkem. Členem ČSSD se stal možná až v důchodovém věku.

2 hlasy

Hlavně, že utřeli Rusošvábi Foldyna, Škromach a ulhaný čuně Hašek !

3 hlasy

Mladí se objeví pouze kariéristé, starší a všehoschopní zůstanou a držet se budou zuby nehty, že pánové Jandáku, Škromachu a spol.....

4 hlasy

Kandidát na prezidenta Škromach je politická ojetina. Je to představitel tzv. politického bazaru, do kterého patří např. Alexandr Vondra, Miloslav Kalousek, Karel Schwarzenberg atd..

2 hlasy

Sobotka není Babiš, stalinova čísla 100 % nedosáhnul jako Babiš. V ANO je situace tak vyhrocená do extrémů, že ho někteří ( Kleslová ) považují za nadpřirozenou bytost

0 hlasů

To už zavání totalitou!

0 hlasů

Zacla se CSSD zbavovat komunistu ??? Bylo by to pro dalsi trvani strany socialni demokracie positivni. Cela ta silne ruzovo-ruda (proradna) silne levicacka bagaz ztraci vliv i v politickem mainstreamu a stahnou se nyni do strany rudych komunistickych oblud a zvanivych internetovych primitivu. Tady na foru uz rada blaznu hrozi, ze budou volit v budoucnosti jen komunisty. K tomu lze jen gratulovat. Rude stigma blaznu ulehci spolecnosti v orientaci.

5 hlasů

Pepčo, zase jen hloupě plácáš. Dobře víš, že někteří bývalí členové KSČ stále ještě jsou v ČSSD i jiných politických stranách a hnutích. Nejsou to ale političtí turisti. V KSČ byli většinou krátce a z ní přešli jinam a tam zůstali nebo odešli mimo politiku. Na rozdíl od mnohých tzv. původně nestraníků-turistů neprošli 4 - 5 jinými politickými stranami a nehledali nejvhodnější "koryto". To, že se někteří z těch, kteří kdysi měli legitimaci KSČ stále dobře prosazují, znamená, že to tehdy byli lidé dost mladí,nebyli a nejsou úplně hloupí a také to, že umí dělat politiku líp než jiní. Neukazuj jen na ČSSD. Vezmi si z ANO takového Babiše, Teličku, Komárka ... . To jsou také bývalí komunisti a podle tebe také levicová (bagaz) pakáž?

3 hlasy

Lustigu, blbečku, u vás je víc komunistů než u nás.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov