Slovenský názor
Stává se česká politika soubojem konkurujících si podnikatelů?

15.10.2014 09:56

Česká politika se místo souboje programů a ideologií stále více stává soubojem konkurujících si podnikatelských záměrů, na které se majitelé firem jen snaží najít politické krytí a zajistit si lepší přístup k veřejným zdrojům.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • zdeněk adámek (1 hlas) 15.10.2014 10:48

    Drzost oligarchů nezná mezí.Bohužel čecháček bude nadávat na ruské či...

  • Karel Vlk (1 hlas) 15.10.2014 12:09

    Určitě ano.Italský Berlusconi je vzorem našemu soudruhovi...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 15.10.2014 15:48

    Situace u nás je naprosto standardní, prostě došlo k přechodu do...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Situace u nás je naprosto standardní, prostě došlo k přechodu do další etapy společenského vývoje, zvané korporátní fašismus. Špičky státní správy jsou propojeny se špičkami ekonomickými nejen svými zájmy, ale už i přímo personálně. Záměr demontovat předchozí tzv. demokratické mechanismy už není nijak maskován, stačí zapnout paměť a vyhrabat výroky neBureše na adresu parlamentní žvanírny, řízení státu atd. Společenský vývoj (nejen u nás) je úplně v pořádku, stačí si prolistovat pár učebnic dějepisu. Vždycky to tak dopadlo, tak proč by to ausgerechnet teď mělo dopadnout jinak.

1 hlas

Konkurenci odstavit

http://www.andrejbabis.cz/

0 hlasů

Určitě ano.Italský Berlusconi je vzorem našemu soudruhovi Babišovi.Také je majitelem médií.Musí se vzchopit demokratické strany- sociální demokracie, ODS, TOP 09 a KDU

1 hlas

Drzost oligarchů nezná mezí.Bohužel čecháček bude nadávat na ruské či ukrajinské,sežere koblížek či guláš a jde hodit lístek.Mně osobně zase tak moc to "vodňanské" nechutná,nemluvě o hnusném pečivu z Babišova impéria,které se dá večer použít místo letecké gumy.Kdysi jsem pracoval v pekárně a chleba se pekl z mouky,kvasu,soli a kmínu.Vydržel týden.Dnes má chleba 28!!!!!!!!!!!!!!!!surovin.Jedno větší svinstvo než druhé.Ne,nikomu z těch žebráků nejde o žádné blaho či dobro lidí,ale o kontakty,vhodné podmínky pro své kšefty a další plundrování státu.

1 hlas

Penam prý dává do pekárenských výrobků rohovinu dovezenou z Číny. Vlasy, a tak. Do kosteleckého poličanu prý babišovci přidávají kůže a šlachy. S lidma je něco v nepořádku, když volí miliardáře !!!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov