Facebook
Stránky zastupitele KSČM vyzývaly k násilí, on autorství popírá

27.10.2012 14:33 Aktualizováno 28.10. 14:00

Výzva k násilí proti pravici a vyvlastnění majetku podnikatelů se objevila na facebookové stránce člena zastupitelstva Prahy 8 a asistenta místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše Jaromíra Petelíka. V sobotu o tom informoval server Novinky.cz, text již však na Petelíkově profilu není. Petelík ve vyjádření popřel, že by takovou výzvu na Facebooku zveřejnil.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Felix (12074 hlasů) 27.10.2012 18:58

    Typický člen KSČ(M), viz. Semelová, Grebeníček...

  • Baryk Baryk (12014 hlasů) 27.10.2012 20:43

    Vono to zjistit půjde. Soudruh se v Madridu ožral jak mužik a vyblil...

  • mojmir vrtoch (11521 hlasů) 27.10.2012 16:19

    komunista se nezmění a v jeho podstatě je vyvolat permanetní třídní...

  • Baryk Baryk (11114 hlasů) 27.10.2012 19:54

    Já bych mu věřil. Komunisté jsou čestní a nelžou. Násilí je jim cizí....

  • Baryk Baryk (11110 hlasů) 27.10.2012 21:08

    Jaké drogy vás vedou k přesvědčení, že si Češi nechají dobrovolně...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A teď něco pro kamarády pana Šafra od Blesků
http://www.blisty.cz/art/65781.html

4 hlasy

Nějak nám zmizelo tvrzení redakce, že "mají důkaz". Kampak se asi "důkaz" poděl? Každému, kdo nemá místo mozku modré gule, je jasné, že je to blamáž a podvrh. Takže máme důkaz, že někteří redaktoři jsou oslové.

22 hlasů

Dobré ráno. Máte pravdu, oni to vymázli:-)
To na diskuzích ČT šli ještě dál. Protože tam se diskutuje na různá témata, tak všechny přípěvky, týkající se téhle blamáže pro jistotu vymazali zpětně docela. Pokud jim jedna, dvě zmínky v textech neutekly, tak tam nenajdete ani jeden příspěvek na tohle téma. Přestože Němcové dali takový prostor. Nechce se mi to hledat, ale moc bych za to nedala., že i ten její hysterický výlev vymazali ze záznamů. Prostě se to nestalo a hotovo!

17 hlasů

Stačí se podával na seznam nejdiskutovanějších názorů-příbližně stejný počet hlasů a stejný obsah!:-)))Opravdu jste až takoví chudáci, Barykové, Vrtochové a Felixové? není třeba odpovídat,doufám, že víte, co je řečnická otázka.

14 hlasů

Jak dlouho trvá zmanipulovat česká média? Necelých 5 minut
-------------------------------------------------- - ---------
Celá tato aféra svědčí o nepochopitelném diletantismu českých novinářů, minimálně těch internetových. Uvědomme si, že v tomto případě už nejde o články z rubriky Koktejl o černošce se dvěma obličeji či dítěti, které jí pravidelně piliny; hraje se zde o kariéru a pověst člověka, který se o svém skandálním prohlášení velmi pravděpodobně dočetl až ze stránek Blesku nebo Novinek. Že se zpravodajské servery omluví, nebo aspoň vydají opravu, čekat nemůžeme. Dodržování elementárních pravidel žurnalistiky, podle kterých není tak docela vhodné kohokoliv bez rozmyslu obvinit na základě podvržených snímků z Facebooku, bychom ale vyžadovat měli.
...
Michal Zlatkovský k tomu, jak zřejmě vznikl text o facebookovém prohlášení asistenta místopředsedy KSČM Jaromíra Petelíka.
.
Celý text:
http://www.mediar.cz/jak-dlouho-trva-zmanipulovat-media-necelych-pet-minut/
.
Jen malý dovětek:
OPRAVDU CHCEME TAKOVÁ MÉDIA???

31 hlasů

Když si kdokoli položí otázku "komu tento čin prospěje", nemusí být velký myslitel, aby si odpověděl - jistě ne KSČM, ale pravicovým stranám. Vzhledem k tomu, že pana Mgr.Petelíka nepovažuji za prostoduchého docházím k závěru, že tato událost je prostá provokace. V tom mne utvrzuje i histerická reakce paní Němcové.

28 hlasů

Čistě náhodnou shodou okolností se jedná o asistenta Dolejše, který získal tolik hlasů v senátních volbách. Umístit takový text přímo na Dolejšův Facebook, to by vypadalo nepravděpodobně. Ale bývalý člen Komunistické mládeže, ten se hodil.

27 hlasů

Němcová se totálně zesměšnila.

26 hlasů

Pozoruhodnou informaci o "skandálu" s "výzvou", týkající se věšení pravičáků, publikoval na Facebooku Philipp Janýr:

Když se objevila informace, že to komunista Jaromír Petelík, člen Zastupitelstva Prahy 8 nepsal, vůbec jsem tomu nevěřil. Byl jsem přesvědčen, že to psal on a že se nyní snaží vykrucovat. Ovšem nyní si tu jeden kamarád všiml detailu na té fotce, kterou zveřejnil Blesk a která prokazuje, že to on nepsal, nebo že to byl on sám, který Blesku fotku poskytl, což je nadmíru nepravděpodobné. Na fotce v Blesku je totiž vidět slovo PROPAGOVAT! To se zobrazuje na FB pouze a jedině majiteli účtu! Tu fotku mohl tedy udělat jenom on sám, nebo ten, který se mu do FB-účtu naboural!!!


Zdá se, že provokaci vytvořil mladík, který si na Facebooku říká Lance Dukematcher. Jeho profil je ZDE

na b.l. to najdeš.má tam opravdu už den před tím 26.10. než to přenesl tomu komančovi totožný článek i s obrázkem a když ten odjel do ciziny tak mu tam vlezl...takže s elidi hádají zbytečně o Kubićem atd...

11 hlasů

Redakce, velmi úsměvné. Ono stačí prorazit heslo a tu stránku může pak zmanipulovat kdokoliv. Stačí k tomu JEDEN prográmek. Než se ale prokáže jestli to psal dotyčný, nebo někdo kdo se za něj na jeho profil přihlásil, to bude trvat měsíce. Ale o pravdu přece nejde. Jde o to zmanipulovat lidi, poškodit pověst komunistů za každou cenu, že? ALE zrovna u vás, redakce Týdnu se pravdy sotva kdy dočkáme: 12000 hlasů v diskuzi? To vám nějak hyperraketově vzrostla čtenost, že? Nebo se úmyslně necháváte manipulovat pravicovými "poctivými" čtenáři?

Jste k smíchu, jak "Nejdiskutovanější názory" tak obsah článku, obojí zaplnila modrá žluč.
Nápadně to připomíná smrtelné křeče, pravice kope kolem sebe v poslední agónii. Radost to sledovat!

27 hlasů

Soudružku Ryšánkovou nechce nikdo šukat a proto ptřebuje vybít své frustrace na třídním nepříteli,její nejnižší pudy ale zůstanou neukojeny,stejně jako její sexuální touhy.Možná by se nad ní mohl smiloval její ostravský spolusoudruh Babka,jen nevím,jestli by to bylo proveditelné,přece jen má soudruh Babka poměrně veliký bachor...

9 hlasů

Modráku Horáku, povězte nám něco o nízkých pudech. Jsme žhaví na informace z první ruky na základě vaší osobní zkušenosti. Poučte nás, jak je to tedy s těmi pudy máte? Nemáte z toho syndrom "blán mezi prsty"??? A co dlaně? Chlupaté, chlupaté?

34 hlasů

Informace se překvapivě šířila od bulvárních médií k serióznějším: celý kolotoč nastartoval článek uveřejněný Bleskem s titulkem Rudý muž na radnici: Pravičáky pověsit a rodiny podnikatelů vyvlastnit do desátého kolene! a patřičně expresivním líčením situace: Petelík napsal "zrůdnost" a starostovi jde z takových vyjádření "mráz po zádech". Protože tvrzení, že někdo něco napsal na Facebook, není samo o sobě příliš důvěryhodné, doložil Blesk své tvrzení snímkem obrazovky v nízkém rozlišení, na kterém má být Petelíkova uživatelská stránka. Z Blesku přebírají zprávu méně neseriózní Novinky, z ní se pak šíří známými ranky zpravodajských serverů od iHNed po ČT24, které z nějakého důvodu uvádějí Novinky jako zdroj. Novináři brzy zjišťují nové skutečnosti: Petelík měl kontroverzní status ze své zdi smazat, Jiří Dolejš i Miroslava Němcová zvažují kvůli jeho slovům trestní oznámení. Týden získává snímek statusu ve větším rozlišení a přidává výmluvný titulek Máme důkaz. Dvě věty na Facebooku se tak pro Jaromíra Petelíka stávají klíčovými pro jeho profesní kariéru i občanskou bezúhonnost. Na celém případu je zajímavé, jak si redakce posílají zprávu sem tam bez jediné známky zájmu o ověření autenticity důkazů. S předstíráním presumpce neviny do doby ověření zdrojů se servery ani neobtěžují (namátkou České noviny/ČTK: Zastupitel Prahy 8 za KSČM Petelík vyzval k násilí proti pravici; Deník: Výzvu k násilí [...] napsal [...] Jaromír Petelík) a žádný si nepokládá otázku o věrohodnosti "vyfocených" snímků. Musel jsem si ji tedy položit já: co vlastně na těch dvou šířených obrázcích vidíme?

Vidíme zcela jednoznačně to, že nevznikly náhodným nahlédnutím nicnetušícího facebookového uživatele na zeď Jaromíra Petelíka, následným zhrozením se nad obsahem a pořízením důkazního materiálu pro věky budoucí. Podívame-li se totiž na snímky blíž, uvidíme několik známých prvků facebookového rozhraní: hvězdičku pro zvýraznění statusu na zdi, tužku pro jeho úpravu a nově přidanou funkci Propagovat. Všechna tato tlačítka mají jednu věc společnou: uživatel je může vidět pouze na své vlastní zdi. Nad důsledkem se nezamýšlel žádný novinář, který informaci bezmyšlenkovitě šířil dál: snímky obrazovky musel někdo pořídit z účtu Jaromíra Petelíka.

To může znamenat několik věcí, v pořadí podle stoupající pravděpodobnosti a klesající konspirativnosti:
Petelík status napsal a informoval o něm Blesk schválně, protože ho už nebavila jeho kariéra v politice a chtěl zažit adrenalinový pocit veřejného pohrdání a trestního stíhání.
Petelík status napsal, Blesk se o něm dozvěděl a nahackoval se do Petelíkova účtu, protože jeho redaktoři jsou informatičtí géniové a nudí se v práci.
Petelík status napsal a hned smazal, Blesk o tom získal informace z druhé ruky, ale bylo mu blbé nemít důkaz, tak si vytvořil falešný účet a status napsal sám.
Někdo z neznámého důvodu vytvořil falešný účet s Petelíkovým jménem a fotkou, napsal status za něj, svou obrazovku "vyfotil" a poslal Blesku.
Přestože by žádná možnost nevěstila nic dobrého o stavu českých médií, zejména možné vyrábění falešných důkazů u druhé a třetí možnosti, zdaleka nejrealističtější je úmyslné poškození Jaromíra Petelíka jinou osobou. Nebudu spekulovat nad motivací, přivádí to ale k zamyšlení, jak moc média kontrolují své zdroje - Blesk to, co jim přijde do mailu, Novinky, co přebírají od Blesku (který se s přesností informací moc nemaže), a ostatní to, jestli se dá věřit zprávě jen proto, že už ji napsal někdo jiný. Tvorba takového podvrhu nepředpokládá nijak vysokou počítačovou zdatnost: není potřeba Photoshop ani znalost sociálních sítí; "přešlap" se snímkem z vlastního účtu je naopak spíš známka nedbalosti. Abych zjistil, jak rychle se dá podobná akce uskutečnit, sám jsem zkusil založit profil jako Jaromír Petelík a napsat potenciálně usvědčující status. Zabralo mi to necelých pět minut. Celá tato aféra svědčí o nepochopitelném diletantismu českých novinářů, minimálně těch internetových. Uvědomme si, že v tomto případě už nejde o články z rubriky Koktejl o černošce se dvěma obličeji či dítěti, které jí pravidelně piliny; hraje se zde o kariéru a pověst člověka, který se o svém skandálním prohlášení velmi pravděpodobně dočetl až ze stránek Blesku nebo Novinek. Že se zpravodajské servery omluví, nebo aspoň vydají opravu, čekat nemůžeme. Dodržování elementárních pravidel žurnalistiky, podle kterých není tak docela vhodné kohokoliv bez rozmyslu obvinit na základě podvržených snímků z Facebooku, bychom ale vyžadovat měli.
(Nejsem příznivcem KSČM ani zastáncem konspiračních teorií. Vadí mi ale, když média píšou nesmysly o lidech jakýchkoliv názorů a politické příslušnosti.)

Michal Zlatkovský

39 hlasů

Přesně tak, pane Novák, já jsem sice dotyčné snímky obrazovky neviděl ani nijak neprohlížel, ale to co by udělal a údajně měl udělat člen KSČM by bylo v přímém rozporu s prohlášením KSČM o tom, že si budou hlídat a hlídají pověst svou a případných spolupracujících. Protože způsob jak se dostat na cizí účet je mi znám (ale nedělám to), vím, že to není nic složitého. Tady jde o to to teď prokázat a to samozřejmě nebude hned. Dotyčný program lze volně stáhnout, koho to zajímá ať si do google zadá "KeyLogger".

26 hlasů

Novak (alias Ryšánková) tož že ťa totok furt baví, vyser sa už na to a val ven šulínku, hotové...!!!

11 hlasů

Neměli by novináři kápnou božskou jak to skutečně bylo a uveřejnit to ve všech novinách?

23 hlasů

Toho bohdá nebude,aby se český novinářský žumpař omlouval a ještě k tomu komunistovi!:-)

16 hlasů

oprava komunistovy

6 hlasů

a) bylo správně.

21 hlasů

smečka vládních zlodějů a jejich kámošů mafiánských lobbistů musí mít opravdu staženou zádel z levičáků, když vypouští do éteru takový bulvár, ono jim ani tak nevadí vítězství levice, jako možnost že by KSČM naplnila svůj program, kde chce tretstat rozkrádání státu, zavést ˇkontrolu podivně nabytého majetku a trestat úředníky za krytí korupce, tak mafiáni kvičí strachy jak čuníci, ještě nejsou voby a podplacená novinářská squadra bleje do éteru tohle, co nás čeká před parlamentními volbami, to bude hnuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35 hlasů

No vida, zpráva Týdne a nepřežila ani 24 hodin. A to bylo slávy :))). Komunisti, kašlete na nějaké předvolební kampaně, český tisk vám je zcela nezištně a z lásky udělá zadarmo!

40 hlasů

Tož totok Petelík musí být taky pěkný hajzl...!!!

13 hlasů

Bohušu, nebuď smutný, na tebe nemá ani on-jen tak baryk nebo vrtoh. S tím se musíš smířit.:-)

39 hlasů

Bohušu, každá kravina se ti hodí, aby sis mohl kopnout do komančů, viď.

23 hlasů

Někdo to zlehčuje a říká no bože,už je po všem tak to nechme...jenomže já jsem přesvědčen,že reakce VŠECH televizí,když daly prostor v HLAVNÍCH zprávách té fanatičce s mozkem kuřete a i to,že mimo České pozice.(ale ta do pondělí má volno) TO BYLO VŠUDE na serverech s hlavními titulky,nutí k zamyšlení kam až zajdou a co by se stalo,pokud by HYPOTETICKY šla nebo měla šanci jít do vlády KSČM ?!!ono,už bude zajímavé sledovat media,jak půjdou po krajské vládě KSČM na ústecku..nemohu si pomoci,ale je to ze špatného svědomí miliardářů a elity co si nakradla po 89 a nyní se bojí,že po nich někdo neúplatný půjde...jiné vysvětlení nemám..obyčejný a čestný človíček platící daně atd. se přece nemá čeho bát!

39 hlasů

Není to ze špatného svědomí miliardářů, Honzo. Ti svědomí neznají, maximálně strach. A ten mají, ale ne tak z komunistů samotných, ale z vítězství levice jako takové v příštích volbách a ještě větší strach mají z toho, že by mohla být úspěšná. To nemůžou dopustit. Mám obavy, že tohle je jen první vlaštovka. Výhodou Kubiceho zprávy pro ně bylo to, že s ní vylezli 3 dny před volbami a lidi si to nestačili přebrat. Dlouhodobá diskreditace by měla působit přesně naopak. Doufejme.

41 hlasů

Mám radost, že nám tu roste velmi hezký vztah mezi Alíkem a Honzíkem. Vědí jak to přesně je a bijí se za komunisty hlava nehlava. I žena za pultem se při recitaci tak nedokázala soudružsky rozvášnit a dosáhnou tak užasného orgasmu při propagaci komunismu a pošpinit tak mnohé Vrahy z Woll streatu.

9 hlasů

Jenomže Alí toto byla téměř na 100% akce kluka solisty:-)...toho Lance...jinak asi máš pravdu...

Pozoruhodnou informaci o "skandálu" s "výzvou", týkající se věšení pravičáků, publikoval na Facebooku Philipp Janýr:

Když se objevila informace, že to komunista Jaromír Petelík, člen Zastupitelstva Prahy 8 nepsal, vůbec jsem tomu nevěřil. Byl jsem přesvědčen, že to psal on a že se nyní snaží vykrucovat. Ovšem nyní si tu jeden kamarád všiml detailu na té fotce, kterou zveřejnil Blesk a která prokazuje, že to on nepsal, nebo že to byl on sám, který Blesku fotku poskytl, což je nadmíru nepravděpodobné. Na fotce v Blesku je totiž vidět slovo PROPAGOVAT! To se zobrazuje na FB pouze a jedině majiteli účtu! Tu fotku mohl tedy udělat jenom on sám, nebo ten, který se mu do FB-účtu naboural!!!


Zdá se, že provokaci vytvořil mladík, který si na Facebooku říká Lance Dukematcher. Jeho profil je ZDE

na b.l. to najdeš.má tam opravdu už den před tím 26.10. než to přenesl tomu komančovi totožný článek i s obrázkem a když ten odjel do ciziny tak mu tam vlezl...takže s elidi hádají zbytečně o Kubićem atd...

32 hlasů

Tož Novák ty jsi dost nemocný člověk, když urychleně navštívíš (doporučil bych i stejné Černé a dalším "levicovým" fanatikům) tak sa to ještě dá léčit...a neber totok na lehkou váhu prde, hotové...!!!

11 hlasů

Pomenší postavička,prořídlé vlasy,vodnaté oči-pupík pro ,který si nevidí dolů při malé straně,neúspěšný v životě a u žen vůbec.Takový je nick Stejskal...zamindrákovaný jedinec,kterému dělá dobře strhávat na sebe pozornost štiplavýmu a urážlivými poznámkami....mám podezření,že po každé takové poslané zprávě má erekci...a proto když něco pošle asi u toho slastí kvičí...

29 hlasů

Tož jak vypadáš a tvoje prožitky u PC jsou mi tajtrlíku celkem u prdele, ale zas totok furt lepší než bys v parku přepadával stařenky, nebo děcka! Ctěl jsem ti jen poradit prde, hotové...!!

10 hlasů

Nečti prdelí,ale tím co máš poblíž toho okurku-nosu...až bude Haloveena objednávám si tě.Sousedovic Toník nevěří na strašidla a tak přijeď...snad to s klukem nesekne,až uvidí opravdovou zrůdu pane Stejskale!

45 hlasů

:-))))

15 hlasů

Poslední zprávy svědčí o tom, že ta smršť byla opět bublina z bublifuku proti "vnitřnímu nepříteli". Názorné předvedení kvality domácích médií a jejich práce. Co etický kodex novináře, páni žurnalisti? Co pravidlo dvou na sobě nezávislých zdrojů? Nejnovějším a nezpochybnitelným zdrojem je v ČR bulvár Blesk!
Opravdu mi není moc do smíchu, když musím odkládat jedny "seriozní" noviny za druhými do škatulky "bulvární". Ani mi to není úplně jedno. Žurnalistika v ČR klesla na nejnižší možné dno. Vy nejste hlídací, ale štěkací psi a ne demokracie, ale propagandy v tom nejhorším slova smyslu.
Až do Blesku pošle někdo fotografii, na které bude třeba nahý Nečas líbající se s nahým Kalouskem, taky to otisknete a podtrhnete to tím, že o jejich vztahu máte důkaz a tou je fotografie? Fakt už ani není kam klesat. Fuj!

33 hlasů

Novinář a etika? To je oxymorón.:_)))

13 hlasů

současní pisílkové jsou jen smečka ratlíků kteří štěkají podle toho, kdo jim sype, stačí otevřít kterýkoliv deník a víte kdo za koho kope, ještě že novináři z aféry Wotergade nežili u nás a v této době, asi by přišli o místo nebo se jim stala "nehoda" chudák karel havlíček borovský by si dnes vypsal tužku, jen by chudák asi neputoval do Brixenu, ale do Orlické přehrady

28 hlasů

:-)))))))))) Ta představa Nečase s Kalouskem..škoda,že nejsem hacker:-))))))))))))))))))

25 hlasů

Novák ty jsi úchyl šuline...!!!

10 hlasů

O tom, ze se jedna o podvrh se da presvedcit docela snadno treba tady:

http://www.facebook.com/miroslava.nemcova.35

Pripadne se podivejte take zde http://www.blisty.cz/art/65760.html

ci zde http://www.hv-ceskyraj.cz/?p=5806

18 hlasů

I tohle je zajímavé:

http://www.fi.muni.cz/~x379801/petelik/

20 hlasů

To není útok na Paetelíka, to je pokud diskreditovat vítěze voleb!!!!

24 hlasů

To je zase mnoho povyku pro nic, mě spíš zajímá co se zase od Nového roku zdraží a o kolik,tyhle plky jsou jen zástupný problém.

17 hlasů

Porovnání:

Nejdiskutovanější názory
rab z rabstejna (3006 hlasů) 27.10.2012 20:22
A ještě : (Falešné e-maily jsou odeslány z pracovních adres obou...
Marseille (2419 hlasů) 28.10.2012 05:35
Omluvte s. Baryka, polského přistěhovalce, co už dál nemohl snášet...
Jan Novák (2367 hlasů) 28.10.2012 04:26
Pozoruhodnou informaci o "skandálu" s "výzvou", týkající se věšení...
Pr(u)dič Pružina© (2271 hlasů) 28.10.2012 05:40
Víte, ze mate recht? Kdysi jsem taky psaval, kdyz me jestě platili....
Felix (2070 hlasů) 27.10.2012 18:58
Typický člen KSČ(M), viz. Semelová, Grebeníček...


Nejdiskutovanější názory
Anna Ryšánková (5001 hlasů) 27.10.2012 14:43
Konečně rozumná řeč, věšela bych je na kandelábry, ostatním pro...
rab z rabstejna (3006 hlasů) 27.10.2012 20:22
A ještě : (Falešné e-maily jsou odeslány z pracovních adres obou...
Marseille (2419 hlasů) 28.10.2012 05:35
Omluvte s. Baryka, polského přistěhovalce, co už dál nemohl snášet...
Jan Novák (2368 hlasů) 28.10.2012 04:26
Pozoruhodnou informaci o "skandálu" s "výzvou", týkající se věšení...
Pr(u)dič Pružina© (2271 hlasů) 28.10.2012 05:40
Víte, ze mate recht? Kdysi jsem taky psaval, kdyz me jestě platili..

7 hlasů

Já si dnes nevzpoměl na změnu času a tak jsm to zjistil až pozdě a jak jsem napsal jednu zprávu koukám jako blázen a mám asi 503 tak jsem i napsal vzkaz tomu borci--dole si to můžete dohledat jak mu to ihned píši a nakonec tam byly tisíce:-)) dělá to nějaký puberťák to je můj názor...

18 hlasů

Někdo se baví klikáním. Má c enu se tím vůbec zabývat?

18 hlasů

Kdyžtak koukněte na

http://www.blisty.cz/art/65760.html

8 hlasů

Tož a je totok i zajímavé, že podobné výroky o "věšení, střílení, šlapaní hlav pravičáků" a pod, tady zaznívá hlavně od "LEVIČÁKŮ", které jsem jmenoval níže....

10 hlasů

http://www.fi.muni.cz/~x379801/petelik/

10 hlasů

V redakcích jsou hlupáci nebo ze sebe hlupáky dělají?

15 hlasů

S......l nastoupil v žoldu darebáků do šichty a je po demokratické diskuzi?

29 hlasů

Tož je prdel co naše "levicová holota" jako např. Marseil, Novák, Pink, Nováková, Rab a další celé dny a noci totok předvádí...kdy ta holota pracuje, aby si zlepšili svůj posratý život? Co vlastně trumpety čekají když vyhrají Komanči..? Tož ale je pravda, že ani já bych takovou ulhanou přiživnickou bandu nezaměstnal. Přeji těmto "podvodníčkům, aby už tu byla vláda LEVICE a i oni poznali, co to je tvrdá a poctivá práce, hotové...!!!

10 hlasů

Tys tak blbej, že musíš být zákonitě ODSák a ještě k tomu z Moravy, tak jako Péťa Síťovka - vražedná to kombinace !

37 hlasů

Z Moravy nejspíš není, vyskytuje se na Novinkách s poněkud slušnějším slovníkem, ale stejným obsahem A tam je z Prahy!

28 hlasů

Tak to vypadá, že je taky pražákom,, ty jsou skoro stejní, jako ti víc z východu, co se tady projevují tou zamoravskou hatmatilkou.

31 hlasů

Jelikož jsem si dnes neuvědomil změnu času,byl jsem zde hodně časně a na konec jsem uviděl tu zprávu na B.listech a to mne nedalo,abych nenapsal i jiným lidem...nevím ono je nás Nováků zde více,ale snad to nebylo na mne:-)..

37 hlasů

Omluvte s. Baryka, polského přistěhovalce, co už dál nemohl snášet svou polskou ostudu a odstěhoval se do Čech... Toto honipírko se tu kdysi dávno chlubilo, že je to pravdoláskař. Přitom je jen další z řady nenávistných, hloupých a prolhaných virtuálních jakobypravičáků, jimž ovšem po volbách vyschnou finanční dotace od tfujpravice, protože holt už prachy nebudou.... to že se v tomhle článku jedná o manipulaci je více než jistě již prokázáno. Lidi, nenechejte ze sebe dělat ovce, pamatujte, že kobyla v posledním tažení nejvíce kope....:-)

2436 hlasů

Víte, ze mate recht? Kdysi jsem taky psaval, kdyz me jestě platili. Sedeli jsme vedle sebe v Polygon house..... Baryk se moc nemeje ma moc rad cesnek a levne piva z lidlu. Ale kdyz se pustil do spisovani (mel driv i spoustu jinych nicku) byl udernejsi, nez ostravsky uderni, nebo s. Ejzenstejn. Skoda, ze me vyrazili, mel jsm nejake problemy a michat prasky s chlastem se nevyplaci....

2277 hlasů

Pozoruhodnou informaci o "skandálu" s "výzvou", týkající se věšení komunistů, publikoval na Facebooku Philipp Janýr:

Když se objevila informace, že to komunista Jaromír Petelík, člen Zastupitelstva Prahy 8 nepsal, vůbec jsem tomu nevěřil. Byl jsem přesvědčen, že to psal on a že se nyní snaží vykrucovat. Ovšem nyní si tu jeden kamarád všiml detailu na té fotce, kterou zveřejnil Blesk a která prokazuje, že to on nepsal, nebo že to byl on sám, který Blesku fotku poskytl, což je nadmíru nepravděpodobné. Na fotce v Blesku je totiž vidět slovo PROPAGOVAT! To se zobrazuje na FB pouze a jedině majiteli účtu! Tu fotku mohl tedy udělat jenom on sám, nebo ten, který se mu do FB-účtu neboural!!!


Zdá se, že provokaci vytvořil mladík, který si na Facebooku říká Lance Dukematcher. Jeho profil je ZDE

...na B.listech je obrázek toho Lance a jeho článek!

2556 hlasů

Rakouský občan českého původu Philipp Janýr, jenž již sedmý rok uniká před pětiletým pobytem v base, který mu byl v Česku vyměřen za ...

5 hlasů

nějaký srandista mi tam naklikal několik set hlasů-že by pukal vzteky asi jako včera Němcová a tak škodí takto??:-)))))

34 hlasů

Toho si nevšímejte, to někdy dělají.:_)

30 hlasů

Ten článek je na B.listech i s vyobrazením jak to udělal autor článku a jak to udělal onen brousek co zostudil Nemcovou:-)

7 hlasů

Případ Petelík: Jak dlouho trvá zmanipulovat média? Necelých pět minut...Tuto sobotu se jako lavina šířila českými médii zpráva o údajných nenávistných výrocích komunistického zastupitele Prahy 8 Jaromíra Petelíka. Petelík měl na svou facebookovou zeď napsat krátký status o věšení pravičáků a vyvlastnění majetku podnikatelům. Že je jediný důkaz proti Petelíkovi nepříliš umný podvrh, už ale žádná redakce zjistit neuměla.

Kompletní článek ZDE

Informace se překvapivě šířila od bulvárních médií k serióznějším: celý kolotoč nastartoval článek uveřejněný Bleskem s titulkem Rudý muž na radnici: Pravičáky pověsit a rodiny podnikatelů vyvlastnit do desátého kolene! a patřičně expresivním líčením situace: Petelík napsal "zrůdnost" a starostovi jde z takových vyjádření "mráz po zádech". Protože tvrzení, že někdo něco napsal na Facebook, není samo o sobě příliš důvěryhodné, doložil Blesk své tvrzení snímkem obrazovky v nízkém rozlišení, na kterém má být Petelíkova uživatelská stránka. Z Blesku přebírají zprávu méně neseriózní Novinky, z ní se pak šíří známými ranky zpravodajských serverů od iHNed po ČT24, které z nějakého důvodu uvádějí Novinky jako zdroj. Novináři brzy zjišťují nové skutečnosti: Petelík měl kontroverzní status ze své zdi smazat, Jiří Dolejš i Miroslava Němcová zvažují kvůli jeho slovům trestní oznámení. Týden získává snímek statusu ve větším rozlišení a přidává výmluvný titulek Máme důkaz. Dvě věty na Facebooku se tak pro Jaromíra Petelíka stávají klíčovými pro jeho profesní kariéru i občanskou bezúhonnost. Na celém případu je zajímavé, jak si redakce posílají zprávu sem tam bez jediné známky zájmu o ověření autenticity důkazů. S předstíráním presumpce neviny do doby ověření zdrojů se servery ani neobtěžují (namátkou České noviny/ČTK: Zastupitel Prahy 8 za KSČM Petelík vyzval k násilí proti pravici; Deník: Výzvu k násilí [...] napsal [...] Jaromír Petelík) a žádný si nepokládá otázku o věrohodnosti "vyfocených" snímků. Musel jsem si ji tedy položit já: co vlastně na těch dvou šířených obrázcích vidíme?

Vidíme zcela jednoznačně to, že nevznikly náhodným nahlédnutím nicnetušícího facebookového uživatele na zeď Jaromíra Petelíka, následným zhrozením se nad obsahem a pořízením důkazního materiálu pro věky budoucí. Podívame-li se totiž na snímky blíž, uvidíme několik známých prvků facebookového rozhraní: hvězdičku pro zvýraznění statusu na zdi, tužku pro jeho úpravu a nově přidanou funkci Propagovat. Všechna tato tlačítka mají jednu věc společnou: uživatel je může vidět pouze na své vlastní zdi. Nad důsledkem se nezamýšlel žádný novinář, který informaci bezmyšlenkovitě šířil dál: snímky obrazovky musel někdo pořídit z účtu Jaromíra Petelíka.

To může znamenat několik věcí, v pořadí podle stoupající pravděpodobnosti a klesající konspirativnosti:
Petelík status napsal a informoval o něm Blesk schválně, protože ho už nebavila jeho kariéra v politice a chtěl zažit adrenalinový pocit veřejného pohrdání a trestního stíhání.
Petelík status napsal, Blesk se o něm dozvěděl a nahackoval se do Petelíkova účtu, protože jeho redaktoři jsou informatičtí géniové a nudí se v práci.
Petelík status napsal a hned smazal, Blesk o tom získal informace z druhé ruky, ale bylo mu blbé nemít důkaz, tak si vytvořil falešný účet a status napsal sám.
Někdo z neznámého důvodu vytvořil falešný účet s Petelíkovým jménem a fotkou, napsal status za něj, svou obrazovku "vyfotil" a poslal Blesku.
Přestože by žádná možnost nevěstila nic dobrého o stavu českých médií, zejména možné vyrábění falešných důkazů u druhé a třetí možnosti, zdaleka nejrealističtější je úmyslné poškození Jaromíra Petelíka jinou osobou. Nebudu spekulovat nad motivací, přivádí to ale k zamyšlení, jak moc média kontrolují své zdroje - Blesk to, co jim přijde do mailu, Novinky, co přebírají od Blesku (který se s přesností informací moc nemaže), a ostatní to, jestli se dá věřit zprávě jen proto, že už ji napsal někdo jiný. Tvorba takového podvrhu nepředpokládá nijak vysokou počítačovou zdatnost: není potřeba Photoshop ani znalost sociálních sítí; "přešlap" se snímkem z vlastního účtu je naopak spíš známka nedbalosti. Abych zjistil, jak rychle se dá podobná akce uskutečnit, sám jsem zkusil založit profil jako Jaromír Petelík a napsat potenciálně usvědčující status. Zabralo mi to necelých pět minut. Celá tato aféra svědčí o nepochopitelném diletantismu českých novinářů, minimálně těch internetových. Uvědomme si, že v tomto případě už nejde o články z rubriky Koktejl o černošce se dvěma obličeji či dítěti, které jí pravidelně piliny; hraje se zde o kariéru a pověst člověka, který se o svém skandálním prohlášení velmi pravděpodobně dočetl až ze stránek Blesku nebo Novinek. Že se zpravodajské servery omluví, nebo aspoň vydají opravu, čekat nemůžeme. Dodržování elementárních pravidel žurnalistiky, podle kterých není tak docela vhodné kohokoliv bez rozmyslu obvinit na základě podvržených snímků z Facebooku, bychom ale vyžadovat měli.
(Nejsem příznivcem KSČM ani zastáncem konspiračních teorií. Vadí mi ale, když média píšou nesmysly o lidech jakýchkoliv názorů a politické příslušnosti.)

Michal Zlatkovský

15 hlasů

je to trapna provokace zlodejky rohliku Nemcove

21 hlasů

Už aby tu komunisté udělali zase pořádek. Za minulého režimu by si to Petelík nedovolil.

S tím snad bude souhlasit i Baryk. :)

15 hlasů

Komouši!
Teď se odhlásím a půjdu spát. Zůstanete tu až do rána bez dozoru. To neznamená, že o vás nevím. Až vám Jana Nováková nebo Felix bez eM, nebo někdo další z lidí řekne, že už půjdete spát, tak to uděláte. Vypnete ty svoje arachaické PC, zhasnete neúspornou žárovku a půjdete se omýt, vyčistíte si tu rumem a levným tabákem načichlou zubní protézu. A hlavně umejte si nohy a zbytky vlasů. V tomto pořadí vlasy, nohy. A kdybyste měli chuť na revoluci, tak se doma pokuste přemluvit své ošklivé soudružky, že už nebudete žehlit ani trhat noviny na WC. A nezapomeňte, každý den o půlnoci -15 ks. :-) Ať se vám zdá o čertech a pochčijte se!

12 hlasů

Koukám že už ses pochcal! Nebo spíš posral. To víš kdybys nebyl taková píča nikdo by tě tak nenatrh, kreténe!

20 hlasů

Všechny státy trestají zločince. Mnohdy i trestem smrti. Bokužel v ČR jsou zločinci chráněni vládou, podporováni finančně, v jejich prospěch je rozkrádán státní majetek a okrádáni občané. Ti co mají největší podíl na zlodějnách budou obviňovat kdekoho i KSĆM z chystaného násilí.

49 hlasů



eM Felix 27.10.2012 21:15
Ja

pro: Viola Valešová 27.10.2012 20:53
VIVA

To vás tedy skutečně obdivuji. Já tedy s touhle sebrankou rozhodně soucit nemám. Naopak kdybych měl to štěstí se mu dostat jednou na kobylku, tak bych mu tu jeho sprostou držku rozšlapal na kaši.
---
Sodruhu, vy komunisté vycvičeni v StB vždy když cítíte krev, jste jako pominutí a ztrácíte soudnost. Pokud přichází záchvat, uhaste okamžitě kamna, vypněte spotřebiče a vyběhněte před dům!

8 hlasů

Felixe je snadné naštvat.,proto ho tak miluji.

8 hlasů

Dobrou noc, milá paní. Jdu spát, měl jsem hektický pracovní týden. Jsem moc rád, že jsem Vás tu potkal :-)

8 hlasů

Diskuse k článkuZpět na článek 17 příspěvků
Jiří Dolejš ke kauze "věšení pravičáků": Psal to magor a provokatér
27.10.2012 21:06 - Poslanec KSČM Jiří Dolejš se v sobotu objevil snad na všech českých serverech díky „skandálu“ svého asistenta, jemuž byla připsána výzva k věšení pravičáků. Dolejš na serveru ParlamentníListy.cz vysvětloval čtenářům, že svému asistentovi, který se od slov distancoval, věří a jakékoliv násilí odmítá.
..diskuze je na P.listech

16 hlasů

Zkorumpovaný komouš Dolejš je stejně tak důvěryhodný jako ten soudruh vrah čekatel

8 hlasů

Ty znáš slovo důvěryhodný? I obsah? Tak se snaž se ho držet!

31 hlasů

...bylo by dobré počkat na nějaké vyjádření jeho kolegů zastupitelů a mám takový dojem,že si "knihovnice"opět nevidí do huby...

17 hlasů

Zastupitelé se od toho distancovali a odsoudili ta slova,ale bylo to ráno a nemohli se jej dovolat....až potom se ozval svýmu šéfovi SMS kde to odmítl,což je jasné...klesli jsme hluboko a nenávist mezi politiky se přenáší i mezy obyčejné lidi a já mám podezření,že je to záměr těch v Praze-rozdělit nás a poštvat proti sobě,abychom se nespojili jednou všichni proti nim...

29 hlasů

S vámi tedy s prominutím jen ti blbci.

10 hlasů

NÁPODOBNĚ

15 hlasů

...vzhledem k tomu,co se děje tak můžeme očekávat ještě horší úlety vůči komunistům,ale to už zavání úplně něčím jiným vzhledem k technickému zázemí npř.BISky atd....

22 hlasů

S Facebookem nemám dostatečné zkušenosti. Ale stalo se, že se mému známému někdo vloupal na ICQ a změnil tam osobní profil, označil toho známého za zločince a popsal, jakého zločinu se dopustil, i když to všechno bylo vymyšlené a byla to osobní msta - víme přesně, kdo tam ty nesmysly dal. Když se hackeři dokážou dostat třeba i do počítačů Pentagonu... je takový problém dostat se do něčího profilu na Facebooku? Toho pána neznám a nehájím ho. Ale za stoprocentní důkaz jeho zločinného charakteru bych to nepovažovala. V rámci současné vlny antikomlunismu je možné ledacos.

100 hlasů

Jinak si všiměte,že všichni politici-chlapi mlčí,jen Peake kvičela a Němcová tomu dala korunu a projevila se jako nenávistný neobjektivní člověk.Musí být hodně posedlá antikomunismem a přál bych ji,aby se musela tomu klukovi omluvit:-)..

51 hlasů

Politici muži jsou povětšinou líznutí bolševiky. Sluší se aby drželi své huby. Antikomunismus není posedlost, je to jeden z pilířů demokracie. Přál bych si, aby si ten mladej vrah čekatel nemusel jít sednout. Ale zrovna tak bych si přál, a ono to na Praze 8 půjde, aby mu někdo připomněl ty komunistické metody, jak si je pamatujeme my starší. Řekněme tu připomínku tak do 15 stehů v obličeji. Ale to jen pokud se v TV a ve sdělovacích prostředcích omluví všem žijícím obětem komunismu. Pokud se neomluví, tak těch štychů může být i více. Pokud to je pro někoho příliš nehumánní, tak mu nezkřivte ani vlásek a dejte mu nepodmíněný trest na horní hranici. V žaláři se už postarají, aby s láskou vzpomínal na možnou pražskou přesdržku, které nevyužil. Soudruh.

9 hlasů

Současná vlna antikomunismu? Antikomunismus je primární slušnost. Píšete blbosti. Něco stejně nesmyslného jako když napíše obdobný osel, opravuji kráva, že němečtí demokraté využili současné vlny antinacismu a nepustili naci do sněmovny.

7 hlasů

Omlouvám se. Měla jsem napsat současná HYSTERICKÁ vlna antikomunismu. Jinak, než hysterií po volbách, které byly pro pravici propadákem, není možné nazvat.

36 hlasů

Když tu normální člověk čte ty modré ejakuláty tak je mu jasné, že modrá sebranka už nemá skutečně co říci a je totálně v koncích.

42 hlasů

Normální lidi jsem tu dnes našel čtyři. A to jsem objektivně sebe nepočítal. Modrá sebranka sem nechodí, jen lidé a komunisti. Nikdo jiný...

9 hlasů

Pokud to byly "normální lidi" podle tebe tak to museli být pořádní magoří ze sousedního pavilonu v Bohnicích.

15 hlasů

Vono to zjistit půjde. Soudruh se v Madridu ožral jak mužik a vyblil si svoji duši na Facebooku. Jedině, že by ta IP adresa ze španělské ubytovny byla z wifiny, pak by se to mohlo hodit na recepčního, který chlastal se soudruhem.

12014 hlasů

Možná jsi jedovatý jak muchomůrka olovnatá,ale zřejmě jsem pochopil,že to jde....DÍK.

31 hlasů

Jako houbař si vás dovolím opravit. Muchomůrka olovnatá neexistuje. Ale existuje závojenka olovová která je ještě jedovatější než většina muchomůrek

25 hlasů

VÍ TO NĚKDO?JÁ MYSLÍM,ŽE PŘI DNEŠNÍ TECHNICE TO PŮJDE...

10 hlasů

Felix by to mohl osvětlit-to je takový malý hacker...má policie šanci zjisti na na Facebooku adresu toho člověka co to provedl tomu komančovi??U mailu to jde,ale tady nevím...

27 hlasů

A ještě : (Falešné e-maily jsou odeslány z pracovních adres obou politiků, ti je však nepsali.)

Falešný email od Nečase píše : "Myslím si, že volební výsledek nebyl sice nijak oslňující, ale není třeba, abyzme se tím nějak hlouběji zabývali.... Pak také volby začaly v pátek a pokračovaly třináctého.... Nepřispělo k tomu ani to, že v pátek bylo v některých místech nevlídno a v sobotu příliš hezky a naši voliči odjeli na chatu,...." píše fiktivní Nečas.

"Premiér" také děkuje sponzorům - Romanu Janouškovi, Pavlu Bémovi, Sašovi Vondrovi nebo Ivanu Langerovi. A falešný mail také upozorňuje na to, že Nečas chválil vítězství Jiřího Pospíšila v Plzni, přestože ho předtím vyhodil z vlády. "...je jasným důkazem, že když chceme, tak to jde a úspěch se dostaví a není důvod, abyzme propadali panice," dočteme se.

"...Také falešný email od Filipa děkuje "soudruhům z ODS" za volební triumf své strany. "Svoji politikou a chováním ....jste podpořili naši stranu v letošních volbách a zajistili náš úspěch. Nestálo nás to ani kačku," píše se v e-mailu.

A hned je konkrétní. "Děkujeme zejména soudruhu Alexandru Vondrovi, soudruhu Pavlu Kolibříku Bémovi, Romanu Mazánku Janouškovi, Pavlu Drobilovi, Petru Kočímu Tluchořovi, soudruhu Kubicemu, Íčku Červíčku Langerovi, soudruhu Dalíkovi, co chtěl dát Kořistkovi a dal Pohance a Melčákovi a dalším obětavým soudruhům, kteří 'nezaháleli'.... Trochu nás poškodil pouze vyhozený JUDr. Jiří Pospíšil.....Děkujeme také všem LIDEM," uzavírá "Filip".
(PL 16.10.2012)

3067 hlasů

Ty čuráku, dokážeš jenom opisovat, vlastní názor nemáš?
Debílku, je to jednoduchý.

12 hlasů

Domníváte se, že to, co vy píšete je názor?????:-)))))

20 hlasů

Ale mám, jenže s tebou se bavit nemohu, ty tříprdelní modrá slepice :-)), jsi trapná jak sloní howno :-)))

49 hlasů

Seš nachcanej soudruhu? Tvůj předřečník je pán. Nikoliv soudružka. A navíc to vůbec není hloupý pán, hned poznal s kým má tu čest.

10 hlasů

Naopak jeho předřečník je naprostý debil stejně jako ty a nikoliv pan.

24 hlasů

Pane Rabe tohle nechutné prase je nejlepší ignorovat. Tenhle modrý humus je totálně v koncích a už vzteky neví co by.

45 hlasů

Ty zmrde, to bylo bez vzteku.

7 hlasů

Jaké drogy vás vedou k přesvědčení, že si Češi nechají dobrovolně nasrat na hlavu od 5% bolševických vypatlanců?

11110 hlasů

Tvoje příspěvky dokazují že opravdu v něčem jedeš.

14 hlasů

Vážený pane, pletete si opisování a citaci. Citovat se může i ve vědeckých spisech. Opisovat (vydávat citovaný názor za své vlastní dílo) je zavrženíhodné. Citace je v pořádku.

34 hlasů

Vysvětlit rozdél těmto lidem je zbytečné, marjánko. Oni nic vědět něchtějí! Stačí se podívat na jejich ,,argumenta"!

22 hlasů

Citace Mein Kampf v pořádku není. Je to úlet. Bolševický úlet, vy smradlaví nevzdělanci, vy rudá gardo!"

7 hlasů

Konečně ses sám zařadil.

20 hlasů

Pochybuji, že Sračkomet ví co je to citace. Zacházejte s perlami opatrně. Svině si je nezaslouží.

43 hlasů

Zdravím, Marjánko, a hezky děkuju za zastání. Ono je to asi marné, ta slepice to nezná a nepochopí :-)))

36 hlasů

:-)) Zdravím!

26 hlasů

Tvé myšlenky by soudruhu nepochopil ani čtyřhvězdičkový psychouš. Že ti rozumí na schůzi, ještě neznamená, že nejsi vysypanej mozek.

9 hlasů

Nejspíš je to stejný fór hnutí Anonymous, jako bylo tohle :
"...Na internetu se opět objevil seznam členů ODS, tentokrát obsahuje i rodná čísla a čísla mob. telefonů. K úniku dat se hlásí sdružení pod názvy Anonymous a #TrollSec. K tomuto kroku je prý vede nezájem politiků o názor občanů ČR.
Stránky ODS se staly terčem hackerského útoku už dříve, poté byl zveřejněn seznam členů a jejich adresy. ..."

32 hlasů

Tak to vypadá,že na něj přes adresu příjdou kdo to psal...a bude mít Němcová ostudu!!!

32 hlasů

Možná jo a nebo ne.
A co potom?

9 hlasů

My už to mame jasno.Ičko řadil jak černa ruka.

16 hlasů

Nebezpečné výroky
27.10.2012 18:41 - Věšet pravičáky stejně jako komunisty je zrůdnost a už říkat takové věci je trestné. Nemluvě o nenávistné atmosféře, který se takto posiluje.

Výroky že by se měli lidé věšet jsou opravdu velmi nebezpečné - mám tu smutnou zkušenost, že se jich dopouštějí zejm. lidí kteří si myslí že jsou kryti anonymitou (zažil jsem to i vůči své osobě).. Tady snad je šance zjistit kdo to byl, mělo by se jednat. Od toho máme státní orgány.

Policie ČR by měla po takovém podnětu nejpozději do dvou měsíců věc prošetřit. Bez ohledu na pohnutou dobu, padni komu padni - a snad to ani nemusí trvat ty 2 měsíce. Jsem v této věci laik ale prověřit adresy počítačů snad není takový problém. A s původcem asi nikdo nromální nebudem chít mít nic společného.

Také mne pronásleduje čas od času jedne exot s fingovanou identitou - rozesílá vskutku debilní (jinak to vyjádřit snad ani nejde) e-maily jakoby z mé pošty, ale zjistil jsem že se jedná o adresu z Kanady. Inu různí jsou lidí a různé koníčky maj, ale je třeba do toho vnést více jasno aby to nesvádělo k různým falešným hrám..

18 hlasů

Bože můj, taková klukovina. Pověsit párpravičáků a ukrást trochu toho majetku. Který komunista by to nechtěl...

19 hlasů

vyložená klukovina ale srdce dobrého--co na srdci to na jazyku.

8 hlasů

Dobrý večer milá paní :-)
Zase taková provokace! Jako by nestačil ten Rath... Nejprve se pokoušeli zaatentátovat pana prezidenta a teď už chtějí věšet a znárodňovat za potlesku tady těch duševních zbytků.
Tak nějak se to od nich očekává. Kdyby ti zločinci byli jinačí, bylo by to větší překvapení, než kdyby za domem přistálo UFO a řídil by ho Vojta a za ním by seděl na tandemu (má UFO vůbec tandem?) Jakeš. A Vojtovi by svítily rohy modrým světýlkem a Jakešovi TKK by svítil rypák jasně červeně. Ale právě mi babka oznámila, že by museli být trochu rozmázlí a pak by to byl abstraktní expresionismus, nikoliv překvapení. Ale je to pořád větší pravděpodobnost, než že bude mít někdo z komunistů rozum.
P.S. A vsadil bych se, že se Jakeš s Vojtou pohádá, kdo bude sedět u okna.
A Vojta ustoupí, protože je moudřejší.

10 hlasů

Upřímně - je mi vás líto....

26 hlasů

Ta tvoje dobrácká komunistická duše mi otevřela oči. Jinak jsem si málem pustil plyn, Natašo.

9 hlasů

Dobrý večer. Já vás obdivuji, že na tohle vůbec reagujete.

36 hlasů

Pro Felixe - kdyby to byl normální člověk, určitě by se vám ulevilo, kdybyste ho propleskl. Ale normální člověk by tu takhle trapně neexhiboval, to mi věřte. A postiženého byste uhodit nemohl; a on postižený je. Víte, jaký musí mít takový negativista smutný život?

16 hlasů

pro: Viola Valešová 27.10.2012 20:53
VIVA

To vás tedy skutečně obdivuji. Já tedy s touhle sebrankou rozhodně soucit nemám. Naopak kdybych měl to štěstí se mu dostat jednou na kobylku, tak bych mu tu jeho sprostou držku rozšlapal na kaši.

12 hlasů

Bůh stvořil i tohle, Felixi. Je to nevychované, nevzdělané a zamindrákované, ale přesto si zaslouží náš soucit.

43 hlasů

Vždyť ti říkám, že je praštěná rudým pytlem... Sere se ta cenzorka do privátní korespodence mezi dvěma lidmi. *

* vysvětlivka pro komunisty: Privátní korespodence je soukromé dopisování. A to mezi dvěma lidmi znamená, že ani jeden z účastníků tohoto dopisování není komunistou, nýbrž normálním člověkem.

9 hlasů

Na tuhle hloupost musíte být obzvláště pyšný....

37 hlasů

A ze skopčaku strach nemate?

12 hlasů

Pokud nám němečtí přátelé pomohou odstranit ten bolševický nádor, budeme jim jen vděční.

12 hlasů

Je ti smutno po plynovych komorach?

17 hlasů

V Německu (to je taková země na západ od Česka) je skutečná demokracie. Bez komoušů a nácků, které žádný magor necpe do Bundestagu. Co je Bundestag ti vysvětlit nemůžu. Máš to rozbitý...

10 hlasů

My ze Sudet nééé.Ale bojíme se českých magorů typu roko-lánka .-))

10 hlasů

NAČAPALI NĚMCOVOU!!!....

http://url.googluj.cz/4ot

29 hlasů

Už to ti hajzli smázli !

21 hlasů

nesla krabici s vínem?

15 hlasů

Kradla rohliky.

31 hlasů

(S)TOP-09

11 hlasů

Typický člen KSČ(M), viz. Semelová, Grebeníček...

12074 hlasů

A teď něco pro kamarády pana Šafra od Blesků
http://www.blisty.cz/art/65781.html

5 hlasů

Nenaklikal jste si nějak málo na ten váš hlubokomyslný výkřik?

25 hlasů

Pí. Valešová, Felixovi nemusíte vykat, dementním lidem a malým dětem také tykáte.

34 hlasů

Na tak hlubokou pravdu to je opravdu málo. Nějakej rudej šmejd musí ty hlasy mazat. Očekával bych tak okolo pěti tisíc...

13 hlasů

To je spíš výstřik.

13 hlasů

Komouš Petr Nečas *19.11.1964 :

Soudruh Petr Nečas - Do roku 1989 fanatický funkcionář fakultního výboru komunistického SSM a Svazu Československo-sovětského přátelství .
Jeho otec byl agentem komunistické STB :

Údaje z veřejně přístupných stránek MNO o panu Nečasovi . (www.svazky.cz)
Jméno Datum
narození Druh svazku Registrační
číslo Krycí jméno Útvar Archivní
číslo
Nečas Jaroslav 26.3.1936 KTS A 28969 Petr 00-MV Uherské
Hradiště 438336

Divím se , že tomu novináři nevěnují dostatečnou pozornost , proč asi ? ! ? Cha , cha , chy , chy , cho , cho .
Je to zajímavé zjištění :

Soudruh Nečas — předseda SSM ( socialistického svazu mládeže ) je předseda vlády ČR !

Jak můžou takový lidé dštít síru a oheň na komunisty , když mají sami máslo na hlavě ?!

656 hlasů

Právě proto. Zametají stopy.

42 hlasů

Felixi,neblbni!

17 hlasů

Polomagor a magor. Vhodní jen jako dárci orgánů. (játra ani ledviny ne). Jak píše soudruh Novák, exentristi. To jsou ty nové kolotoče?

9 hlasů

o milý Felixi bublina splaskla.Jinak Semelová,Grebeníček (exentristi)..trošku Grospič----a dlouho nic to jsou 3 mušketýři,ale jinak o nikom jiném nevím,ty ano?

17 hlasů

A teď něco pro kamarády pana Šafra od Blesků
http://www.blisty.cz/art/65781.html

3 hlasy

Kategoricky popirám, že jsem na svém FB profilu uvedl výroky, jenž dnes tj. 27. 10. 2012 uveřejnila některá média. Vše vnímám jako útok neznámého pachatele na mou osobu. Po návratu do ČR jsem rozhodnut podat v této věci trestní oznámení.

Mgr. Jaromír Petelík

32 hlasů

Nj, to je jako když fiktivní svazák Nečas posílal tento e-mail (PL 16.10.2012)

"Falešný email od Nečase píše : "Myslím si, že volební výsledek nebyl sice nijak oslňující, ale není třeba, abyzme se tím nějak hlouběji zabývali.... Pak také volby začaly v pátek a pokračovaly třináctého.... Nepřispělo k tomu ani to, že v pátek bylo v některých místech nevlídno a v sobotu příliš hezky a naši voliči odjeli na chatu,...." píše fiktivní Nečas.

"Premiér" také děkuje sponzorům - Romanu Janouškovi, Pavlu Bémovi, Sašovi Vondrovi nebo Ivanu Langerovi. A falešný mail také upozorňuje na to, že Nečas chválil vítězství Jiřího Pospíšila v Plzni, přestože ho předtím vyhodil z vlády. "...je jasným důkazem, že když chceme, tak to jde a úspěch se dostaví a není důvod, abyzme propadali panice," dočteme se. ..."

40 hlasů

Já bych mu věřil. Komunisté jsou čestní a nelžou. Násilí je jim cizí. A pokud to řekl, tak určitě v horečce. Po celou dobu co bude sedět, mně ho bude líto...

11114 hlasů

A teď něco pro kamarády pana Šafra od Blesků
http://www.blisty.cz/art/65781.html

3 hlasy

Takymi ho bude líto.Ač komunista,přece jen je to náš blížní.A nebo ne,? Počítají se taky do bližních.?

11 hlasů

No to je těžký, oni chodí po dvou, umí ovládat jednoduché nástroje, bijí se v prsa... Ale to opice to umí taky. A tak kdybych si mohl vybrat, tak raději ty opice.

7 hlasů

Jak čtete nahoře Týden má důkazy že Petelík nemluví pravdu.

10 hlasů

Taky jsem si říkal,co si od takovéhoto důkazu, slibuje.Zda jsou skutečně tak hloupí a spoléhají se na na to,že lidé vezmou otisk stránky za důkaz,nebo zda doufají,že se jim,takhle dětinsky, podaří někoho vyprovokovat.

16 hlasů

Jen aby soudruh vrah zachoval klid a nenechal se vyprovokovat. Třeba aby nevyskočil z letadla...

9 hlasů

Baryku nestíháš!!!!To bude jistě tím metanolem.Již před několika hodinama jsem ti tady nechal špatné "i" a dosud jsi nezareagoval.

12 hlasů

VY JSTE TO ČETLA?????????Je tam fotokopie z BLESKU A TEN MÁ TAKÉ KOPII...asi tak...

12 hlasů

Týden většinou slepě nepřebírá kde co.NA KAŽDÉM ŠPROCHU.

9 hlasů

Velmi správně, Týden je seriozní týdeník a když napsal, že Rath v tom lochu zhebne, tak to taky tak vypadá, že jo. A když nyní napíše, že na Praze 8 je zastupitelem vrah čekatel, tak proč tomu nevěřit. Jasným důkazem je jeho členství v KSČ.

9 hlasů

Tak znova:Ležíme obklopeni zeměmi EU jejíž jsme členy.Záda i čelo nám kryje NATO.A teď mi řekněte,jak by to měli ti údajní vrahouni provést?Zavírat hranice,věšet na lampách atd..a STÁTY kolem nic???Tomu snad nikdo nevěří:-))))

14 hlasů

Kubice zase řadil.Nebo to je prace Ička?

24 hlasů

To víte, z té katastrofální prohry u voleb a z těch příštích do parlamentu mají všichni ODSTOPLIDEM naserem, osipky. vypadá to na další pokus typu ,, kubicého zpráva ". Budou dělat všechno možné jenom aby se udrželi u žlabu. Co se týče toho Facebooku, tak to ba opravdu ani blbec nenapsal. To musel být oberblbec s modrými křídly. A zajímavé, jak zase ta zlodějka rohlíku v sobotu večer ochotně kdáká v TV. Jako s Ráthem, podoba čistě náhodná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 hlasů

Podle jedné z teorií vede stopa
k takzaným -mladým pražanům...je to jedna z teorií na Facebooku!
toto uskupení se organizovalo za Filipiovou!!Naznačil to i ten kluk...

20 hlasů

At žijí MLADÍ PRAŽANÉ

12 hlasů

Ano, k nim se upírá pohled statečných Čechů: "Prosíme studenti změňte to!" A studenti: "Proč? Zatím dobrý." Mám mladý lidi moc rád. A ty z Prahy nejvíce. Jsou vzdělaní, znají jazyky a mají rozum. Většinou. Ti co zklamou, spolkne strana.

8 hlasů

Proč ten výkřik ze tmy?:-)

22 hlasů

Šetřím elektřinu.Až se rozední budu ho opakovat.

10 hlasů

Někdo má zatmění stále, třeba i mysli.

11 hlasů

jO TAK TO JE TEN VÁŠ ROBLÉM.pROTO TU STÁLE TAPETUJETE.

10 hlasů

A Týden má důkaz? Kde, prosím pěkně? To jako že obrázek z Blesku?

20 hlasů

Určitě Pavle:-) to je kopie blesku...

13 hlasů

Když se to vezme do důsledků,tak se ta provokace přeci jenom povedla.Pouze jinak, než její autoři zamýšleli.Němcová s Peak opět názorně předvedli,že o české politice rozhodují slepice,které naletí i na tak průzračnou blbost,které uvěří,jen nadprůměrně hloupý člověk.

34 hlasů

Tak nám to komunistické vládnutí pěkně začíná. Myslím, že je na čase veškerá aktiva zlikvidovat. Brzy budou neprodejná.

12 hlasů

Fantomas zas řádil a je otázka zda to nakonec nebyla
Němcová.Ráno se rozčilovala na Parl.listech,že se od toho KSČM nedistancuje-měla smůlu,protože kousek vedle byla v jiném článku distanc od KSČM Prahy 9 atd...odpoledne řekla,že jí ta omluva nezajímá,že jsou stejně všichni stejní-to jsem zkrátil...a podá tr.oznámení--kluk měl kliku,že ho neměla ráno po ruce-už bručel vedle Ratha ani by namrkl:-))jako Rath.....NOJO,ALE TO ÚDAJNÉ VYHLÁŠENÍ NIKDE NENÍ jen podivná kopie něčeho na BLESKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nějaké stránky----

25 hlasů

Kdo tu mluvil o pouhém strašení lidí komunisty - ti nespí a spřádají již sny, že budou vládnout všem a ti kteří nepůjdou s nimi prostě zlikvidují. Vždyť to jinak ani neumí.

23 hlasů

Hele Smutná, ty nesleduješ povinně vzdělavací pořad na ČT 1 pod názvem Událostí ? tam dy ses doslechla, že ODS vydlásila přísný zákaz strašení komunisty, Řeckem bídou a jinými pohromami z dílny ODS ? Teď se má lhát v optimistickém tónu, tak přehoď výhybku !

25 hlasů

Paní Smutná, buďte spravedlivá - i váš spolustraník eM tu často nevybíravě hrozí likvidací oponentů, naposledy tu psal, že si pořizuje jejich seznam. A ten to tu napsal skutečně, jak si můžete dohledat, kdežto tahle zpráva už byla několikrát dementována a je to podvrh.

37 hlasů

Kubice a spol pracují ve dne i v noci. Lidé bděte. Je třeba obhlídnout ty lucerny, budou určitě po dnešních zprávách NOVINEK nařezány, aby nevydržely ten nápor.

24 hlasů

Podpořte trestní oznámení proti Němcové a Nečasovi za šíření poplašné zprávy o nástupu komunistů k moci!

1060 hlasů

Exekuce-bezdomovec-nezaměstnanost-korupce-platba u lekaře a v lekarně=====za tvrdého komunismu neznama slova.

16 hlasů

Ktere poplasne zpravy ? Ty z roku 1948 na nebo roku 2012 ?

14 hlasů

První potrefené husy se již ozývají: Němcová, Peak..... ?

Strach a panika darebáků?

40 hlasů

Proč strach? Nejsem komunista. Proč panika? Mám po tatínkovi pěknou památku. Radom vz.35 a protože nemám v hlavě nasráno rudých pilin, tak mám i evropák, to jest zbrojní pas evropský. Zbraně moc nemiluji, ale použivat je umím. Tak nechoď raději soudruhu se špagátem v ruce kolem našeho stavení.

16 hlasů

Pes, který štěká nekouše.
Nažrat se a šup do boudy, evidentně v mládí chyběla pevná ruka.

31 hlasů

20 let státní orgány a jednotlivci slintají o likvidaci komunistů. Lidská zrůda Nečas, kalousek a John před národem v Tv vřeštěli o statečných hrdinech Mašínech, kteří vraždili komunisty a podle pravičáckých sviní jsou proto hrdiny. pak se divím, že když někdo chce a myslím, že není sám, rozvěsit pravvicové bestie po náměstích, tak se hovada z TOP, ODS a Lidem diví. Jestli se budou lidé cítit zahnání do kouta, tak je správné, že se brání. Jestli mu svině z pravice vezmou vše, on nemá ne léky, potraviny atd. tak se má oběsit? Proč? Raději rozvěsí pravičáky na lucerny. Jen se divím, že to ještě nikdo neudělal.

60 hlasů

Orság si jen tak hraje a povídá. Od školky vlastně dostává stále jen po tlamě až do současnosti. Sám se neuživý, je neduživý. On by tedy jako věšel, ale sám nemůže, kdyby tedy ti ještě více nespokojení... Typický český zbabělec a blb.

16 hlasů

kdyby tohle hlásal nacista takhle veřejně jako nick orság, už má na krku orgány činné v trestním řízení. když to samé príchází z levice, na stránkách týdne se smí veřejně hlásat touhu po masových vraždách. je tedy asi nutné podniknout právní kroky, než se začnou vraždit lidé na výzvy podobných osob. už snad nejsme v padesátých letech a týden není rudé právo, které poskytovalo platformu k výzvám těchto patologicky zatížených osob.

14 hlasů

Ale i když 100% soudných občanů již pochopilo,že šlo o podraz-účel to splnilo...zaselo se možná semínko mezi některé lidi a před volbami možná budeme zírat. co dokáže mafie a než se to rozsekne ODS vyhraje:-))

40 hlasů

Podraz? To myslíte jako ve smyslu provokace? Chcete říci, že nás tady komunisti 40 let provokovali? Ty vraždy, mučení a zničené životy, to někdo jen tak provokoval? Přečtěte si, co na to pan Ország v příspěvku nad vámi. To je kovaný soudruh, který by nejraději začal s tím "provokováním" hned.

12 hlasů

Pane o k,vás tady komunisti nezavraždili ani vám 40 neničili život.Vy jste jim někdy počátkem šedesátých let minulého století frknul za hranice.Zatímco my jsme i za vás žili tady, vy jste naši drahou vlast kdesi v Kanadě reprezentoval.Doufám,že jste nám tam nedělal ostudu.Jsme rádi,že po svém návratu do rodné vlasti nás aspoň někdy upozorníte na co bychom si měli dát bacha.

17 hlasů

Přesně, všechno to jsou provokace. Proč jste vy komouši až tací pitomci? Proč neznáte v něčem míru a alespoň tu pitomost a debilitu netahejte do maxima. Vždyť se vám směje celá zem.

15 hlasů

Baryku,vy si tak můžete stěžovat na provokace jiných.Vždyť tady na diskuzi jsou provokace,urážky nebo nadávky nedílnou součástí téměř všech vašich příspěvků.

27 hlasů

Volby jsou na spadnutí, tak Kubice nastupuje.

33 hlasů

Jen bych se vas rad zeptal co budete zitra slavit ?

1. vznik Ceskoslovenska ?
2. den znarodneni ?
3. vznik federace ?
4. sedmy den bozskeho stvoreni sveta :)))
5. a nebo to nevite ?

15 hlasů

Slavil jsem před měsícem svatého Václava. Zítra budu truchlit nad zánikem Rakouska-Uherska.

20 hlasů

Nám je to jedno. Hlavně že je volno. A ty makej!

11 hlasů

U tebe je to jedno zda je svatek a nebo patek. Ty jsi asocial a sedis cele dny na internetu. Tebe zivi spolecnost.

15 hlasů

No vidíš, konečně si něco rozumného napsal. Jen bych chtěla vědět, proč se neustále sereš do Česka, když jsi pravděpodobně v Dánsku. Soudím podle nicku. Ale spíše bych řekla, že sedíš někde za bukem a děláš ze sebe idiota.

21 hlasů

Nerad, ale musím oponovat. On ho ze sebe nedělá.

45 hlasů

Proč nerad, já si myslím, že rád.

6 hlasů

Já budu slavit to, že si s přechodem na zimní čas budu moct o hodinu déle pospat:-)))

29 hlasů

Weby mají žně. IDNES 1800 příspěvků, Novinky 2600 ......atd. Vikend - není co psát tak tam hodíme nějakou kachnu.

22 hlasů

To se zase napakují, ty weby. Že soudružko. Já bych s tou kachnou počkal až do posledního slova vyšetřovacích orgánů. Nějak moc soukmenovců se od toho Petelíka TKK začalo odvracet i bez vyšetřovatele. Zřejmě ho znají nejlépe...

13 hlasů

Na to, ze jsou koministi svine, na to nepotrebuji ani IDNES , ani NOVINKY, to vim nejlepe z vlastni zkusenosti !

17 hlasů

A co vaši, také jsou svině?.

48 hlasů

Mnoho povyku pro nic?

Snaha odlákat pozornost?

Strach a panika darebáků?


57 hlasů

Jedině tak. Modré svině chtějí překrýt svoji neschopnost na odklizení sněhu a nějak zamluvit nesjízdné silnice. Do pondělí se na letních gumách zabije 15 komunistů. Plus pá, so, ne dalších 45 přirozeným úhynem. Osm vzdělaných lidí pravicového vyznání utrpí lehčí zranění. Protože se umí připoutat, umí předvídat a nesmrdí.

12 hlasů

Baryku, stydíte se alespoň trochu, když napíšete takovou zhovadilost?

18 hlasů

Samozřejmě že stydím. Za některé mé spoluobčany, třeba takové, jako jste vy. Věšet byste chtěli, ale smrťáka byste pomlouvali a smrti se bojíte více než pravdy a demokracie. Zbabělci rudý.

9 hlasů

Proberte se a zkuste reagovat na co se vás ptám; na vaše bludy nehodlám reagovat.

15 hlasů

Divím se všem, kteří na tohoto a jiné hajzlíky reagují ! Nereagujte na jejích hloupé, provokatívní kecy a to je bude žrát, až je to sežere !

25 hlasů

Píšou o tom všechny noviny. Bude to nějaký podfuk. žádný komunista by něco tak blbého nenapsal. Jedině nějaký dementní pravičák. A tak se dělají rozbroje mezi lidmi!

31 hlasů

Žádný komunista by něco tak blbého nenapsal, nýbrž rovnou udělal. 40 let stačilo.

12 hlasů

Jsem ráda, že si rozumíme, že je to podvrh.

9 hlasů

Správně má být: "Žádný komunista by něco tak blbého nenapsal bez pravopisných chyb". Rozbroje mezi lidmi nejsou, to vás špatně informovali. Pouze mezi lidmi a komunisty.

11 hlasů

Takže ty potvrzuješ, že je to podvrh. Díky za tuto podporu.

12 hlasů

Jen jsem zvědav až vyjde najevo, že to byla provokace jestli se tomu bude náš nestranný tisk věnovat se stejnou vervou jako téhle kachně.

46 hlasů

Jo, bude to vytištěno petitem na půl řádky na redakčními informacem někde na zadní straněi:-)

30 hlasů

Ano bude tam státi : "Redakce se tímto omlouvá všem čtenářům, že u prokázaného plánovaného násilí komunistou, nebyl zavčasu vydán nekomunistické části obyvatel, která činí 99,95% všeho českého lidu, podrobný popis tohoto zločince a že zatykač na tuto nestvůru byl na našich stránkách publikován s jednodenním zpožděním."

12 hlasů

Pokud si dobre vzpominam, tak Topolanek s oblibou pouzival primo nacisticka hesla v originale. Napr. ze prijde noc dlouhych nozu. Kde tehdy byla Nemcova?

45 hlasů

Plete se ti všechno dohromady. Nejedná se o nacistická hesla, ale pojmenování nějaké akce v cizím jazyce. Která používali mmj. i nacisté. Např. je běžné pojmenování noční etapy RMC Noc dlouhých nožů a Noc dlouhých ohňů. Ale je fakt, že by mě rovněž zajímalo, kde při té erzetě byla Němcová. Ale jedno je naprosto jisté. Nemá to vůbec nic společného s komunistický vrahem Petelíkem TKK.

12 hlasů

komunista se nezmění a v jeho podstatě je vyvolat permanetní třídní boj , kdy budou všemi prostředky potlačeny všechny socialní vrstvy nesouhlasících občanů s vládou rudé lůzy. na konec se soudruzi servou jak hyeny mezi sebou.

11521 hlasů

jestli se něco nemění tak je to nenažranost mocných kapitalistů,církví též ale lidé jsou lidé člověk je člověk žádná lůza( toto označení použil i pan Duka ).Lůza se říkalo ve středověku žebrákům ale snižuje důstojnost člověka to že neumí druhého zabít aby získal jeho majetek nebo druhé okrádat aby se měl sám lépe ano toto je teorie kapitalismu mnoho lidí se musí mít zle aby se pár mohlo mít dobře.Komunisté to chtějí změnit a šlo by to jen kdyby ti co se mají víc než dobře nechtěli mít stále víc ,ale to nejde do nekonečna proto byly války lidí ubylo a na některé jedince zase zbylo více ale to snad dnes nechce většina lidí na světě ?

4 hlasy

Ty jsi jeden z těch na náměstích? Kdo seje vítr, sklízí bouři. Jen ať dál pravicové svině okrádají národ a likvidují občany. Pak se to stane skutkem. Pravičáci, raději už balte kufry a s nakradeným majetkem zdrhejte do země zaslíbené vrahů, teroristů a zlodějů - USA!

41 hlasů

vždyt to píšu. rudá moc se opírá o lidskou lůzu a tys toho soudruhu orságu přesvědčivým důkazem. aby ti vzteky nezaskočilo, pak se krvavé lázně už nedočkáš. dej ale pozor , aby to nebylo těžší než si ve své primitivnosti představuješ, hrdino. mohl bys pak kleknout s rukama nahoře stejně rychle jako soudruzi z ksč. a že měli ustanovenou vůdčí roli ve státě i společnosti.

14 hlasů

Mojmíre, že jen 7 souhlasných hlasů. Neměl jsi čas naklikat si alespoň 500 hlasů?

12 hlasů

Ten Orság, to by byl předseda! No předseda asi ne, ale nástěnkář by mohl být. Ale zase je tam ta práce s nůžkami, no nevím... Víte co soudruzi, ať vynáší ty hovna dál.

11 hlasů

27. října 2012, 15:49 — Autor: ČTK

Praha - Výzvu k násilí proti pravici a vyvlastnění majetku podnikatelů napsal na své stránky na sociální síti Facebook člen zastupitelstva Prahy 8 a asistent místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše Jaromír Petelík. Informoval o tom dnes server Novinky.cz; text již však na stránkách není.

TAK A JE TO Fantomas udělal službu pravicovým pánům a zmizel i se svým dílem:-)).je to jako pěst na oko...

25 hlasů

Kdo asi věděl, co se chystá, seděl a čekal, až se objeví "stránka pana Petelíka" ? :-))) Nebyl to ten, kdo o tom "strašlivém činu" první referoval?
Cui bono? Pro pravičáky : v čí prospěch?

31 hlasů

Pane Josefe, zdravím! Že Vy si přivyděláváte k penzi jako soukromý detektiv?:-))) Ale máte zřejmě naprostou pravdu!

22 hlasů

Udělejte si v těch přezdívkách ordung, vy rudí smraďoši!

11 hlasů

Baryku zdravím,už tu byla po vás shánka,Ale sotva jste přišel,už se tu rozjasnilo.,Je dnes docela hezký den.

12 hlasů

Také přeji hezké sobotní odpoledne, Baryku. A vy si zas pro změnu udělejte Ordnung v duši. Vzhledem k tomu, že se tu občas zastáváte vyrovnání s církvemi v současné podobě, usuzuji, že se zřejmě považujete za věřícího člověka. Bohužel jste však myšlením zaostal někde u toho překonaného starozákonního "oko za oko, zub za zub":-)

24 hlasů

eM Felix 27.10.2012 16:48
Však já vím:-)

10 hlasů

Doporučuji nereagovat a zdaleka se vyhýbat podobně jako exkrementu. Člověk se pak ušpiní ani neví jak.

38 hlasů

Měli jsme doma psa Baryka, a ten neustále štěkal , jako ty.

32 hlasů

Baryk je dycinky velkej pes

9 hlasů

Aha, takže ani psa neumíte vychovat. Hmmm.

10 hlasů

novakova 16.51
Povětšinou štěkají malí psi. Dokazuji si svou velikost.

15 hlasů

No když měl s vámi sdílet domácnost,tak co měl dělat--taky štěkat

11 hlasů

Zjímvý je, jak se najednou komouši tvářej nevinně, von to chudák nenapsal, to byli zaruřčeně Kalousek s Kubicem. Přitom to hlásají veřejně v anonymích diskusích pořád dokola, hlavně tady na Týdnu. Dá se to celkem snadno najít a co kdyby to někdo vzal vážně, našel si je a chtěl je za to třeba jenom zavřít? To by zas měli plný huby lidských práv, hovada psychopatický.

26 hlasů

Vecer vystoupi v televizi podnapily Mirda Kalousek, zarve ze brzobudou vsichni odstihani. A Kubice to zaridi.

28 hlasů

No, jestli on už Kubice nezařídil taky to údajné Petelíkovo sdělení!

32 hlasů

Trefa !!!
Zdravím !

19 hlasů

Je to další z ubohých a průhledných modrých provokací která popírá veškerou logiku. Komunisti jsou všechno jenom ne blbí, aby tohle hlásali veřejně i kdyby to měli nakrásně v úmyslu. Ovšem pro modré hlupáky tahle provokace bohatě stačí, aby se jí chytli jak hovno košile. Spíš je zarážející jaké metody je schopen modrobolševik používat. Je čím dál víc jasné, že ti se nezastaví před ničím a jsou schopni všeho včetně zavedení modré totality na kterou už je ostatně zdárně nakročeno.

47 hlasů

Naprostý souhlas! Nedivila bych se, kdyby dokázali případné projevy nespokojenosti obyvatel potlačit mnohem tvrději než komouši v listopadu 1989, vojenskou techniku jsme si na to už z našich daní bohatě přeplatili!
Hezký den přeji, byť s hnusným NEČASEM:-)

37 hlasů

hlavně, že vy budete extrakrasavice, když se do někoho navážíte, kvůli jeho zevnějšku, zkuste nejdříve zveřejnit svou uslintanou fotku

13 hlasů

A víte, že jste to s tou uslintanou fotkou trefila, Vlasti? To je totiž od toho, jak nad ní různí pánové neustále slintají:-))) Jinak pozor na případnou žalobu ze strany paní Němcové, takhle se navážet do pana premiéra! Já jsem totiž psala o mimořádně nevlídném počasí, a proto jsem to napsala kapitálkami:-)))

21 hlasů

Také přeji hezký den. Ale, že nám ten nečas dneska dává zabrat, co? No po kongresu se prý vyčasí.

18 hlasů

:-))) Třeba s Blažkem v čele ODS? Tož o tom nějak silně pochybuji, obávám se, že pošmourno bude nějaký ten čas ještě pokračovat...

24 hlasů

Lidi už maj dost toho rabování státu a okrádání občanu od nemluvnat po duchodce....co dělá tahle demokracie 22let,..jen krade krade ožebračuje a to čím dál víc ..normálně to už přerustá v loupeže a drancování státu a lidí za bíleho dne..tohle není vláda --to neznamená že když si zloděj a gaunar nasadí kravatu a říká si demokrat že to hned dobře a že tu dobře vládnou...není to pravda vládne tu mafie která chce tenhle stát i lid totálně vydrancovat..je čas to zastavit..proto lidi volej ty komouše proto jim rostou preference nikdo jinej už tu není kdo by to drancování zastavil.... jsem,, pro,, všechny tyhle zloděje od revoluce jako je Dalík,Klaus a stovky dalších kteří s peněz náš všech,,zbohatli,,proto že je ukradli a kradou dnes a deně nám všem z naší,,kasy,,o vše obrat a vrátit to nazpět lidu...a ...pozavírat je na doživotí...demokracie dostala v 89 šanci ukázat že je lepší než komouš ....není lepší nedokáže se postarat o své občyny ani národ jen o svou kapsu a to je špatně.....pryč snima pryč s ods a spol.....až pujdete volit hodte to komoušum nebo jednoho krásnýho dne skpnčíte pod mostem o vše okradeni néézodějem..a zlodějem říkající si stát.

33 hlasů

Bože můj, to, čemu se tady říká "pravice", je nejenže naprosto neschopné řídit stát, ale dokáže udělat dokonalou frašku i z toho, když se pokouší o diskreditaci opozice. Pořád stejně pitomoučký scénář, ale na lidi prostého ducha, jak vidno i z některých příspěvků níže, to naprosto spolehlivě zabírá... "Pravicová" špína má nač navazovat - Kubiceho zpráva, rozesílání prázdných nábojnic při poslední prezidentské volbě, vydírání a následné nákupy poslanců... atd.

Je to tak průhledné, až musí člověk zalitovat, že i ti, kterými tolik opovrhuje, jsou až tak neskutečně primitivně amatérskými blbci (v případě paní Stračeny Němcové mě to však nepřekvapuje ani náhodou).

Rozumně uvažujícímu člověku musí být jasné, že by ten Petelík musel být v takovém případě naprostý idiot toužící po vyhazovu z práce, nevylučuji však ani Rabem níže zmíněnou verzi dobře zaplaceného idiota, kterému případný jidášský groš bohatě ten vyhazov vynahradil, ale osobně tuto možnost považuji za velmi nepravděpodobnou.

Na co se naše skomírající "pravice" chystá příště? Obětují a oběsí někoho z nepříliš pohodlných vlastních členů, aby to pak mohli narafičit jako zločiin provedený komunisty? Někteří členové ODS mají velmi blízko k nacistické minulosti - že by se pak třeba inspirovali požárem Reichstagu?

47 hlasů

Zadny Reichstag , v ceske verzi poslanecka snemovna, se zapalovat nebude a nesmi. Jeste by vyslo najevo, ze hasici funguji hure nez Klausova ochranka. Jen se divim, ze komunista rekl to co byla za dob komunistu vec verejna: likvidace tridniho nepritele; a kvuli teto lapalii se ted svola rada starsich ?

13 hlasů

Bez obav, hasič Bendl by to rychle a spolehlivě uhasil:-)))

17 hlasů

Je úsměvné jak tady modří bohatýři napadají nemodrý plebs, že nezná jiný tisk než AHA, nebo Blesk, ale když v něm vyjde takovýto provokační blábol, tak s tím okamžitě argumentují a mají z toho modré orgasmy. Apropó co je s Hudečkem?

24 hlasů

Dobrý postřeh! Bulvár může být podle okolností povýšen na ten nejserioznější zdroj:-))).
Hudeček víkenduje, což jsem chtěla původně také, ale počasí bylo bohužel jiného názoru.

20 hlasů

I já jsem chtěl vyrazit, ale ten nečas mě odradil.

19 hlasů

Nevím proč náhle zavládá nad rudým hnojem takové pozdvižení. Komunisté se se svým programem nikdy nikterak netajili a na rozdíl od slovníku Petelíka TKK je jen kulatněji ošetřen ve slovíčkách. Těch výhrůžek tu je denně dost a dost. Od plynu přes šibenice až po znárdnění. Ale soudruzi to jen tak zkouší, pořád se čeká na nějakou podporu, sami jsou obyčejně zbabělí, zhruba tolik, jak jsou líní a nevzdělaní. A špinaví bez základních hygienických návyků. Když má radnice pro Prahu 8 ve svých řadách zloděje, proč by nemohla mít rovněž extremisty? Jen aby se někdo v obavě o svůj život či majetek nesnížil k tomu, že by soudruhovi Petelíkovi třeba prostřelil kolena. Ne antiperlemi, ale olovem. To by mně bylo moc líto...

28 hlasů

No,to je dost.Počasí,že by psa nevyhnal a Baryk nikde.Vašich pár teplých slov tady chybělo.

26 hlasů

I kdyby to byla provokace a podstrčil mu to tam nějaký pravicový hacker, líbí se mi takovéto specifické metody kompromitace, pokud slouží k politické likvidaci komunistů.

16 hlasů

Náckovi a modrákovi takovéto metody samozřejmě sedí.

25 hlasů

Nejde o metody, ale obecné komunistické názory a ty jim ani tobě nikdo podstrkovat nemusí - ty pramení z víry v Boha - pardon - v marxleninské učení .....

10 hlasů

Pises "likvidace komunistu" - jen aby prodavacka knih Nemcova nemusela podat ty trestni oznameni dve :-) :-)

25 hlasů

Prosím vás,já se asi před hodinou díval na Facebooku na jeho stránku a nikde nic takového tam nebylo a teď jsem tam šel znovu a ta stránka není...MŮŽE SE PROSÍM někdo juknout na Facebook a zkusit to najít?A sem to napsat,Díky.

21 hlasů

Proč tolik křiku pro názor který skrývá v koutku duše každý kovaný komunista. Tenhle mlaďoch jen papouškuje co si většina z nich (lampasáci, fízlové, nomenklační kádři .....) na stranických schůzích plánují až se zase zcela demokraticky jako v únoru 48 ujmou moci.

27 hlasů

Aha, jako bys mluvil o Kikinovi, nebot tva kriteria splnuje:
1) Nechal se zvolit komunisty a jako prvni prezident stedre hostil Grebenicka v Lanech

2) Lampasak - nechal se na vojne naverbovat kontrarozvedkou, hral za Duklu Dejvice (i kdyz jen za B-cko), nyni major v zaloze Ceskoslovenske lidove armady

3) Fizl - placeny agent KGB

21 hlasů

Tvůj nick mi říká že i ty máš podíl na tom bordelu (sametovém). Třeba se dočkáš a budeš pět ódy na jenom takovou malilinkatou demokracijičku s lidskou tvářičkou co naši polepšení hodní souzi co by mouše neublížili .... ale kdo nejde s mámi - je proti nám..... a nyní je to politicky korektní - zatím ....

10 hlasů

Hmm, podle tebe by byl jiste vhodnejsi nick LEZ A NENAVIST. Vid ty hlavo skopova :-)

15 hlasů

No a neni to nahodou tak, ze ta predchozi generace po roce 1989 tady pekne pravicove kradla a loupila, zhasinala pred pravnika a nasledne utikala na Bahamy. Seychely, Jizni Afriky popripade je kryta poslaneckou nebo prezidentskou imunitou?
No pristi generace nasich deti tu bude muset zaplatit?

30 hlasů

Tak to chodi v celych lidskych dejinach. Jedna, dve generace tvori, spori a premysli, pak prijde leva svoloc k moci a vsechno prohejri a ty co neco maji , ty vyvlastni , ostatni zastrasi. Ten pan napsal jenom pravdu a ta se omylem dostala na vernost. Ty nejznamejsi pripady takoveho jednani byla doba husitska a doba komunistu. To byly leve revoluce. Obe po sobe zanechaly ohromnou spoust. Nasledky husismu se nesly skoro 150 let dejinami, ty nasledky komunismu , to jeste nevime. Doba blahobytu se vyznacuje sedou barvou nanapadnosti a pile. Doba revolucni ma rada tluchuby a zlodeje. Soucasne Cesko se da srovnat dobre s vladou Jiriho z Podebrad. To nejhorsi je pryc, ale lidi ceka hodne prace.

15 hlasů

Keine Angst, Herr Lustig, v této zemi už není co prohejřit, jen budoucnost jejích obyvatel.

15 hlasů

Ja byl vcera nekolik hodin v Cechach a tvrdim, ze normalni, realny zivot ceskych obcanu vubec neodpovida tomu co se siri internetem. Na internetu radi internetovi psychopati, ale prosim, zadna jmena. Co je v soucasne dobe nejhorsi, to je narodni deprese v ohledu na politiku. Jen se divim, ze ta deprese nebyla uz za bolsevika , kdyz byl narod zavreny za ostnatym dratem a pri kazde snaze o svobodu pocitil komunisticky bajonet mezi zebry. Strach obcanu z komunistu je stejny jako ze zlodeju postkomunistu modre barvy. V Cesku vladne vlekly socialismus ruznych odstinu. A obcan je bezrady a nastvany.

13 hlasů

Před nedávnem se na netu objevil seznam všech členů ODS i s adresami...pamatujete?A dostat se tomu člověku na net je dnes nějaký problém?On psal,že tuší o lidech z prava-..to na Seznamu není...jedno je jisté, na Praze 8 jsou ODS studenti PĚKNÉ SVINĚ!Dolejš by mohl vyprávět...

28 hlasů

Vyzvu jsem pochopil tak, ze je treba zabavit majetek tem podnikatelum, kteri si jej NAKRADLI !!
No a "rozvesit pravicaky" ? Tim bylo jiste mysleno rozveseni pravicovych a ekonomickych poucek pane prezidenta na verejnych mistech nasich mest a zasluzne tak pozvednout financni gramotnost obyvatelstva.
Nekdo to snad chape jinak?

25 hlasů

Petelík je v současnosti v zahraničí. Poté, co se informace o jeho údajném výroku objevila v médiích, popřel, že by za zmíněnými slovy stál on. Novinkám to řekl místopředseda KSČM Jiří Dolejš, kterému napsal Petelík SMS zprávu z Madridu. V ní se od výroku na Facebooku distancoval. Uvedl, že není jeho autorem, a oznámil, že proti jeho původcům podnikne příslušné právní kroky.

24 hlasů

evidentni provokace -pani DR Dvořakova jasne zduraznila ,že ODS nabidla jen primitivni antikomunismus a ochranu nejbohatšich --většinou šmejdu

41 hlasů

A opravdu by si leckdo z tzv.pravičáků pohoupat nezasloužil,za to co tu po 22let provádí?Myslím,že ani nemusí být někdo komunista aby přiložil ruku k dílu u toho kandelábru a o nakradených majetků raději ani nemluvit.

17 hlasů

Ta provokace asi měla přijít před volbami,doufám že se k tomu p. Petelík až přijede vyjádří popř. dá podnět orgánům činným v trestním řízení.V dnešní době není až takový problém se někomu nabourat do počítače.

26 hlasů

Safra, a že zrovna asistent pana Dolejše ? :-))) Jaká modrá náhodička ! to muselo být drahé Petelíka přesvědčit k takové blbosti, ale - na koupi bytu to asi bude panu Petelíkovi stačit :-)))

33 hlasů

No, já bych se k tomu zatím ani moc nevyjadřoval.Zajímavá je ale jedna věc, a to, že se to objevilo týden po volbách a zrovna u Dolejše.Pokud by to opravdu ten Petelík napsal na soc.síť, tak je nesvéprávný a zasloužol by umístit do příslušného ústavu.Lze to také brát jako provokaci, protože, pokud by nějaká komunisty ohrožená strana zajímavě finančně zmotivovala nějakého zdatného hackera, tak je to pro něho problém tak na půl hodiny.Myslím si, že je to plánovaná dehonestace nepohodlného politika.

62 hlasů

Zdravím Johane! Navíc, když uvážíme, tak fakta žádná nejsou. Kromě toho, že se to objevilo ve všech i-novinách je jediný fakt, že s tím vylezl Blesk(?)
Proč se nikde neobjevil ten nápis v původním tvaru? Taky si myslím, že je to cílená provokace a dehonestace.
Pokud jste to někdo viděl v originál provedení z té FB stránky, ne jen pouhou citaci, budu ráda za odkaz. Díky.

35 hlasů

Také, sice opožděně, ale také Vás zdravím.Ne nikde jsem to zatím neviděl, jen jsem v telce zahlédl takové šmrncnutí, ale to asi bylo jen ilustrační.Zajímavá je , ale reakce paní Němcové.Pokud ji při rozhovoru dobře sledujete, tak vše nasvědčuje tomu, že odtud vítr vane.Je ji"radost"sledovat při její nonverbální komunikaci.Ta ženská o tom hodně ví, a lže, až se jí od huby práší.Při rozhovoru byla jako-by hrozně rozčilená, ale při jeho ukončení se spokojeně usmívala.Jsem přesvědčený, že celá tako kauza je vymyšlená konstrukce.Myslím, že i dost zpackaná, protože se to muselo stihnout po dobu jeho nepřítomnosti v republice.

10 hlasů

Dobrý den. "Ta ženská" je obyčejná hysterka, která v sobě má tolik nenávisti, jako tady někteří "diskutéři". Máme přece v živé paměti, jak vystupovala v kauze Rath. Ani teď mne nepřekvapilo, že byla mezi prvními, kdo to hned komentoval.
Jinak už jsem viděla na různých serverech tu stránku (dokonce vč. údajného jména autora toho podvrhu), která údajně má být originál a jsem zvědavá, co se dá dokázat. Bohužel se v těchhle věcech vůbec nevyznám a tak mi nezbývá, než čekat, jestli byl falšovatel "šikovnější", než ti, co to budou odkrývat. Hezkou neděli.

12 hlasů

Ano, souhlasím s Vámi. Uvažoval jsem nahoře (15:07), že asi pana Petelíka "koupili", ale máte pravdu - možností je víc.

19 hlasů

Kdo čekal že to bude jiné byl naivní.Toto už odstartoval Havel při dosazení na hrad.Spackaná revoluce nás neustále dohání.

57 hlasů

Pokud vím, tak tenhle brouk Pytlík říká nahlas jenom to, co si většina lidí myslí a dokonce i píše v různých diskuzích na netu. A teď najednou stejný názor vyslovený nahlas vyvolá hromadné (?) pohoršení? Nebylo už těch zkurvenců dost? Pro mnohé asi ne, třeba milují Vondru, Parkanovou, Grosse, Langra, Bendla, Langšádlovou, Koří a Čunka !! Tak jim pošlete nějaký hezký dárek a nechte jim zahrát v rádiu. A lidi nechte, ať vyjádří svůj názor. Já, např., souhlasím s broukem Pytlíkem, protože jinak se těch zmetků nezbavíme ještě tři generace, vy lidumilové. Nazdar

27 hlasů

Petře, problém je v tom, že on je začínající mladý politik. Tímhle se (nebo někdo ho) zdiskredituje. Tady na těch stránkách modráci vykřikují mnohem horší věci, ale to jsou bezvýznamní lidé, kdežto on se právě pokusil z té bezvýznamnosti vystoupit a začínal kariéru. Tohle si politik dovolit nemůže. Jestli to napsal on, skončil. Ale snad se dá dokázat, z jaké adresy to tam bylo vloženo, ne? Pak by mu vyšetřování z popudu baby Němcové mělo spíše pomoci. Pokud je nevinný(?)

21 hlasů

Když pane Haškovec nazýváte ostatní lidičky zkurvenci, mám na Vás dotaz. Čím se živila Vaše matka? Že by........

11 hlasů

Pane Řezáči, pokud něčemu nerozumíte, nebo to nečtete, zkuste si to přečíst ještě jednou. A pak to zkuste pochopit. Ale docela rád bych vás někdy potkal a nakopal vám tu vaši tlustou prdel. Moje matka byla učitelka už za první republiky. A čím vaše? Podle stupně vašeho chápání, že by .......?

17 hlasů

:-)))))))))))))))) S chutí bych se přidal.

11 hlasů

Felixi, není to poprvé, co zde někomu vyhrožujete. Vraťte se do hrobu, blbe jeden......Vy se fakt zmůžete pouze sedět u počítače a vyhrožovat druhým lidičkám. A potom tvrdíte, že jśte se chtěl s lidičkami sejít vyřídit si to s nimi. A on nikdo nikdy nepřišel, pouze Vy, to je fakt zvláštní. Tady jste všichni hrdinové, druhým nadáváte a když vám bolšánům člověk odpoví stejnou mincí, máte plnou humu morálky a slušnosti. Ten pám, co si říká Haškovec je obyčejný zmrd a Vy jste jej dohnal. Kopejte do prdele svou ženu, to asi stejně děláte. S vámi dobytky se slušně jednat nedá, Pinocheta na vás.

10 hlasů

Když někomu nadáváte do zkurvenců, čekejte reakci. A vyhrožujte svým fakanům, zkurvencům jedněm.

13 hlasů

Běž si vyprat uniformu LM, magore!!!

38 hlasů

Němcovou není třeba brát vážně, od začátku je mezi modráky jen za křoví s autoritou lejna v trávě.
Zato Peake je jiná váhová kategorie: Karolínka začíná tušit, že přituhuje a půlky se jí stahují určitě ne jen blížící se zimou...

43 hlasů

Demokracie je na trotla typu Petelíka, Švorce a dalších slabá. Ale raději slabou demokracii, než komunisty u moci, násilí a krev v ulicích, politické procesy a na hradě lůzu........

13 hlasů

Jo a pane Řezáč, dneska máte lauzra nejen na hradě, ale lauzry a lůzu s burany (viz Jandák, Kočí a spol.) i ve Sněmovně, Senátu, plnou policii a justici. A navíc tahle lůza, vybavená diplomy z Plzně ještě krade jako straky, rozhodně víc než všichni komunisti dohromady (a to je vůbec, ale opravdu vůbec nemusím). Nazdar

25 hlasů

Tohle jsem tu četl od idiotů typu horáka, deMenta, či šimurdy četl tak miliardakrát a ani jednou to skandál nezpůsobilo.

27 hlasů

tak je konecne videt,ze zadny rozdil mezi ksc a kscm nikdy neexistoval.obe strany ODMITAJI demokraticky stat.to se neda srovnat ani s DSSS.a ty zakazali nekolikrat.zakazou ted komouse,a konecne je potrestaji za zlociny komunizmu?hrozna pakaz.cha,cha,cha!a ti blbove co je volili.ale dobre,ze obyvatel/volic/danovy poplatnik vi,ze se nic nezmenilo-blb se urekl.cha,cha,cha!shalom.

14 hlasů

Sváťo,ty věříš Blesku?Týden zprávu převzal.Petelík zprávu popírá a seriózní sdělovací prostředky informují v tom smyslu,že dotyčný údajně napsal.Pochybuji,že by zrovna Dolejš měl za asistenta blbce.Ovšem nedivím se,že na výrok bez váhání reagovaly "hvězdy" naší politické scény Němcová a Peake.

78 hlasů

Ja si myslim že taky Heyndrich nemusel byt tak špatny člověk když houpal malého Vašika na koleně.

9 hlasů

A najdou se i takoví hlupáci,kteří té stupidní provokaci, bezduchých pravičáků uvěří.

73 hlasů

Běž dát Jiřce věneček a svíčku - dušičky se blíží.

10 hlasů

No vidíš.Kdyby bývali byli napsali,že to heslo o věšení jsi napsal ty,tak by to vypadalo věrohodně.

25 hlasů

Vim, ze historie neni Vase silna stranka, ale bohuzel zde je i rada zcela konkretnich prikladu, kdy kmousi neprovokovali, ale lidi proste veseli, coz se komousum po roce 89 nestalo. je tedy velmi snadne tomu verit, protoze se to stalo. nevim, kdo je tedy tim hlupakem.

16 hlasů

Luděčku,neměl by sis dělat ostudu svým filosofováním,nemáš na to.Ta provokace je totiž tak dětinsky hloupá,že jí mohl vymyslet a věřit jí pouze nějaký Horák,Lustig,nebo jim podobný imbecil.

40 hlasů

O výhrůžkách věšení a podobných exekucích se tady dočítáme pravidelně ze strany modráků a nikdo na to žádný článek nenapíše. Teď po volbách, kdy si pravice uvědomuje, že to všechno prosrala, se holt na podobné výkřuky do tmy musíme připravit.
PS: Karolínko, Karolínko, tohle už ti stejně nepomůže :o))

76 hlasů

to víte že jo, strejdo, a bryndáček doufám máte, nebojte se , všichni vás mají strašně moc rádi

11 hlasů

Na Novinkách se ovšem také píše,že Petelík se od uvedené výzvy distancoval a že po návratu ze zahraničí podnikne nezbytné právní kroky.

89 hlasů

To je hnus co se děje za vlady pravicovych stran.Důchodci skačou z balkonu protože nemaji na leky,Vietnamci zabijeji psy,Fetky tanči na nesmyslnou hudbu,chlasta se pančovany alkohol,čepujou se pančované pohonné hmoty,střili se na prezidenta,cizinci foti v česku dětské porno,Vlastni rodiče tryzni své děti atd....a vladě to je jedno hlavně že maji své koryta.Stop pravicové totalitě.

16 hlasů

Ve lhani komunisty nikdo neprekona.

15 hlasů

Např:Soudruha Nečase nikdo nepřekona.

17 hlasů

Holt prvně psal a potom myslel a to nedomyslel.To mělo být překvápko po volbách.

13 hlasů

Měli jste oba počkat na Baryka,ten by to za vás domyslel do puntíku.

36 hlasů

Však se dočkáte,když je veselo v chatrči tak vždycky přijde.My už se těšíme.

9 hlasů

Ubohý hlupák,kterého jeho spolustraníci možná dříve než ty pravičáky,pověsí za levicovou úchylku,zkušenosti s tím mají.

17 hlasů

Konečně rozumná řeč, věšela bych je na kandelábry, ostatním pro výstrahu a aby na ně bylo dobře vidět.

5630 hlasů

nejste vy ta tlusta krava v cervenych satech z demonstrace komousu a odboru?mate problem.cha,cha,cha!shalom.

17 hlasů

ryšánku s malým r, velké si nezasloužíš. Jsi ubožák.....

16 hlasů

já bych se tím nezabývala, syndrom méněcennosti je prostě silná stránka českého obyvatelstva,a také závist, nehledě na to, že jak se jim stále zvedá žluč, tak přemýšlím, zda mluví nebo prdí, smrdí to totiž stejně

13 hlasů

Docela bych tuhle výtku bral kdybys to nepsat ty co tu psal podobné prasečiny, joudo.

23 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov