ODS na křižovatce
Topolánek burcuje ODS: Naše loď se potápí a na palubě se pořád tančí

14.04.2012 17:30 Exkluzivně

Bývalému premiérovi a předsedovi ODS Mirkovi Topolánkovi došla trpělivost s politikou svého nástupce Petra Nečase. Obeslal proto členy strany s mobilizační výzvou, aby se vzbouřili proti ústupkům od stranického programu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marian Gavlák (341 hlasů) 14.04.2012 18:04

    Co to ten šašek mele? To si myslí, že to, jak on vedl stranu, bylo v...

  • jsva (306 hlasů) 14.04.2012 18:24

    Topolánek podle mého názoru je strůjce dnešních problémů ODS. Voliči...

  • LV 426 (271 hlasů) 15.04.2012 10:27

    Ano, ale tu díru do dna lodi vysekal právě pan Topolánek, když...

  • ernest oplt (223 hlasů) 14.04.2012 21:58

    Topolanku povolej Dalika a barka pujde ke dnu hned.

  • daniel Pink (193 hlasů) 14.04.2012 23:06

    ano pravičacka špina se potapi--litat si vladni letkou na lyže muže...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Celkem dobrý nápad !!!

Je to trochu zlomyslné, ale nápad je to zajímavý a stál by za realizaci. Asi by čuměli o kolik peněz jsme je připravili zase my.
Je to jako velmi elegantní řešeni !!!!
Pokud nechcete jít volil, tak si přečtěte, co máte udělat aby
to mělo smysl, tak , tady to je :
Tip jak volit, pro lidi, kteří chtějí změnu:
Místo pasivního - nikam nejdu - je potřeba jít k volbám a
odevzdat NEPLATNÝ HLAS !!!
Nejjednodušší - prázdnou obálku !!!!!!!!!!!!!
Tato varianta není nikde prezentovaná, protože pro strany to
znamená nulovou platbu za daný voličův hlas. Jinak strana, která
dostane určité minimální procento hlasů, obdrží za každý hlas konkrétní
finanční částku ze státního rozpočtu.
Hlasy voličů, kteří k volbám nešli, se rozpočítají, a i za tyto hlasy strany peníze dostanou!

Výjimku tvoří jen NEPLATNÉ HLASY. Za tyto hlasy nedostanou strany *** N IC *****
Toto je jediné řešeni, které politiky VELMI BOLÍ !!!

12 hlasů

Říká se, že v okamžiku, kdy šel Titanik ke dnu, hrál orchestr Valčík na rozloučenou !
Už se těším !

11 hlasů

Co dodat, narod komediantu !

11 hlasů

Ten hajzl už je tady zase?Sám je všeho původce! Odpornej chlápek. Zase mám zkaženou neděli.

99 hlasů

Ten kašpar s modrýma gulama místo mozku si asi myslí, že lidi už zapomněli na jeho tragikomickou vládu s arizonskou pěnicí Vlastičkou.

16 hlasů

Úplně nejlepší je Boris: "Lépe bych to nepapsal. Mirek je zpátky v klubu."
Ano, Mirek je zpátky na palubě potápějící se lodi, do které s Dalíkem usilovně navrtávali první díry!!! (což v "páteční výzvě" cudně zamlčel)
Za povšimnutí stojí i narcisismus autora textu. Naprosto nevýznamný názor naprosto nevýznamného člena ODS nazval "páteční výzvou", jako kdyby ta písmenka měla být nějakým nesmazatelným historickým počinem.
Mirku, víš kde skončili všichni ti Petrové Čermákovi, Liborové Novákovi, Jiří Kovářovi, Miroslavové Mackovi a další paraziti?!?
Přesně tam nyní míříš i Ty!
Sice ses hezky přihlásil o korýtko, když už Ti nevyšla ta cesta na Brusel, ale marně! Mirku, marně!!!
Běž se živit prací, pokud to vůbec ještě umíš.

21 hlasů

Ten už si toho i se svou milkou stihl přihrát na účet tolik, že už nemusí do smrti hrábnout. Primitiv, hulvát, ale ruku v ruce s Dalíkem se tento "manažer pro krizové situace" těmi "nejčestnějšími způsoby" zajistil na několik generací dopředu.

22 hlasů

Mirku, hlavě mi drž ty paušály, jinak na ty vaše kecy přerostlých pravých pravicových svazáků celkem zvysoka seru...např. to, že si chceš napravit komunistický původ a svazáckou minulost vyznamenáváním Mašinů mi je u prdele...ale jenom pokud držíš paušály...i rovná daň je teda pičovina až na půdu...každá daňová kategorie má naprosto jiné vlastnosti a důvody nějaké rovné procentuální sazby vůbec neexistují...

7 hlasů

10 roků jsem táhl dva VŠ a jednu SŠ...nyní už mám jenom jednu VŠ ještě tři roky)...takže já už to dobojuji levou zadní...

16 hlasů

Přesně, každej jen kouká na sebe, a co ostatní rodiny a jejich děti ?

11 hlasů

..těma já se zabývám stejně, jako oni mnou...

8 hlasů

Teď se ještě modli abys vážně neochořel což se může stát ze dne na den a jsi v prdeli frajere..

11 hlasů

Ano, ale tu díru do dna lodi vysekal právě pan Topolánek, když opustil program strany, ve kterém v roce 1996 slibovali skutečné reformy a předal intrikánovi Kalouskovi nejdůležitější ministerstvo. A hlavně - není možné hájit kapitalismus a zároveň kolaborovat s marxistickou Evropskou unii, která se už nedá zevnitř reformovat, jak lidem namlouvá pan Zahradil a celá ta jejich parta.

271 hlasů

RUCE PRYČ OD DŮCHODCŮ !
NA SVÉ STÁŘÍ SI POCTIVĚ VYDĚLALI.

Stát prý musí sehnat 33 miliard na vyplacení důchodů. Ještě před dvěma lety bylo v sociálním fondu na důchody 70 miliard. Kam se ty peníze poděly? Dnešní důchodci si na svůj důchod vydělali poctivou prací a neexistovalo, aby se někdo vyhnul placení, protože všichni pracovali,a tudíž všichni si na důchod platili.

Tón médií směrem k tomu problému je šokující. Doslova se roztrhl pytel s názory, že dnešní důchodci si vlastně mohou za svízelnou situaci sami. Že sklízejí plody svého přitakávání minulému režimu. A že by důchody měly být vlastně sníženy na polovinu. Že nikdo vlastně za minulého režimu pořádně nepracoval, a že si tedy důchod nezaslouží.

To jsou naprosto nehorázné názory. Důchodový systém byl ve chvíli převratu 1989-1990 naprosto přebytkový, a to natolik, že až do minulého roku na něm bylo dle zdroje z Rady seniorů ČR-časopis doba seniorů 70 miliard Kč. Podle téhož zdroje si v minulém roce Topolánkova vláda z tohoto fondu půjčila 23 miliard a slíbila, že je do konce roku vrátí.

Nevrátila nic. Pokud ano, nikde o tom nebyla ani zmínka. Současná úřednická vláda by měla v rámci své detektivní práce při odhalování černých děr, kudy mizí peníze ze státní kasy,zaměřit svůj zrak i na to, kam zmizely peníze ze sociálního fondu na důchody. Kdyby se totiž peníze, právem náležející důchodcům současným i budoucím, nerozkradly a nepoužily na různá porcování medvědů, mohlo být v systému při stávajícím stavu důchodců, i každoročním nárůstu, peněz dost až do roku 2040 i při pravidelném valorizování.

Od sametového převratu slibovaly všechny vlády, že oddělí sociální fond od státního rozpočtu. Dodnes tak žádná z nich neučinila. Nebylo by totiž dostatek peněz na různé „kamarádičky“, zlaté padáky a další nekonečný odtok peněz z hromady, na kterou si dnešní a částečně i budoucí důchodci poctivě vydělali.

Je třeba, aby někdo řekl pravdu a přestal mladé lidi štvát proti důchodcům. Ti si totiž na svůj důchod vydělali. Ono to ani jinak nešlo. Protože pracovat bylo povinností, takže pracovat musel každý, a tudíž dostával mzdu, ze které musel odvádět na důchodové zabezpečení určitou částku podle výše svých příjmů. Takže dnešní přemoudřelí a přemoudřelí mladí diskutéři, včetně těch nejuvědomělejších šplhající se na Top – ruce pryč od důchodců! Za současný stav na důchodovém účtu rozhodně nemohou oni.

Na počátku kuponové privatizace byl majetek na občana odhadován na 2 miliony korun. V té době stál průměrný rodinný dům půl milionu korun.
Dnes dvacet let po převratu dluží každý občan tomuto státu bezmála třistatisíc korun. Takže jsme všichni každý z nás utratili ( nepočítám zničení hodnoty koruny ) 2 300 000Kč což je 115 000ročně a asi 9 800Kč měsíčně.

Ano vážení!!! Kdyby koruna zůstala na své výši, a my bychom nic nedělali po celých dvacet let, kdyby státní majetek prodával někdo za jeho pravou hodnotu, tak by každý z nás, včetně mimin, důchodců, školáků…atd dostal měsíčně 9 800 což by v případě čtyřčlenné rodiny bylo skoro 40 tis Kč/měsíc.
A to nemáte!!!

Vzhledem k tomu, že jsme si zvolili zloděje, kriminálníky, podvodníky a hajzly, nemáme nic. Makali jsme a jsme dlužni!!!!

KOMU JSME DLUŽNI????? JIM???? SOBĚ???? JAK MŮŽEME SAMI SOBĚ DLUŽIT???
HROZÍ NÁM KRACHEM!!!

Ale ptám se jak může stát zkrachovat??? Jen tak, že se rozhodne - pokud vlastní národní banku!!!!! Ta tiskne peníze a vždy každých asi 5 let se jí všechny výdaje vrátí formou daní.

ALE POKUD NÁROD NEVLASNÍ NÁRODNÍ BANKU, PAK V PŘÍPADĚ KRACHU ZÍSKÁVÁ MAJITEL BANKY NÁROD JAKO ZÁSTAVU !!!!!!!!!!!!!!!
NENÍ ZDE ODPOVĚĎ NA ZÁMĚRNÉ ZADLUŽOVÁNÍ STÁTU, NA ŘÍZENÝ KRACH FIREM, A CELÉHO HOSPODÁŘSTVÍ PO ROCE 89????
JE NEJVYŠŠÍ ČAS NA TO, ABY STÁT PATŘIL LIDEM, VLÁDA ABY NEVLÁDLA, ALE SLOUŽILA, PODVOD BYL POTRESTÁN, A LIDÉ SE PROBRALI!!!!


Sociálně právní systém v ČR
(je to sice dlouhé, bohužel však pravdivé)

Cikán ti může vynadat do bílých kurev. Tebe se pak nikdo nezastane, protože se to považuje za jejich přirozený projev. Ale nedej bože, aby to bylo naopak.

Cikán má právo na stejnou zdravotní péči, jako ty. To, že do zdravotní pokladny pravděpodobně nikdy nepřispěl je fakt, který je ovšem velice "rasistický", a proto to raději nikde neříkej.

Cikán má právo naši vlast pomlouvat v zahraničí a má pak právo se vrátit a žádat u nás znovu podporu, kterou samozřejmě získá, a to i zpětně, za celou dobu, co se zdržoval mimo republiku.

Cikán má právo získat byt, protože je „sociálně potřebný“. Vůbec nezáleží na tom, že na takový byt jiní, pracující a také s dětmi, čekají dlouhou dobu. Byt přednostně dostane, i když se vrátí po „dlouhém pobytu v zahraničí“ a i když svůj byt před odjezdem na „dlouhodobý pobyt v zahraničí“ zpeněžil.

Cikán na tebe může zaútočit se zbraní v ruce beze strachu z obvinění z rasistického útoku. Hlavně se moc nebraň, aby to náhodou nebyla nepřiměřená obrana, mohlo by se to také považovat za rasismus. V případě tvého útoku na cikána, máš totiž smůlu, že to kupodivu neplatí naopak. Budeš trestán za napadení, a co víc - za rasistický útok, přestože to z tvé strany rasistický útok rozhodně nebyl.

Cikán má právo zneužívat náš sociální systém. Pokud to ale již přehání a stát již tak svolný nebude, má právo žalovat naši republiku v zahraničí. Náš stát mu poskytne na tento soudní spor zdarma právníky, (protože je „sociálně slabý a je utiskovaná menšina“) , kteří budou za jeho práva proti našemu státu bojovat. Zahraničí mu pak, povětšinou, v jeho jistě nezadatelném právu vyhoví. V konečném důsledku mu to stejně všechno zaplatíme, včetně veškerých nákladů na soudní při.

Cikán má většinou velký počet potomků. Ty máš povinnost ze svých daní uhradit mu jeho finanční náklady na jejich tzv. "vychování", a to i v případě, že ty sám nemáš dostatek prostředků na svou vlastní rodinu. Ty se snažíš svoji rodinu uživit prací, on se snažit nemusí, jeho práva jsou jasná.

Cikán může demolovat cokoliv, i to, co mu nepatří. Ty máš povinnost uvést vše do původního stavu, a to za tvoje peníze. Pokusy o obranu tvého majetku a tvého klidného života se neslučují s právy cikánů na poklidný, slušný a důstojný život v naší zemi, viz výše.

Cikáni mají právo na důchod ve stejné výši, jako máš ty, a nejen to! Jemu je vypočítáván důchod z průměrného výdělku, v tom období, ve kterém žádá o důchod. Čili tobě, který celý život pracuješ, teď budou vypočítávat důchod z tvé základní mzdy – což je většinou tak kolem 15.000,- Kč, nemakačenkům se důchod vypočítává z průměrného výdělku v republice, t.j. v současné době z 24.000,- Kč. Takže , když v tomto státě neděláš, jsi na tom líp, než když pracuješ.

Cikán má právo na zveřejnění pozitivních informacích o svém etniku. V případě pokusů o zveřejnění negativních informací, resp. objektivně pravdivých informací, má právo cenzury.

Cikán má právo na utajení informací, které by veřejnosti prozradily skutečné náklady na jejich vydržování v Čechách. Položky "má dáti , dal" z tohoto pohledu nejsou oblíbeným tématem cikánských zástupců a mluvčích.

Cikán má právo požádat o dotace na projekty rozvoje cikánské kultury a na různé cikánské spolky. Stát má pak povinnost jim vyhovět.

Cikán má právo na svá práva i v případě, že to omezuje práva necikánského obyvatelstva.

Cikán má právo znát svá práva, ve větších městech jsou pro ně zřízena „poradenská místa“, kde má zdarma veškeré právní poradenství a zastupování u úřadů, včetně sepisování různých žádostí, atp.








A jaký z toho všeho plyne závěr ?

Je historicky dokázáno, že stát, který neumí ochránit všechny své občany a upřednostňuje jedno etnikum před ostatními, je předurčen dříve, či později, k zániku.....

Jediné, co nám budiž slabou útěchou je, že se toto netýká jen naší republiky, ale mnoha zemí tzv. vyspělého světa. Neboť každá tato země má své „upřednostňované ochraňované“ etnikum....

22 hlasů

A už to tady zase někdo rozesírá nesmyslným klikáním hlasů !

38 hlasů

Dědo a co stolice, byla ???

22 hlasů

svatopluku riho,tak kdo vlastně jseš vratislav rehor nebo marie terezie,podle tvého chorobného antisemitismu tě stejně každý pozná.

16 hlasů

Zasranej levicovej šmejd má zase Vánoce!!!

17 hlasů

Vážení všiměte si,že Topolánek nekritizuje příčinu toho sledování a nahrávání,ale jen to nahrávání,to mu vadí zrovna tak jako Šťastnému nejvíc.ODS je dneska strana profláknutých zlodějů,kteří mají jen jeden zájem,krást,korumplovat a nenést zodpovědnost.

52 hlasů

To je v ODS odjakživa ! Kdysi řval Langer na ministra Bublana, jaká je to hrůza, že se u nás odposlouchává dokonce i prezident ! Taky mu nevadilo, ža na Klause se přišlo s odposloucháváním nějakého jugoslávského, nebo kosovského šmejda a ne to, že si náš prezident telefonuje s balkánským podsvětím! Jenomže brzy na to byly volby, nastoupi Topolánek a od té doby jde VŠECHNO do výsernice !

111 hlasů

Dalik s Topolankem nebrali mensi uplatek nez pul miliardy. Necas s Kalouskem asi berou mene, tak se Topolovi nezda, ze snizili latku a tim i politickou kulturu :-)

86 hlasů

Vzpomínáte si, jak Topolánek S Tluchořem a Dalíkem najali (ještě před Kristýnou) mladého Moravu, aby tajně nafotil dceru poslankyně Zelených a vydíral pak poslankyni směrem ke hlasování ve prospěch ODS?

Fakt prima lidi.

170 hlasů

A pro Gábinu Novákovou:
...a vzpomínáte si taky, jak téhle trojce chodila ČSSD prostřednictvím svého stínového ministra průmyslu v Toskánsku pro pizzu?

Fakt prima opozice, tahle ČSSD.

25 hlasů

Ty modrý blbe, prokázalo se někdy, že ti z ČSSD se setkali v Toskánsku s fašisty a mafiány z ODS? Pokud vím, tak se tehdy jen prokázalo, že byli na dovolené v Toskánsku. Já také dnes jsem v Praze na dovolené a přece to neznamená, modrý blbe, že jsem gauner a vyvrhel z ODS, protože ve stejné době tady je i šílený zloděj Klaus a celé vedení mafie ODS. Ty jsi asi ten blb z hornídolní, jak o něm mluvil nácek Topol.

130 hlasů

Ten nosič pizzy se tam snima skutečně na loďce přátelil!!!

20 hlasů

Možná jsem blb, ale rozhodně ne modrý :) Orságu Milane, i ČSSD nás zadlužovala. A co mi na ní vadí, NEMÁ návod, jak z toho ven. A svým stranickým zlodějům poskytuje krytí, jako to dělá ODS. Chceš příklady?

11 hlasů

Podle jednoho člověka posuzuješ celou partaj ?
Potom tedy samozřejmě stačí říct třeba Bém a je taky vymalováno !

Fakt prima vládní strana, tahle ODS !

85 hlasů

Lotrů je v ODS je řádově víc, než v ČSSD. To je pravda, ale znáš ten policejní trik - hodný a zlý vyšetřovatel? To je ČSSD a ODS - oba spolupracují na tomtéž cíli a oba ždímají stejnou oběť.

7 hlasů

To je názor těch pravičáků, kterým došlo, že ODS je banda gaunerů, ale pořád to nechtějí veřejně přiznat!
Podle hesla:"ano, my kradem, ale vy takýýýý" !
Ba ne, konvektore, ono to tak není! masivní rozkrádání začalo příchodem Topolánka a Dalíka! A svým objemem překonalo dokonce Klausovu privatizaci!

9 hlasů

Pokud si myslíš, že nebezpečné je pouze masivní rozkrádání, jsi na omylu. A tu hranici masivního rozkrádání bych s dovolením posunul alespoň na období Stáni Grosse, skvělého němčináře vyučeného v Plzni (má na to dva svědky - Kindla a Průšu :) a obyvatele Hiddden Bay v Miami.

5 hlasů

Já naštěstí volím dlouhodobě KSČM, takže se narozdíl od židopravičácké lůzy nemám za co stydět.

24 hlasů

filip je zid.nezbyva nic nez DSSS.

9 hlasů

Možná do toho taky půjdu. Ale nezdá se mi ten Filip. Pořád se usmívá, je asi spokojený a za nic na světě by to nechtěl měnit. A když jde říct něco do diskuzního pořadu, tak jde nejdřív ke Klausovi na schvalovačku. To Grebeníček je z jinýho těsta. Proto musel z čela ven.

15 hlasů

Šimundo
už se pomálu přípravuj. ODS je strana typu Titanic.
Je plna zapáchajících a tlejících mrtvol.
Je třeba se zamyslet , začít pomalu a pomaloučku se otáčet
....směr komunisti.
Je třeba se začít pomalu přizpůsobovat,ty to dobře umíš.

116 hlasů

..tak pro mne je to akorát otázka vykazování daní...jestli podle účta nebo paušálem...to druhé je pro mne výhodnější...jinak je toto veškerý vliv na mne...veškerý rozdíl mezi ODS a ČSSD..druhá dcera VŠ už si našla zaměstnání a jednoho vysokoškoláka už tři roky utáhnu...když jsem měl pořád dva VŠ a jednu SŠ..

9 hlasů

Že p.Topolánek není v životě příliš rozptylován přehnaným ( planýn) intelektualismem, postřehl dokonce i p. Klaus, o kterém to lze prohlásit též ( viz slavná SMS), ale že je takovej vůl, jsem dodnes netušil.

59 hlasů

Nazývat nácka Topolánka a ěíleného zloděje Klause panem je urážející. To je stejné, jak tak nazývat Hitlera a podobné stvůry.

16 hlasů

pritroubly poloyntelygenti a pseudoyntelektualove jak vy netusi daleko vic veci,chytracik.

12 hlasů

ano pravičacka špina se potapi--litat si vladni letkou na lyže muže jen svině ala Topolanek či tunelař Dalik

193 hlasů

ODS praktikuje politiku levého středu. Topolánek má pravdu, ale bohužel, přispěl k tomu i on sám. Tvrdím už delší dobu, že u nás pravicová strana neexistuje a TOP, která se takto presentovala před volbami, svoji politikou a ekonomickými opatřeními ukázala, že ani ona pravicovou stranou není. O ODS se to vědělo už před volbami a jediní, kteří se snaží naše politické jeviště dělit na pravici a levici jsou zoufalci, kteří vidí, že "idea třídního boje", se ztrácí do nedohledna. To, co navrhuje a provádí vláda, je prakticky totožné s návrhy a doktrinou socialistů. Jestli je tak obrovský rozdíl mezi poplatkem v nemocnici 100 versus 60Kč, o tom by se dalo s úspěchem polemizovat. Zrušení druhého pilíře je v podstatě také kosmetická záležitost. V momentě, kdy Kalousek couvl a tento pilíř je fakultativní, postrádá celá "důchodová reforma" smysl. Zdanění občanů, kteří vydělávají nad sto tisíc měsíčně pochází původně od ČSSD a tak jediný rozdíl nalézáme v DPH (v tomto sporu se pro rodinu jedná o rozdíl možná 100-300Kč měsíčně) a ve valorizaci penzí. Pokud by tedy ten penzista dostal o stovku ví, sebere mu to ČSSD někde jinde, protože bude muset šetřit stejně jako šetří Kalousek. Prostě, všechny tyto tři strany jsou naprosto stejné a světe div se, jsou stejné i ve svých zlodějinách. Pomalu mě unavuje číst idiotské příspěvky, které žádají pád vlády a vybízejí k volbě komunistů. Nevím, co si od něčeho podobného někdo může slibovat. Nezlepší se totiž nic. Změna vlády, změní pouze zloděje. Důležitý je ale základní poznatek. Pravice neexistuje a jakákoli ideologie je pouze vývěsní štít před volbami.

29 hlasů

Topolanku povolej Dalika a barka pujde ke dnu hned.

223 hlasů

Jeden šmejd kritizuje druhýho šmejda.....

114 hlasů

Ten bolševický lampasák opravdu nemá žádné hranice.Jeho lví podíl na současném stavu ale okecat nemůže.
Když jsem ho slyšel mluvit o Masarykovi,tak mi v tu chvíli připomínal prase u koryta se zlatým příborem....
Topolánek musí být souzen minimálně za zamlčování těžkých kriminálních činů svých soukmenovců a za vlastizradu.Pak budu věřit,že se tu něco děje....ale to se samozřejmě nestane.
Zajímalo by mě.kolik vlastní solárních elektráren,resp.kolik má kde v kterých podílu....abychom věděli,kolik na tohohle syčáka budeme muset do smrti doplácet....
Toplánkova drzost a nestoudost ,podpořená nemalým buranstvím tuhle společnost v podstatě paralyzovala a nyní si hraje na vousatého Vševěda....to,že mu to ODS baští je dobře,alespoň zkolabují o to dříve....!!!
A to hlavně za naprostou diskreditaci pravicových ideí a vygumování práva z občanské společnosti.Tato společnost byla po revoluci silně pravicově naladěná,ale po velmi krátké době se ukázalo,jak strašlivá chamrať složená z estébáků,členů KGB,STASI,chartistů a pánbíčkářů to je.... Volebními triky a manipulacemi se dostala k moci a stejně tak,jako ČSSD nikdy nesplnila svůj volební program.Nikdy ani v jednom případě.
Osobně to vidím tak,že parlamentní strany jsou pro mne naprosto nevolitelné.Budu tedy volit malé,neznámé strany a doufat,že to nebudou Véčkaři.....
Všechno je totiž lepší,než-li to,co tam je nyní.Radši tam snesu čerta s rudou hvězdou na zadku a hákovým křížem na ocase,než-li takové ubožáky.kteří svou v podstatě nenávistí ke kultuře a vůbec ke všemu kulturnímu způsobili takovou devastaci.
Úmyslně,programově a pod vedením cizích tajných služeb a tím nemyslím jen tu ruskou,bývalou KGB.....
Toplánek je on-line důkaz naprosté zvrácenosti a nihilismu,jako verbálního projevu ODS.

33 hlasů

Kdo to byl? Kdo to tady řekl? Kdo tvrdí, že Topolánek je vůl! To si prosím nedovolujte a neurážejte toho vola.

42 hlasů

Kéž by se ten váš děravý Titanic, plný zlodějen, korupce, tunelářů, žvanilů a lhářů, Tuplblbe konečně potopil, to by si oddechlo lidí! Všichni byste se potřebovali včetně HOPky přesunout z Titanicu na nějaký hrad, nejlepší Mírov!

151 hlasů

Budoucnost je v Borisi Šťastném a Topolánkovi. Cimrman tvrdil, že v aluminiu. Věřím Cimrmanovi.

43 hlasů

No konečně, Řího, už jsem si říkala, jestli nejsi nemocný, že se dlouho nezmiňuješ o židech...

23 hlasů

dulezite,ne?zvlast kdyz ted podle pruzkumu verejneho mineni dostali jen 7%.jak cigani.neni to vostuda?cesky lid se probouzi.cha,cha,cha!shalom.

16 hlasů


OPRAVDU SI REDAKCE PLATÍ TOHOTO BLBE PRUŽINU ??
************************************************** - **
Pr(u)dič Pružina 14.04.2012 18:30
PRAVYPRUDIC

Z toho si nic nedělej, já taky, přestože tomu jeden zdejší debil nevěří !
Ten zase jede jak dobře namazanej (moped) !

23 hlasů

Topolánek by měl raději mlčet.Smrtelné zranění způsobil ODS právě on,když přivlekl do strany Vondru a udělal z něj stranickou ikonu.Od té doby to jde s ODS s kopce.Předtím ODS sice také lhala a kradla,ale bylo jí aspoň rozumět.Dnes se nezmůže na nic jiného,než glorifikovat sprosté vrahy a lézt do zadku mafiánům (světským i Svaté církvi).

59 hlasů

OPRAVDU SI REDAKCE PLATÍ TAKOVÉ BLBCE ?

PRDIC PRZINA 14.04.2012 18:34
PRUDICPRZINA
Dědo zlodějská klíd, lůžko už čeká !
Včelička a bude pohoda, už budeš jen za trotla.

PRDIC PRZINA 14.04.2012 18:35
PRUDICPRZINA
Tobě dědo záhnědo nedochází věcí, jsi dobrej kokot !
**************************************************
Jinak by přece takového trotla musela blokovat. Při obhajobě politiky modrých je dovoleno psát takové urážky a sprostá slova?

35 hlasů

proc cenzura?chcete cenzurovat i vylevy prdice a felixa?i vase jsou obcas sproste.moc jednostranny nahled na ve4c.to mate jeste zvyk od komouse?

29 hlasů



Děd a sprosťák pružina zamořuje ovzduší !
////////////////////////////////////////////////// - ///////////
Pr(u)dič Pružina 14.04.2012 18:08
PRAVYPRUDIC

Tak kde mám v nicku ten "zavináč" debile ?
On ho nemá ani ten, který mi ty nicky krade, kreténe blbej !
A neser se mezi lidi, tvoje místo je na hnoji !

17 hlasů

Řího, ty jsi u svého třetího nicku změnil i pohlaví?

48 hlasů

matu zida a vazim si te kralovny ceske a cisarovny,ktera VYKOPALA v roce 1744 vsechny zidy z prahy a cech.jo,to byly casy.to byla panovnice.skoro jako ta isabela kastilska.ta jich VYKOPALA 250 000!vratislav II,kral cesky je VYKOPAL uz v roce 1080.cha,cha,cha!shalom.

17 hlasů

To,aby jste si rychle dal za nick Hitlera,ten byl nejvýkonnější.Hloupý jste ne to dost.

15 hlasů

uvazuji o david ben-gurion.ten povrazdil,okradl a odsunul 100 000 nevinnych palestinskych rybaru od jezera galilej.nebo coz tak baruk goldstajn?ten zidofskej vrah lidi kteri se modlili?to necham pro vas,meshugene.

7 hlasů

Ono to sice bylo úplně jinak, ale už nemám trpělivost ani chuť vám to donekonečna vysvětlovat. Když vám dělá dobře si překrucovat fakta...

25 hlasů

http://www.martinakopp.estranky.cz/clanky/zide-u-nas/vypovezeni-zidu/marie-terezie-a-josef-ii./

18 hlasů

zadne prekrucovani se nekona.ukazte kde a omluvim se.cha,cha,cha!shalom.

18 hlasů

Přesně tak, výlevy dědka Prudiče jsou už trapné !!

Souhla Terezie :)

22 hlasů

V Cechach je preci normalni ze jeden nadava druhemu a nepotrebuje k tomu zadnou politickou stranu.

20 hlasů

Chlap s gulama už má taky strach.

45 hlasů

Anebo cítí šanci možnosti odvety.

24 hlasů

Myslím,že má panickou hrůzu,že na něho také něco mají.Jak vše naznačuje příští týden má začít nějaká velká kauza,a tak krysy začínají panikařit.Myslím si,že s tou svojí mladou ženou toho mají na svědomí dost na trest smrti.

12 hlasů

Myslím, že gauner Topolánek dostal vítr při odsouzení dvou gaunerů z VV, protože zjístil, že i politici mohou za své zločiny jít za mříže. A právě jeho, zhovadilého zlosyna se to týká bezprostředně. Ještě by bylo třeba přijmout zákon o nepromlčitelnosti zločinů, spáchaných politiky ve veřejné funkci. To by šel sedět i senilní zloděj a šašek z Hradu.

70 hlasů

Je to tak, Milane Orságu.

ODS celou kauzu s VV vyvolala, teď začíná mít strach. Strach Z ČSSD...? :) Nebo strach z modrého komunisty Filipa?? Ne e. Mají strach z Víta Bárty. A mají ho všichni státní zloději, proto jsou v boji proti VV tak jednotní.

Já vyzývám naopak všechny s ještě otevřenou myslí, aby podpořili Bártu i s Johnem. Byl to jejich nápad, zkontrolovat státní útraty. Nedejte se lacině ovlivnit propagandou. A nedejte si vzít jedinečnou šanci, jak dostat do basy ty, co nás již 20let ohlupují a okrádají.

27 hlasů

Ale vždyť to je blbost !
Strach z Bárty a z Johna ?
To zase tak ubozí a blbí nejsou !

20 hlasů

Blbej seš jen ty dědku Pružinská !!!

8 hlasů

politici kradou po celem svete.obama ted ukazuje ze vydelal $15 milionu.nikdy nic nedelal.na vumlu v harvarde ho akorat naucili klabosit.v te dobe tam prednasel ivan svitak.potom chvilku ucil o nedostatcich ustavy.zadne jine pravo.hlavnim nedostatkem podle nej je to,ze ji nedal dohromady nikdo jiny nez krestansti belosi.ani zidi,ani negri.

16 hlasů

Mam obavy, ze pri teto mafianske politice VSECH politickych stran budes ty sedet drive nez oni.

25 hlasů

Vy si tu musite jednou konecne uvedomit, ze hodne hlasu pod prispevkem z hloupeho chytre neudela .

15 hlasů

to jim jednou dojde,ale vezme to nejaky cas.blbove maji vzdycky trochu delsi vedeni.to same s grup myslenim,nadavanim,bojkoty a podobnymi pitominkami.semitske etnikum je v tomhle zvlast slavne po celem svete.cenzurou taky.nic noveho pod sluncem.

13 hlasů

topol by mel misto kritizovani ukazat,jak si predstavuje zbalancovani rozpoctu a teprve potom karat.jak je videt,i soc.demaci,kdyby vyhrali volby a dali dohromady vladu,nebudou rusit zvyseni dani a poplatku.ods zvysuje dane a z politickeho hlediska si nemuze dovolit nezvysovat je i bohatsim.take z moralniho.do pristich voleb si na to lidi zvyknou,zvlast kdyz uvidi ze se rozpocet blizi k balanci.ted klesla v unoru nezamestnanost z 9,2% na 8,9%!prumyslova vyroba navysila v dobe krize v evrope o 4,7% v unoru.ceny jidla padaji a spadnou o neco vic.zatim v recku je krize,nezamestnanost na 21,5%,ve spanelsku taky.to lide vidi a nechteji.proto si asi zacpou nos a znovu zvoli pravici.

16 hlasů

Mirku, bojuj za ty paušály nebo vás mám taky u prdele...chápeš ,že mne jinak ty vaše pravé pravicové kecocy přerostlých svazáků absolutně nezajímají...

16 hlasů

Pokud tedy zpívaj a tančej na palubě potápějící lodi, nazval bych tu loď dle jejich inteligence a množství jejich cti - TikTakNic.

48 hlasů

:-OOOO

23 hlasů

Pokud tedy zpívaj a tančej na palubě potápějící lodi, nazval bych tu loď dle jejich inteligence a množství jejich cti - TikTakNic.

18 hlasů

Topolánek jaksi pozapomněl, že ta loď začala pořádně nabírat vodu už za jeho působení, možná by si o tom mohl popovídat se svou oporou a velkým kamarádem Marečkem Dalíkem. Jinak je to velmi dobře načasované prohlášení - v souvislosti se stoletým výročím katastrofy Titaniku:-)

63 hlasů

za jeho pusobeni mu tam hazeli klacky pod nohy nasi semiti-zid paroubek,zid klaus a zid fracek bem&spol.tem bylo jedno,jestli zrovna cesko predseda evrope a nebo ne-zradci.v honu za korytem se ofsem zidi prepocitali.tak se mi to libi.

15 hlasů

Pikantní na tom je, že mimo jiné také nasazuje psí hlavu Kalouskovi, s kterým ta zvěrstva společně prováděl a navíc oba byli spoluautory komplotního projektu TOP09.

73 hlasů

Přesně tak.

35 hlasů

Vyzývam vas.Volte pravici a hlavně ODS.

20 hlasů

zase vedle.nestydte se a burcujte lid cesky at voli jak vy-DSSS! a pro pana vandase na hrad.za nim uz stoji felix i s prdicem a prolhanym rabem.no tak.

15 hlasů

Co to ten šašek mele? To si myslí, že to, jak on vedl stranu, bylo v pořádku? To je běs!

341 hlasů

Už aby se potopila...

71 hlasů

Musíme se ozývat :
"Iniciativy a odbory sdružené v platformě STOP VLÁDĚ připravují týden protestů proti vládě a prosazovaným reformám, který proběhne ve dnech od 16. do 21. dubna 2012 v Brně, Praze a dalších městech ČR. Akce vyvrcholí společnou demonstrací na Václavském náměstí v Praze 21. dubna od 13:00. STOP VLÁDĚ požaduje, aby vláda Petra Nečase stáhla své asociální reformy, a pokud tak neučiní, aby podala demisi a byly vyhlášeny předčasné volby.

Tomáš Vokoun z ProAltu komentuje vznik STOP VLÁDĚ: „Konečně dochází k tomu, že se spojují různé občanské iniciativy a odbory, které zastupují významnou část společnosti. Lidé si začínají uvědomovat, že absurdní vládní politika pouhého škrtání a zavádění restrikcí vede naši zem do ekonomické i sociální pasti.“

111 hlasů

A zítra v osm večer zhasnout.

20 hlasů

Ano, prý stačí na 5-10 min.
Kéž by "zhasli" i ti vládní šmejdi : "Vláda ČR urychleně rozšířila ve středu svůj program jednání o vládní novelu zákona č. 55/1995 Sb., o důchodovém pojištění, ve které Parlamentu ČR předkládá návrh na změnu valorizačního vzorce u vyplácených důchodů. Svou většinou ve sněmovně zákon jistě prosadí, a tak dojde ke snížení reálné výše důchodů.

Zdá se, že členové vlády, ač hledaje různé úspory a zdroje ke snižování tempa zadlužování veřejných rozpočtů, „ZAPOMNĚLI“ na zrušení stropů na odvody na důchodová pojištění vysokopříjmových občanů."

31 hlasů

Však je nejvyšší čas, aby ty svině táhli do hajzlu.

28 hlasů

vy tam na ne uz cekate?bestie?cha,cha,cha!shalom.vochechule.

13 hlasů

no f tom hajzlu,vochechule.vy ale mate vedeni.ashkenazi!cha,cha,cha!shalom.

24 hlasů

??

25 hlasů

Proč v Řecku dokáží do ulic vyrazit okamžitě a za svoje práva se bít a české ovce jen békají a než se slezou do houfu,tak pointa stávky je pryč!!!

38 hlasů

Styska se ti po situaci Recka jeho dluhu ?

15 hlasů

Proč by se mu mělo stýskat po řeckém dluhu?

26 hlasů

Zdravím herr Lustig. Jste opravdu tak hloupý, nebo jen prostě nechcete vidět KDO nás do toho Řecka vede?

50 hlasů

Tenhle ubožák se přímo tetelí rozkoší když slyší něco nelichotivého o Češích. Ten musí šílený mindrák když ho to chudáka takhle poznamenává.

26 hlasů

Doufejme, že se nás tam konečně sejde tolik, aby to ti lotři začli brát vážně.

48 hlasů

Myslím, že konečně přijde a přijede lidí dost, ale tím to nesmí skončit.

36 hlasů

Uvidíme.

20 hlasů

Udelame soutez v odhadu kolik lidi na to Vaclavske namesti prijde. Ja prorokuji 2200 lidi. Z toho bude 700 cumilu, 350 policejnich agentu, 140 novinaru.

23 hlasů

Takže pane Lustigu, to jsme už opravdu policejní stát když na jednu demonstaraci podle vás přijde 350 policejních agentů? Nebo jste agentem nynější policie a máte to přímo z porady ?
To víte jako na vítání Brežněva tam tolik Pražáků nebude. Taky podle toho poznáte, že Praha je bašta napravených pravičáků - musí přece něčím odčinit toho Brežněva, ne?

31 hlasů

Což by ti v tvé podlé zapšklé dušičce udělalo obrovskou radost a pocit uspokojení viď ty podvraťáku?

35 hlasů

To je omyl, bych si pral aby tam bylo pul milionu lidi. Ale slusnych , ne takovych jako ty a jakych se toulaji miliony po internetu a ukazuji nevzdelanost a nevychovanost ceskeho naroda. .

14 hlasů

Nevzdělaný a nevychovaný jsi ty. Nejhorší na tom je, že si to vůbec neuvědomuješ.

43 hlasů

jste blbej jak troky.to zde kazdy vi.vy,prdic a lhar rab.samej blbej ajnstajnskej semita.mate omluvu.ty ashkenazi vrozene choroby.ale prehanite to.mshugeni.pak si naklikate ze vas ma rado 7% lidi.cha,cha,cha!shalom.

14 hlasů

Vždyť trojkolka potřebuje přežít ve vládě už jen do podzimu, tak potápění ODS nevadí. Během posledních 23 let jsme si vypěstovali několik supermiliardářů, kterým jsme postupně předali (pod pečlivým dohledem pantatíčka Tunela) veškeré naše vydělané i naspořené peníze. A jak tvrdí titulek sousedního článku, že se sníží mzdy a zdraží potraviny, našim milým supermiliardářům to dopomůže během krátké doby zdvojnásobit majetek. Přejme jim to! A Kalousek si bude moct konečně "odfajfknout", že jimi zadaný úkol splnil. Tedy ještě zbývá majetek církvím a pro banky druhý důchodový pilíř. To by se snad dalo stihnout do podzimu a před vánocemi se nám vláda položí sama, uvidíte.
Už nebude co porcovat, tak co by tady dělali. Tato vláda už má jen poslední úkol - než jí lidé vyženou : Nevratně uzákonit tok peněz ze st.rozpočtu jejich směrem i na dobu, kdy už nebou u moci.

68 hlasů

Nepřestávejte tančit a dělejte, že se ta vaše loď nepotápí. Jen ji můžete přejmenovat, třeba na Titanik . . .

37 hlasů

A orchestr hraje a hraje, ještě pár kvapíků a budete kvapem ve výsernici !

51 hlasů

Chacha, škoda, že umím dát jen jeden hlas :-)))))))))))

21 hlasů

Z toho si nic nedělej, já taky, přestože tomu jeden zdejší debil nevěří !
Ten zase jede jak dobře namazanej (moped) !

21 hlasů

Dědo zlodějská klíd, lůžko už čeká !

Včelička a bude pohoda, už budeš jen za trotla.

12 hlasů

Potrefená husa se ozvala ....... !

8 hlasů

Proč není i s Dalíkem v base, supermafián a superhovado!

53 hlasů

To je naprosto jednoducha theorie a jeste jasnejsi praxe. Bolsevici za 40 let vladnuti znicili vsechno co bylo drive povazovano za ctnost. To znicili (skoro) ve vsech lidech, bez ohledu do jake strany tito jednou v budoucnosti vstoupi a nebo zda vubec do nejake strany vstoupi, dokonce nezavisle na tom, zda tito lide maji vubec zajem na politickem zivote. Mravy a zasady byly jednoduse hozeny pres palubu. Proto je smesne nadavat nekterym v politice a jinym fandit. V te dobe kdy se nicily ctnosti lidi nikdo nevedel co dotycny clovek jenou vyvede. Samozrejme ze popravu politicke kultury maji na svedomi komunisti. Teprve po roce 1989 se potencialni politici zacali rozhlizet a podle rationalniho ( ne podle politickeho) nazoru nalezli do stran a zacli podle svych postbolsevickych predstav ridit republiku na vyssim ci nizsim stupni. Z vyssiho principu se nelze divit, ze tito politici kradou , podvadi a nevim co jeste cinni. Jsou na to naprogramovani a jen verejnost jim v tom muze zabranit !! Ale co dela verejnost ??? NIC !! Nadava na internetu jeden druhemu. Vsichni politici v Cesku jsou na vyhnani. Je ztreba do kyblu cistou vodu , kdyz ta stara smrdi. Dekuji ze jste to docetli.

19 hlasů

Nedočetli, takové bláboly a zvratky se nedají číst, zatáhni už za sebou to klecové lůžko!

28 hlasů

Milý pane Lustigu, žijete a melete páte přes deváte a to ještě někde z dálky. Je smutné, když tzv. ekonomičtí emigranti, kteří zdrhli za průsery v Čechách a aby si polepšili ekonomicky, začnou radit lidem zde a kteří to denně prožívají. Čekal jsem, že se ještě zmíníte fašistické krutovlády a následků bitvy na Bílé hoře, 8.11.1620. Jistě byste měl relativní kus pravdy, který je ovšem nám všem, kteří žijeme zde v Čechách, tzv. hovínko platný. Prosím, vzpamatujte se a přestaňte blbnout nahlas.

32 hlasů

To burcuje skutečně ten pravý. Zdá se, že lidé mají strašně krátkou paměť. ODS je strana nereformovatelná, ze své podstaty zločinecká.

122 hlasů

Topolánek podle mého názoru je strůjce dnešních problémů ODS. Voliči nemohou mít tak krátkou paměť, aby si nepamatovali co ten Toplolánek napsal do smlouvy s voliči. Přitom v konspiraci s Kalouskem pomáhal zakládat TOP, k cemuž se hrdě přiznal na semináři na Slov.Ostrově,.Jeho Dalíkoviny přivedly ODS i zemi do problémů a teď se tváří jako spasitel. To zapomněl na Toskánsko, to zapomněl na popírání vlivu krize a na snížení odvodů,které dostalo zami do větších problémů?Je to záležitost dobrého žaludku, když on má odvahu kázat ostatním.

306 hlasů

já bych zašel natvrdo je to jistý lump spolu s jeho pravou rukou nemusím jmenovat, který rozkrad a dokrad co se dalo, zavedením rovné daně (nesmyslné zdanení pro bohaté a firmy) = podseknutí příjmů pro státní rozpočet + nikdy neodepsali něco ze státního dluhu, když ekonomika šlapala, jenom splatili urok pro další dluhopisy a to i předchozí vlády činily doteď...

25 hlasů

Ano. A byla to jeho vláda, která zprasila všechno tzv. Topolánkovým batohem.

44 hlasů

Ty jsi ze své podstaty magor......

25 hlasů

Od vypatlaného blba jako ty, považuji tvoje hodnocení mé osoby za lichotku.

54 hlasů

A proč modrý hlupáku?

40 hlasů

Má pravdu soudruch ex.

18 hlasů

A v čem?

30 hlasů

Ale obecně má pravdu, že jdou do hajzlu a pořád si to nepřipouštějí, respektive jim to nedochází !

52 hlasů

Je to u nich stejné, jako u dementa tady dole.

27 hlasů

Tobě dědo záhnědo nedochází věcí, jsi dobrej kokot !

23 hlasů

že jde ODS do prdele přece.

52 hlasů

Jo, to ano, on k tomu tenhle chasník ostatně také přispěl nemalou měrou.

38 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov