Topolánek dostane od ODS na odchodnou pět platů

01.04.2010 18:00 Původní zpráva

Od dvanáctého dubna bude Mirek Topolánek nejspíš nezaměstnaný, finanční starosti však minimálně dalších pět měsíců mít nebude. ODS se rozhodla se svým předsedou rozloučit co nejdůstojněji: vyplatí mu přes 400 tisíc korun.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Mirda (172 hlasů) 01.04.2010 18:13

    On dostane za nic 400 tisíc za pět měsíců. Já těch 400 tisíc...

  • K (168 hlasů) 01.04.2010 19:02

    12. duben bude krásný den.

  • Teflonová ODSS (157 hlasů) 01.04.2010 19:42

    Normální člověk výpověď bez údaní důvodů.Bez odstupného! Pravicový...

  • sandra (153 hlasů) 01.04.2010 18:37

    Topolánek patří na hrad!! ale MÍROV !!! a celá ta tlupa mafiánů ODss...

  • LIDI v USA už taky mají svých politiků "PLNÝ ZUBY" (144 hlasů) 01.04.2010 19:56

    Předseda ODS Mirek Topolánek podepsal ZRÁDCOVSKOU smlouvu o...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

...nahý předseda je hova-o, dětem ve škole sebral mléko a sám za ty veleostudy dostane půl melounu...co to tady je??? hrůza a děs...

42 hlasů

A nemohl by místo toho dostat pět na holou?

19 hlasů

Tak málo? Pro ty peníze bych ráno ani nevstával do práce. A teď už vážně. Oni mají tu drzost si ještě vyplácet odstupný při těch platech a výhodách co mají. Nehledě k tomu, že tady vládne prakticky rok bezvládí a za co jsou placeni politici opravdu nevím. JE MI BLIVNO Z POLITIKŮ, ALE HLAVNĚ Z z pánů, jako je Topolánek, Langer, Nečas, Bendl, Jančík, Bém, Řebíček, Tluchoř a mohl bych pokračovat. Lidičky jak dlouho budeme trpět tuhle aroganci a zneužívání moci? Proč jsme vyšli do ulic v roce 1989? Nemáte ten samý pocit jako tenkrát a nutkání s tím marasmem něco dělat?

30 hlasů

Já bych mu těch platů dal alespoń deset a ještě zadarmo bych ho nakopl do zadele................

20 hlasů

Z TOHO ALE ZDALEKA NEZAPLATÍ VŠECHNY TY "TUNELY", které po jeho vládnutí (a po dalších "budovatelích" tohoto režimu) zůstaly! Ale o Topolánka nemějte obavy! I když má také hypotéku, tak ho ČEZ, DALÍK a další jeho "soukmenovci" nenechají "ve štychu" ! Vždyť mu všichni mají hodně co splácet!

30 hlasů

NEVOLME už POLITIKY, kteří stále lžou, podvádějí a mlží, aby zůstali na svých postech a aby si mohli dál "HRABAT POD SEBE" drze, chamtivě a bezohledně NA ÚKOR VĚTŠINY LIDÍ ve státě !!!!!!! PŘIPOJME SE KE generální STÁVCE LIDÍ v USA, kteří už TAKY MAJÍ DOST svých drzých, chamtivých a bezohledných politiků !!!!!!! V USA bude STÁVKA ve dnech 15. až 18. DUBNA 2010 !!!!!!! Informace jsou na www.taxfree15.com

73 hlasů

Co bude dál s Mirkem Topolánkem, který odmítl nedávno nastoupit na post eurokomisaře v Bruselu, zatím ODS vyřešeno nemá. Toť průzračná ukázka u ODS o naprosté bezohlednosti, sobectví a kašlání na všechno a všechny mimo sebe. Zbavit se před volbami grandiózní ostudy a převést to do Bruselu ať ji tam dělá celé ČR. Před volbami nanejvýš poučné.

50 hlasů

Topol by to místo neodmítl. ale při jednání mu Merkelová na rovinu řekla, že ho v EU neschválej, tady ta onformace v novinách proběhla a náramně rychle zmizela.

23 hlasů

Z oněch pěti platů nechť si dá bokem peníze na zaplacení dluhu za svůj podíl na ztrátě za MS v Liberci, když se o něj tak "staral".

44 hlasů

dlouho bude trvat , než Mirďa začne žrať bůčíček , zelí a knedlík , potom by zasloužil , aby ho všichni občané nakopali do p . . . . e .

21 hlasů

Skutecne jen Pravicova strana muze ODMENIT sveho predsedu ktery zkurvil na co sahl financni odmenou po te co ho konecne nakopli do prdele. V normalni organizaci by dostal padaka a sel by na hodinu . Skutecnost ze mu davaji odstupne znamena ze se jedna O DRZHUBNE. dAVAJI MU PRACHY ABY MLCEL a nevypravel po hospodach o svinstvech svych soukmenovcu z ODS. Uz VAM TO KONECNE DOSLO za co ma tu financni Odmenu????

44 hlasů

LIDEM už mnohem dřív došlo, že ODS je VELICE NEDůVĚRYHODNÁ strana !

57 hlasů

Myslíte, že to dojde i Praze?

24 hlasů

Prazaci naletli na ILUZI kterou nabizi Pravicove strany. Vetsina Prazaku si mysli ze to budou prave oni kdo se dostanou do skupinky velmi bohatych lidi a Pravicova strana bude zastupovat jejich zajmy. To se vsak nestane u 99 % lidi kteri NIKDY nezbohatnou. V Praze muzete pozorovat tento jev. Obcan bydlici ve velmi skromnem malem byte, parkuje automobil zahranicni vyroby za ktery utratil temer veskere svoje uspory . Penize ktere vydela v zamestani pokryji stezi najemne, zakladni potraviny A umozni mu levnou dovolenou. Tento obcan sni o tom ze jednou bude podnikatel a v usich mu prijemne zni ILUZE O TOM ze kdyz bude TVRDE pracovat a snazit se a vzdelavat se ze se dostane mezi 1% vyvolenych kteri disponuji ohromnym financnim kapitalem a pomoci lobbistu ovladaji politickou scenu.

27 hlasů

to nedojde nikdy a budou svůj omyl opakovat , dokud ODS NEZMIZÍ .

48 hlasů

Lide je to uplne normalni byt nasrany na bohate "podnikatele". Jen minimalni pocet bohatych lidi zbohatl skutecne jen svym pricinenim a pomoci svych kvalit .Vetsina z bohatych lidi zbohatla pomoci triku a podvodu. Prikladem muze byt , Vaclav Havel, Soudek, MAROUNEK, Kocab, Stehlici, Klaus, Marian Clfa, Vladimir Dlouhy, a dalsi podobni.

65 hlasů

Pravicove strany zastupuji zajmy jen male skupinky Bohatych obyvatel a drtivou vetsinu lidi se snazi presvedcit, ze se do skupiny VYVOLENYCH mohou take nekdy dostat. Realita je vsak takova, ze pravicove strany zamerne drzi drtivou vetsinu lidi jen tesne nad urovni zivotniho Minima. Umozni jim aby ziskali penize na potraviny zakladni bydleni a skromnou dovolenou. A tim to konci. To je myslenka skryta za KAZDOU PRAVICOVOU STRANOU.

93 hlasů

Pravicové strany se podílejí na CÍLENÉ LIKVIDACI kvalitních ČESKÝCH PODNIKů !!! Nyní je v ČR okolo 700 000 NEZAMĚSTNANÝCH a jejich počet v souvislosti s HOSPODÁŘSKOU KRIZÍ stále ROSTE !!!!!!!

73 hlasů

Lidi volte tu stranu ktera zlepsi Vase podminky. To jest Bohati budou volit pravicovou stranu a Chudi pokud prohlednou a uvedomi si, ze nebudou NIKDY milionari tak budou volit LEVICOVE STRANY protoze jen ty jim nabizeji mirne zlepseni jejich mizerne situace.

59 hlasů

mas to postaveno spatne, pochopil jsi jen prvni krok. Ten druhy je, ze strany si do budoucna zajistuji sve volice. Tedy pravice usiluje o co nejvice bohatych a levice o co nejvice chudych. Tos nedomyslel, co ?

19 hlasů

To se tedy ta pravice v CR hooodne snazi "vyrobit" volice pro CSSD. ha ha ha

26 hlasů

to co pises HANYS je PRESNE priklad uvazovani snilka ktery bude volit Pravicovou stranu. Lide zamyslete se nad tim co pise HANYS a snazte se pochopit jak to funguje.

41 hlasů

Teď je SKUTEČNĚ a nanejvýš NUTNÉ ZRUŠIT BEZMEZNOU IMUNITU politiků !!! Bez tohoto kroku se nic nezlepší !!! NYNÍ SPĚJEME reálně ke STÁTNÍMU BANKROTU !!!!!!! Ale hlavně ti "BOHATÍ" si tuto skutečnost nechtějí připustit a stále lidi "utěšují", že nic takového nehrozí, protože BOHATÝM ZLODĚJůM vyhovuje NEUSTÁLÉ TUNELOVÁNÍ STÁTNÍCH FINANCÍ !!!!!!!

52 hlasů

Tak nám to na ČT1 skončilo....tak podle slova Nečase, prej ODS musí podporovat především podnikatele, protože stát práci lidem nezajistí a jediný, kdo ji pro lidi zajistí jsou soukromníci. Takže - kdo chce otročit na české vychcané podnikatele za 11000 (někde i míň) měsíčně, na ty, kteří si mohou vést dvojí účetnictví aby sami jakožto majitelé firem neplatily vysoké daně státu, kdo chce svojí prací podporovat ODS a podnikatele, kdy většina vychcaných českých podnikatelů vám dá minimum a bude vás dřít z kůže, tak ti ať volí ODS. Jen podotknu, že Nečas o vedení dvojího účetnictví řekl že to ví a na dotaz proč s tím nic nedělají to zahrál do autu. Já volím ČSSD.

61 hlasů

omlouváme se občanům ČR za volebního lídra Petra Nečase, je to ještě větší vůl než Topolánek........

94 hlasů

pane XXXX toto co popisujete Ceskemu narodu zajistil byvaly president Vaclav Havel spolu s komunisty v roce 1989.

25 hlasů

Václav Havel začal a další POLITICI - nejen - z ODS v tom DEVASTOVÁNÍ ekonomiky a LIDÍ VELICE RÁDI POKRAČUJÍ !!!!!!!

39 hlasů

Mas pravdu a sami od sebe toho nenechaji. Nekdo je MUSI ZASTAVIT .

19 hlasů

Nečas íčkovy mafie Ods hlasoval proti protikorupčnímu zákonu.

67 hlasů

Topolánkova vláda největší nárůst byrokracie a nárůst výdajů státu

69 hlasů

mezinárodní ostudy topolánkovy hrůzovlády - ostuda s Entropou a podvodníkem Černým který lhal celé EU o spoluautorství - dokud nepoteče polyn - neodjedu - vyhrožoval Topolánek nakonec vyjednal smlouvu s podvodným dodatkem - poté Rusko smlouvu sjednalo s Bruselem a s českým paskvilem už se dál nebavili - po ostudné prohře s Chorvatskem při hlasování do rady bezpečnosti OSN začal vyhrožovat zemím eu ,že jim zarazí veškerou pomoc - topol řekl : euroústava je shit - který mimochodem sám podepsal a prosazoval v senátu i parlamentu - uznání Kosova státu muslimských džihádistů a narkomiánských baronů spojenců USA - pobíhal jako šéf konzervativců ztopořený s malým ptákem v sardinské vile mafiána Berlusconiho mezi štětkama,zatímco jeho konkubína přebalovala jeho nemanželského syna a doma v čr jeho manželka roky zneužívala nezákonně ochranku za 100 000 měsíčně - vláda sestavená na základě korupce a krádeže volebních mandátů - ministr vnitra topolánkovy vlády je mafiánským bossem placený zaměstnanec íčko který mimochodem zlikvidoval UOOZ a finanční policii

85 hlasů

Doporučuji zapnout ČT1. Nečas vs Dušek.

29 hlasů

Když já nemůžu vystát tu Jílkovou.

41 hlasů

Když mě se líbí, jak dává Dušek Nečasovi na prdel.....

46 hlasů

- mafiánská kauza Čunek ,kdy místopředseda vlády ČR byl zachráněn před kriminálem zločineckým zásahem ODS kde justiční mafie po schůzkách s poradcem topolánka Němcem - exšéf poradců Topolánka ,Veverka zadlužil firmu dluhem 60 milionů a přepsal ji na bílého koně Ukrajince Mikolu Marka - ten je od té doby nezvěstný - dluh platíme my daňoví poplatníci a Veverka dál vesele podniká - stovky zločineckých kauz lidí z modré mafie - justiční mafie - exekutorská mafie - toskánská mafie - turbostudentská mafie - ztopořený s malým ptákem pobíhá po zahradě mezi štětkama na Sardinii - proti vůli obyvatel ČR prosazuje vojenskou základnu USa na území ČR - posílá 94 milionů kosovským džihádistům Hašimu Thacimu - posílá 150 milionů z našich daní diktátorovi Saakašvilimu - modrá mafie prosazuje navýšení vojenské okupace afganistánu a dřív i Iráku

75 hlasů

tak si žijí...... paraziti společnosti........ zbavme se jich !!!!!!!!

42 hlasů

- sestavení topolánkovy hrůzovlády 2006 pomocí krádeže volebních mandátů - po vzoru Nsdap ODS zavedla likvidaci včech volebních mítiků fanatickými nenávistnými topoljungendy, kde opakovaně fyzicky napadali politiky ČSSD i účastníky mítinku házením předmětů - po vzoru Nsdap 5 týdnů blokovala poslaneckou sněmovnu - mafiánským stylem a vyhrožováním kriminálem Poslancům zvolila ODs lukoila klause prezidentem ČR - vyděračská kauza Morava ,kde ODS přímo plánovala vyhrožovat poslankyni Zubové ohrožením života její dcery pokud nebude hlasovat pro zločineckou modrou mafii v parlamentu - Topolánek odmítl vysvětlit kde vzal vůz volvo - Topolánek dostal 2,5 milionu za bezcenné akcie zkrachovalé Vae

48 hlasů

rekapitulace mafiánského chování zločinecké ODs -Topolánek a spol. - propagace nacismu (Červen 2005 - -Neočekávejte ode mě nic jiného než noc dlouhých nožů.Ta prostě přijde,Březen 2007 - -Es kommt der Tag...," vyhrožoval v textové zprávě novináři,Srpen 2003 - V rozhovoru pro LN označil volební sliby ČSSD před volbami 2002 za -osvětimskou lež - zavedl nulovou toleranci destruktivní politiku - kubiceho mafiánský pamflet ODs 4 dny před volbama 2006 - smlouva s občany 2006 totální podvod na voliče - opakované pěstní útoky na novináře 2006,2008,2009 - beztrestné vyhrožování novinářům nacistickými SMS - beztrestné korumpování poslance Kořistky -odposlechy nebyly povoleny u soudu- justiční mafie ODs

48 hlasů

já bych mu zařídil životní minimum šak si nahrabal ,dost má ten kluk to dobře ošetřený

35 hlasů

12. dubna 1961 vyletěl Gagarin, tento rok vyletí Mrek Drškatý, ale s 5 platy se nespokojí, to je jen na oko.

44 hlasů

Pánové novináři, zvete se hlídacími psy demokracie, tak proč nepožadujete prošetření napojení Íčka na Mrázka a "cinklé" zakázky na ministerstvu obrany, jak říká Topolánek? Nebo jste jen žumpa, jak říkal Zeman?

87 hlasů

ten bude v pohodě, a těch pět platů to je jen tak aby se zavřely ústa novinářům, každej přece ví že ods platí v hotovosti a nosí se to v igelitkách

36 hlasů

Citace z článku: "Za vedení Mirka Topolánka vyhrávala ODS až na jednu výjimku osm let volby" - právě toho "vyhrávání" a toho co se odehrávalo po volbách už máme dost. Nejlepší by byly Smlouvy bez ODS.

52 hlasů

Za co ????

53 hlasů

Pěkný bobnbonek pro oranžovorudý třicetikorunový sračkomet.

58 hlasů

Kde je ODS, tam to smrdí.

69 hlasů

TA hnusna ODS ovsem poskytuje MODRY HNUJ jako vybornou MUNICI.

41 hlasů

.....co chcete dobrého po zločinecké mafii....

67 hlasů

Nacistické ideologie v projevech p. Topolánka: Srpen 2003 - V rozhovoru pro LN označil volební sliby ČSSD před volbami 2002 za -osvětimskou lež- Nacistické ideologie v projevech p. Topolánka:Červen 2005 - -Neočekávejte ode mě nic jiného než noc dlouhých nožů.Ta prostě přijde Nacistické ideologie v projevech p. Topolánka: Březen 2007 - -Es kommt der Tag...," vyhrožoval v textové zprávě novináři.Tuto větu používala Sudetoněmecká strana ve 30. letech jako výzvu k připojení Sudet topol by v demokratické zemi skončil v kriminále za tunelářství ,rozkrádačky VAE,a vyděračskou kauzu Morava to ,že pobíhal jako šéf konzervativců ztopořený s malým ptákem v sardinské vile mafiána Berlusconiho mezi štětkama,zatímco jeho konkubína přebalovala jeho nemanželského syna a doma v čr jeho manželka roky zneužívala nezákonně ochranku za 100 000 měsíčně je jenom třešnička na dortu jeho desítek skandálů a mezinárodních ostud

52 hlasů

Topolánek se vrhal na novináře s řevem -Já tě zabiju- Novinář se rychle běžel schovat do automobilu a podnapilý Mirek Topolánek zuřivě kopal do vozu -vysíláno ČT2 pořad události komentáře videozáznam takhle reagoval předseda vlády ČR,boss Ods když jej Novinář fotografoval ožralého po cestě z vánočního večírku 2006 ruku v ruce se sou milenkou Luckou Talmanovou (kterou dosadil na místo místopředsedkyně poslanecké sněmovny), pozor nemá to nic společného s pěstním útokem na fotografa z roku 2008, a ani s tím jak ochranka topolánka zabránila fyzickému napadení novinářů z pohřbu 2009 násilnické sklony psychopata z ODS se jen tak neutají , nejděsivější ,že takový agresivní jedinec přes modrou mafii ovládá státní zastupitelství , pražské brněnské,plzenské soudy.................,přes mafiánského poskoka íčka konfidenty Ods obsazené vedení policie ČR, Topolanek - napadl novinare http://www.youtube.com/watch?v=H6l5Qdg4NM4

81 hlasů

Talmanovou. Mohl ses lépe učit, něco vydělat a třeba se dát do politiky. Nediv se potom, že chlastáš krabičák, baštíš buřty z Lidlu a tvoje stará je šereda. Každý sám svého štěstí strůjcem, každý sám sobě strojvůdcem.

27 hlasů

To mě připomíná jeden starý vtip.Jdou dva vědci kolem výkopu,kde se parta kopáčů opírá o lopatu.Kouřejí,chlastají,klábosí,opalují se a vůbec nemakají.Ti vědci na to tak koukaj a ten jeden povídá tomu druhému."Teda to je život.Tak bych se chtěl mít taky."Kopáči to slyší a a jeden jim odpoví."Nééé,měli jste se líp učit more.Tak teď nezáviďte."

39 hlasů

Měl jsem jít studovat do Plzně, byl by ze mě zlodějskej tlučhuba bez skrupulí! Tak možná příště.

31 hlasů

Jane Fischere, nech toho, jsi mimo, jestli jsi to ty. O tom vašem židovském šábesu Pesar jsi to zase přehnal ...

43 hlasů

DULEZITA ZPRAVA:-- Vaclav Havel jedl k veceri jogurt a pokapal si svoji disidentskou kosili.--- Konec dulezite zpravy.

60 hlasů

Doplneni zpravy-- jednalo se o puvodne svazackou kosili kterou mu kdysi venoval pritel soudruh Ladislav Adamec. --konec zpravy

30 hlasů

JAKY OSUD potkal ODS figurky Václava Dobráka a Marii Slušnou????? DOSTALI prave ODS jmeno - Vaclav Podrazak a Marie Vychcana. !!!!

80 hlasů

Ty woe Hesssi, ODS figurky Václava Dobráka a Marii Slušnou dostali take odstupne a to nekolik milionu korun , ktere za ne prevzal jejich tvurce genialni clen ODS --ano , ano, je to pan MAREK DALIK.

38 hlasů

Víš co je to pět platů - 400 tisíc.? Jenom tak na Nečasi, Kalousku, Topolánku na to jsem dělala 6 let a docela tvrdě . A odstupný nebo odměna bylo 25 tisíc po 10 letech práce.

69 hlasů

ses lépe učit, troubo a nezávidět.

16 hlasů

Umíte vy modří blbci něco jiného? To není závist, to je bezmocná zlost na to svinstvo, co tady zavedla modrá mafie.Kdyby to byly poctivě vydělané peníze, tak ať je mají. Ale většina ,,podnikatelů" a politiků jsou jen obyčejní zloději.

39 hlasů

Stále a stále stejné kecy.To NENI o závisti.Pokud má totiž ODS plnou hubu keců o tom,jak se musí šetřit a všichni se musejí uskromnit,tak musejí jít přece také oni příkladem.Co na tom ten tvůj ptačí mozek stále nechápe?

40 hlasů

Omlouvám se,omylem jsem ti klikl.Ono záleží na vzdělání?Tak to už bych měl být milionář.Že jsem si toho nevšiml!

63 hlasů

Mě se pan Topolánek líbí, má hezký a milý úsměv. To ten žid Fischer vypadá s tím jeho nosem jak havran, jít někde sama večer a potkat Fischera, tak se ho k smrti leknu. On tam je ten Fischer na Hradě jako strašák ? Nebo proč ho tam mají ?

13 hlasů

jsi blb a pedofil . To druhé je již trestné .

16 hlasů

A kolikrát ti je osm let?

21 hlasů

Ty musíš být krasavice pokud jsi žena .rádi bychom poznali jak vypadáš ty,protože obyčejně se říká co do krásné mísy když je v ní nas.............ale to trotl tvého zjevu nezná,vezmi si zrcadlo a ríkej kdo je tu nejkrásnější ale ty to určitě nebudeš,nikdy netykám ale vzhledem k tvému nicku tp nejde blbečku!!!!hoď se do gala a jdi někam sama určitě tě nepřepadne ani bezdomovec

30 hlasů

Osmiletí smradi mají být v posteli a ne někde trajdat po nocích. Řekni fotrovi, ať na to dohlídne.

25 hlasů

A není to tím,že je ti osm let a máš odloženou školní docházku?

36 hlasů

Terezko, na toho s tím nosem si dej pozor večer, aby ti neublížil.

29 hlasů

Terezko, neboj se, havran Fischer by ti neuvlížil večer, je několikrát obřezaný ...tady asi opravdu nic nehrozí. Ale radši si drž pevně peněženku !

36 hlasů

Jdi do háje-pokud možno v Bohnicích.Nějak bys to měl řešit,chudinko.

46 hlasů

Milá Terezko, vzhledem k tomu, že ti je teprve 8 let, tak chápeme, že se ti může líbit Topolánkův úsměv. ALE ÚSMÉV NEZNAMENÁ, že ten člověk je hodný a dobrý. HITLER SE TAKÉ USMÍVAL NA SVÉ PŘÍZNIVCE velice přátelsky ! Pokud nevíš, kdo byl ADOLF HITLER, zeptej se na to svojí babičky nebo dědy.

49 hlasů

Tak to jsem pochopila, ten Fischer se taky spíš jen šklebí, než směje, jako ten Hitler. To asi budou stejný neřádi, alespoň podle toho jak se šklebí. Kdyby se mě měl dotknout nějaký obřezanec, tak to bych radši umřela a holky ve škole to říkají všechny taky. Dík, peněženku si budu držet pevně, snad ten Fischer brzo skončí a pak tu bude pohoda.

36 hlasů

Rodiče osmileté Terezky, ZAČNĚTE SE UŽ KONEČNĚ věnovat ŘÁDNÉ VÝCHOVĚ a PÉČI o vaši dceru !!! Vaše dcera Terezka se už v OSMI LETECH projevuje jako NENÁVISTNÁ ANTISEMITISTKA a obdivuje AMORÁLNÍHO, PODRAZÁCKÉHO a AROGANTNÍHO Mirka Topolánka !!! K takovému jednání byly děti vedeny a "vychovávány" v NĚMECKÉ FAŠISTICKÉ dětské a mládežnické organizaci "Hitlerjugend" !!!

52 hlasů

NIc jsem nepopletl. Reaguji ADEKVÁTNĚ na to, co sdělila "osmiletá Terezka". Velice pravděpodobně se takto projevuje nějaký dospělý člověk, který si zvolil nick "osmileté dítě", aby se pokusil zamaskovat, že pořád fandí Topolánkovi atd. - Nehájím nikoho, kdo se ke druhým chová nenávistně. Vadí mi všechny ozbrojené konflikty kdekoli na světě ! Je mi skutečně VELICE LÍTO všech zavražděných, zmasakrovaných a zmrzačených lidí !!!!!!!

20 hlasů

Tos popletl, to židé dávno před nacisty tvrdí, že jsou vyvolený a všem nadřazený národ, který je určen ovládnout lidstvo. Nacisté to jen od nich převzali a to jen na chvíli, než byli zničeni, ale židé to hlásí dál dodnes. Příkladmem je fašistický koncentrák Gaza, kde jsou židofašisty znásilňovány a vražděny i 8leté dívenky, jako Terezka.

12 hlasů

Pohoda tu bude až zmizíš ty!

21 hlasů

terezko,nejsi ty náhodou obecný blb Jirka?

28 hlasů

Jsem.

21 hlasů

DULEZITA ZPRAVA: Vaclav Havel se rano probudil a odkaslal si. Konec dulezite zpravy.

26 hlasů

Tak zase nic.

46 hlasů

sleduji pozorne situaci a zatim nenastal cas k zahajeni oslav.

30 hlasů

Tak aspoň má na dovču v Toskánsku. S tryskáčem to ale už nebude.

25 hlasů

Předseda ODS Mirek Topolánek podepsal ZRÁDCOVSKOU smlouvu o přítomnosti CIZÍ VOJENSKÉ ZÁKLADNY v ČR !!! ODS PODPORUJE a SCHVALUJE zločinecké VÁLČENÍ v Iráku, v Afghánistánu a jinde !!! STOP OKRÁDÁNÍ VĚTŠINY lidí ve státě !!! LIDI v ČR - PODPOŘME LIDI v USA !!! Lidi v USA už NECHTĚJÍ FINANCOVAT ZLOČINECKÉ VÁLKY vlád USA !!! Proto vyhlašují GENERÁLNÍ STÁVKU ve dnech 15. až 18. dubna 2010 INFORMACE jsou na www.taxfree15.com

144 hlasů

kolik dostali odstupneho SKLARI ze Svetle nad Sazavou po te co jim ODS mafiani vytunelovali sklarny??? Kolik dostali odstupneho lide kteri pracovali ve ZRUCI nad Sazavou ve vytunelovanem Obuvnickem podniku ?? Svine nechteli vratit majetek podnikatelske rodine BATI proto aby jej rozkradli a zavreli.

48 hlasů

Je prilis mnoho lidi kteri byli OKRADENi "podnikateli" z ODS . Nikdy vam to nezapomenou a vyjadri vam jejich nazor u voleb.

48 hlasů

Podnikatele jsou sikovni a aktivni lide. Mezi ne vsak nepatri zlodejske svine z ODS kteri "PODNIKAJI" tak ze dostavaji bez konkursu statni zakazky a diky svym politickym kamaradum z ODS dostavaji ksefty za uplatky.To nejsou podnikatele ale ODS podvodnicke SVINE.

41 hlasů

skoda slov

21 hlasů

Normální člověk výpověď bez údaní důvodů.Bez odstupného! Pravicový zloděj 5 platů! Co pravičák to zloděj !Ostatní ať chcípne,pro pravičáka zvláštní zachazení!Peudokomunistikomafiánská strana!

157 hlasů

Původně jsem sem chtěl zase psát téměř elaborát.....ale - uvidíme. Já si myslím, že to Topolánek má vymyšlené a na dlažbě příliš dlouho nebude. Asi proto se tam křečovitě držel zuby nehty - dokud si nesehnal slušnej flek někde jinde. Snad ho vrátí méně placená práce zpátky blíže k povrchu zemskému.....

23 hlasů

pro jakou SKUTEČNOU PRÁCI může mít - podle vás - Mirek Topolánek potřebné schopnosti ?

54 hlasů

Viděl bych pro něj hned několik uplatnění: 1) utěrač kravích zadků v kravíně 2) kydač hnoje 3) hajzldědek a nakonec skutečně uplatnění podle zásluh - průvodce na trvalý úvazek po věznici Mírov s pobytem tamtéž. Nakonec si nedovolím otázku: Co bude s penězi důchodců, které Topolánek sebral z penzijního fondu? Je si ODS jista, že má dostat odstupné, když důchodcům dluží desítky miliard? Skutečně ta ODS má nějakou divnou, překroucenou a zvrácenou logiku.

56 hlasů

SVATÁ PRAVDA,souhlas,bod...

16 hlasů

Alespoň bude mít na členské poplatky v TOP 09, kam přestoupí. Korýtko je korýtko

39 hlasů

12. duben bude krásný den.

168 hlasů

Ó to ano. A co 13. dubna. Třičtvrtiny národa bude mít kocovinu a v álejích bude .nablito....skoro bych toho 12.4 nechal zapsat jako státní svátek.

35 hlasů

Já budu slavit až bude ODS zakázána a zloději potrestáni.

46 hlasů

"Dohodli jsme se, že ODS vyplatí Mirku Topolánkovi stejný obnos, jaký by dostal podle zákoníku práce jakýkoliv člověk, který odchází ze svého místa." - A pak že ODS nechce podporovat nemakačenka! To se musí velmi dobře číst např. těm propuštěným sklářům, kterým tehdy po několik měsíců dokonce nevyplatili ani mzdu za poslední měsíce, a až po dlouhé době jim dali jakousi almužnu asi deset tisíc, zřejmě to nebyli "jacíkoliv lidé, kteří odešli ze svého místa.

75 hlasů

Bůhví, co na ně M.T. ví a co by jim mohl způsobit, proto ten vlezdoprdelismus, před veřejností to musej nějak okecat. Ale vy máte samozřejmě pravdu a já s vámi souhlasím. Uvedl jste na dobrém příkladu sociální rovnoprávnost dle ODS.

30 hlasů

Ano, přesně tak. Myslím, že Topolánek je dost silný v kramflekách, neboť Dalík je jeden z těch, co mají kopii Mrázkova archivu.

29 hlasů

Omlouváme se všem občanům ČR ,že jsme umožnili, aby takový primitiv jako je Mirek , byl předsedou vlády a reprezentoval Vás ve světě.Doufáme ,že nám to nikdy nezapomenete......

118 hlasů

Vy, kteří jste volili Mirka Topolánka a ODS taky se nám omlouváte? Až je mi ho líto, ale něco takovýho se snad urodí jednou za 100 let a že zrovna takový primitiv nás musel představit a osladit to celý Evropě, to hlava nebere. Škoda, že jste ho nenakopli už dřív,. Melčáku, Pohanko stálo Vám to za tu ostudu?

52 hlasů

Topolánek patří na hrad!! ale MÍROV !!! a celá ta tlupa mafiánů ODss taky!!

153 hlasů

Ne od ODS , ale od poplatníků daní ! Díky Talmanové Topolánek vydělal? Dlouholetý partner Lucie Talmanové Michal Prunar, s nímž poslankyně žila jedenáct let a dodnes u ní bydlí jeho dcera Eliška, pracuje na postu ředitele ve firmě Eltodo EG. Právě u této společnosti skončil dluh Topolánkovy bývalé firmy VAE. Předseda vlády ji čtvrtinově vlastnil až do loňska. Okolnosti, za jakých se dostal dluh VAE do Eltoda, provází řada podezřelých skutečností. Eltodo VAE prominula více než čtvrtinu pohledávky. Získání půjčky i vyrovnání vyšetřovala policie. A nedávno uvedla, že se žádný trestný čin okolo půjčky nestal. Kvůli kauze se však kdysi otřásala Topolánkova kariéra. O napojení premiéra na Eltodo totiž psalo hned několik deníků, včetně Haló novin. Pražská firma totiž v minulosti dostávala, a podle informací našeho listu stále dostává, od Topolánkovy ODS řadu lukrativních zakázek. V Eltodu navíc pracoval někdejší významný představitel strany Jan Koukal… Stopa přes Talmanovou byla ještě nedávno poměrně nová. Protože Talmanová nyní žije s premiérem Topolánkem, je snadné se dovtípit, že Talmanová s dluhem vůči Eltodu Topolánkově firmě mohla pomoci. O co ale v tomto případu jde? Premiér totiž čelil podezření z podvodného získání úvěru od První městské banky, dnešní PPF banky. Ten získal před lety spolu s bývalými kolegy ze společnosti VAE. Kromě toho policie zkoumala i následné transakce s majetkem společnosti. Tedy i tu, během níž Topolánek prodal svých 70 kusů zaknihovaných akcií firmy za 2,5 milionu korun a použil je na pořízení svého nového bytu v Praze. Firma VAE splatila jen část úvěru, zůstal ale dluh téměř 16 milionů korun. Ten přešel z První městské banky na pražský magistrát, který ji následně prodal firmě BB Cash za 5,5 milionu korun. Pražanům tak vznikla desetimilionová ztráta. Pohledávku od BB Cash odkoupila právě společnost Eltodo. A právě to je na celém případu velmi podezřelé. Eltodo totiž odpustilo VAE z dluhu více než čtvrtinu, tedy přes 4,5 milionu. Navíc dobrovolně zrušilo zástavu na akcie, jimiž Topolánek a další společníci VAE ručili za půjčku. A do třetice zničili směnku, kterou Topolánek a další dva lidé ručili za dluh celým svým majetkem. Eltodo se tak dobrovolně zřeklo 4,5 milionu. A navíc zrušilo vše, čím do té doby VAE za dluh ručila. Proč ale bylo Eltodo tak velkorysé? Že by kvůli Talmanové někdejší spřízněnosti s Prunarem? Jedna verze tohoto příběhu tvrdí, že Eltodo odkoupilo pohledávku VAE proto, aby si zavázalo Topolánka a dostalo se přes ODS k veřejným zakázkám. Důležitou roli v tom měl hrát již zmiňovaný Jan Koukal, který po odchodu z pražského magistrátu pracoval právě v Eltodu. S Topolánkem se znali, Koukal navíc zakládal První městskou banku. Tuto verzi ale všichni zainteresovaní zásadně odmítají. Eltodo tvrdí, že dluh koupilo kvůli zisku a utužení kontaktů s obchodním partnerem VAE. Další verze hovoří o tom, že Eltodo odkoupilo pohledávku VAE proto, že spolu tyto dvě firmy dlouhodobě obchodují, což je zároveň oficiální verze Eltoda

87 hlasů

škoda, že mu nepřibalí šéfa mafie, to by se pak mirek s jirkou mohli vydat na společnou misi do afghanistánu za bin láďou a dát této zemi pokoj. třeba by se pak ve státní kase zase objevili peníze

17 hlasů

Šéf mafie se odjakživa jmenuje Ivan !

40 hlasů

Pohoda. Na to, jak byl Topol ještě v roce 2006 zadlužený až po uši, dopadl slušně. Mohl by teď najít uplatnění v nějakém kabaretu nebo u Kalouska v TOP09.

54 hlasů

Patrně rotnému v záloze nezbude, než aby uplatnil svoji kvalifikaci u některého z našich vojenských kontingentů cizině.... prokázal bych mu tu laskavost a dal vybrat, jestli chce jít do Afgánistánu nebo do Iráku... jistě se mu tak splní jeho tajný sen, vždyť jako premiér tyhle mise tolik prosazoval...

47 hlasů

Strašné, Topolánka čeká pád na hranici bídy. Něříkejte mi, že se pro něj nenajde nějaké to místo v dozorčí radě polostátní firmy.

55 hlasů

Možná se ještě budeme divit.

27 hlasů

30 tisíc na výživu pro spratka. Spratek na brigádu!

54 hlasů

Leckdo musí vyžít s patnácti stovkami pro dítě. Tak jakých 30 000 mu budou dávat? Na co?

55 hlasů

Tak a je to v (_!_) ,teď abych si nasadil masku Nečase a šel vykrást banku.....

64 hlasů

Dostane pět platů. Ale vrátit. Nic užitečného za posledních pět měsíců nevyrobil.

59 hlasů

On dostane za nic 400 tisíc za pět měsíců. Já těch 400 tisíc vydělávám 28 měsíců. A to po mne, narozdíl od Topolánka, je práce vidět a pro druhé je užitečná. Tak kde je ta spravedlnost?

172 hlasů

Holt není Mirda jako Mirda.

14 hlasů

někdo vytváří hodnoty a někdo hovnoty za přijatelný plat

27 hlasů

Tyto peníze by měl dát do státní kasy,protože umožňoval její rozkrádání.Byla by to sice jen miliontina,alespoň by však věděl,že se krást nemá !

27 hlasů

Život není spravedlivý. Socka sockou zůstane.

17 hlasů

Spravedlnost má každý takovou, jakou si svým přičiněním vytvoří.

42 hlasů

Za tenhle žvást bys zasloužil přes držku

84 hlasů

Pravda, budu ti to hovado držet a pak si do něj taky bouchnu.

55 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov