Kritizovaný ministr
Ťok: Neodejdu. ČSSD se útoky jen snaží překrýt vlastní selhání

14.11.2016 07:27

Ministr dopravy Dan Ťok nehodlá po výzvách koaličních kolegů z ČSSD rezignovat. Uvedl to v Lidových novinách. O možném konci Ťoka kvůli nespokojenosti s jeho prací mluvil v posledních dnech premiér a předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka či ministr vnitra Milan Chovanec.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (1 hlas) 14.11.2016 09:11

    Dodatečně děkuji panu Ing. Kalouskovi za jeho odvahu při prosazení...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Srávně pane ministře, kde by jste takový flek sehnal.

0 hlasů

Sobotka rozvíjí hradní hru, při níž se má zapomenout na hlavní důvod pohybu škatulat ve vládě, určených čínskými páníčky. Svoje kšefty si nějakými samostatně myslícími ministry kazit nedáme. Zatím se mu nedaří, ale zanedlouho ve volbách zaplatí krutou daň. A zase se bude ptát PROČ ???

0 hlasů

Dát dohromady dopravu, po těch borcích, kteří tam byli nedávno je velice obtížné, Ťok za to asi nemůže, měl by šáhnout radši po Her Hermanovi. To je veš v kožichu.

0 hlasů

Dodatečně děkuji panu Ing. Kalouskovi za jeho odvahu při prosazení možnosti prodeje státních dluhopisů občanům ČR před pěti lety.
Za šest vložených kaček (plus několik nul za nimi) mi v pátek Bureš vyplatil kaček sedm; navíc s výnos nedanil, protože jeden dluhopis měl nominál 1,- Kč.
Vím, že to s článkem moc nesouvisí, ale Týden na tento počin, navíc v době nulových, či záporných úroků z vkladů, jaksi pozapomněl.
A "veleúppěšný" KapschŤok (kolik mu hoši nalili do kapsy za prodloužení miliardového kšeftu bez výběrka???) je mi celkem ukradený.

1 hlas

Tím chcete říct, že pan Ťok kradl?

0 hlasů

děkuji za odstranění příspěvku.

0 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov