"Převrat" v Praze
Stropnický: Moje odvolání? Dýka do zad od koalice

23.10.2015 12:28

V noci odvolaný primátorčin náměstek Matěj Stropnický (Trojkoalice/SZ) vnímá své odvolání jako dýku do zad od koaličních partnerů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Hogo Fogo (1 hlas) 23.10.2015 13:11

    Matěji, oni tě nechtějí? Tomu se říká demokracie (přesněji...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

U Matěje Stropnického fakt nedokážu určit, jestli se takto učeše, když vyleze ráno z postele, nebo zda na to vždycky ráno zapomene a jde mezi lidi.

0 hlasů

Nepodstatné. Přál bych Vám vidět ty zjevy v zákulisí při jednání zastupitelstva - odporné taxikářské, zastavárnické, zkrátka vekslácké ksichty. A jak si teď mnou ruce, že je konečně ta škodná pryč. Vězte, že ten kluk, ač Vám třeba nebyl vůbec sympatický, měl hodně těžkou pozici proti takovým gaunerům, a byl vlastně jedním z mála, jenž se nenechal zahnat do kouta, podpplatit, vystrašit. Neznám ho osobně, nestraním mu, jen jsem měl tu "čest" při jednáních vidět ty odporné typy, kteří si mnuli ruce, když se mu nedařilo a přáli mu vše zlé. Nyní mají zelenou a to se budou dít věci.

0 hlasů

Matěji, oni tě nechtějí?
Tomu se říká demokracie (přesněji demokratůra). Zvolili tě, a teď tě zase odvalili. V minulosti by tě podřízli, nebo vyhodili z okna do příkopu.
Nevyplakávej v ole, jako poslední spravedlivý, i tak nemůžeš být normální, gény jsou gény.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov