VIDEO
SPD varuje před extremismem. Na řadě můžete být i vy, hlásá

11.02.2019 19:21

Za Českou republiku bez extremismu. Tak zní nově zveřejněné video hnutí SPD Tomia Okamury, ve kterém se objevují případy nenávistných komentářů a fyzických útoků na kanceláře poslanců opoziční strany. Ta tím chce poukázat na realitu, kterou podle ní mainstreamová média neukazují.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr (7 hlasů) 11.02.2019 19:40

    Extrémisté varují před extrémismem :-))))) SPD funguje tak ,že chrlí...

  • Josef Novák (6 hlasů) 11.02.2019 20:04

    Jeden z nich populista a strašolid Pitomio varuje občany před...

  • Bad Robot (6 hlasů) 11.02.2019 19:34

    Balda nebyl zbytecne potrestan za terorismus a extremismus .. Ted je...

  • Jeroným Pražský jr (3 hlasy) 12.02.2019 07:17

    Tak už zase prosazujete vládu lidu, Machu? Všichni co se umí podepsat...

  • Vlastimil Machura (3 hlasy) 12.02.2019 10:12

    Pitomio si hledá nového nepřítele,když imigranti zklamali.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bránit normální, fungující stav věcí je v pořádku.
Skuteční extremisté jsou ti, kteří ho chtějí zničit např. přijímáním migrantů a ústupováním islámu. Je třeba s nimi zatočit.

0 hlasů

Pitomio si hledá nového nepřítele,když imigranti zklamali.

3 hlasy

Zde vidíte jak jsme hloupý národ a vůbec se nedivím tomu, že nás mocní a bohatí "demokraté" okrádají a podvádějí a dělají z nás novodobé otroky. Jediné co smíme jsou minuty svobody při tom když jdeme k volbám, jinak smíme jen držet hubu.
Ona reakce "lepšolidí" je jasná musí útočit na lidi co jim chtějí vzít jejich moc a dat jí do rukou občanů, prostě udělat neomezených pánů sluhy občanů.
Nedivím se že tu tak řvou. Pokud někdo tvrdí a je pravda že jsem se s tím setkal mnohokráte , že ve Švýcarsku jsou u moci fašisté, tak je to urážka každého svobodomilného občana a nejenom u nás , ale i ve Švýcarsku.
Nedávno jsem četl komentář, kde popisoval autor praktiky pravicových demokratů, pro ně není problém nasadit do nově se rodících stran své lidi, kteří jí mají ve správný čas zdiskreditovat v očích voličů a děje se tak. Nová stran má jeden velký problém, prostě nemá dost lidí a je ráda, že se k nim lidé přidávají a tak se infiltrují i zrádci či nastrčení agenti pravicové mafie. Ono stát se z mocného neomezeného pána najednou sluha, tak to je velký strašák a oni udělají vše aby tomu zabránili, mají nás za ovce a bohužel jim to pořád vychází.
Mimochodem pro ty co poltice nerozumí to upřesním, Parlamentní demokracie je jen jiná forma diktatury, prostě parlament je demokratický a to co je pod ním je diktatura, 4 roky mlčení to je ta jejich demokracie pro ty co jsou pod parlamentem, ale Přímá demokracie je pro všechny občany tudíž diktatura tu nemá místo a občané si vládnou sami.
Z pohledu Parlamentní diktátorů je to nepřípustné. Takže máme volbu , buď budeme žít v diktatuře a budeme svobodu dělit jen na pár sekund jednou za 4 roky, nebo budeme mít svobodu každou minutu a budeme si vládnout sami. Máme na vybranou a víme kdo je ten diktátor .napovím ODS, ČSSD, KDU, TOP09 i ANO a ty ostatní pidi straničky, jen SPD je jediná co chce přímou demokracii, aby toho dosáhla musí mít 75 % v parlamentu minimálně a i to je na nás.

2 hlasy

Tak už zase prosazujete vládu lidu, Machu? Všichni co se umí podepsat aspoň třemi křížky budou kecat do všeho? Na každou ptákovinu bude potřeba referendum, protože jinak to je diktatura....
Jenom další přebarvená forma komunismu, tyhle vaše utopické vlhké sny o přímé demokracii. Kocourkov už máme, vy byste to povýšil na absolutní blázinec.
No a 75% idiotů, to tu naštěstí nemáme, těch 7% je až až.

3 hlasy

SPD bez exkrementů. Už jen samej voňavej vzdoušek.

https://youtu.be/cU-vTZm6gTY

0 hlasů

Jeden z nich populista a strašolid Pitomio varuje občany před extremismem! Tak to mne panečku podrž!

6 hlasů

tak tak! je nutné obrátit naší pozornost na semittské extrémisti,zvlášť ty rasistické žid-názi a též prošetřit jejich tok peněz a příspěvků.zarazit opci ty tři granty, které dostávají pro nic za nic.a prošetřit ty ekonomické teroristy jako bureš,rath,rittig,bakala a i kellner&spol.

0 hlasů

oprava...a příspěfků.... jidiš lingo.

0 hlasů

Extrémisté varují před extrémismem :-)))))
SPD funguje tak ,že chrlí kolem sebe špínu.
Někdo jim dal ochutnat jejich medecínu?

7 hlasů

popírači holokastu jako vy jsou hnusnější než náckové,ajnštajn.šalóm.

0 hlasů

Tak zrovna vy jste přímo ukázka nenávistného extrémisty !

1 hlas

Balda nebyl zbytecne potrestan za terorismus a extremismus ..
Ted je rada na Pitomiu ..

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov