Ministerstvo zahraničí
Spor o Pocheho vyřeší Hamáček až po komunálních volbách

31.08.2018 17:24 Aktualizováno 31.08. 18:11

Předseda ČSSD Jan Hamáček se podle zdrojů ČTK na zasedání širšího vedení sociálních demokratů zavázal, že spor o nominaci europoslance Miroslava Pocheho do čela ministerstva zahraničních věcí vyřeší do poloviny října.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Rudolf Novotný (5 hlasů) 31.08.2018 18:11

    Mongoloid Hamáček,je velmi dobře,že tento drmola tu blbou ČSSD dobře...

  • Marie Metelková (3 hlasy) 31.08.2018 19:12

    Tak nejdřív do konce prázdnin, teď do poloviny října, potom přijdou...

  • Jeroným Pražský b. (2 hlasy) 31.08.2018 19:23

    Poche je hanebná a vlastizrádná krysa, která v EU hlasovala pro naše...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jak se tak bavím s přáteli, tak nikdo z nich a ani jejich známí nechtějí mít s ČSSD už nic společného - je to pro ně nevolitelná strana.
Hamáčkovu taktiku nechápu - buď je nějak vydíraný pražskou kavárnou, do které nesporně patří i Poche, nebo je prostě hloupý a věří, že tou hranou na schovávanou něco získá. Ono celé to vedení ČSSD nějak neví, kudy kam... Zimola jednou řekne, že tohle kličkování straně škodí a druhý den řekne, že za Hamáčkem stojí. Měl jsem ho za rozumného, ale dnes už tomu nevěřím. Trošku kdysi - za vlády Sobotky, se ozval, dopadl na dlažbu, tak se dnes asi bojí, aby tak neskončil znova.
Nebo vedení ČSSD tuší, že opozice má toho dost v ruce a že touží po tom, aby koalice zkrachovala. Pak ovšem je jednání ČSSD ohledně Pocheho poněkud pitomé - ale jaký pán, takový krám, to se upřít nedá.
Zajímavé na celé věci je i to, že se dosud nikdo z novinářů na tiskovkách nebo ve svém plátku nezeptal, proč Poche na tom postu ministra tolik lpí, třeba i za cenu zániku celé ČSSD? Kdopak ho asi platí?? Nebo že by to byla uražená ješitnost či blížící se konec pohodlného života poslance EU?
Všechno je možné - horší důvody, které mne napadají, raději vynechám.
No, tak teď máme jednoho politického náměstka na Zamini jaksi nadpočetného, ale on vrátný v Černinském paláci taky nepotřebuje jmenovací dekret od prezidenta republiky.. A že konspirační oddělení pravice něco vymyslí, to očekávám. A že to bude taky hloupé, s tím si jsem celkem jistý. Už jich vymyslelo dost a dost, jedno "lepší" než druhé.....
A na závěr - nezdá se vám taky, že je dost pitomé, čekat na to, zda bude starostou v Horní Dolní zvolen nějaký kandidát ČSSD a podle tohoto "ukazatele volebního úspěchu" se rozhodnout, za na jmenování Pocheho lpět čí nikoli??:.

0 hlasů

Poche je hanebná a vlastizrádná krysa, která v EU hlasovala pro naše potrestání, pro potrestání vlastní země ( !!!), pokud nepřijmeme migrující slimáky. Tohle ministrem zahraničí prostě být nesmí a nemůže.

2 hlasy

Tak nejdřív do konce prázdnin, teď do poloviny října, potom přijdou Vánoce, etc. Radši by nám měl ten Hamáček říct čím ho má ten Poche tak silně v hrsti. Vždyť sympatický ten kmotřík není nikomu.

3 hlasy

Mongoloid Hamáček,je velmi dobře,že tento drmola tu blbou ČSSD dobře potopí.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov