Europoslankyně
Šojdrová: V minulosti jsme přijali tisíce lidí, pomozme sirotkům

17.09.2018 11:06

Přijetí několika desítek sirotků z uprchlických táborů by podle poslankyně Evropského parlamentu Michaely Šojdrové mohlo ukázat solidaritu České republiky při řešení migrační krize.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • tyden tyden (11 hlasů) 17.09.2018 11:35

    "Vláda by mohla mít tyto mladé teenagery pod dohledem, vzdělávat je,...

  • Josef Dobeš (10 hlasů) 17.09.2018 16:43

    Nejhezčí země je pohledem z letadla. Já jsem bydlel 6 let v jednom...

  • Guru Jára (8 hlasů) 17.09.2018 15:21

    O jakých sirotcích mluví,blbka?Jedná se jen o muže ve věku 17+.Po...

  • jadoles nepojedu (8 hlasů) 17.09.2018 12:11

    Sirotci paní Šojdrové se profilují jako děti,ale jsou to přinejmenším...

  • Guru Jára (7 hlasů) 17.09.2018 15:24

    Ve vplbách nikdy nevolit:KDU,TOP 09,Piráty/béčko topáků/hňupy typu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Šojdrová už přiznala v Tv, že to nejsou všichni sirotci, ale děti ( 17 let ???? ) bez doprovodu. Za pár měsíců pak dorazí na sloučení několi stovek dospělých.

0 hlasů

Paní Šojdrová. Stále nemohu uvěřit, že tzv. "syrští sirotkové" (15-17-ti letí) jsou vám přednější než naše děti. Dělají se sbírky na léčení, některé nemají na obědy ve škole a vy přijdete s takovým hloupým populistickým nápadem. To jste opravdu taková kr....áva?

0 hlasů

Říkám NE - do Evropy nepatří

1 hlas

Dobrý den.Pani ŠOJDROVÁ,BY SPÍŠE MĚLA LOBOVAT O NAŠE DĚTI,ABY SE NEMUSELY DĚLAT SBÍRKY NA OPERACE KTERÉ NEHRADÍ STÁT ANI POJIŠŤOVNY NEVÍM PROČ,ALE V TOM TO SYSTÉMU ODTÉKAJÍ OBROVSKÉ PENÍZE NA PŘEDRAŽENÉ PROJEKTY GAMA NOŽE ATD.NA SIROTKY ano pomáht,udělat sbírku mezi lidma,nebo zaslat víčka na charitu...to by pomohlo,NE SEM VOZIT POTENCIÁLNÍ TERORISTY JAK VIDÍME VE FRANCII,BRITÁNII,BELGII A TEĎ I V NĚMECKU.

1 hlas

JO JO JE TO TAK.

0 hlasů

Napřed se podíváme, jak KDU v Bruselu hájí české zájmy,
aby Česko nebylo jen levná montovna a zlatý důl pro
šibali ze západní EU.
Pak zdůraznit, že postarat se o sirotky je záslužný skutek,
jako kdysi u židovských dětí, ovšem ze slušných vzdělaných rodin.
Hlavně aby to výrostkům mezi 12-17 lety prospělo.
Mnozí se po Evropě rozběhli za svými "zájmy" bez kontroly.
Důležité ale zdůrazňovat, že lepší pomáhat tam, kde se narodily.

3 hlasy

Šojdrová má neskutečný sexy chtíč,ať si tedy vybere oplodňovací tým domů,tam ji mohou v klidu odpanit všechny otvory............

0 hlasů

Škoda slov. Jedinou možnou obranou proti hlouposti je NEVOLIT Lidovce.

5 hlasů

Nejhezčí země je pohledem z letadla. Já jsem bydlel 6 let v jednom karlínském domě ve dvorku, kde bydlela v přízemí dost rozvětvená cikánská rodina. Byli to hodní lidé, jen "poněkud" nepořádní. věčně polonahé a špinavé děti, kálející na dvorku, věčně příšerný puch, linoucí se z rovněž věčně otevřených dveří od jejich bytu. Když někdo šel k nám, musel se předem nadechnout a onu smradlavou oblast překonat bez dýchání. Rovněž neustálý kravál jak mezi starýmí, tak mezi dětmi nebo vvtvářený všemi dohromady. Občas jsme společně poseděli na klepadle na dvorku - pokecali a taky jsem zjistil, že slovo pořádek nemá v cikánštině ekvivalent - prostě nechápali proč. Časem jsem zjistil, že jim vzali asi před 5 lety vůz a koně a násilím je "zcivilizovali" po našem - nebylo jim jasné proč vlastně. Zřejmě se tento náš prvotní hřích, tenkrát pasovaný komunisty na lidskost a sociální cítění (jako třeba dnes u paní Šlojdrové a mnoha jiných) minul účinkem. Až budou bydlet na takových Chánovech pár let, budou mluvit i uvažovat poněkud jinak.
Později, kdy jsem jezdíval hodně do Francie, jsem vídával před obcemi obvykle velké parkovíště s vodou, někde i elektrickou přípojkou, s mnoha zaparkovanými obytnými vozy nebo karavany. Byli to převážně Gitannes, čili cikáni, něco arabů z Maroka, Alžíru a okolí, s fancouzskou "karte d'identité" kteří se toulali Francií a hledali příležitostné práce nebo prodávali různé šperky a podobně. (A to bylo v době, kdy ještě se na Francii nevrhli jako kobylky afričané z poloviny Afriky.) Často jsem tam tehdy i já parkoval, protože se mezi nimi nekradlo! Co se dělo večer nebo v noci v ulicích, nevím, jen jednou na "civilizovaném" parkovišti na dálnici mi někdo vypáčil dveře auta a co tam bylo, sebral.
No a dnes u nás? V t.zv. sociálních lokalitách tam ubytovaní "nepřizpůsobiví" v létě, když zrovna nemají peníze, prodají klidně radiátory ÚT, okna na chodbách či domovní dveře a když nepotřebují staré kanape, klidně ho vyhodí z okna, stejně tak jako třeba odpadky nebo prostě to, co nepotřebují. Pak se někdo na radnici (jako třeba nějaká paní Š.) smiluje a zastupitelstvo nechá milionovým nákladem byty a domy opravit, Když se pak situace několikrát opakuje, dům za příspěvek od státu nebo kraje nechají zbořit. Na a nakonec jim je zcela jedno, že ti, co tam v tom svičíku žili, bydlí na ulici, nebo se nastěhují k příbuzným u kousek dál a situace se opakuje, Dnes násobená dalšími chudáky, kteří nemají o evropském způsobu života ani páru, jen vědí, že prý v Evropě dostanou auto a dům. (to jsem slyšel v TV od jednoho Syřana nebo možná z Konga, nevím, , mně se nepředstavil.
Zdali- pak paní Šlojdrová má byt v arabské čtvrti Bruselu? Určitě nemá, jinak by ji asi všechna solidarita rychle přešla.
Je to vlastně jednoduché - smilujete se na jednou ubohou rodinou a nabídnete ji bydlet s vámi ve vašem domku. Po krátké době k ní přijedou příbuzní a řeknou, že vám jedna místnost stačí, že potřebuji další dvě pro příbuzné, jednu pro modlitebnu a jednu jako kuchyň. A že další příbuzní jsou na cestě, takže asi budou potřebovat celý váš domek. To je ovšem jen námět na zamyšlení, v reálu je to mnohem horší.

10 hlasů

nemela by radsi odjet do norfolku,anglie a pomahat detem tam?pry tam jsou zneuzivany malinkate deticky drogovymi gangy.to nechceme v evrope,v anglii a hlavne ne u nas.at jim to tam jede ta koza vysvetlit,a uz tam muze s nima i zustat,kdyz je tak miluje.

3 hlasy

Tak pomáhej. Vem si jich domů alespoň 8, starej se o ně, ale za svý.

2 hlasy

Za ty prachy co tam berou si může vzít domů kolik chce bezmozek

3 hlasy

Je to k zblití, když žena z toho vytlouká politický kapitál! A k tomu partaj, která prý ctí křesťanské principy! Běžte už do háje Lidovci.

5 hlasů

A co takhle paní a jí podobným zavřít ústa?

2 hlasy

Ve vplbách nikdy nevolit:KDU,TOP 09,Piráty/béčko topáků/hňupy typu Farský a jeho 5 poslanců-prostě žádné vlastizrádce

7 hlasů

O jakých sirotcích mluví,blbka?Jedná se jen o muže ve věku 17+.Po lékařských prohlídkách v Anglii vyšlo najevo ,že mladík bez dokladů,který tvrdil,že je 16 let měl ve skutečnosti 30 let.Proč nejsou mezi sirotky ženy????Asi tak!Ať si bába vezme do Bruselu na "barák" partu oplodňovacích hochů

8 hlasů

Jednoduše, je před volbami do EP, a Šojdrová by ráda opět zasedla a brala statisíce od EU.Jak jednoduché.Té babě o žádné sirotky nejde, té jde jen o její žlab.

7 hlasů

Naše zastupitele a poslance v EU platí nikoli EU, ale my z našich daní!!!

2 hlasy

Nejde o humanitu pro ubohé sirotky.
Šojdrová a ti, kdo ji řídí, chce aby do ČR přišli Sřané, kteří budou VYCHOVANÍ jako agenti a vlastizrádci k boji proti LIDU Syrie
-.-Ti, kdo Sojdrovou využívají a řídí , požadují , aby z 50 tenagerů byli vychovaní a vycvičení OPOZIČNÍCI k vále proti LIDU, administrativě, zvolenému parlamentu, vládě a zvolenému prezidentu Syrie.
-.-Vláda Syrie Šojdrovou o přesun tenagerů do ČR nepožádala a nepřeje si jej.
V Syrii je evidence obyvatel, občanské prúkazy a povinná vojenská služba v 18 letech ( jako byla i v ČSSR)

3 hlasy

... a furt nedá pokoj! je.ibaba ... !!!

5 hlasů

Jenom dva prstíčky si ohřejeme.....Paní Šojdrová, nacrat a rozmazat

7 hlasů

Jasně, 50 17letých "sirotků" s plnovousem = první kolečko salámu. NIC, ANI JEDNOHO SLIMÁKA, BEZ OHLEDU NA VĚK!!!

7 hlasů

Sirotci paní Šojdrové se profilují jako děti,ale jsou to přinejmenším mladí muži,takže je to ta nejnebezpečnější skupina.Typická česká politika.Nepřijmutí malého sirotka z nás dělá opravdu necitelné rasisty,o věku se ale paní Šojdrová nezmiňuje.Jistě to bude voda na Evropský mlýn.

8 hlasů

Tak paní Šojdrová, zákon zní takto. Klára Samková k věci
sirotci-ze-Syrie - https://sux.cz/e2cc

4 hlasy

Lidé jako p.Šojdrová jsou postrachem lidí. Při návštěvě něčeho (nepochybně otřesného) ji přepadne myšlenka jak se zviditelnit, udělat dobrý skutek, pomoci někomu k něčemu o čemž nic netuší a kdyby tušil, tak uteče. Ti 17ti letí sirotci (?) stojí o nové mobily a peníze, ne o lásku Šojdrových.

7 hlasů

ta sviňa z kdu se o české děti žijící bez rodiny a nebo v chudobě nepostará , ale ksindl by sem tahala , nevolte ty prasata z kdu

4 hlasy

kde je Sojdrova?????
chce sem cpat dalsi slimaky a pritom je soukrome firmy (se zahranicnim vlastnikem) u nas vyhazuji.
Kde je tunelar kocab? estebak stetina?????

https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/syrska-rodina-neprokazala-vazbu-na-cesko-zrusili-ji-ucet_496235.html

4 hlasy

"Vláda by mohla mít tyto mladé teenagery pod dohledem, vzdělávat je, působit na ně tak, aby to byli dobří lidé," uvedla.

coze??? to jako vlada nema nic lepsiho na praci, nez "dohlizet" na radoby mladez, ktera ztratila pasy a tvrdi, ze jsou ze Syrie???

Nikdy jsem si nemyslel, ze budu volit komouse a estebaka, ale jestli Bures necukne, tak mu to tam hodim.

11 hlasů

Když občas cenzura a mainstream pustí záběry migrantů na nějakém tom plavidle, tak to vypadá že jsou to všechno syrotci. Neboť tam evidentně osoby které by mohli být rodiči (alespoň starší 50 let) nezahlídnete. Vše jsou to mladíci v produktivním věku toužící po zprznění těch 72 panen.

5 hlasů

Ten problém je velmi vážný a nejde o nějaký formální mechanizmus spolupráce. Situace v Sýrii i regionu asi nedá moc možností vrátit sirotky do jejich domovů. A vůbec bych se nedivil nenávisti, kterou si vůči příčinám své situace mohou nést do dalšího života. Ideály humanitní nestačí, je potřeba vídět praktické problémy budoucnosti těchto dětí, budoucnosti bez pocitu nerovnosti aj. Problémy syrských občanů by měly řešit především ty státy, které rozpoutaly nesmyslnou válku v Sýrii i okolí nebo se na ni v rozporu s lidskostí podílejí.

2 hlasy

Paní šojdrová říká : Když to nejde dveřmi, skusíme to oknem. Účel jejího návrhu "čouhá jako sláma z bot".
Jí nezajímají jak žijí naše osiřelé děti, rodiny s postiženými dětmi, děti na které se organizují sbírky.
Není náhoda,že je členkou a eutoposlankyní za KDU-ČSL, která se zařadila mezi škůdce tohoto národa.

4 hlasy

Sirotci a detsti migranti -)))))))
Tahle kravka se spis tesi na poradne samce. ktere ji budou platit ostatni. Podobne tak Zilkova :-)))))

Tady se podivejte, co nam Zumpa Tyden nerekne:
Svedsky zubar po prohlidce konstatoval, ze ty "deti" jsou poradne dospele. Hadejte jak dopadl? Letel na hodinu:

https://www.worldstruth.co.uk/news/swedish-dentist-fired-for-revealing-that-migrant-children-were-actually-adults/

No a tady navezli ty ubohe "deti" do Anglie. Zubare tamni bolsevicka media v cele s BBS dehonestovali pro jistotu uz predem :-)))))

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3850840/Third-batch-child-migrants-begin-journey-Calais-Jungle-UK-Home-Office-admit-two-thirds-past-children-lied-age-officials.html

https://www.dailymail.co.uk/debate/article-3853830/How-child-migrants-straining-care-British-children-paying-price.html

tesim se, jak mistni ruda tlupa hemenex a ok zacnou hykat, ze jsen rasista a vrazdim ubohe sirotky. Zatimco humanitarni bombometcici jim schazuji z letadel na hlavu gumove medvidky :-)))))

4 hlasy

Ukázka lidského aspektu, po kterém paní Šojdrová volá -
https://www.youtube.com/watch?v=khpNFZR4_PQ&feature=youtu.be

4 hlasy

Diky, uz jsem ten link rozsiril po celych Parlamentnich Listech.

2 hlasy

Z názoru černoprd..... mne vždy jímala hrůza. Tato paní je zastupuje a nezklamala.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov