Výměna názorů
Spor kvůli reformě policie se před bezpečnostní radou nezklidnil

14.06.2016 11:17 Aktualizováno 14.06. 18:33

Koaliční spor kvůli reformě policie se před večerní schůzí Bezpečnostní rady státu nezklidnil, jeho aktéři si po celý den vyměňovali především přes média své názory. Šéf ANO Andrej Babiš nadále doufá, že ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) reformu policie nepodepíše před středečním jednáním koalice.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Najednou je ministr spravedlnosti kompetentní. Ale projednat to s ním předem nešlo. Zábavné jsou i Chovancovy řeči o tom, jak je potřeba si vážit těžké práce vyšetřovatelů a přidat jim 5 - 6 tisíc. Ale jejich velitele vyhodit. Samozřejmě na vlastní žádost.To ho asi naučili za pár týdnů na právech v Plzni.

0 hlasů

"Je zábavné být svědkem nevídaného jevu, kdy mnaši věhlasní advokáti českých megazločinců všeho druhu brání tuto policejní reformu a jsou na jedné lodi s policisty, kteří ji zplodili".
A je ještě zábavnější pozorovat dělení politiků na ty, kteří s reformou nesouhlasí a na ty kteří reformu vehementně prosazují.
Proč asi?! ...

Co na to poctiví občané? Ti jenom zírají jak se to "pere" a nestačí se divit. O ně přece v reformě nebo i bez reformy nejde. To je to nejzajímavější.
A tojsme se ještě nikde nedozvěděli, kolik ta legrace vyjde v milionech ?!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov