Svobodní jednají o volbách: s Bobošíkovou si neplácli

13.06.2009 17:00 Původní zpráva Aktualizováno 14.06. 11:02

Spojení malých stran se zatím nedaří. Petr Mach a Jana Bobošíková se nedohodli na předvolební spolupráci. 

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • PLHA (82 hlasů) 13.06.2009 21:30

    A nebylo by vůbec nejúčinnější, kdyby místo "plácnutí si" dostali...

  • S.Š. (79 hlasů) 13.06.2009 17:55

    Vida, tohle vůbec není špatná zpráva. Petr Mach ví, že spojením s...

  • Lup (73 hlasů) 15.06.2009 16:50

    Kdo to je, ta Bobošíková?

  • Miloš (60 hlasů) 15.06.2009 14:54

    Tohle jednání ještě nijak důležité nebylo. Významnější bude nedělní...

  • Jiří Heincl (60 hlasů) 14.06.2009 15:06

    Co to znamená? "Ukázalo se, že hlasy voličů se zbytečně rozmělňují."...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kdo to je, ta Bobošíková?

73 hlasů

Tohle jednání ještě nijak důležité nebylo. Významnější bude nedělní konference na Žofíně, kde budou o spolupráci jednat SNK-ED, Věci veřejné, EDS a další. Tady se zřejmě rozhodne případnintegraci středo-pravého spektra

60 hlasů

Bobošíkovou neplácli?

38 hlasů

Co to znamená? "Ukázalo se, že hlasy voličů se zbytečně rozmělňují." Znamená to, že voliči, kteří nechtějí volit parlamentní strany, nemají volit vůbec? Ne, znamená to jen další bezmyšlenkový, žurnalistický žvást!

60 hlasů

Ona už zapomněla s čím přišla na volbu presidenta?Co si příště nalepí na čelo,aby se domohla nového koryta?Ta je prodjná snad ze všech našich politiků nejvíc-přece nepůjde pracovat za pár ,,šprlíků,, , když je zvyklá na víc.Lidé mějte rozum-pohledná tvář ještě neznamená charakter.

42 hlasů

Chybí utržené sluchátko!

38 hlasů

Bobošíková je symbolem politické prostituce

49 hlasů

stejně jako Kalousek

38 hlasů

Nemáte někdo její e-mail ? U nás je konkurz na šéfovou hajzlbabek,určitě by zde uspěla-pouze o tom neví .

42 hlasů

Tady mas jeji adresu. Muzes to nejdriv na ni zkusit, jako ze je tvuj typ, ze ji milujes a podobne:-) jana.bobosikova@seznam.cz

37 hlasů

A nebylo by vůbec nejúčinnější, kdyby místo "plácnutí si" dostali "naplácáno" (ale s boxerem v dlani!) Bobošíková, Mach i Železný? To, co tyto strany předvádějí národu, tak to je opravdu "hustý"! Lidé,probuďte se konečně z letargie (ta už se hodně blíží té z doby minulé)! Nejste přece "stádem blbých ovcí", které zbaští to, čím vás tito populisté a prospěcháři krmí!

82 hlasů

Nadávky bez jediného argumentu.

38 hlasů

proč tady není odkaz na "hlasuj - toto je nekvalitní názor????Moc by se mi tady hodil....

57 hlasů

Protože už bysis tady neškrt!

47 hlasů

Nebýt středeční Mladé fronty Dnes, zůstalo by nejspíš veřejnosti utajeno, jak nebezpečná hrozba epidemického šílenství se vznáší nad stověžatou matkou měst. Jen její zásluhou vešly ve známost nejneuvěřitelnější Hájkovy slinty shromážděné v »bestselleru« Smrt ve středu, což je čerstvě vydaný sborník esejů, jejž Klausův rádce sepsal zřejmě jenom proto, aby se neunudil k smrti, nemaje na Hradě do čeho píchnout. Je to čtení jen pro silné nátury, ostatně posuďte sami. Podle Hájka je svět rozdělen pouze na všivé marxisty a nekritické tatíčkovy uctívače. Do marxistického pytle naházel ten myslitel každého, kdo se kdy slůvkem otřel o jeho současného chlebodárce: komunisty i modré pravičáky, novináře i filmaře a divadelníky, ba dokonce i Václav Havel je v jeho očích zakuklený marxista. 17.listopad 1989 nevidí jako datum dějinného zlomu, nýbrž jako »vcelku bezvýznamný incident« vyvolaný mediální propagandou. To nejlepší jsem si ale nechal na konec. Podle Hájka nejen že kromě Klause a jeho fanklubu neexistuje v Česku a ostatním světě jediný hodnověrný demokrat, ale neexistuje ani žádný Usáma bin Ládin, kteroužto obludu si prý Američané vymysleli jen proto, aby měli záminku válčit proti mírumilovným Arabům. Nebyla to Al Kajdá, která způsobila newyorskou apokalypsu 11. září 2001, nýbrž americké tajné služby pohřbily zaživa tisíce nevinných lidí, aby ukojily krvelačné choutky marxisty George

41 hlasů

Co čekat od duchovně omezených lidí okolo Klause. Čím dál víc zblbují a spolu s nima celý Klausův fanklub. Když tak lehko mohou přičíst, tak hrůzné provinění Bušovi a spol, co se asi musí honit za špínu v jejich hlavách?

56 hlasů

Mach zůstane nadále svobodný a ženitba jej nečeká. Bobo zůstane vdaná a mzaná i nadále. Mach na ni zdaleka nemá.

55 hlasů

Mach u mně boduje!!! Bobošíková evidentně lže - jednou větou popírá druhou. Nejprv tvrdí, že mu takovou nabídku nedala a následně se vytahuje, že jedná s osobnostmi, nikoliv stranami. Myslí si, jak je mazaná -)

55 hlasů

Vida, tohle vůbec není špatná zpráva. Petr Mach ví, že spojením s Bobošíkovou by jako důvěryhodný politik skončil. Dobrá práce !

79 hlasů

Mne neustále vrtá hlavou, proč čím větší nula, tím větší požadavky ! On sice pan Mach má dvě VŠ, ale politicky mi připomíná tu dva agrární stranické šírey, kteří přišli za A.Švehlou / ministerský předseda ČSR a předseda Agrární strany / a chtěli po něm sinekuru pro svého známého. Jako mezi řečí prohodili, že dotyčný má dvě VŠ. A.Švehla - muž s gymnasiem, selským rozumem a vynikajícím politickým instinktem se na ně usmál, nahodil svůj kouzelný kukuč a řka : Víte pánové, u nás na statku v Hostivaři bylo tele, to sálo ze dvou krav a stejně se z něj stal vůl !

59 hlasů

Vrano, kdyby ti rekla Bobo, ze se chce s teboy vyspat, sel bys do toho? Nebo bys sel radsi s Vandasem?-)

37 hlasů

Bobo je kus. Vandas je už omšelý.

53 hlasů

Vrana radsi pujde do bandasky:-)

37 hlasů

Ted uz aspon vime, ze jsi nedostudovany zneuznany vedec, Vrano.

42 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov