Monstrózní akce
Temné pozadí pádu Nečasovy vlády

20.10.2013 17:05 Původní zpráva

Trojkoalice se rozpadla. Padla vláda. To je jediný výsledek monstrózní akce, při níž Útvar pro odhalování organizovaného zločinu vtrhl na Úřad vlády. Byla to náhoda, nebo záměr?

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • svatopluk hayek (8 hlasů) 20.10.2013 19:30

    Byl to Zemanův puč, jak jsem zde uvedl hned po něm. To samé s...

  • o k (7 hlasů) 21.10.2013 09:56

    Nevím, co je vám do toho, kolik peněz potřebuje nějaký Benda k...

  • Jarda Horník (7 hlasů) 20.10.2013 17:22

    Týjó, to je slovník: "...při níž Útvar pro odhalování organizovaného...

  • mirek frid (7 hlasů) 20.10.2013 22:44

    Zeman sliboval na podzim velké překvapení v kauze kmotrů + poslanců +...

  • Hep Cheek (6 hlasů) 20.10.2013 19:02

    Jakkoliv mi všelijaké konspirační teorie jsou cizí, tak u tohoto...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ani v nejmenším nikdo nepochybuje že to byla Ištvánova Zemanovina. Vždyť byl jeden z prvních u Zemana na schůzce!!! Jen se mu to poněkud nepovedlo, vláda asi měla padnout na základě jasně prokazatelných činů a né ve stylu jedna paní povídala...

2 hlasy

Jaképak konspirace. Předseda vlády měl dlouholetý sexuální vztah se svoji vedouci sekretariátu, dával jí statisíce na odměnách že "dřela jako kůň", ta chtěla aby se rozvedl tak úkolovala vojenské špiony aby sledovali manželku milence a když se to všechno provalilo, tak předseda vlády rezignoval na svoji funkci, jeho setrvání ve funkci bylo neudržitelné. Na západ od nás rezignují členové vláhy za mnohem menší delikty, v Německu rezignoval prezident protože se obohatil asi o 800 EUR. Když rezignoval premiér, tak podle ústavy padla vláda. Takže nějaké cizí služby ho asi do postele s vrchní ředitelkou necpaly, ani mu neklečely na prsou, aby jí platil ty nehorázné sumy. A politická korupce která se vyšetřuje je už jiný příběh.

0 hlasů

Bravo autor článku. Perfektní nadpis to vystihuje. No není autor genitální mistr. Má plně pravdu: V díře je vždy tma!

0 hlasů

Soudruzi z Týdne a spol furt bečí nad koncem zhovadilé pravicové vlády Kalouska, holt chemik i přes svou vychytralost podcenil svazákovi katolický temný pudy v podání bývalé účetní

1 hlas

Motto: „Podobným darmošlapům se běžně říká „zmrd“.

Chudák Marek Benda - zaměstnanec českého národa !!

Politický matador a superpravicový deklamátor Marek Benda z ODS přiznal, že i přes vedlejší více než 250 tisícové příjmy, se musí mimo sněmovnu pořádně ohánět. Přečtěte si, co o tom říká sám Benda.:

"Když se podíváte na ty příjmy, tak mám čtyři děti, manželku v domácnosti a z těch zbývajících příjmů bych rodinu v tuto chvíli neuživil,“ - tvrdí Benda, kterému evidentně poslanecký plat a náhrady nestačí.
Tak se na to podívejme zblízka:

Základní poslanecký plat: 56.000,- Kč.
Benda bere měsíčně jako předseda výboru 79.000,- Kč .... k tomu:
8.300,- měsíčně na reprezentaci a stravné
20.700,- měsíčně na cestovné
12.930,- měsíčně na administrativní a odborné práce
28.800,- měsíčně na pronájem poslanecké kancelář a jejího vybavení
35.875,- měsíčně na služby asistentů
7.000,- měsíčně na telefonní poplatky a připojení k internetu
Celkem na náhradách 113.605,- Kč měsíčně.

Takže základní plat MĚSÍČNĚ 79 tis. + 113 tis. náhrady + 30 tis.
"bokovky" = NOSÍ DOMŮ MĚSÍČNĚ PŘES 220.000,- Kč a - chudák v domácnosti s rozpočtem nevyžije ....
Kromě toho jsou mu např. hrazeny výdaje na ubytování a stravování při zahraničních i tuzemských cestách. Předsedům výborů navíc náleží služební auto bez řidiče.
NEPOLITOVALI BYSTE TAKOVÉHO CHUDÁKA ?

Nebylo by spravedlivější, aby funkce poslanců a senátorů byly čestné, a příjmy refundované státem, jako ze řádného zaměstnání? Ať se jim klidně proplácejí cesťáky, refundují asistenti, ale 8 300 na kravaty a žrádlo měsíčně? To se nemůže nažrat v poslanecké kantýně ze super slušného platu poslance, když tam mají slevy, jak kdysi byly v bufetech KV KSČ?
Ovšem s řádným zaměstnáním Marka Bendy by byl problém – on totiž doposud nikde jinde nepracoval, jen v PS!
Otec synáčka po maturitě přivlekl do parlamentu a celému národu je záhadou, kdo ho vůbec volí nebo kroužkuje a jak je možné, že podvodník s diplomkou může vůbec ve sněmovně přebývat. Ale asi může – protože v poslanecké sněmovně je neskutečně vysoké procento trestaných a obviněných z podvodů a zlodějen. Zkuste si někdo spočítat na vašem pracovišti, kde je pohromadě 200 zaměstnanců, kolik z nich je trestaných. U nás jsem za dva roky našel pouze dva – jeden dostal pokutu za rychlou jízdu autem a jedna kolegyně dala facku exekutorovi. A teď si zkuste spočítat všechny kauzy v PS a vládě.
Jsme prťavá země, pracující, rodiny s dětmi a důchodci mají utaženou finanční uzdu kolem krku na doraz. A my uživíme senát i PS s takovými darmošlapy a vyžírky, jakým je Marek Benda.

Naši potomci si jednou budou klást otázku: Co jste proti tomu udělali????
A my jim odpovíme už dnes.

1 hlas

Nevím, co je vám do toho, kolik peněz potřebuje nějaký Benda k životu. Mně osobně je to zcela jedno. Pro mě je důležité, že ty peníze nekrade, jako například bývalý člen ČSSD Ráth, nebo jiní výtečníci. A už vůbec nevím, proč bychom proti tomu měli něco dělat.

7 hlasů

Zlatej blbec Říha – meshuge, shalom, einstein… Kdepak jsi, chlapče?

1 hlas

no nejak to tu proridlo

0 hlasů

Zeman sliboval na podzim velké překvapení v kauze kmotrů + poslanců + vlády. Sliboval to po návštěvě Ištvána u něj.
Miliony odvezené ze schránek nemají dodnes majitele, Rittig a Janoušek běhají volně po světě, po Tluchořovi a jeho kolegům neštěkne ani pes, jediný, kdo je "na tapetě" je Nečas s paní Nečasou II...
Monstr akce se ztratila do neznáma a jestli jsou informace Týdne ověřitelné, měla by už Policie klepat na dveře Šlachty a Ištvána pro zneužití pravomocvi veřejného činitele a měla by oba odvést v klepetech, zvaných mědvěd, ve kterých tahali všechny pozatýkané....
Pak by se měla vyčíslit celková hodnota práce 400 státních zaměstnanců - policistů, kteří pracovali na falešném případu na politickou objednávku a dát to Ištvánovi, Šlachtovi a objednavatelům akce proplatit.
Jestli je pravda, že o tom Zeman něco věděl ještě před půlnočním pobytu zásahovky na vládě, měl by jít "z hrušky dolů"
Už mě to začíná dost vytáčet, copak jsme fakt nějaká stupidní banánová republika ?
Vždyť to je opereta, nebo taky jihoamerická telenovale !!!! Vyhození premiéra ze sedla, odhalení milenky, sledování manželky premiéra vojenskými rozvědčíky, následný kriminál politikovy milenky a zavěrečný happyend v podobě svatby a k dovšení kýče se nakonec ukáže, že to byl policejní puč !!!
To je na Bohnice....

7 hlasů

zahraniční řízení tentokrát lépe zamaskováno, netuší ani biska

0 hlasů

Byl to Zemanův puč, jak jsem zde uvedl hned po něm. To samé s Topolem.

8 hlasů

A klidně se s tím strana SPOZ chlubí na plakátech - " zastavili jsme Kalouska" - z toho se dá usuzovat kdo za tím stojí.

5 hlasů

Jakkoliv mi všelijaké konspirační teorie jsou cizí, tak u tohoto cirkusu začínám věřit, že šlo o akci Lukoilu a spol. na základě úplně banální a dlohodobě známé aférky shodit vládu a instalovat na klíčová místa své poskoky.
Výsledkem všech těch letních policejních manévrů a Ištvánova vytahaného trika je pouze to, že Zeman zadání svých ruských vodičů plní vzorně a důkazně prázdná kauza vyšuměla jako bublina.

6 hlasů

Tak, tak. Nejsme na této planetě jen tak a nic není bez příčiny - jak bychom se tady na zemi jinak vyskytli před mnoha lety? Lukoilu a spol. řídí, ale jsou také řízení Goa'uldy z Chulaku. A ne vždy dobře - kauza Kubice I. také vyšuměla a vůbec se nepopravovalo.
Ze zóny 51., zdraví generál Hammond

0 hlasů

Děkujeme Vám za pečlivý výklad, generále. V podstatě jste jen potvrdil vše, co jsme dávno věděli.

0 hlasů

Zdravím redaktoři !!! :o) I já vím o co jde, ale pšt - je to tajné !

0 hlasů

Že policie vzala útokem v nočních hodinách úřad vlády, byla opravdu silná káva. To si asi nikdo v Evropských státech nedokáže představit. Snad takto nějak se dají udělat i puče v některé rozvojové zemi a v Evropě? Těžko. Pozatýkat vládu s tím, že se začnou hledat nějaké důkazy které mimochodem do dnešního dne nikdo neviděl je možné také jen u nás. Že Nečasova milenka dala sledovat jeho manželku se ukazuje, že to byla akce o které Nečas věděl a byla skutečně na nějaké podezření z cizího sledování jeho ženy. Těžko ale vše posoudit, případ není uzavřen. Celý poprask ale byl skutečně plácnutí do vody, po kterém musel samozřejmě přijít pád vlády protože vláda byla najednou nefunkční. Zeman samozřejmě dělal co se dalo, aby vláda padla. Většina lidí si toto asi přála ale.... Ten způsob, je dost silná káva, na Evropské poměry.

6 hlasů

Přesně: „… takto nějak se dají udělat i puče v některé rozvojové zemi a v Evropě…“. Zajímalo by mne, zač považujete tenhle Krachistán, a zda si opravdu myslíte, že nejsme hnusnou smradlavou bradavicí na těle Evropy, potažmo světa. Máte ke svému dojmu nějaký závažný důvod? Vede Vás k němu nějaká životní zkušenost?

0 hlasů

"byla opravdu silná káva"

Necas,Nagy&Co,opravdu silna kava.V evropskych statech,ze si to nedovedete predstavit asi proto tam tak nadherne kvete korupce.V Canade je to normalni,nejaka vladni spina se provali a RCMP jsou tam jak na koni.Tady totiz vladni smejd neni postaveny nad zakon,zadna immunity se na ne nevztahuje!!!!!!!!Prime minister nebo homeless pred zakonem jsou si rovni.

2 hlasy

...slná káva??..plácnutí do vody??...a že v Evropě si to nedovede nikdo představit je pravda....,protože takové koko...y se snad nikde v Evropě neděly a že není konec mne rovněž netěší a doufám,že budeme všichni překvapeni brzkým rozuzlením-trvá to fakt dlouho....

6 hlasů

Jaké byly ztráty na životech během útoku? Bylo jich víc na straně hrdinných obránců, nebo útočníků. Bylo použito dělostřelectvo a letecké síly?

3 hlasy

Pan Nečas uvolnil soudům ruce a mohl jít.Ištván s velkým humbukem a s černě oděnou eskortou zahájil akci. Výsledek Nagyová a sledování.A ny ní nás bude čekat potopa.Škoda, že pravicová vláda musela padnout

5 hlasů

Týjó, to je slovník:
"...při níž Útvar pro odhalování organizovaného zločinu vtrhl na Úřad vlády"

Pokud bylo zveřejněno, tak na Úřad vlády se dostavil státní zástupce a šéf ÚOOZ, kteří Nečase seznámili se situací a s tím, že proti jeho milence bude zahájeno tr. řízení.


A co varta, byla silná? Chránila budovu do poslední patrony??

7 hlasů

Kanonyr Jaburek tam u kanonu stal.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 05/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov