Hledání podpory
Součty ve sněmovně: Rusnok potřebuje získat devět poslanců

13.07.2013 06:35 Analýza

Varování prezidentského kancléře Vratislava Mynáře, že prezident Miloš Zeman možná napodruhé pověří sestavením vlády kandidátku trojkoalice Miroslavu Němcovou, splnilo svůj účel. Pro vládu Jiřího Rusnoka zřejmě nakonec zvednou ruku sociální demokraté, Věci veřejné i komunisti. Jestli na jednání přijde všech 198 poslanců (zbylí dva jsou za mřížemi), potřebuje premiér sehnat podporu ještě devíti zákonodárců.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Alan (4 hlasy) 13.07.2013 11:04

    Baryku ty jsi ale vůl. Co mám z toho že má Kalousek vyžehlené sako,...

  • portyč portyč (3 hlasy) 13.07.2013 11:11

    To víte, Alan. Někdo se chová jako hajzl, Vy jste hajzl. Co je lepší?

  • portyč portyč (3 hlasy) 13.07.2013 11:12

    A začne nabízení funkcí!

  • Josef Lustig (3 hlasy) 13.07.2013 11:34

    Ted se ta komunisticka vychova plna lhani a pretvarky vsem narame...

  • Baryk Baryk (3 hlasy) 13.07.2013 10:40

    To je nechutné, jak mají Pecina a Zeman pomačkaná saka. To zase...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nebude to ta hrozne zavrzeni hodna bitva o prebehliky ?? :))))))))))))

0 hlasů

"Pro vládu Jiřího Rusnoka zřejmě nakonec zvednou ruku sociální demokraté, Věci veřejné i komunisti. ", no zřejmě, a tady se to zase bere jako jasně daný fakt. Tohle překrucování mě nikdy nepřestane "bavit"... Pořád to ale nic nemění na tom, že milionkrát lepší by bylo rozpustit sněmovnu - tak, jak prosazují třeba právě ony Věci veřejné. Z téhle vlády nemůže vzejít nic moc dobrého, ale pořád lepší nějaká vláda, než žádná, že. Ovšem argument "nemůže být hůř než doteď" mě nepřestává udivovat - to samé jsme si snad říkali už předtím, nebo ne? Pokaždé může být hůř. A taky bude, pokud budeme volit další politické představitele jen způsobem "ať je to lepší než předtím, hůř být nemůže". Vždycky může. A taky se nám tady pořádně nic nezmění, pokud se budeme neustále řídit tím, co nám podsunou média - jak nám ukazuje spousta příkladů, ne každý, kdo je ze strany médií a mocných odepsán, by opravdu měl být z politiky vyřazen - právě takoví véčkaři prosazují celou dobu docela dobré změny, které by nás mohly posunout konečně správným směrem - jenže mocným jde hlavně o to, aby zůstali u koryt a co nejpohodlněji odkloňovali peníze ze státní kasy, a proto musely být všechny tyto změny potlačeny a lidé očerněni - a my na to všechno skáčeme. Pak máme dobrý pocit z toho, že padouch byl dopaden, přitom jsme se zbavili akorát pár snaživců a padouch se směje, protože je v bezpečí. S takovou nám tady nepomůže nikdo a nic, je to všechno o občanech, přestože si to oni uvědomují mnohokrát méně, než oni mocní...

0 hlasů

Svatá pravda, hůř může být vždycky, protože dobře už bylo.

0 hlasů

Málo kdy milá a nenáviděná komunistická sebranko, kde jsou teď vaše zapálené bolševické projevy ohledně kupování si přeběhlíků, uplácení igelitkami plných peněz. Konečně se vám to vyplnilo a jste jak zařezaní, to vám to levicové nadšení s tepáním zlořádů, zakázalo ÚV KSČ?

2 hlasy

http://www.youtube.com/watch?v=zx9RmgHomdk

2 hlasy

Paroubku, faktem je, že Rusnok není špatný. Právě proto se ti nelíbí, není to prostě komouš socdemáckého typu. Ale ta vláda jako celek otřesná je, protože obsahuje jedny z nejohavnějších mafiánokomoušů české kotliny- pecinu a benešovou. Jediným posláním peciny je najít něco na Kubiceho a ten bude hledat, i kdyby to tam měl celé prolézt po kolenou a čmuchat celý rok. A když se nic nenajde, tak se sáhne po starých socdemáckcýh tradicích, jako to uměli např.socdemáci kavan a srba - kromě plánované vraždy novinářky a 30 milionů pod postelí v krabici od bot, byli také usvědčeni z toho, že vyráběli falešné důkazy proti Zieliencovi. No a benešová, to e pdoobný případ. Ona je chapadlem jsutiční mafie, ale podařilo se jí za pomoci jednoho soudce a přiblblých médií vzbudit dojem, že justiční mafie jsou ti druzí - to proto, že se někde sešli a proto, že některý z nich z titulu své funkce dělal svou povinnost - zasáhl proti vadně vedené kauze. Za to, když se sejde šlachta, bradáčová, moravec, tak to mafie není. Ono se toho nejspíš schází víc, toto byla jen náhoda, že je někdo vyfotil a že se to dostalo do médií. Hádám, že ten, co to vyfotil, jednoho krásného dne zjistí, že má nedoplatek na daních a že mu hrozí 8 let natvrdo nebo že ho údajně viděli dva politruci ze sociálnědemokratické mládeže a proaltu, jak hajluje, takže mu bude hrozit 16 let natvrdo :-) Bylo by asi lepší, aby ta vláda prošla, rpotože je v ní alespoň něco slušného - např.Rusnok. Výše uvedené svině a metody z povrchu země nezmizí a s příštími volbami naopak posílí, takže z tohoto pohledu - pokudrusnokova vláda projde, nebude to až tak špatné. Jen se člověk musí smířit s tím, že ještě přibude politických procesů, že se mu budou z televize vysmívat zrůdy typu lessy a pecina apod.

1 hlas

Součy ve sněmovně 1+ 1 + 3+ 2, potřebujeme uvolnit 5 významných postu + 3 krabice vína, jedna krabice vínka pro sprostředkovatele.

0 hlasů

Kdo se hlásí po Nagyové? Já, ale nejsem takovej blbec, abych používal mobil a email, buď holuba, nebo sprcha v sauně, nebo rovnou sprchy na hradě!

0 hlasů

Je jen otázkou času, než si policejní aparát pořídí experta přes holubí komunikaci, takže honem!

0 hlasů

Možná by měla hradní stráž kontrolovat odchozí, aby neměli igelitky těžší, než když tam přicházeli. Třeba jim proto koupili odstřelovací pušky jako uplatek, aby ty tašky jako neviděli.

0 hlasů

Prodejci šifrovaných telefonů mají údajně žně, hromadně je kupují vládní politici a kmotři, co na tom, že z levicové poloviny spektra.

1 hlas

Ted se ta komunisticka vychova plna lhani a pretvarky vsem narame hodi. Byt falesnym, je lehke, ale nedat to nasobe znat, to byl dloholety vycvik v bolsevicke spolecnosti. President timto vycvikem prosel asi vicekrat. Soudruh Slouf dostane zakazku z naroda vyrazit to nejhorsi a nahnat do parlamentu. At si nikdo nemysli, ze Fischer uz byl to nejhorsi, to prijdou jeste jine kalibry. A soudruh Zeman je bude se svym stupidnim presidentskym usmevem politickeho alpha-samce vitat. Tohle budou zase mimoradne zne pro ceske noviny a zpravodajstvi :)))) Zahranicni tisk se nevi jak k tomu postavit, nemaji praxi s politickym cirkusem.

3 hlasy

a co je horší, zahlédl sem starého komouše v marketu, nadával mladé prodavačce, viděl sem jak mu jiskří oči a dělá mu to dobře, celý ten pohled by se dal okamžitě vyložit jako " tak jsme zase u kormidla soudruzi ", bylo to odporný, aspoň sem na toho hnusa hodil vražednej pohled, víc sem nemohl dělat.

1 hlas

až umře, dostane vlastní kapky, pořádný zrcadlo

0 hlasů

A začne nabízení funkcí!

3 hlasy

To je nechutné, jak mají Pecina a Zeman pomačkaná saka. To zase určitě spali stočeni na rohožce...

3 hlasy

lolek.D

0 hlasů

Baryku ty jsi ale vůl. Co mám z toho že má Kalousek vyžehlené sako, když se chová jako hajzl.

4 hlasy

Alane,to že vám politruk na schůzi řekl že Kalousek je hajzl ještě neznamená,že skutečně hajzl je.To,že pan Baryk je vůl to bych vám podepsal

1 hlas

to bych já nepodepsal!

2 hlasy

To víte, Alan. Někdo se chová jako hajzl, Vy jste hajzl. Co je lepší?

3 hlasy

....a z Ústavy je trhací kalendář.....

2 hlasy

i ustava se musí čas od času vylepšit novým aktuálním potřebám a případům.

1 hlas

Ať to svěří Šloufovi. Ten ví, jak sehnat hlasy.
A bát se nemusí. Pecina už policajtům vysvětlí, že když si teď dají od poslechů nějakou dobu pohov, sežene jim od Rusnoka nějakých 8 mld ročně.

2 hlasy

Není co řešit.Pakliže koalice udrží jednotu bude mít i vládu a zaslouží si ji.Pakliže jednotu neudrží vládu mít nebude a zaslouží si to.To že národ a stát předhodí na vládní prebendy a možnosti korupce natěšené levici je věc další.Takových zlodějů jako je Rath je na levici neurekom.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov