Hrozí kolaps
Svoz odpadu musí vyřešit TOP 09, říká nová pražská koalice

20.10.2014 19:50 Původní zpráva

Praha si nakoupila tisíce popelnic a kontejnerů k ničemu. Rodící se pražská koalice hnutí ANO, ČSSD, lidovců a zelených totiž odmítá provést popelářskou revoluci, tak jak ji vymyslela končící rada TOP 09. Nápad propachtovat část Pražských služeb a odvoz a spalování odpadu dělat ve vlastní režii bez nasmlouvaných firem je podle možných budoucích radních naivní.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Vaněk (8 hlasů) 20.10.2014 20:50

    Svoz Top 09 do odpadu musí vyřešit nová pražská koalice. :-)))

  • petr petr (5 hlasů) 20.10.2014 21:56

    Svoz odpadu musí vyřešit TOP 09, říká nová pražská koalice, spíš...

  • V L (5 hlasů) 21.10.2014 08:26

    Návrh řešení: Pokud jsou ty popelnice a kontejnery opravdu k ničemu,...

  • Martin Macháček (3 hlasy) 21.10.2014 07:49

    Nejspíš to dopadne jak v italských městech, kde tuny odpadků zaplnily...

  • josef Slavík (3 hlasy) 21.10.2014 08:40

    Tahle strana vyžírek je akorát aby byly na vejplatnici a bokem si...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tahle strana vyžírek je akorát aby byly na vejplatnici a bokem si ještě přičichli k nějakým kšeftům jinak pro lidi se neangažujou! To je strana na hovno a na nic.A ještě k tomu ten Kalousek!!!

3 hlasy

jediné co hudeček dokázal je, že všechny pomluvil a co mohl rozes*al. Jen hudečkovo zdržení stabvby Blanka a advokáti stálo miliardu. Za to kolibřík s mazánkem postavili "předražený" Trojský most a ještě prý zbylo na Himaláje. Od r. 2010 se v Praze se zdržením dokončují potřebné stavby započaté z Bémovi éry. ted je nejnovější zpráva, že nová koalice zastaví radlickou radiálu i spojku D1-Běchovice o dostavbě celého Pražského i Městského okruhu nemluvě. Přitom Bém zadlužení Prahy po povodních snižoval, ti další dluh navyšují.

1 hlas

Návrh řešení: Pokud jsou ty popelnice a kontejnery opravdu k ničemu, jak se tvrdí v tomto článku, tak je navozte Kalouskovi na pozemek do Bechyně a ten zbytek, co se mu tam nevejde na knížecí pozemky u nás, případně na knížecí pozemky do Rakous. A taky zbývajícím členům té jejich TOP09 něco, aby nepřišli zkrátka.

5 hlasů

Nejspíš to dopadne jak v italských městech, kde tuny odpadků zaplnily ulice. Za komunistů nebyly banány, ale za kapitalisty nefunguje NIC soudruzi, tedy kromě zlodějiny a korupce.

3 hlasy

hudeček především nemá s kapitalistou nic společného. Kapitalista by svěřil odvoz dopadku soukromým firmám a ať více, aby si konkurovaly a ať si každý vybere. Vybrat si z více svozových firem funguje i v řadě míst ČR. Soudruh "pravičák" hudeček naopak chce soukromé firmy v Praze znárodnit - a tím celý problém vznikl.

0 hlasů

A včera tvrdil knížepán,,že u nich nikdo nekrade. Už jim to jiné zatrhli,snad.

2 hlasy

Nevím, kde vzal Hudeček se svou partou tu suverenitu? V Praze se mu podařilo,nejen jemu, ale té TOPistické radnici, rozšťourat co se dalo i nedalo. Takové kroky snad neni vhodné dělat před volbami. Začal licitací co s primátorským řetězem a končí s odpadovou aférou, a ten problém si rozšťourat, ať ho tedy dořeší.

1 hlas

Svoz odpadu musí vyřešit TOP 09, říká nová pražská koalice, spíš kriminálka a věznice Bory !!!

5 hlasů

Svoz Top 09 do odpadu musí vyřešit nová pražská koalice. :-)))

8 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov